2015 Nisan Anneleri

Kızlar hastaneden çıkarken girdiğimiz kıyafetle çıksak olmuyor mu. Yani karın kısmı zaten Şiş olacak sezeryanda Dikiş olacak hamile eşofmanlarıyla yeterince rahat değil mi... Yoksa hani özel bi Kıyafet olsun diye mi düşünüyorsunuz, ben anlamadım yani kaçırdığım bir şey mi var acaba.....

canım bn son hastaneye gittiğimde doğum yapmış bi bayan taburcu oluyordu normal pijama takimi üstüne sabahlık giymisti,yani baya bildiğin çiçekli böcekli biseydi sanırım ondan dikkatini çekti

canım bn son hastaneye gittiğimde doğum yapmış bi bayan taburcu oluyordu normal pijama takimi üstüne sabahlık giymisti,yani baya bildiğin çiçekli böcekli biseydi sanırım ondan dikkatini çekti
Benim arkadaşım gecelikle çıkmış o ağrıyla ne giyineyim taksiyle doğruca eve geldik zaten dedi....

Iyi gunler herkese. Geceden beri adet agrim var. Yatiyorum oyle. Hastaneyi aradim kanama varmi vs diye sordu. Yok diyince dogum baslamis olsa bile durdurmayiz dedi. Idrar da iltihapda olabilirmis..Ama anca yarin sabah 8 de randevu alabildim. Of bugunu atlatsam bi. 16da annem gelcek esim ise gidecek. Ogluma bakcak 20 e kdr. Esim 22 de geliyor. Umarim dogum sancisi degildir

O seçenekleri biliyorum ama kendimiz de yükleme imkanı vermiyor o zaman.. Sagol tatlim paylaştığın için
Son olarak, buzdolabında mi saklamayı düşünüyorsun?[/QUOTE]
yok canım yükleme imkanı vermiyor, maalesef çikolata buzdolabında saklanmaz canım. içindeki yağ yüzeye çıkıp renk değişimi oluyo, bozulmuş gibi.. serin bi odada ya da buzdolabında saklamak en iyisi..

selam kızlar yasin zinciri başlatacaktık, Mustafa bebek icin, kimler okuyabilir? Benim mesajımı alıntı yaparsanız kaçırmamış olurum, şu anda beş tane oldu benim bildigim kadarıyla...

Valla kızlar o ağrı sancıyla bir an önce evime gideyim diyorsunuz, kıyafet falan kimsenin gözüne görünmüyor
Üstünü değiştirebilene bravo, benim aklıma bile gelmemişti. Çıkıp araba ya binip eve geliyorsun zaten.

O kadar agri ve sanci oluyor mu ki

Bende hemoroid yine azdı, ayakta bile uzun süre kalamıyorum, iyice şişip ağrıyor. Susam yağı sürüp itiyorum, biraz sonra geri çıkıyor. Bel sırt ağrısı bitti bu başladı. Aşırı bir kabızlık da yok ama

O kadar agri ve sanci oluyor mu ki
Öldürecek kadar değil ama biraz oluyor tabi ki, sıfır ağrıyla çıkmıyorsun. İlk bikaç gün dikişlere dikkat etmek gerekiyor, tutuyorsun falan.
Hastane den çıkmadan ağrı kesici yaptırabilirsiniz merdiven falan çıkacaksanız özellikle tavsiye ederim. Ağrı da değil aslında dikişlerin acısı oluyor sadece korkmayın yani.

Geçen doğumumda sorun olmuştu eşim pjamayla ckamazsin diye tutturunca o dikislerle kotu mu giymek zorunda kalmıştım ;( bu sefer ya bol eşofman altiyla giderim ya da çantama alirim

aynı şeyi ben de yapıyorum ve heralde mantar oldu çok fena kaşıntı oluyor deli gibi temizleme çabasındayım acaba kremi filan var mı doktora sormaya cekiniyorum kağıt peçete koymayınca da kendimi rahatsız hıssedıyorum

eşofman iyidir bazıları normal kıyafet de giyiyor ama hiç pijama ile çıkanı duymadım
Valla bende kararsız kaldım ama buyuk ihtimal bende eşofman giyerim

buzdolabı olmaz canım hem sertleşir hem rengi değişir..iyi bi şekilde sarıp balkonunda muhafaza etsen çok iyi olur.evin çok sıcak değilse de problem olmaz aslına. normal oda sıcaklığı ideal. mağazasında da öyle duruyordu

Bana ilk doğumda gecelik demişti herkes pijama götürmemiştim. Ama hemşireler kalkıp yürüyeceğim zaman altına pijama giy demişlerdi, eşim evden getirmişti.
Bu sefer hem gecelik hem de pijama koyucam

Tatlım ben oğluma hamile iken çok yoğun yaşadım bu durumu şimdide var biraz ama öncekine oranla daha az . Daha evvel bu durumu konuştuk burda genelde sebep ellerin su toplaması sonucu sinirler eziliyor bu yüzden oluyor . Hamilelerin bazılarında çıkması mümkün ve normal doğumdan sonra geçiyor . Benim geçmişti . Seni çok iyi anlıyorum çok zor oluyor özellikle uykudan kalktığında eller kaskatı kesiliyor , kavrama gücüm azalıyor ben çok çanak bardak kırdım bu durumdan dolayı , bol bol el egzersizleri yapmak iyi geliyor dene sende istersen .

Evt yazıyor CNm hatta logo bile seçiyorsun seçenekleri var . Hoşgeldin Meryem bebek yazıyor benimkinde mesela . Dekoratif resimli birşey Seçtim bende , cıvıl cıvıl güzel birşey oldu .
cnm bende şimdi verdim sipariş bende dekoratif olanı seçtim :) çok heyecan verici hemen gelsinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…