canım bn son hastaneye gittiğimde doğum yapmış bi bayan taburcu oluyordu normal pijama takimi üstüne sabahlık giymisti,yani baya bildiğin çiçekli böcekli biseydi sanırım ondan dikkatini çektiKızlar aklıma ne geldi tecrübesizlik iste doğumdan sonra hastaneden cıkarken pijamalarlamı cıkıcaz yoksa esofman falanmı giyiceksiniz anneme sordum esofmanla cıkarsın sabahlık olcak ustunde dedi ablamda esofmanla cıkarsın dedi kararsız kaldım siz ne yapcaksınız.
Benim arkadaşım gecelikle çıkmış o ağrıyla ne giyineyim taksiyle doğruca eve geldik zaten dedi....canım bn son hastaneye gittiğimde doğum yapmış bi bayan taburcu oluyordu normal pijama takimi üstüne sabahlık giymisti,yani baya bildiğin çiçekli böcekli biseydi sanırım ondan dikkatini çekti
Günaydın herkese..
İzini tamamlayanlara masallah.. bizim de daha 2 hafta var 37 haftayı bitirmeye.. mart sonu için #direngebelik :)))
@mavidelisi
tadina baktik, begendik canim..siparis verirken 6-7 tane sticker secenegi var. Birini secip yazmak istedigin mesaji da yaziyosun. Ertesi gun yolluyolar hemen :)
Bir tane de ben okurum canımselam kızlar yasin zinciri başlatacaktık, Mustafa bebek icin, kimler okuyabilir? Benim mesajımı alıntı yaparsanız kaçırmamış olurum, şu anda beş tane oldu benim bildigim kadarıyla...
O kadar agri ve sanci oluyor mu kiValla kızlar o ağrı sancıyla bir an önce evime gideyim diyorsunuz, kıyafet falan kimsenin gözüne görünmüyor
Üstünü değiştirebilene bravo, benim aklıma bile gelmemişti. Çıkıp araba ya binip eve geliyorsun zaten.
Öldürecek kadar değil ama biraz oluyor tabi ki, sıfır ağrıyla çıkmıyorsun. İlk bikaç gün dikişlere dikkat etmek gerekiyor, tutuyorsun falan.O kadar agri ve sanci oluyor mu ki
Geçen doğumumda sorun olmuştu eşim pjamayla ckamazsin diye tutturunca o dikislerle kotu mu giymek zorunda kalmıştım ;( bu sefer ya bol eşofman altiyla giderim ya da çantama alirimKızlar aklıma ne geldi tecrübesizlik iste doğumdan sonra hastaneden cıkarken pijamalarlamı cıkıcaz yoksa esofman falanmı giyiceksiniz anneme sordum esofmanla cıkarsın sabahlık olcak ustunde dedi ablamda esofmanla cıkarsın dedi kararsız kaldım siz ne yapcaksınız.
aynı şeyi ben de yapıyorum ve heralde mantar oldu çok fena kaşıntı oluyor deli gibi temizleme çabasındayım acaba kremi filan var mı doktora sormaya cekiniyorum kağıt peçete koymayınca da kendimi rahatsız hıssedıyorumDoktordan çıktım kızlar tosunum iyiymiş çok şükür. 30una randevu aldık artık bizim ntslerde başalayacak hayırlısı bakalım . Bu arada ben bir hata yapıyormuşum onuda paylaşayım sizinle. Çamaşırım ıslak olmasın diye havlu kağıt koyuyordum her wcye gittiğimde de değiştiryordum. Ama hata yapmışım emfeksiyona sebep oalbiliyormuş. Depend in pedlerinden alıcam onlar daha emiciymiş günlük pede göre
eşofman iyidirbazıları normal kıyafet de giyiyor ama hiç pijama ile çıkanı duymadım
Valla bende kararsız kaldım ama buyuk ihtimal bende eşofman giyerimcanım bn son hastaneye gittiğimde doğum yapmış bi bayan taburcu oluyordu normal pijama takimi üstüne sabahlık giymisti,yani baya bildiğin çiçekli böcekli biseydi sanırım ondan dikkatini çekti
Değilmi bide eş faktörü var eşofman sanırım en iyisi olucakGeçen doğumumda sorun olmuştu eşim pjamayla ckamazsin diye tutturunca o dikislerle kotu mu giymek zorunda kalmıştım ;( bu sefer ya bol eşofman altiyla giderim ya da çantama alirim
buzdolabı olmaz canım hem sertleşir hem rengi değişir..iyi bi şekilde sarıp balkonunda muhafaza etsen çok iyi olur.evin çok sıcak değilse de problem olmaz aslına. normal oda sıcaklığı ideal. mağazasında da öyle duruyordukızlar aldıgınız cikolataları nerde muhafaza ediyorsunuz.ben hacı şeriften aldım evde soguk odam yok.kutusuyla posette koyup balkona koyayım diyorum ama içime sinmiyor güvercinler geliyo yagmur yagarsa kötü olursa diyorum.buzdolabına koysak kutu ile bişey olurmu?
Tatlım ben oğluma hamile iken çok yoğun yaşadım bu durumu şimdide var biraz ama öncekine oranla daha az . Daha evvel bu durumu konuştuk burda genelde sebep ellerin su toplaması sonucu sinirler eziliyor bu yüzden oluyor . Hamilelerin bazılarında çıkması mümkün ve normal doğumdan sonra geçiyor . Benim geçmişti . Seni çok iyi anlıyorum çok zor oluyor özellikle uykudan kalktığında eller kaskatı kesiliyor , kavrama gücüm azalıyor ben çok çanak bardak kırdım bu durumdan dolayı , bol bol el egzersizleri yapmak iyi geliyor dene sende istersen .Kızlar ellerine kramp giren var mı benim özellikle sağ elimde orta parmakta kramp oluyor sabahları da açamıyorum uyuşukluktan.
Bu arada bende hastane çıkışına eşofman ya da hamile taytımı düşünüyorum rahat olabilmek için 1.5 saat yol geleceğiz sonuçta
cnm bende şimdi verdim sipariş bende dekoratif olanı seçtim :) çok heyecan verici hemen gelsinnn :)Evt yazıyor CNm hatta logo bile seçiyorsun seçenekleri var . Hoşgeldin Meryem bebek yazıyor benimkinde mesela . Dekoratif resimli birşey Seçtim bende , cıvıl cıvıl güzel birşey oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?