2015 Nisan Anneleri

sagol canım dolaba koymadım dediğin gibi kötü olur diye suan antrede duruyor kutunun içinde .balkona koymayı düsünüyorum.kapının kulpuna asıcam:)

Ayyy canim cok sevindim saglikli olmaniza.bu havuc suyu cok iyi ben soylemistim sana merak ediyordum sonucunu.kime doktor suyu az dediyse soyledim icti normale dondu:))))

Cok sevindim sizin adiniza
ben cok sık havuc portaksl ictim sabahlari
suyum cok fazla cikti hatta sinirda dedi doktorum
oda cok tehlikeli ve zor
karnin gergin kocaman oluyor ve hareketleri hissedemiyorsun :)
Benim suan o durumda uyarayim dedim...
hersey yolundaysa cokta icmeyin o da tehlikeli

Arkadaslar bir sey paylasmak istedim
kime soylediysem oyle deme acele etme diyorlar ama :)
Ben 2. Kizimi bekliyorum
30 marta gun aldik sez. icin
hep ani bi sanci yada suyun gelmesiyle daha erken dogurmak istiyorum...
ben anormalmi dusunuyorum cok sabirsizim
Allah im biran once gelisimi tamamlansin ve gelmek istesin diyorum

Kizimi dogurdugum gunu dusunuyorum
hatta kokusunu hic unutmuyorum
sanki karnimda artik durmasa daha mutlu olucam gibi geliyor :)
cocuk gibi davraniyorum sanirim :) :) :)

Arkadaslar karnimin yani gobegimin sag tarafi (gogsume dogru) iki gundur cok agriyor. Sebebi ne olabilir sizce? Gazdir deyip rahatlatmaya calisiyorum kendimi.

Günaydın kizlarr
Temizlik bitti şimdi önümüzde atlatmak gereken günüm var 25 kişi falan bu cumartesi özellikle ben almak istedim sonra 2 cocukla daha zor olur diye düşündüm hazır temizlik yapilmusken bitsin gitsin dedim ama bakalım nasıl olacak bu gün alışveriş yapi cam yarın tatlıları ve cumartesiye salatalar kalır sadece en az 9 çeşit yapıyoruz bana bol şanslar

Gözün aydin cnm rabbim size ve bebeginize huzurlu mutlu bi omur nasip etsin..darisi basimiza ins..prensimizin fotosunu isteriz :)

Gunaydin canim bende oyle oluyordum.ellerim filan cok sisiyordu ama maden suyu ictigimden bu yana yok hic allaha sukur.uzerine basamiyordum sislikten aciyordu.
bende maden suyu içmeye çalışıyorum ama meyveli icebiliyorum oda etki etmiyor mu acaba canım
Bende aynı durumdayım 1 haftadır böle elim ayağım tombikleşti ayakkabılara sığmıo
benim de bir süredir ayakkabilarim sıkıyor du ama dün akşam bariz davul olmuştu arkadasim eşim de şaşırdı hayırlısı diyelim artık ödem ler toplanıyor vücuda

selam güzel annişler
bugün benim için zorlu geçicek evde tek başımayım
birazdan toz almaya falan başlıcam kafamı dağıtıcam yarın için randevumuzu aldık hadi hayırlısı bakalım
bebişimin hareketlerini takip ediyorum sürekli bir daha aynı bedende olamıcaz ama kalbimiz bir olacak elbet
biraz geçmişe bakayım şimdi...

haydı hayırlı haberlerını beklıyoruz canım. dualarımız senınle

çok sukur canım. çok sevındım herseyın yolunda olmasına.boyle olumlu devam etsın hersey inşallah

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi hepimize

Camasir suyu bizim icin bile cok zararliyken onunla silmenizi tavziye etmem. Bebekler icin olan islak mendillerle silin daha iyi diye dusunuyorum.

sirkeli sudan başka hicbir şeye gerek yok, kimyasallari bulaştırma canım boşuna...

Öyle yapayım sirkeli suda kokar diye korkuyorum kıyafetler falan.. Ay ne zormuş anne olmak .. Herşeyin en iyisini düşünmeye çalışmak..

En alta dimi benimde içime sinmiyor öylece koymak

Günayydıınn güzeel anneler kızımla zorrrlaa uyandık kahvaltımızı yapıyoruz.. Yine heryerim ağrıdı uyurken işkence gibi

canım hayırlı doğumlar olsun inş. Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin

Gunaydin canim evet kalip seklindekinden senin aldigindan ankarada olsa alirdim.canan karatayda icmeyin dedi sutten direkt bebege geciyormus.misafirler icin yapmak istiyorum.minicik tadinada bakarim ama:)
şekerden dolayımı içmeyin diyor ki
bende bugün kendime yazdan kalan vişnelerden vişne kompostosu yapıp koyucam dolaba eve gelince içerim
şerbetide misafirlere vericem az da olsa tadına bakarım ama hiç içmedim merak ediyorum tadını

@sentimental suyun artmış çok sevindim inş. bir daha sorun yaratmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…