sagol canım dolaba koymadım dediğin gibi kötü olur diye suan antrede duruyor kutunun içinde .balkona koymayı düsünüyorum.kapının kulpuna asıcam:)Canım çikolata buzdolabına konursa içindeki kakao yağları kristalleşir ve yüzeye çıkar. Üzerinde beyazlaşma olur. Sana gelen karton kutu duruyorsa sarıp sarmalayıp o kutuya koyup, balkonda güneş görmeyen ve deterjan gibi koku alacağı malzemeler olmayan bir yere koyabilirsin. Buna imkanın yoksa eviniz 20-22 derece arasında ise mutfak üst dolaplarına ya da kullanmadığınız/oturmadığınız bir odana (yatak odası olmasın-diğer odalara göre nispeten sıcak olur) koyabilirsin.
Ayyy canim cok sevindim saglikli olmaniza.bu havuc suyu cok iyi ben soylemistim sana merak ediyordum sonucunu.kime doktor suyu az dediyse soyledim icti normale dondu:))))Günaydın herkese biz dün gece muayenemizi olduk geçen haftaki sudaki azalma devam etseydi cuma doğum olacaktı.Allahım sizlerden razı olsun önerdiğiniz gibi hafta boyu hem havuç hem portakal suyu sıkıp içtim.Dr suyundaki azalma artmamış hatta bir miktar su yükselmiş dedi 1 hafta daha izin verdi haftaya kontrole gideceğiz yine dün 35+0 dık kilosu 1 haftada 350 artmış 2400 gram olmuş sanırım portakal suyu yaramış.Hafta ve kilo olsrak psikolojik sınırı geçtik yani şükürolsun
Günaydın herkese biz dün gece muayenemizi olduk geçen haftaki sudaki azalma devam etseydi cuma doğum olacaktı.Allahım sizlerden razı olsun önerdiğiniz gibi hafta boyu hem havuç hem portakal suyu sıkıp içtim.Dr suyundaki azalma artmamış hatta bir miktar su yükselmiş dedi 1 hafta daha izin verdi haftaya kontrole gideceğiz yine dün 35+0 dık kilosu 1 haftada 350 artmış 2400 gram olmuş sanırım portakal suyu yaramış.Hafta ve kilo olsrak psikolojik sınırı geçtik yani şükürolsun
Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
bende maden suyu içmeye çalışıyorum ama meyveli icebiliyorum oda etki etmiyor mu acaba canımGunaydin canim bende oyle oluyordum.ellerim filan cok sisiyordu ama maden suyu ictigimden bu yana yok hic allaha sukur.uzerine basamiyordum sislikten aciyordu.
benim de bir süredir ayakkabilarim sıkıyor du ama dün akşam bariz davul olmuştu arkadasim eşim de şaşırdı hayırlısı diyelim artık ödem ler toplanıyor vücudaBende aynı durumdayım 1 haftadır böle elim ayağım tombikleşti ayakkabılara sığmıo
haydı hayırlı haberlerını beklıyoruz canım. dualarımız senınleGünaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
çok sukur canım. çok sevındım herseyın yolunda olmasına.boyle olumlu devam etsın hersey inşallahGünaydın herkese biz dün gece muayenemizi olduk geçen haftaki sudaki azalma devam etseydi cuma doğum olacaktı.Allahım sizlerden razı olsun önerdiğiniz gibi hafta boyu hem havuç hem portakal suyu sıkıp içtim.Dr suyundaki azalma artmamış hatta bir miktar su yükselmiş dedi 1 hafta daha izin verdi haftaya kontrole gideceğiz yine dün 35+0 dık kilosu 1 haftada 350 artmış 2400 gram olmuş sanırım portakal suyu yaramış.Hafta ve kilo olsrak psikolojik sınırı geçtik yani şükürolsun
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi hepimizeGünaydın herkese biz dün gece muayenemizi olduk geçen haftaki sudaki azalma devam etseydi cuma doğum olacaktı.Allahım sizlerden razı olsun önerdiğiniz gibi hafta boyu hem havuç hem portakal suyu sıkıp içtim.Dr suyundaki azalma artmamış hatta bir miktar su yükselmiş dedi 1 hafta daha izin verdi haftaya kontrole gideceğiz yine dün 35+0 dık kilosu 1 haftada 350 artmış 2400 gram olmuş sanırım portakal suyu yaramış.Hafta ve kilo olsrak psikolojik sınırı geçtik yani şükürolsun
Camasir suyu bizim icin bile cok zararliyken onunla silmenizi tavziye etmem. Bebekler icin olan islak mendillerle silin daha iyi diye dusunuyorum.
sirkeli sudan başka hicbir şeye gerek yok, kimyasallari bulaştırma canım boşuna...
Canım site mummalzemesi.com. Ufkum açıldı resmen. Aslında hayata geçirirsem hol birşeyler olacak gibi. Örgü fikride güzel ama ben beceremem onu. Birde eşim fikrimi duyunca vaftiz töreni gibi mum mu dsğıtıcan fln dedi ama saçma olmaz heralde :)
Ayy bu emzirme için herkesin göğüsü bir taraftan çekiştirmesi beni çok korkutuyo zaten bu konularda çok rshat değilim. İnşallah kimseye ihtiyacım kalmadan kızımla biz hallederiz
Ben puset aldım canım oto koltuğu gibş olandan. Eğer ondan alırsan çok ağır almamanı öneririm. Bazıları gülle gibi oluyo.
Canım maşallah güzel haberlerini bekliyoruz içini rshat tut
Bende korkuyordum dolabın içine birde çariaf serdim miss oldu
Hadi bakalım canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
canım hayırlı doğumlar olsun inş. Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsinGünaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
şekerden dolayımı içmeyin diyor kiGunaydin canim evet kalip seklindekinden senin aldigindan ankarada olsa alirdim.canan karatayda icmeyin dedi sutten direkt bebege geciyormus.misafirler icin yapmak istiyorum.minicik tadinada bakarim ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?