2015 Nisan Anneleri

Kizlar benim.bebis 4150 gr olmus nstde sanci yok sezaryen dedi doktor of ben korkuyorum normali denemek istiyorum dedim tabi sancin filam gelirse deneriz dedi ama sancinda yok dedi ne yapicam ben off Yarin devlet hastanesine gidip kilosuna bi ordada baktirmayi dusuniyorum hakkimizda hayirlisi artik..

günaydın kızlar ya bu aralar panikten erken doğurmazsam iyidir bundan 1 ay önce kadar burda depremler olmaya başladı 3.7-3.8 şiddetleri ama nerdeyse haftada 2-3 kez bu şekilde sallanıyo ve acaip gürültülü geliyor birden insan ister istemez panik oluyo akşam 11 de oldu tam yatacaktım sabah da 9 da oldu uyanıktım ve panikle koşturmaya başladım sonra da elim karnımda sakinleşmeye çalışıyorum şiddetleri ufak ama yıkacak gibi hissettiriyor ya Allahım büyüklerinden korusun bu panikle ne kadar dayanırım bilmiyorum

Masallah canim. Bence de baska bi doktora git bide orda baktir kilosuna.

Ayyy canim cok sevindim saglikli olmaniza.bu havuc suyu cok iyi ben soylemistim sana merak ediyordum sonucunu.kime doktor suyu az dediyse soyledim icti normale dondu:))))
bende içmek istiyorum ama havuçta çok şeker olduğu için korkuyorum ki ne yapsam kararsız kaldım bol bol portakal yiyorum ama

Arkadaşlar ya birşey soracağım. hayat_gun arkadaşımız doğum yapmış, bebeğinin ciddi sağlık sorunları varmış, küvezdeymiş, genetik sorunları var yazmıs mesajında. Çok çok üzüldüm, girdim eski mesajlarına baktım hiç öyle sorunlardan bahsetmemiş, bebişinin hazırlıkları ile uğraşyormuş, isim arıyormus hep öyle mesajlar gördüm. Çok şaşırdım o yüzden çok da üzüldüm. Doğum esnasında mı bişey olmuş, genetik sorun dediği acaba neymiş hiç bilen var mı aramızda. Genetik sorunu doktor görememiş mi acaba? Ay çok zor bir durum Allah inşallah bir an önce sağlık verir. Bizlerde duamızı eksik etmeyelim.

maden suyunun meyvelisi yok ki bahsettiğin yapay gazoz. Sade maden suyunu al yani yeşil şişe ona portakal yada limon suyu damlatıp içmeyi dene . Bende içemiyorum sade ancak böyle yapıp tüketiyorum ve gerçekten de kasılmalara şişkinliğe iyi geliyor

Gunaydin herkese. Bebek bakim cantasi olarak ne aldiniz? Ben karar veremedim, kullanisli bir sey olsun istiyorum. Bi arkadasim nike in sirt cantasini kullaniyor cok memnun. Bir de bebek bakim urununu hangi marka sectiniz?
ben bu linkteki çantayı aldım canım. http://www.okiedog.com.tr/sumo/228-sakawa-sumo-blue.html Hem bebek arabasına rahat asılabiliyor, hem biberonu belli ısıda tutmak için bi aparatı var hem de bence en güzel özelliği hem elde, hem postacı çantası gibi çapraz hem de sırta asılabiliyor. Bu özelliği benim baya hoşuma gitti bir bak istesersen. Netten sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı.

dua edelim inşallah anne karnında birçok şey belli olmuyor . Dr un testlere bakarak söylediği ihtimaller bile çıkmıyor o yüzden bilemeyiz ki ... Çok dua etmeliyiz herşey takdir i ilahi .. Allah sağlık sıhat versin bebeğine .. Bizde sağlıkla alalım inşallah

Amin canım ya Allah o bebişe de sağlık versin bizimkileri de sağlıklı hayırlı nasip etsin. O kadar üzüldüm ki bu duruma, çok da merak ettim ne oldu, öngörülebilir birşey miydi falan diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Mustafa bebeği de sağlığına kavuştursun inşallah.

Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah....

vay maşallah kilosuna ... İnşallah hakkında hayırlı olan doğum olur :) korkma birkaç dr git baktır öyle karar ver

canım Allah korusun
dua et bol bol ama çok panik yapma kendine bir yer bul deprem olunca oraya gir
bende çok korkuyorum depremden

Allah yardımcısı olsun inş. bebeği düzelir
Ya şafi sıfatıyla şifa bulsun kuzu
dr lar bazen göremiyor sanırım bu yüzden birkaç dr ye gitmek lazım diye düşünüyorum
aynı şey arkadaşımın başına gelmişti 30.haftalarında bebeğin sağlığının kötü olduğuun öğrenmişti doğuma 1 ay kala mı ne sonrasını hatırlamak istemiyorum üzülüyorum çünkü
Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin hayat_gun e de yardım etsin inş.

Yok canim sade olanlarindan ic.beypazari olani varya ondan.hergun iciyorum ben.

Kızlar kalsiyum ilacı calcimax-D3 kullanan var mı? Reçetesi hamilelikte yüksek dozda calsin um ve demir bebek için zararlıdır yazıyor
Bana dr verdi ama her gun içme dedi. Eger o gün hiç süt ve süt ürünü tüketemediysen veya halsiz, bitkinsen aksam iç eritip dedi. Normalde önermedi ama.

Ben eşofman ustune kabanımı ya da montumu giymeyi düsünüyorım canım. Ayakta da.spor ayakkabılar.

Amin canım ya tüm duamız bebeklerimizin sağlığı için. Allah her anlamda tamamen sağlıklı, hayırlı doğup öyle de yaşamalarını nasip etsin inşallah.

vay maşallah kilosuna ... İnşallah hakkında hayırlı olan doğum olur :) korkma birkaç dr git baktır öyle karar ver
Oyle yapicam doktor sonucta doguracak olan sensin diyor ben sadece bebegi karsilacam normalde olsa omzu takilabilir yada o kadar sanciiyi cekip kanala inmeueblir sezeryana donmek zorunda kalabilirsin filan dedi bi suru ihtimalleri saydi bi yandan heyecan bi yandan korku var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…