benim de öyle canım..doğum öncesi 6 hafta kulanıcam , doğum sonrası 10 haftayı da doğum olduğuna verecek sanırım.Bu arada bugun izne ayrildim, 2 nisanda ayrilmam gerkyodu ama d artik dinlenmen gerekiyo diyince mecbur kaldim. Fakat raporda 40. Haftaya kadar yaziyodu. Benim 16 haftalik yasal iznim var, niye hepsini vermediler? Bu normal mi yoksa bana yanlis rapor mu verdiler?
Karın ağrısı ve mide bulantısı bende de oluyor ve geçen hafta karın ağrım varken nstye girdim sancı çıkmıştı ama dr normal dedi yalancı sancılarmış bunlarKizlar bi iki saattir karın agrim var Gecmiyor da midem de bulaniyor
Hayırlı olsun canım inşallah ağrısız acısız sıkıntısız kucağına alırsın kuzunu bişey kalmadı valla cumartesiye :)iyi geceler canlar.şu son günler çok zor geçiyor ,adet ağrısı gibi ağrılarım oldu bugün.Cumartesi gününü iple çekiyorum doktorum sabah 8 de burda ol dedi.9 gibi sezeryana alır herhalde.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasib etsin
Geçmiş olsun tatlım bi ara bende olmuştum ishal ama aynı gün geçti çok şükür dediğin gibi salgın var sanırımbizde bugün acile gittik ishal ve agrı sikayetimden.bi haftadır gecmeyen ishalim vardı.ve cevremdeki iş yerindeki cogu kişi ishal, salgın var sanırım.nst ye girdim ultrasondan baktı doktor sükür sorun yok.büyümüş kızım:)bol su içecegim.haftaya pazartesi kontrolumuz var.herkes güzel haberlerle gelsin insallah.iyi geceler tatlı uykular
Şimdiye kucağına almışsındır sanırım ben de çok heyecanlandım maşallah beklediğin gün geldi canım darısı başımıza inşallah bizi de haberdar et olur mu:)Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Çok sevindim suyunun artmasına maşallah sübhanallah havuç suyu işe yaramış kilosu da çok iyi artmış maşallah ya böyle şeyler okudukça çok mutlu oluyorumGünaydın herkese biz dün gece muayenemizi olduk geçen haftaki sudaki azalma devam etseydi cuma doğum olacaktı.Allahım sizlerden razı olsun önerdiğiniz gibi hafta boyu hem havuç hem portakal suyu sıkıp içtim.Dr suyundaki azalma artmamış hatta bir miktar su yükselmiş dedi 1 hafta daha izin verdi haftaya kontrole gideceğiz yine dün 35+0 dık kilosu 1 haftada 350 artmış 2400 gram olmuş sanırım portakal suyu yaramış.Hafta ve kilo olsrak psikolojik sınırı geçtik yani şükürolsun
Aynı sabırsızlık bende de var :) Az kaldı zamanında gelsin diyorum bi yandan diyorum ama diğer yandan da içimden bi an önce kucağıma almak geçiyor yalan değilArkadaslar bir sey paylasmak istedim
kime soylediysem oyle deme acele etme diyorlar ama :)
Ben 2. Kizimi bekliyorum
30 marta gun aldik sez. icin
hep ani bi sanci yada suyun gelmesiyle daha erken dogurmak istiyorum...
ben anormalmi dusunuyorum cok sabirsizim
Allah im biran once gelisimi tamamlansin ve gelmek istesin diyorum
Kizimi dogurdugum gunu dusunuyorum
hatta kokusunu hic unutmuyorum
sanki karnimda artik durmasa daha mutlu olucam gibi geliyor :)
cocuk gibi davraniyorum sanirim :) :) :)
Başka bi dr a gitmeye karar vermekle çok doğru düşünmüşsün ölçümler farklı çıkabiliyor çünkü. Eğer burda da yakın yada aynı sonuç çıkarsa o zaman düşünürsün tatlımKizlar benim.bebis 4150 gr olmus nstde sanci yok sezaryen dedi doktor of ben korkuyorum normali denemek istiyorum dedim tabi sancin filam gelirse deneriz dedi ama sancinda yok dedi ne yapicam ben offYarin devlet hastanesine gidip kilosuna bi ordada baktirmayi dusuniyorum hakkimizda hayirlisi artik..
Çok güzeller ben zaten mumu çok seven biri olarak şekillerini de çok beğendim. Ama ilk resimdekini nasıl yapacaksın canım kalıbı mı varbunlar nasıl sizce bu işi bugün halledeceğim inşallah Eki Görüntüle 1460882 Eki Görüntüle 1460883
Son haftalarımızdı zaten değdi mi acaba?İnşallah gelir @weryew. Bende çok kızgınım insanların bu şekilde düşünüp birfe bunu dile gttirmesine.
ilki çok güzel pembeli olan ama bebeği nasıl yapacaksın içinebunlar nasıl sizce bu işi bugün halledeceğim inşallah Eki Görüntüle 1460882 Eki Görüntüle 1460883
bende tam bir mum sevdalısıyım. bu fotodaki mumlar normal mum değil jel mum. o yüzden 29cclik kapaklı cam kavanozlara, jel muma mor renk ve lavanta kokusu ekleyip içine dökeceğim. ilk fotodaki çok güzel aslında ama o büyüklükte kavanoz alırsam batarım masraflı olur benimki daha ekonomik.Karın ağrısı ve mide bulantısı bende de oluyor ve geçen hafta karın ağrım varken nstye girdim sancı çıkmıştı ama dr normal dedi yalancı sancılarmış bunlar
Hayırlı olsun canım inşallah ağrısız acısız sıkıntısız kucağına alırsın kuzunu bişey kalmadı valla cumartesiye :)
Geçmiş olsun tatlım bi ara bende olmuştum ishal ama aynı gün geçti çok şükür dediğin gibi salgın var sanırım
Şimdiye kucağına almışsındır sanırım ben de çok heyecanlandım maşallah beklediğin gün geldi canım darısı başımıza inşallah bizi de haberdar et olur mu:)
Çok sevindim suyunun artmasına maşallah sübhanallah havuç suyu işe yaramış kilosu da çok iyi artmış maşallah ya böyle şeyler okudukça çok mutlu oluyorum
Aynı sabırsızlık bende de var :) Az kaldı zamanında gelsin diyorum bi yandan diyorum ama diğer yandan da içimden bi an önce kucağıma almak geçiyor yalan değil
Başka bi dr a gitmeye karar vermekle çok doğru düşünmüşsün ölçümler farklı çıkabiliyor çünkü. Eğer burda da yakın yada aynı sonuç çıkarsa o zaman düşünürsün tatlım
Çok güzeller ben zaten mumu çok seven biri olarak şekillerini de çok beğendim. Ama ilk resimdekini nasıl yapacaksın canım kalıbı mı var
gazları gitmiştir ne diyeyim.Son haftalarımızdı zaten değdi mi acaba?
canım bebekli zor tabii ama şuda var kullanacağım jel mum müthiş birşeymiş. mesela kabın dibine su koyup üstüne renkli mum döküyorlar çok tatlı duruyor.. bu işi ticarete bile çevirebilirim. çok fena gaza geldim yailki çok güzel pembeli olan ama bebeği nasıl yapacaksın içine
çok tatlı duruyolar bakalım yapınca paylaş bizimle yaptıklarınıbende tam bir mum sevdalısıyım. bu fotodaki mumlar normal mum değil jel mum. o yüzden 29cclik kapaklı cam kavanozlara, jel muma mor renk ve lavanta kokusu ekleyip içine dökeceğim. ilk fotodaki çok güzel aslında ama o büyüklükte kavanoz alırsam batarım masraflı olur benimki daha ekonomik.
gazları gitmiştir ne diyeyim.
canım bebekli zor tabii ama şuda var kullanacağım jel mum müthiş birşeymiş. mesela kabın dibine su koyup üstüne renkli mum döküyorlar çok tatlı duruyor.. bu işi ticarete bile çevirebilirim. çok fena gaza geldim ya
Süper duruyor hepside konu mum olunca hangisini yaparsan yap bence çok hoş olur :) Eğer bende yapmasaydım mum fikrini kesin düşünürdüm gerçekten çok hoşlar bitince bizimlede paylaş tatlım :)bende tam bir mum sevdalısıyım. bu fotodaki mumlar normal mum değil jel mum. o yüzden 29cclik kapaklı cam kavanozlara, jel muma mor renk ve lavanta kokusu ekleyip içine dökeceğim. ilk fotodaki çok güzel aslında ama o büyüklükte kavanoz alırsam batarım masraflı olur benimki daha ekonomik.
gazları gitmiştir ne diyeyim.
canım bebekli zor tabii ama şuda var kullanacağım jel mum müthiş birşeymiş. mesela kabın dibine su koyup üstüne renkli mum döküyorlar çok tatlı duruyor.. bu işi ticarete bile çevirebilirim. çok fena gaza geldim ya
çok tatlı duruyolar bakalım yapınca paylaş bizimle yaptıklarını
Süper duruyor hepside konu mum olunca hangisini yaparsan yap bence çok hoş olur :) Eğer bende yapmasaydım mum fikrini kesin düşünürdüm gerçekten çok hoşlar bitince bizimlede paylaş tatlım :)
basınız sagolsun canım. bırının vefat ettıgını soyleyıp kım oldugunu soylememelerı senı dahada sıkıntıya sokar ama ya.Moralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez
Allah rahmet eylesin. Keşke bari hiç söylemeselerdi bu şekilde daha çok kafana takacaksın acaba kime bişey oldu diye. Başka bi bahane bulup gitseler iyi olurmuş. Bebeğin için mümkün olduğunca düşünmemeye çalış canım farklı şeylerle uğraş kafanı dağıt kuzunda üzülmesin annesi.Moralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez
Sagol cnm bende oyalanmaya calisorm esimde bi yandan uzuluo ewde de tekim bisi olcak diebasınız sagolsun canım. bırının vefat ettıgını soyleyıp kım oldugunu soylememelerı senı dahada sıkıntıya sokar ama ya.
neyse allah sabır versın canım.umarım bebegın etkılenmez. baska seylerle ılgılen kafanı mesgul et canım. bak burada herkes sırayla doguma gıdecegınden bahsedıyor. onlarla oyala kendını canım. yalnızsın sonucta suanda. çok kafanı kurcalamamaya calıs.
Sagol canim ztn zorla soylettim soylemedi basta annem. Bnm ailemde baska sehirde oldugu icin surekli tel.de gorusuoruz ses tonundan anladm bi terslik oldugunu.yapacak bisi yok aksam esim gelene kdr kim olduginu bilmekte istemiorm.teyzem falan deilse daha genc biri bu beni daha cok uzerAllah rahmet eylesin. Keşke bari hiç söylemeselerdi bu şekilde daha çok kafana takacaksın acaba kime bişey oldu diye. Başka bi bahane bulup gitseler iyi olurmuş. Bebeğin için mümkün olduğunca düşünmemeye çalış canım farklı şeylerle uğraş kafanı dağıt kuzunda üzülmesin annesi.
En rahatı öyle olucak heralde CanımBen eşofman ustune kabanımı ya da montumu giymeyi düsünüyorım canım. Ayakta da.spor ayakkabılar.
Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
canım Allah sabırlar versin.. ama sen kendini çok yıpratmamaya çalış. keşke söyleselerdi ama böyle daha sıkıntılı gibiMoralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez
Tesekkurler, su anda sitede sorun varmis goremedim. Ben de tam tarif ettigin gibi birsey istiyorum.ben bu linkteki çantayı aldım canım. http://www.okiedog.com.tr/sumo/228-sakawa-sumo-blue.html Hem bebek arabasına rahat asılabiliyor, hem biberonu belli ısıda tutmak için bi aparatı var hem de bence en güzel özelliği hem elde, hem postacı çantası gibi çapraz hem de sırta asılabiliyor. Bu özelliği benim baya hoşuma gitti bir bak istesersen. Netten sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı.
Canim okuyunca ben bile heyecanlandim. Hayirli dogumlar. Allah bir avazda kurtarsin insallah. Haberlerini bekliyoruz. Dualar sizinle canim.Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Gozun aydın canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallahiyi geceler canlar.şu son günler çok zor geçiyor ,adet ağrısı gibi ağrılarım oldu bugün.Cumartesi gününü iple çekiyorum doktorum sabah 8 de burda ol dedi.9 gibi sezeryana alır herhalde.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?