2015 Nisan Anneleri

benim de öyle canım..doğum öncesi 6 hafta kulanıcam , doğum sonrası 10 haftayı da doğum olduğuna verecek sanırım.

Kizlar bi iki saattir karın agrim var Gecmiyor da midem de bulaniyor
Karın ağrısı ve mide bulantısı bende de oluyor ve geçen hafta karın ağrım varken nstye girdim sancı çıkmıştı ama dr normal dedi yalancı sancılarmış bunlar

Hayırlı olsun canım inşallah ağrısız acısız sıkıntısız kucağına alırsın kuzunu bişey kalmadı valla cumartesiye :)

Geçmiş olsun tatlım bi ara bende olmuştum ishal ama aynı gün geçti çok şükür dediğin gibi salgın var sanırım

Şimdiye kucağına almışsındır sanırım ben de çok heyecanlandım maşallah beklediğin gün geldi canım darısı başımıza inşallah bizi de haberdar et olur mu:)

Çok sevindim suyunun artmasına maşallah sübhanallah havuç suyu işe yaramış kilosu da çok iyi artmış maşallah ya böyle şeyler okudukça çok mutlu oluyorum

Aynı sabırsızlık bende de var :) Az kaldı zamanında gelsin diyorum bi yandan diyorum ama diğer yandan da içimden bi an önce kucağıma almak geçiyor yalan değil

Başka bi dr a gitmeye karar vermekle çok doğru düşünmüşsün ölçümler farklı çıkabiliyor çünkü. Eğer burda da yakın yada aynı sonuç çıkarsa o zaman düşünürsün tatlım

bunlar nasıl sizce bu işi bugün halledeceğim inşallah Eki Görüntüle 1460882 Eki Görüntüle 1460883
Çok güzeller ben zaten mumu çok seven biri olarak şekillerini de çok beğendim. Ama ilk resimdekini nasıl yapacaksın canım kalıbı mı var

bende tam bir mum sevdalısıyım. bu fotodaki mumlar normal mum değil jel mum. o yüzden 29cclik kapaklı cam kavanozlara, jel muma mor renk ve lavanta kokusu ekleyip içine dökeceğim. ilk fotodaki çok güzel aslında ama o büyüklükte kavanoz alırsam batarım masraflı olur benimki daha ekonomik.
Son haftalarımızdı zaten değdi mi acaba?
gazları gitmiştir ne diyeyim.
ilki çok güzel pembeli olan ama bebeği nasıl yapacaksın içine
canım bebekli zor tabii ama şuda var kullanacağım jel mum müthiş birşeymiş. mesela kabın dibine su koyup üstüne renkli mum döküyorlar çok tatlı duruyor.. bu işi ticarete bile çevirebilirim. çok fena gaza geldim ya

çok tatlı duruyolar bakalım yapınca paylaş bizimle yaptıklarını

Süper duruyor hepside konu mum olunca hangisini yaparsan yap bence çok hoş olur :) Eğer bende yapmasaydım mum fikrini kesin düşünürdüm gerçekten çok hoşlar bitince bizimlede paylaş tatlım :)

akşam maliye bakanı gelince aldırıcam ona elime geçtiği andada yapıp paylaşırım kızlar sağolun
çok tatlı duruyolar bakalım yapınca paylaş bizimle yaptıklarını

Süper duruyor hepside konu mum olunca hangisini yaparsan yap bence çok hoş olur :) Eğer bende yapmasaydım mum fikrini kesin düşünürdüm gerçekten çok hoşlar bitince bizimlede paylaş tatlım :)

Moralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez

basınız sagolsun canım. bırının vefat ettıgını soyleyıp kım oldugunu soylememelerı senı dahada sıkıntıya sokar ama ya.
neyse allah sabır versın canım.umarım bebegın etkılenmez. baska seylerle ılgılen kafanı mesgul et canım. bak burada herkes sırayla doguma gıdecegınden bahsedıyor. onlarla oyala kendını canım. yalnızsın sonucta suanda. çok kafanı kurcalamamaya calıs.

Allah rahmet eylesin. Keşke bari hiç söylemeselerdi bu şekilde daha çok kafana takacaksın acaba kime bişey oldu diye. Başka bi bahane bulup gitseler iyi olurmuş. Bebeğin için mümkün olduğunca düşünmemeye çalış canım farklı şeylerle uğraş kafanı dağıt kuzunda üzülmesin annesi.

Sagol cnm bende oyalanmaya calisorm esimde bi yandan uzuluo ewde de tekim bisi olcak die

Sagol canim ztn zorla soylettim soylemedi basta annem. Bnm ailemde baska sehirde oldugu icin surekli tel.de gorusuoruz ses tonundan anladm bi terslik oldugunu.yapacak bisi yok aksam esim gelene kdr kim olduginu bilmekte istemiorm.teyzem falan deilse daha genc biri bu beni daha cok uzer

Şimdiden gözün aydin canım, sen kavuşuyorsun bebegine, darısı bizlere ikinize de saglık ve afiyet dilerim Rabbimden...

canım Allah sabırlar versin.. ama sen kendini çok yıpratmamaya çalış. keşke söyleselerdi ama böyle daha sıkıntılı gibi

Tesekkurler, su anda sitede sorun varmis goremedim. Ben de tam tarif ettigin gibi birsey istiyorum.

Canim okuyunca ben bile heyecanlandim. Hayirli dogumlar. Allah bir avazda kurtarsin insallah. Haberlerini bekliyoruz. Dualar sizinle canim.

Gozun aydın canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

kızlar ağda yaptırdım geldim çok rahatladım artık bebeğim istediği zaman gelebilir :) kızlar ben bu hastalıkla ne yapıcam gözlerim burnum sapir sapir akıyo ohh bebeğime geçecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…