2015 Nisan Anneleri

Ben de cok tersi. Adet donemimde boyle alıngan olmamıstım. Anneme bagırıyorum, kocama içerliyorum, arkadasıma küsüyorum. Neler neler.. Esime rica ettim altından kalkamıyorum temizlik için yardımcı cagıralım diye, uygun fiyata da.buldum. O bana her aksam bi yeri halleder,geceriz gerek yok dedi diye cok içerledim. Bi de o gidince oturdım agladım. Halbuki belki adamın maddi durumu yok, yardım da ederim dedi,ne alınıyorsun aglıyorsun di mi. Yok işte. Hormonlar sacmalıyor. Bak cok uzattım ben de

Canım ya annen baban kardeşlerinle konuştun mu ? Bu şekilde seni daha çok stres yaparlar ama uzulmeni istemiyorlardır. Belki gerçekten ölen biri yoktur.

Ben bebeğin dolablar

bebeğin dolabini camsil le sildim ne kadar doğru bilemiyorum da sade suylada gönlüm razı olmadı

Basiniz sagolsun. Allah sabir versin canim.

başınız sağolsun canım

Amaninnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum:) Darısı başımıza:)

Onu bende yapıyorum annemize nazımız geciyo heralde ama sonradan cok uzuluyorum gerci bu ara.herkese karsı öyleyim gercekten takılmayacak seylere kafamı takıp duruyorum. Hormonların suçu heralde: )
Sorma Ama anne olmayı bekleyen biri olarak annemi kırmak çok koyuyor bana Allah sabır versin, ılımlılaştırsın bizi ne diyeyim:)

Kuzum benimmmm çok sevindim:) Allah'a şükür her şey yoluna girmiş. Daha da güzel olur ve yavrunu kucağına zamanında sağlıkla alırsın inşallah:)

Canım başınız sağolsun, ne diyeceğimi bilemedim inan. Keşke hiç söylemeselermiş sana

Basın sagolsun canım. (

KIZLAR, henüz badem saekerı almayan varsa aranızda, a101 de vince marka çikolatalı bedem şekeri 200 gr 3,75. bimde cıkolatasızı 3.75 ti. ben aldım tadı cok guzel tavsıye ederım

Eklentiler

• Fotoğraf0977.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 99
Aynen canım baktır ben grip için acle devlete gittıgımde bebeğe 2550 dedi halbükü bir hafta once kendi doktorum 2500 demişti korkmustum bende gerilik falnmı oldu diye 2 gun sonra kendi doktoruma gitmiştim 3040 dedi yani cok farkedîyo kimisi karın kısmını fazla olcuyo kimi az ve cihazlardanda farkeder oyuzden 2. Biyerde aynı şeyi soylerse ona gore karar verirsin

Sagol canim sende cok dikkat et.gecmedi bi turlu.musluk suyu iciyorum ondan sanirim.bol su icmeye calisiyorum.sanada cok gecmis olsun canim

Yazmayayım dedim ama dayanamadım. Meryem ayrıldı topikten Şu son günlerimizde değmedi bence yapılana. Dertleşecek kimsesi olmayan bir insan iyice tek başına bırakılmış oldu. Ama söylemeden geçemeyeceğim özellikle bir arkadaşın Meryem için yazdığı "cahillik mi denir ne denir bilemiyorum" benzeri ifade beni bile kırdı. Her fırsatta Kur'an okumaya teşvik eden, bunu organize edip dua zinciri başlatan bir arkadaşın bu üslupla yazması kendisine hiç yakışmamış... Yazmadan duramadım, rahatsızlık verdiysem affola...

Canım ya annen baban kardeşlerinle konuştun mu ? Bu şekilde seni daha çok stres yaparlar ama uzulmeni istemiyorlardır. Belki gerçekten ölen biri yoktur.
Annemlerle konustum onlar iyiler cnm uzulemeyim die soylemiolar bana aksam esim gelince soyler buyuk ihtimal onla konusnuslardir.ewde yalniz oldugum icin sakliolar

Aklım hala weryew de. Gitmesine hiç gerek yoktu. Okumak istemeyen, rahatsız olan ya da etkilenen adını görünce hızlı geçerdi,olur biterdi.
Tamam burada bebeklerimizden, dogumlardan vs bahsedecegiz Ama arada da dertleşmiyor musunuz hiç?

Bu kadar az zamanımız kalmışken, kız hem yaşça küçük hem kimsesiz... Bize anlatıyordu sadece derdini, belki arada yorumlardan fikir edinip ders cıkarıyordu ya da yazdıkça rahatlıyordu. İsteyenler cevaplıyordu, istemeyen geçiyordu..
Kalp kırmanın hele de gebe birinin kalbini kırmanın lüzumu var mıydı?
Çok şaşkınım ve çok üzüldüm bu tepkilerinize..

merhaba kızlar, nasılsınız
güzel haber alanların gözleri aydın, rahatsız olanlara da bol şifalar versin Rabbim.. özellikle hayat_gun arkadaşımızın bebeğine Allah şifalar versin. Ben de mesajlarını okudum hiç bi sorunu yokmuş, benim de kafam takıldı.Allah korusun böyle birşeyle karşılaşmak çok zor

Sonunda hastane çantamı hazırlaım. neler koyduğumu paylaşayım. eksiğim varsa lütfen söyleyin. Hazırlamayanlar için de bi fikir olur belki.
ANNE İÇİN:
  • 3lü Lohusa Takımı
  • 2li Lohusa Takımı
  • 3 adet lohusa külodu
  • 2 adet emzirme sütyeni
  • 1 adet emzirme atleti
  • 2 adet normal atlet
  • 4 adet hasta bezi
  • 6-8 adet orkid gece
  • 6-8 adet hijyenik ped
  • 6-8 adet gögüs pedi
  • 1 çift göğüs kalkanı
  • Lohusa tacı
  • Sabo terlik
  • Şal
  • Banyo havlusu / yüz havlusu
  • 2 çift çorap
  • Göğüs kremi
  • Makyaj kutusu
  • Saç şekillendirici ( maşa/ düzleştirici)
BEBEK İÇİN :

• 10lu hastane çıkışı / 1 adet
  • 5 li hastane çıkışı / 2 adet
  • üst içlik 3 adet
  • Bebek bezi 10 adet
  • Biberon/ emzik
  • Islak mendil 2 paket
  • yelek / çorap 3 çift
  • Kalın battaniye
  • Pişik önleyici krem
  • Pişik kremi
  • Ağız mendili/ yüz mendili
  • Emzirme yastığı
  • Alt açma
  • Burun aspiratörü
  • Yan yatırma yastığı
HASTANE İÇİN :
  • Mavi tül / üzerine yapıştırılacak harfler
  • Balonlar
  • ikramlık çikolata
  • pet bardak/ su
  • meyve suları
  • kayısı hoşafı / anne için
  • kurabiye/ tatlı- tuzlu ikramlık
  • Fotoğraf makinesi/ tripot
  • Şarj aletleri
  • Hastane dosyası / tahlil- rapor vs.
  • Kağıt peçete

Son düzenleme:
Canım ya aynı dert bende de var . Annemle babam taa memleketten geldiler yardım için. Wlimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyorlar. Babam ben uyanıncaya kadar kahvaltı hazırlamış oluyor annem desen diğer işleri hallediyor ama bende bir tersliktir gidiyor. Nefret ediyorum kendimden .alınacaklar diyede çok korkuyorum . Napacağımı şaşırdım

Evet benimde oyle bi olay basjma gelmisti 2 gun once ozelde1500 kg denmisti 2 sonra devlette gittigimde 1536 gr demisti fark ediyo cidden ama doktorum bayaaa 3 kere filan olctu bugun sadece 10 20 gr fark ediyo Boyle uzuluyorum ama bir yandada icime sinmiyor bebegim saglikli cok sukur sirf kilo aliyor diye uzulmek sacma gelebilir ama cok garip duygular icindeyim allahim hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun ..

Sana katiliyorum dun bende kotu oldum uzuldum gercekten meryeme soylenen sozlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…