Ben de cok tersi. Adet donemimde boyle alıngan olmamıstım. Anneme bagırıyorum, kocama içerliyorum, arkadasıma küsüyorum. Neler neler.. Esime rica ettim altından kalkamıyorum temizlik için yardımcı cagıralım diye, uygun fiyata da.buldum. O bana her aksam bi yeri halleder,geceriz gerek yok dedi diye cok içerledim. Bi de o gidince oturdım agladım. Halbuki belki adamın maddi durumu yok, yardım da ederim dedi,ne alınıyorsun aglıyorsun di mi. Yok işte. Hormonlar sacmalıyor. Bak cok uzattım ben desagol canım ya, moral oldu valla, benim yapim da müsait strese zaten, mükemmelliyetcilik var bende, isler istedigim gibi gitmeyince stres topuna dönüyorum ben de... öyle kayda deger bisey de yok.yani günlük siradan seyleri sıkıntı ediyorum kendime, bi yandanv daha anlayisli olsalar diyorum, bi yandan da üzülüyorum onlara patliyorum diye
Canım ya annen baban kardeşlerinle konuştun mu ? Bu şekilde seni daha çok stres yaparlar ama uzulmeni istemiyorlardır. Belki gerçekten ölen biri yoktur.Moralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez
Ben normalde bu cuma temizlik şirketi çağıracaktım ama haftaya cumaya kaldı.. Temizlenirken yıkayım diyordum ama yarın yıkıyım ütüliyim dolaba yerleştireyim diyorum tek iş temizlik kalsın.. Yerleştireceğim dolabıda neyle silsem bilemiyorum
Basiniz sagolsun. Allah sabir versin canim.Moralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez
başınız sağolsun canımMoralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez
Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
SormaOnu bende yapıyorum annemize nazımız geciyo heralde ama sonradan cok uzuluyorum gerci bu ara.herkese karsı öyleyim gercekten takılmayacak seylere kafamı takıp duruyorum. Hormonların suçu heralde: )
Kuzum benimmmm çok sevindim:) Allah'a şükür her şey yoluna girmiş. Daha da güzel olur ve yavrunu kucağına zamanında sağlıkla alırsın inşallah:)Günaydın herkese biz dün gece muayenemizi olduk geçen haftaki sudaki azalma devam etseydi cuma doğum olacaktı.Allahım sizlerden razı olsun önerdiğiniz gibi hafta boyu hem havuç hem portakal suyu sıkıp içtim.Dr suyundaki azalma artmamış hatta bir miktar su yükselmiş dedi 1 hafta daha izin verdi haftaya kontrole gideceğiz yine dün 35+0 dık kilosu 1 haftada 350 artmış 2400 gram olmuş sanırım portakal suyu yaramış.Hafta ve kilo olsrak psikolojik sınırı geçtik yani şükürolsun
Moralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez
Basın sagolsun canım.Moralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez
memura diil ama bakseninki daha iyimis canim hepsi icinde ben tarcin karanfili ayri aldim .cevizi bende ilkkez duydum.guzel olur ama bence
amin canim Allah razi olsun cumlemiz insallah
canim 10 gun babalik izni
Aynen canım baktır ben grip için acle devlete gittıgımde bebeğe 2550 dedi halbükü bir hafta once kendi doktorum 2500 demişti korkmustum bende gerilik falnmı oldu diye 2 gun sonra kendi doktoruma gitmiştim 3040 dedi yani cok farkedîyo kimisi karın kısmını fazla olcuyo kimi az ve cihazlardanda farkeder oyuzden 2. Biyerde aynı şeyi soylerse ona gore karar verirsinKizlar benim.bebis 4150 gr olmus nstde sanci yok sezaryen dedi doktor of ben korkuyorum normali denemek istiyorum dedim tabi sancin filam gelirse deneriz dedi ama sancinda yok dedi ne yapicam ben offYarin devlet hastanesine gidip kilosuna bi ordada baktirmayi dusuniyorum hakkimizda hayirlisi artik..
Karın ağrısı ve mide bulantısı bende de oluyor ve geçen hafta karın ağrım varken nstye girdim sancı çıkmıştı ama dr normal dedi yalancı sancılarmış bunlar
Hayırlı olsun canım inşallah ağrısız acısız sıkıntısız kucağına alırsın kuzunu bişey kalmadı valla cumartesiye :)
Geçmiş olsun tatlım bi ara bende olmuştum ishal ama aynı gün geçti çok şükür dediğin gibi salgın var sanırım
Şimdiye kucağına almışsındır sanırım ben de çok heyecanlandım maşallah beklediğin gün geldi canım darısı başımıza inşallah bizi de haberdar et olur mu:)
Çok sevindim suyunun artmasına maşallah sübhanallah havuç suyu işe yaramış kilosu da çok iyi artmış maşallah ya böyle şeyler okudukça çok mutlu oluyorum
Aynı sabırsızlık bende de var :) Az kaldı zamanında gelsin diyorum bi yandan diyorum ama diğer yandan da içimden bi an önce kucağıma almak geçiyor yalan değil
Başka bi dr a gitmeye karar vermekle çok doğru düşünmüşsün ölçümler farklı çıkabiliyor çünkü. Eğer burda da yakın yada aynı sonuç çıkarsa o zaman düşünürsün tatlım
Çok güzeller ben zaten mumu çok seven biri olarak şekillerini de çok beğendim. Ama ilk resimdekini nasıl yapacaksın canım kalıbı mı var
Annemlerle konustum onlar iyiler cnm uzulemeyim die soylemiolar bana aksam esim gelince soyler buyuk ihtimal onla konusnuslardir.ewde yalniz oldugum icin sakliolarCanım ya annen baban kardeşlerinle konuştun mu ? Bu şekilde seni daha çok stres yaparlar ama uzulmeni istemiyorlardır. Belki gerçekten ölen biri yoktur.
Canım ya aynı dert bende de var . Annemle babam taa memleketten geldiler yardım için. Wlimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyorlar. Babam ben uyanıncaya kadar kahvaltı hazırlamış oluyor annem desen diğer işleri hallediyor ama bende bir tersliktir gidiyor. Nefret ediyorum kendimden .alınacaklar diyede çok korkuyorum . Napacağımı şaşırdımAmaninnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum:) Darısı başımıza:)
SormaAma anne olmayı bekleyen biri olarak annemi kırmak çok koyuyor bana Allah sabır versin, ılımlılaştırsın bizi ne diyeyim:)
Kuzum benimmmm çok sevindim:) Allah'a şükür her şey yoluna girmiş. Daha da güzel olur ve yavrunu kucağına zamanında sağlıkla alırsın inşallah:)
Canım başınız sağolsun, ne diyeceğimi bilemedim inan. Keşke hiç söylemeselermiş sana
Ozel sektoru bilmiyorum ama bilen arkadaslar mutlaka vardi...memura diil ama baközel sektöre de 10 gün mü??
Evet benimde oyle bi olay basjma gelmisti 2 gun once ozelde1500 kg denmisti 2 sonra devlette gittigimde 1536 gr demisti fark ediyo cidden ama doktorum bayaaa 3 kere filan olctu bugun sadece 10 20 gr fark ediyoAynen canım baktır ben grip için acle devlete gittıgımde bebeğe 2550 dedi halbükü bir hafta once kendi doktorum 2500 demişti korkmustum bende gerilik falnmı oldu diye 2 gun sonra kendi doktoruma gitmiştim 3040 dedi yani cok farkedîyo kimisi karın kısmını fazla olcuyo kimi az ve cihazlardanda farkeder oyuzden 2. Biyerde aynı şeyi soylerse ona gore karar verirsin
Sana katiliyorum dun bende kotu oldumYazmayayım dedim ama dayanamadım. Meryem ayrıldı topiktenŞu son günlerimizde değmedi bence yapılana. Dertleşecek kimsesi olmayan bir insan iyice tek başına bırakılmış oldu. Ama söylemeden geçemeyeceğim özellikle bir arkadaşın Meryem için yazdığı "cahillik mi denir ne denir bilemiyorum" benzeri ifade beni bile kırdı. Her fırsatta Kur'an okumaya teşvik eden, bunu organize edip dua zinciri başlatan bir arkadaşın bu üslupla yazması kendisine hiç yakışmamış... Yazmadan duramadım, rahatsızlık verdiysem affola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?