2015 Nisan Anneleri

ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum

Neden ayrılıyorsun canım isteyen okur istemeyen okumaz tek sen misin dertlerini yazan herkesin derdi var rahatlıyoruz burada rahatsız olan okumasın sen boşuna kendini üzme

Inş sağlıcakla almışsındır kuzunu kucağına , bizim içinde bol bol kokla meleğini . Rabbim bahtını açık etsin inş tebrik ederim tatlım .

Tesekkür ederim canm.Erken dogum oldu ama zaten saglik sorunlari var,yasama ihtimali cpk az.Dua edim Allah hakkinda hayirlisini versin.[/QUOTE]
canım güzel şeyler düşünelim, gebelerin duası kabul olurmuş, hepimiz dua edeceğiz bebeğin için, Allah en kısa sürede sağlığına kavuştursun.

kötü ihtimaller varsa hiç düşünme sezeryan ol derim. Ki bende normal doğum yanlısıyım ama bir ihtimal bile ilerde keşke dememek için yoksaymazdım. Eşinle de değerlendirin tabi ama en iyisini se hisseder bilirsin. Sakın korkmaaa rahat ol ....

Canım çok sağ ol böyle okudukça gereksiz telaşa kapılmıyorum. Burda kimsem yok birazda acemilikten panik oluyorum işte sonra okudukça rahatlıyorum.

Çok teşekkür ederim yani suyumuz önceki haftalara göre az ama geçen hafta sarı alarm verdiğini söylemişti doktor bu hafta daha da azalır gibi geldi dedi dün ama korktuğumuz gibi olmadı her ne yaptıysan 1 hafta daha devam et dedi.Yani sanırım suyumuz normal sınırın üstüne çıkmaz o kadar yüksek değil bizi idare etsin yeter 1-2 hafta daha

az önce kontrolden geldik, beş dk da beşiktaş bitti yine
2518gr, 46 cm olmuşuz. bir daha 4 nisan da gidicez herhalde o zamandan sonra nst başlar artık, herşey normal dedi.

Gözün aydın bitanem:) Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah:)

Hepimiz aynı durumdayız desene Kendime çok kızıyorum böyle yapınca Kadın yemeğimi eliyle yediriyor neredeyse. Ama bende bir ukalalık, bir gerginlik... Anne baba olmak böyle bir şey demek ki. Her türlü kahrımızı çekiyorlar. Allah eksikliklerini göstermesin, bizi de normalleştirsin inşallah.

Sana katiliyorum dun bende kotu oldum uzuldum gercekten meryeme soylenen sozlerden

Hem de nasıl kötü oldum. Ne demek cahillik ya Bunu söyleyen kişi çok mu üstün görüyor acaba kendini. Herkes istediğini söyler elbette ama üslup çok önemli. Ben çok üzüldüm bu olanlara...

usg kağıdında genelde +- 300 200 gr oyanayacağı yazıyor zaten . Gerçek kiloları değil tam olarak yarım kiloya yakın eksik yada fazlada olabilir.

Ayyy canim cok sevindim saglikli olmaniza.bu havuc suyu cok iyi ben soylemistim sana merak ediyordum sonucunu.kime doktor suyu az dediyse soyledim icti normale dondu:))))
Evet sen söylemiştin sağolasın valla emin olmadan içtim düzenli olarak şükür azalma devam etmemiş azıcık artmış bile 1 hafta daha kazanmak çok rahatlattı beni daha güvende hissettim.Şu 36.hafta bitsin bebek 2.5 kiloyu geçsin sonrasında üzmeyeceğim kendimi hayırlısıyla istediği vakit gelsin ondan sonra.Portakal da kilosunu arttırmış normalde doktor 38 hata bitince alırım 2700 -2800 anca doğar diyodu ama dün 35 de 2400 çıkınca çok sevindik belki 2 haftada 500 gram daha alırsa 3 civarı doğar

Evt Asya da zor gelmişti gelmek istemedi kuzu gördü kü anasının Karnı pamuk gibi gelir mi ) CNm bence doktor ne diyorsa o olsun zaten Öncesinde suyun gelirse sezeryan erken olur bu yüzden en güzeli herşeyi gidişata bırakmak . Bende istiyorum çok biran önce kızıma kavuşuyum diye ama Bazende kendi gelmek istemiyorsa demek hazır değil daha deyip sabrediyorum ..

Evde olmak bana hic yaramadj kizlar cok yoruyorum kendimi misafir cagiriyorum ufak tefek isler yemek vs derken aksam oluyo pestilim cikmis vaziyette yatiryorum uyuyamuyorum da :-( yarin kontrole gitcem bakalim kizim ne kadar büyümüş hayirlisiyla gecirelim su son haftalari da bebisler den konusalim artik cok merak ediyorum kizimi

weryew bu yazılanları okuyor musun bilmiyorum ama şimdi olmasa da eminim ilerde okuyacaksın.Hayatında da yaşadığın bir çok problem senden besleniyor aslında. Hepimiz için böyle bu...En azından burda olan bu şeyle bi değişim başlat kendine.Sen annesin artık güçlü ol, olacaksın.Nerde ne zaman ne kadar istersen orda o kadar var olacaksın, bunu sen belirleyeceksin, başkalarının Yorumları, eleştirileri değil. Küsüp kırılıp gitme, kendine iyiniyetine güven, eğer kızdıysan sen de savun kendini, tartış ama ille Varol, kaçma...Belki düşününce kendinde hatalar bulacaktın, olumlu Değişiklikler yaşayacaksın bilemem...Ama diyorum ki canım ben, kaçma, ürkme....Unutma sen ne kadar geri adım atarsan karşındaki üstüne gelmek için bir adımlık daha yer kazanacak...Biliyorum zor bir hayatın var, olmuş, olacak...Ama yavrunla daha güçleneceğine eminim. Sen de en az hepimiz kadar değerlisin, burdaki herkes kadar forumu kullanma hakkın var.Sen kendine neyi hak görürsen, o senin hakkındır...Bunu unutma...Umarım bu yazdıklarımı sakin kafayla okursun bir gün, bebeğinle beraber sana çok güzel bir hayat diliyorum cnm, Allah'a emanet ol....

bende içmek istiyorum ama havuçta çok şeker olduğu için korkuyorum ki ne yapsam kararsız kaldım bol bol portakal yiyorum ama
Evet havuç suyu oldukça şekerli. Diyabetle ilgili bir sıkıntınız varsa portakala da dikkat edin içindeki früktoz şekeri hızlı şekilde kana karışıyormuş hatta bebeği kilolu olan hamilelere tavsiye edilmiyormuş bizim ki minyon zaten diye dibine vurdum ben portakal suyunun

Bu arada yanında annesi olan gelen gelecek olan bakacak olan arkadaşlar çok şanlısınız ben oturup ağlamak istiyorum. Burada yapayalnızım eşimin annesi bile doğumumdan bir gün sonra gelebilecek büyük ihtimal ki kendisi gelsede bana yardımcı olabilecek bir girişkenlik yoktu ama o bile gelemeyecek ne yapacağım ben bilmiyorum. Büyük büyük ihtimal devlette doğum yapacağım ve eşimi de refakatçi olarak almayacaklar hayatta hep yalnızdım en zor zamanlarımda yine öyle oluyor annem bir iki gün sonrasında burda olacak inşallah aksilik olmazsa ama hastahanede ben kimsesiz ne yapacağım acaba özelde mi doğum yapsam diyorum oda çok pahalı offf . velhasıl bayanlar çok çok şükredin bizlerede dua edin

Hey maşallah pehlivan oldu senin Uşak CNm , Rabbim hayırlı bir doğum ile almayı nasip etsin inş .

Maalesef canım ben de aynı tepkileri verdim çok üzüldüm geriye dönük mesajlarını okudum ama dediğin gibi tatlı hazırlık telaşında olduğunu gördüm.Özelden sordum cildinde bazı sorunlar varmış fiziksel olarak da sıkıntılar mevcutmuş.Dr yaşasa dahi sıkıntı çekecek demiş.Ama Allah büyük inşallah sorunları geride kalır inşallah şifasını verir ben de çok dua ediyorum ona

Rabbim büyük bende ilk doğumda yani oğlumda yapayalnızdır ve Rabbim öyle çok yardım ediyor ki inan tarifi yok . O onları hatırlıyorum şimdi ve şükrediyorum resmen iliklerime kadar hissettim mevlâmın bereketini ve yardımını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…