Bende bende hiç bir şey hazırlamadım hatta pijamalarım annemde geldiğinde getirecekBen daha yıkamadım bile kıyafetleri falan hiç birşey hazır değil
ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum
Inş sağlıcakla almışsındır kuzunu kucağına , bizim içinde bol bol kokla meleğini . Rabbim bahtını açık etsin inş tebrik ederim tatlım .Günaydın güzel anneler ve kuzuları:))Biz çok heyecanlıyız :))tüm gece uyuyamadım heyecandan:))bir kaç saat sonra Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma alacağım o da bende kıpır kıpırız:))masallah...tüm gebeliğimizi paylaştık,şimdi de doğum heyecanımı paylaşmak istedim:))Sizleri çookk seviyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...En kısa sürede haberdar ederim...Bu sırada doğum yapacak kocaman göbüşlü dev yürekli anneler Rabbim yardımcınız olsun:))sevgiler...
Tesekkür ederim canm.Erken dogum oldu ama zaten saglik sorunlari var,yasama ihtimali cpk az.Dua edim Allah hakkinda hayirlisini versin.[/QUOTE][QUOTE="melegim34, post: 40004814, member: 340890l yanium ol s mu CNm , profilde tarih istenen yeri boş bıraksan kalkar kanımca . Benim önceden oğlumun doğum tarihi vardı mesela göstermiyordu baktın olmadı bebeğin Doğduğu tarihi yaz kalkar .
kötü ihtimaller varsa hiç düşünme sezeryan ol derim. Ki bende normal doğum yanlısıyım ama bir ihtimal bile ilerde keşke dememek için yoksaymazdım. Eşinle de değerlendirin tabi ama en iyisini se hisseder bilirsin. Sakın korkmaaa rahat ol ....Oyle yapicam doktor sonucta doguracak olan sensin diyor ben sadece bebegi karsilacam normalde olsa omzu takilabilir yada o kadar sanciiyi cekip kanala inmeueblir sezeryana donmek zorunda kalabilirsin filan dedi bi suru ihtimalleri saydi bi yandan heyecan bi yandan korku var..
Canım çok sağ ol böyle okudukça gereksiz telaşa kapılmıyorum. Burda kimsem yok birazda acemilikten panik oluyorum işte sonra okudukça rahatlıyorum.telaş yapma canım benımde daha hazır degıl. sadece yıkadım bebısın kıyafetlerını. kendı pıjamamı vs.
daha onların utusu var. sonrasında da cantanın eksıklerıne bakarım. 3 nısanda ızne ayrılıyorum o zaman halletcem ama.
yoksa 3 nısndan sonra zaman gecmeyecek gıbı gelıyor. en azından evde bos bos otururken o işleri halletcem. lohusayken gelen gıder olur dıye kv yenı dantellı ıslemelı nevresım takımları ayarla vs dedı. onlarıda o zaman halletcem. kapı susumu o zaman yapcam.ancak onlarla ugrasırken zamanı gecırcem.birde bı kadın tutup evı temızletcem.yoksa o son zamanlar nasıl gecer
Çok teşekkür ederim yani suyumuz önceki haftalara göre az ama geçen hafta sarı alarm verdiğini söylemişti doktor bu hafta daha da azalır gibi geldi dedi dün ama korktuğumuz gibi olmadı her ne yaptıysan 1 hafta daha devam et dedi.Yani sanırım suyumuz normal sınırın üstüne çıkmaz o kadar yüksek değil bizi idare etsin yeter 1-2 hafta dahaCok sevindim sizin adiniza
ben cok sık havuc portaksl ictim sabahlari
suyum cok fazla cikti hatta sinirda dedi doktorum
oda cok tehlikeli ve zor
karnin gergin kocaman oluyor ve hareketleri hissedemiyorsun :)
Benim suan o durumda uyarayim dedim...
hersey yolundaysa cokta icmeyin o da tehlikeli
az önce kontrolden geldik, beş dk da beşiktaş bitti yine
2518gr, 46 cm olmuşuz. bir daha 4 nisan da gidicez herhalde o zamandan sonra nst başlar artık, herşey normal dedi.
Canım ya aynı dert bende de var . Annemle babam taa memleketten geldiler yardım için. Wlimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyorlar. Babam ben uyanıncaya kadar kahvaltı hazırlamış oluyor annem desen diğer işleri hallediyor ama bende bir tersliktir gidiyor. Nefret ediyorum kendimden .alınacaklar diyede çok korkuyorum . Napacağımı şaşırdım
Sana katiliyorum dun bende kotu oldumuzuldum gercekten meryeme soylenen sozlerden
usg kağıdında genelde +- 300 200 gr oyanayacağı yazıyor zaten . Gerçek kiloları değil tam olarak yarım kiloya yakın eksik yada fazlada olabilir.Evet benimde oyle bi olay basjma gelmisti 2 gun once ozelde1500 kg denmisti 2 sonra devlette gittigimde 1536 gr demisti fark ediyo cidden ama doktorum bayaaa 3 kere filan olctu bugun sadece 10 20 gr fark ediyoBoyle uzuluyorum ama bir yandada icime sinmiyor bebegim saglikli cok sukur sirf kilo aliyor diye uzulmek sacma gelebilir ama cok garip duygular icindeyim allahim hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun ..
Evet sen söylemiştin sağolasın valla emin olmadan içtim düzenli olarak şükür azalma devam etmemiş azıcık artmış bile 1 hafta daha kazanmak çok rahatlattı beni daha güvende hissettim.Şu 36.hafta bitsin bebek 2.5 kiloyu geçsin sonrasında üzmeyeceğim kendimi hayırlısıyla istediği vakit gelsin ondan sonra.Portakal da kilosunu arttırmış normalde doktor 38 hata bitince alırım 2700 -2800 anca doğar diyodu ama dün 35 de 2400 çıkınca çok sevindik belki 2 haftada 500 gram daha alırsa 3 civarı doğarAyyy canim cok sevindim saglikli olmaniza.bu havuc suyu cok iyi ben soylemistim sana merak ediyordum sonucunu.kime doktor suyu az dediyse soyledim icti normale dondu:))))
Evt Asya da zor gelmişti gelmek istemedi kuzu gördü kü anasının Karnı pamuk gibi gelir miArkadaslar bir sey paylasmak istedim
kime soylediysem oyle deme acele etme diyorlar ama :)
Ben 2. Kizimi bekliyorum
30 marta gun aldik sez. icin
hep ani bi sanci yada suyun gelmesiyle daha erken dogurmak istiyorum...
ben anormalmi dusunuyorum cok sabirsizim
Allah im biran once gelisimi tamamlansin ve gelmek istesin diyorum
Kizimi dogurdugum gunu dusunuyorum
hatta kokusunu hic unutmuyorum
sanki karnimda artik durmasa daha mutlu olucam gibi geliyor :)
cocuk gibi davraniyorum sanirim :) :) :)
Evet havuç suyu oldukça şekerli. Diyabetle ilgili bir sıkıntınız varsa portakala da dikkat edin içindeki früktoz şekeri hızlı şekilde kana karışıyormuş hatta bebeği kilolu olan hamilelere tavsiye edilmiyormuş bizim ki minyon zaten diye dibine vurdum ben portakal suyununbende içmek istiyorum ama havuçta çok şeker olduğu için korkuyorum ki ne yapsam kararsız kaldımbol bol portakal yiyorum ama
Hey maşallah pehlivan oldu senin Uşak CNm , Rabbim hayırlı bir doğum ile almayı nasip etsin inş .Kizlar benim.bebis 4150 gr olmus nstde sanci yok sezaryen dedi doktor of ben korkuyorum normali denemek istiyorum dedim tabi sancin filam gelirse deneriz dedi ama sancinda yok dedi ne yapicam ben offYarin devlet hastanesine gidip kilosuna bi ordada baktirmayi dusuniyorum hakkimizda hayirlisi artik..
Maalesef canım ben de aynı tepkileri verdim çok üzüldüm geriye dönük mesajlarını okudum ama dediğin gibi tatlı hazırlık telaşında olduğunu gördüm.Özelden sordum cildinde bazı sorunlar varmış fiziksel olarak da sıkıntılar mevcutmuş.Dr yaşasa dahi sıkıntı çekecek demiş.Ama Allah büyük inşallah sorunları geride kalır inşallah şifasını verir ben de çok dua ediyorum onaArkadaşlar ya birşey soracağım. @hayat_gun arkadaşımız doğum yapmış, bebeğinin ciddi sağlık sorunları varmış, küvezdeymiş, genetik sorunları var yazmıs mesajında. Çok çok üzüldüm, girdim eski mesajlarına baktım hiç öyle sorunlardan bahsetmemiş, bebişinin hazırlıkları ile uğraşyormuş, isim arıyormus hep öyle mesajlar gördüm. Çok şaşırdım o yüzden çok da üzüldüm. Doğum esnasında mı bişey olmuş, genetik sorun dediği acaba neymiş hiç bilen var mı aramızda. Genetik sorunu doktor görememiş mi acaba? Ay çok zor bir durum Allah inşallah bir an önce sağlık verir. Bizlerde duamızı eksik etmeyelim.
Rabbim büyük bende ilk doğumda yani oğlumda yapayalnızdır ve Rabbim öyle çok yardım ediyor ki inan tarifi yok . O onları hatırlıyorum şimdi ve şükrediyorum resmen iliklerime kadar hissettim mevlâmın bereketini ve yardımını .Bu arada yanında annesi olan gelen gelecek olan bakacak olan arkadaşlar çok şanlısınız ben oturup ağlamak istiyorum. Burada yapayalnızımeşimin annesi bile doğumumdan bir gün sonra gelebilecek büyük ihtimal ki kendisi gelsede bana yardımcı olabilecek bir girişkenlik yoktu ama o bile gelemeyecek ne yapacağım ben bilmiyorum. Büyük büyük ihtimal devlette doğum yapacağım ve eşimi de refakatçi olarak almayacaklar hayatta hep yalnızdım en zor zamanlarımda yine öyle oluyor annem bir iki gün sonrasında burda olacak inşallah aksilik olmazsa ama hastahanede ben kimsesiz ne yapacağım acaba özelde mi doğum yapsam diyorum oda çok pahalı offf . velhasıl bayanlar çok çok şükredin bizlerede dua edin
amin cümlemize canım, özellikle hayırlı habere ihtiyacı olan arkadaşların yüzünü güldürsün rabbimGözün aydın bitanem:) Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?