2015 Nisan Anneleri

şeker hastalığım yok ama şeker yüklemesinde tokluk 137 gelmişti o yüzden biraz ürkmüştüm. Çikolata vb hiçbirşey tüketmiyorum artık korkudan ama aslında şekerim gayet normal.. sadece çaya attığım şeker oranı fazla ama çayıda azalttım... o yüzden havuçtan korkuyordum ama portakalda da varmış şeker ben günde 2 tane portakal yiyorum.... o zaman ya portakalıda bırakacağım yada havuça da başlayacağım portakalı bırakamayacağım için havuça başlayayım da bebeğimin suyunu koruyayım sizin gbi :) inşallah
bu arada ben de 35+2 deyim bebeğim dün baktığımızda 2.430 du beniim kızımda küçük anlayacağın :)
şimdi deli gibi yyemeye başladım ayvalar keçiboynuzları vs bakalım 2 hafta sonra ne kadar almış olacağız . Bebeğimin kilo almasına hep bu babanneler yüzünden taktım ya

Depremde zor normal zamanda ürkütüyor insanı , acaba başka yakın Şehirde gidebileceğin bir yer var mı CNm biraz olsun rahatlardın. Benim ablam ist 99 depreminde 37 haftalıktı kızına ve çok şükür Rabbim koruyor inş senide Rabbim korur CNm.

Haftamız da bebeklerin kilosu da aynı eğer siz de erken doğum sıkıntısı yoksa haftada 200 gram alsa inşallah 4 haftada 3200 olur ne güzel bence iyi gayet üzülmeyin

inşallah bende kolaylıkla atlatırım o süreci eşimle ciddi ciddi özel mi devlet mi konusunu da konuşmayalım sanırım çünkü çok korkuyorum . Dooğumdan çok etrafımdakilerin davranışları yardımı yönlendirmesi sonrası bakımı beni tedirgin ediyor düşünndürüyor

eşinin arkadaşının eşi filan yok mu canım yanında kalacak bir kaç gün sonra geleceklermiş annenler bir kaç gün önce gelseler olmuyor mu

Reactions: nix
Oh güzel ya su biraz da olsun düzelmiş çok sevimdim Rabbim daim eder ins CNm .

Canım Allah yardımcın olsun. Çok zor aileden uzak olmak iyi bilirim... Ama Rabbim yardım ediyor inan. Yeter ki sen, eşin ve yavrun sağlıklı olun. Her şey hallolur Allah'ın izniyle

canım aslında küçük depremler ama çok şiddetli hissettiriyor şehirde herkes panik halinde sürekli sallanıyor çünkü 1 saat uzaklıkta kardeşim 1.5 saat uzaklıkta da ailem var ama gribim evden de çıkamıyorum yol hiç çekemem Allahım bi daha yaşatmasın öyle bi felaket Allah a emanetiz

eşinin arkadaşının eşi filan yok mu canım yanında kalacak bir kaç gün sonra geleceklermiş annenler bir kaç gün önce gelseler olmuyor mu
kardeşlerim küçük ve okula gidiyor onları bırakacağı kimse yok yani ben hastahaneye giderken annem o gün yada bir sonraki gün küçük kardeşimi de alıp yola çıkacak yolda 14 saat sürüyor diğer kardeşime de babam bakacak artık 10 gün falan .... eşimin de sağolsun bütün akrabaları burada ama birtanesi ilgili soran insanlar değil. arkadaşı var ama oda askere gitti eşi gelmez küçük kızını bırakıp ....çoooook zor durumda kalırsam eşimin birtane akrabası var onu arayıp rica etmeyi düşünüyorum , kendisi çok çok yakınımda oturuyor komşu sayılıyoruz hiç sormadı böyle teklifte bulunmadı ama ne yapayım ben artık mecbur kalırsam ondan rica edeceğim çünkü kendisi hep bilgili hem müsait biri

Canim simdi gordum mesajlarini Allah yardimciniz olsun insallah en hayirlisi ne ise o olsun. Tum iyi niyetimiz dualarimiz seninle. Canim peki neden olmus boyle genetik sorunlari var demissin neyi var acaba bebegin?
canım genlerle alakalı,test yapıldı araştırılıyor henüz sonuç belli değil.Çok teşekkür ederim dualarınız için.

canım Allah yardımcın olsun.. merak etme daha vakit var gün doğmadan neler doğar.. hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer normal doğum yapacaksan çok fşyatlı olmuyor bazı hastaneler. bir yakınımdan biliyorum normalde devlete gidiyordu ama doğum olacağı gün ilgilenmemişler onlarda duydukları bir özel hastaneye gitmiş. geçen sene hazirandı sanırım 350 gibi bi ücret ödemişlerdi. tabii emin değilim ama sormakta araştırmakta fayda var.

Tesekkür ederim canm.Erken dogum oldu ama zaten saglik sorunlari var,yasama ihtimali cpk az.Dua edim Allah hakkinda hayirlisini versin.
canım güzel şeyler düşünelim, gebelerin duası kabul olurmuş, hepimiz dua edeceğiz bebeğin için, Allah en kısa sürede sağlığına kavuştursun.[/QUOTE]
çookkk teşekkür edrim canım,duaya inancım sonsuz,gebeler edince daha çabuk kabul olur inşallah.Artık bebeğin sağlığıyla alakalı beklentim yok,Allah hakkında hayırlısını versin inşallah diyorum.Önce bebeğim hakkında hayırlısı olsun ama bundan sonra ki yapacağımız tek şey bir sonraki gebelikte sağlam adım atmak.Daha fazla yorum yazmakta istemiyorum gebe arkadaşlar var sonuçta ama bizimki genetik bir sorun.Kimse endişelenmesin,Allah'ın izniyle herkes sağsalim kucağına alacak.Bizimki farklı bir durum.

denizlideyim...kontrollerime gittiğim bir özel hastahane var 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman fiyatları öğreneceğim inşallah cebimize uygun gelirde eşimde evet der :) aslında muayene ücretleri baya uygun inşallah doğumda öyledir :)

canım güzel şeyler düşünelim, gebelerin duası kabul olurmuş, hepimiz dua edeceğiz bebeğin için, Allah en kısa sürede sağlığına kavuştursun.
çookkk teşekkür edrim canım,duaya inancım sonsuz,gebeler edince daha çabuk kabul olur inşallah.Artık bebeğin sağlığıyla alakalı beklentim yok,Allah hakkında hayırlısını versin inşallah diyorum.Önce bebeğim hakkında hayırlısı olsun ama bundan sonra ki yapacağımız tek şey bir sonraki gebelikte sağlam adım atmak.Daha fazla yorum yazmakta istemiyorum gebe arkadaşlar var sonuçta ama bizimki genetik bir sorun.Kimse endişelenmesin,Allah'ın izniyle herkes sağsalim kucağına alacak.Bizimki farklı bir durum.[/QUOTE]
Allah ım yardımcınız olsun içinizi ferahlatacak haberler sonuçlar alın inşallah ... Sağlıkla sıhatle çooook mutlu günler görünüz

Allah ım yardımcınız olsun içinizi ferahlatacak haberler sonuçlar alın inşallah ... Sağlıkla sıhatle çooook mutlu günler görünüz[/QUOTE]
canım benim çok teşekkür ederim,inşallah dediğin gibi olsun.Mutlu günlerde gelecek inanıyorum ama şugünleri atlattığımızı bir görseydim.

haydı cantan hayırlı olsun canım. 10 tane bebek bezi az olabılır gıbı gelıyor bana. ilk gunler cok sık cıs yapıyorlarmıs dıye duydum ama kac tane koymak lazım bılmıyorum acıkcası.birde sormak istediğim seyler var. hasta bezini tek tek mi aldın.ne marka aldın?ben bı medıkale sordum 30 lu falan paketlerde satıyorlar hep.

ya bence havuc suyu içmektense havuc yemek daha faydalı gıbı gelıyor.hem posasından faydalanıp bagırsaklarımıza ıyı gelebılır. hemde dırek suyunu ıcmemıze gore glısemık ındeksı daha dusuk olacagı ıcın kana karısması daha yavas olup sekerı cok yukseltmeyecektır. benımde bebegımın kılosu onceden 2 hafta onden gıderken sımdı bıraz haftasına gore az gıbı gelıyor. bende meyve yemeyı artırmayı dusunuyorum ama suyu ile degıl posasıyla beraber tuketecegım.

inşallah canım ya.. hakkında hayırlısı olsun..

Öyle yapayım sirkeli suda kokar diye korkuyorum kıyafetler falan.. Ay ne zormuş anne olmak .. Herşeyin en iyisini düşünmeye çalışmak..

En alta dimi benimde içime sinmiyor öylece koymak
yok canım ucuyor kokusu, kalsa bile o kimyasal kalıntılarından iyidir bence, onları arındırmak daha zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…