2015 Nisan Anneleri

ben çok öksürüyrum ya.. çocuğum içerde sarsıla sarsıla bir hal olmuştur kesin

kurabişlerde arabalarda çok cici
bende istiyorum kurabiye mevlüte yapıcam kendim
daha önce yapıp satıyordum hep diyordum kendime yapmak kısmet olucakmı acaba diye
heves ettim ama bebekle yapabilirmiyim bilmiyorum:)
ben de aynı durumdayım, daha önceden çok arkadaşımın bebek kurabiyesini yaptım. valla benim yakın arkadaşlarım yardıma gelecek kurabiye için, ben de mevlüde düşündüm

Amin canım hayırlısı olsun üzülme ama bence benim yiğenimde 4300 dogdu dr ultrasonda kemik yapısından en basında iri bir bebek olucagını söylemişti oda cok normal istedi ama ablamın catısı dardı 1 cm acılma oldu oyuzden sezaryan yaptılar senin catın iyiyse yaparsın yeterki saglıklı olsunlarda iri bebek sorun olmaz sezaryan olursun sende bebeğin sagluğı önemli sonuçta milyonlarca kişi sezaryan oluyo herseyin hayırlısı üzme kendini buarada yiğenim 13 yasında ve hala iri bi cocuk genetik yapısı bu yani canım saglıklı olsunlar yeter

sancinin ne zaman gelecegi belli mi olur sanki, ben 39+4'te dogum yaptim, o ana kadar sancum filan yoktu, daha da olmasaydi beklerdim bi sorun olmadikca, 42'ye kadar da yolu var, her bebek 40 haftada dogmuyor ki....

Yok canim sade olanlarindan ic.beypazari olani varya ondan.hergun iciyorum ben.
onu da bir türlü icemiyorum canım içmeyi deneyeyim

ben çok öksürüyrum ya.. çocuğum içerde sarsıla sarsıla bir hal olmuştur kesin
ah o öksürük çok kötü arkadaşım ben bir ay çekmiştim karnimi tuta tuta oksuruyordum Allah sifalik versin sana da canım

Kızlar kafam bu aralar öyle çok dolu ve Karışık ki mesajlarınıza birden fazla aynı Cevapları verirsem hoş görün hemi . Kafam resmen bir milyon tabiri caizse ..
Eşim bu gece Türkiye'ye gidicek Cumartesi akşamıda geri dönücek . Biraz tedirginim o yokken suyum ve kanamam olursa diye . Bugün diyabet doktoru ve kadın doğumcu ile randevüm vardı . Sezeryan için 39. Hafta diye vericekler ki 10 Nisan'dan sonra olucak Öncesinde bizim kız erken gelmezse tabii. Üç haftada 200 gr almışım Kızımın aldığı kiloyu çıkardığımda benden 600 gr daha gitmiş onu gördüm ki her ay kilo veriyorum bakalım doğuma kadar ne olucak halimiz . Allah'tan hamile öncesi iri kıyımdım :)) yoksa tüy siklet olmuştuk . Yemek yemeği şöyle doyasıya yemeyi çok özledim . Günde iki dilim incecik şekeri 0.5 olan kepek ekmeği yiyorum ve başkada ekmek yok . Pılav hele şekerimi tavan yapıyor onu tamamen yemeği bıraktım . Birde bezelye off süper şeker var onuda hiç yemiyorum , bana iyi gelen ızgara yağsız her tip et ve salata oda havuçsuz . Limon kandaki şekere iyi geliyormuş fakat onuda çok kullanamıyorum malum mide bu aralar çok kötü . Ee ne diyim kuzum için az daha sabretmeye devam , elden başka birşeyde gelmiyor gayri .

Cati muayenesi olmadim daha nisan sonu yapicam demisti iste ben normali denicem canim zaten acilma vs olmazsa mecbur sezeryana olacak ama denemek istiyorum yinede normali en azindan icim rahat eder. MASALLAh yigenine bu arada :) Benim erkek kardesimde 4200 dogmus halada yapili :)

İşte canım uslup hoşgoru öyle şeyler dinlemiyor maalesef. Aynen hayatım bende çok uzuldum. Kızcaağızın sığınacağı derdini anlatacağı kimsesi yok annesi hatırladığım kadarıyla şizofrendi. Ben 31 yaşında 6 senelik evli olmama rağmen eşimin askeri personel olmasından dolayı bazen kimseye soyleyemeyeceğim şeyleri paylaşmışımdır burada .kızcağız zaten kuçucuk yeni evli ne olurdu bir şey soylemeselerdide içini dokseydi kız.

İnsallah canim:) bak kilo almasi icinde tarhana ic sabahlari beyninede kemiklerinede cok iyi geliyor:)koca kari gibi oldum ama ne yapiyim melekler icin hersey

sancinin ne zaman gelecegi belli mi olur sanki, ben 39+4'te dogum yaptim, o ana kadar sancum filan yoktu, daha da olmasaydi beklerdim bi sorun olmadikca, 42'ye kadar da yolu var, her bebek 40 haftada dogmuyor ki....
Iste canim benim sorunum o degilki kilo aliyor daha 12 gunumuz var masallah haftada ortalama 300 400 gr aliyor ee dort bucugu gececwk bu gidisle doktorumda planli sezeryan yapmayalim dedi sancin tutarsa olyle gelirsin dedi belki acilmam cok olur bebek kanala iner ins bu belirsizlikte canimi sikiyor benimhakkimizda hayirlisi artik..

arkadssım ıns ıslerın rast gıder. gorumcen kardesın falanda mı yok. annen neden gec gelıo ozel degılse sebebı merak ettım

Simdi weryem ayrildimi?yazik yaaaaa hepten tek kaldi kiz cagiz.ben dogum animda bile ona dua edicem.allah yarfimcisi olsun.

esim her konuda destekliyor sagolsun. Fazla takmicam planli sezeryan olmucak benimki belki sans bizden yana olur normal dogar kuzum ama olmazsada sagligindan onemli degil sonucta hersey onun icin nasip kosmet artik canim..

kızlar bende nst geldim herşey yolunda çok şükür bebisim 3049 olmuş 2 nisan sabahi sezeryan günü verdi
Maşallaah bebişine.. Hadi bakalım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini..

Kızlar siz yavaş yavaş tarih almaya doğurmaya başladınız bir ben kalacağım galiba burda ayın sonunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…