- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
ben de aynı durumdayım, daha önceden çok arkadaşımın bebek kurabiyesini yaptım. valla benim yakın arkadaşlarım yardıma gelecek kurabiye için, ben de mevlüde düşündümkurabişlerde arabalarda çok cici
bende istiyorum kurabiye mevlüte yapıcam kendim
daha önce yapıp satıyordum hep diyordum kendime yapmak kısmet olucakmı acaba diye
heves ettim ama bebekle yapabilirmiyim bilmiyorum:)
Amin canım hayırlısı olsun üzülme ama bence benim yiğenimde 4300 dogdu dr ultrasonda kemik yapısından en basında iri bir bebek olucagını söylemişti oda cok normal istedi ama ablamın catısı dardı 1 cm acılma oldu oyuzden sezaryan yaptılar senin catın iyiyse yaparsın yeterki saglıklı olsunlarda iri bebek sorun olmaz sezaryan olursun sende bebeğin sagluğı önemli sonuçta milyonlarca kişi sezaryan oluyo herseyin hayırlısı üzme kendini buarada yiğenim 13 yasında ve hala iri bi cocuk genetik yapısı bu yani canım saglıklı olsunlar yeterEvet benimde oyle bi olay basjma gelmisti 2 gun once ozelde1500 kg denmisti 2 sonra devlette gittigimde 1536 gr demisti fark ediyo cidden ama doktorum bayaaa 3 kere filan olctu bugun sadece 10 20 gr fark ediyoBoyle uzuluyorum ama bir yandada icime sinmiyor bebegim saglikli cok sukur sirf kilo aliyor diye uzulmek sacma gelebilir ama cok garip duygular icindeyim allahim hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun ..
sancinin ne zaman gelecegi belli mi olur sanki, ben 39+4'te dogum yaptim, o ana kadar sancum filan yoktu, daha da olmasaydi beklerdim bi sorun olmadikca, 42'ye kadar da yolu var, her bebek 40 haftada dogmuyor ki....Kizlar benim.bebis 4150 gr olmus nstde sanci yok sezaryen dedi doktor of ben korkuyorum normali denemek istiyorum dedim tabi sancin filam gelirse deneriz dedi ama sancinda yok dedi ne yapicam ben offYarin devlet hastanesine gidip kilosuna bi ordada baktirmayi dusuniyorum hakkimizda hayirlisi artik..
onu da bir türlü icemiyorum canım içmeyi deneyeyimYok canim sade olanlarindan ic.beypazari olani varya ondan.hergun iciyorum ben.
ah o öksürük çok kötü arkadaşım ben bir ay çekmiştim karnimi tuta tuta oksuruyordum Allah sifalik versin sana da canımben çok öksürüyrum ya.. çocuğum içerde sarsıla sarsıla bir hal olmuştur kesin
Sağol canım çok zor gerçekten mahvetti benionu da bir türlü icemiyorum canım içmeyi deneyeyim
ah o öksürük çok kötü arkadaşım ben bir ay çekmiştim karnimi tuta tuta oksuruyordum Allah sifalik versin sana da canım
Cati muayenesi olmadim daha nisan sonu yapicam demisti iste ben normali denicem canim zaten acilma vs olmazsa mecbur sezeryana olacak ama denemek istiyorum yinede normali en azindan icim rahat eder. MASALLAh yigenine bu arada :) Benim erkek kardesimde 4200 dogmus halada yapili :)Amin canım hayırlısı olsun üzülme ama bence benim yiğenimde 4300 dogdu dr ultrasonda kemik yapısından en basında iri bir bebek olucagını söylemişti oda cok normal istedi ama ablamın catısı dardı 1 cm acılma oldu oyuzden sezaryan yaptılar senin catın iyiyse yaparsın yeterki saglıklı olsunlarda iri bebek sorun olmaz sezaryan olursun sende bebeğin sagluğı önemli sonuçta milyonlarca kişi sezaryan oluyo herseyin hayırlısı üzme kendini buarada yiğenim 13 yasında ve hala iri bi cocuk genetik yapısı bu yani canım saglıklı olsunlar yeter
İşte canım uslup hoşgoru öyle şeyler dinlemiyor maalesef. Aynen hayatım bende çok uzuldum. Kızcaağızın sığınacağı derdini anlatacağı kimsesi yok annesi hatırladığım kadarıyla şizofrendi. Ben 31 yaşında 6 senelik evli olmama rağmen eşimin askeri personel olmasından dolayı bazen kimseye soyleyemeyeceğim şeyleri paylaşmışımdır burada .kızcağız zaten kuçucuk yeni evli ne olurdu bir şey soylemeselerdide içini dokseydi kız.Yazmayayım dedim ama dayanamadım. Meryem ayrıldı topiktenŞu son günlerimizde değmedi bence yapılana. Dertleşecek kimsesi olmayan bir insan iyice tek başına bırakılmış oldu. Ama söylemeden geçemeyeceğim özellikle bir arkadaşın Meryem için yazdığı "cahillik mi denir ne denir bilemiyorum" benzeri ifade beni bile kırdı. Her fırsatta Kur'an okumaya teşvik eden, bunu organize edip dua zinciri başlatan bir arkadaşın bu üslupla yazması kendisine hiç yakışmamış... Yazmadan duramadım, rahatsızlık verdiysem affola...
İnsallah canim:) bak kilo almasi icinde tarhana ic sabahlari beyninede kemiklerinede cok iyi geliyor:)koca kari gibi oldum ama ne yapiyim melekler icin herseyEvet sen söylemiştin sağolasın valla emin olmadan içtim düzenli olarak şükür azalma devam etmemiş azıcık artmış bile 1 hafta daha kazanmak çok rahatlattı beni daha güvende hissettim.Şu 36.hafta bitsin bebek 2.5 kiloyu geçsin sonrasında üzmeyeceğim kendimi hayırlısıyla istediği vakit gelsin ondan sonra.Portakal da kilosunu arttırmış normalde doktor 38 hata bitince alırım 2700 -2800 anca doğar diyodu ama dün 35 de 2400 çıkınca çok sevindik belki 2 haftada 500 gram daha alırsa 3 civarı doğar
Iste canim benim sorunum o degilki kilo aliyor daha 12 gunumuz var masallah haftada ortalama 300 400 gr aliyor ee dort bucugu gececwk bu gidisle doktorumda planli sezeryan yapmayalim dedi sancin tutarsa olyle gelirsin dedi belki acilmam cok olur bebek kanala iner ins bu belirsizlikte canimi sikiyor benimhakkimizda hayirlisi artik..sancinin ne zaman gelecegi belli mi olur sanki, ben 39+4'te dogum yaptim, o ana kadar sancum filan yoktu, daha da olmasaydi beklerdim bi sorun olmadikca, 42'ye kadar da yolu var, her bebek 40 haftada dogmuyor ki....
arkadssım ıns ıslerın rast gıder. gorumcen kardesın falanda mı yok. annen neden gec gelıo ozel degılse sebebı merak ettımBu arada yanında annesi olan gelen gelecek olan bakacak olan arkadaşlar çok şanlısınız ben oturup ağlamak istiyorum. Burada yapayalnızımeşimin annesi bile doğumumdan bir gün sonra gelebilecek büyük ihtimal ki kendisi gelsede bana yardımcı olabilecek bir girişkenlik yoktu ama o bile gelemeyecek ne yapacağım ben bilmiyorum. Büyük büyük ihtimal devlette doğum yapacağım ve eşimi de refakatçi olarak almayacaklar hayatta hep yalnızdım en zor zamanlarımda yine öyle oluyor annem bir iki gün sonrasında burda olacak inşallah aksilik olmazsa ama hastahanede ben kimsesiz ne yapacağım acaba özelde mi doğum yapsam diyorum oda çok pahalı offf . velhasıl bayanlar çok çok şükredin bizlerede dua edin
Simdi weryem ayrildimi?yazik yaaaaa hepten tek kaldi kiz cagiz.ben dogum animda bile ona dua edicem.allah yarfimcisi olsun.İşte canım uslup hoşgoru öyle şeyler dinlemiyor maalesef. Aynen hayatım bende çok uzuldum. Kızcaağızın sığınacağı derdini anlatacağı kimsesi yok annesi hatırladığım kadarıyla şizofrendi. Ben 31 yaşında 6 senelik evli olmama rağmen eşimin askeri personel olmasından dolayı bazen kimseye soyleyemeyeceğim şeyleri paylaşmışımdır burada .kızcağız zaten kuçucuk yeni evli ne olurdu bir şey soylemeselerdide içini dokseydi kız.
kötü ihtimaller varsa hiç düşünme sezeryan ol derim. Ki bende normal doğum yanlısıyım ama bir ihtimal bile ilerde keşke dememek için yoksaymazdım. Eşinle de değerlendirin tabi ama en iyisini se hisseder bilirsin. Sakın korkmaaa rahat ol ....
Maşallaah bebişine.. Hadi bakalım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini..kızlar bende nst geldim herşey yolunda çok şükür bebisim 3049 olmuş 2 nisan sabahi sezeryan günü verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?