2015 Nisan Anneleri

canım benim eminim esin sana her konuda yardımcı olacak.hemsirelerde yardımcı olurlar.bende kendi memleketimde ailemin yanında dogum yapmayı ablamın yanımda olmasını cok isterdim gurbetlik zor haklısın.Rabbim saglık ömür versin onlara.eslerimizede...

E="yldzdnz, post: 40041776, member: 461270"]ay hadi gozun aydın. saglıkla gelsın kucagına bebişin inşallah.
nst için benimde 2 haftam var. ilk defa cektırecegım. ne kadar suruyor acaba?[/QUOTE]
sagol canim ben 34+5 ten beri nst te giriyorum 15 dk sürüyor

E="yldzdnz, post: 40041776, member: 461270"]ay hadi gozun aydın. saglıkla gelsın kucagına bebişin inşallah.
nst için benimde 2 haftam var. ilk defa cektırecegım. ne kadar suruyor acaba?
sagol canim ben 34+5 ten beri nst te giriyorum 15 dk sürüyor[/QUOTE]
aa iyi kısa suruyormus. tesekkurler canım

Asya olaydi :)
39.4de zorla aldilar vallahi :)
Canim ya karnim cok buyuk
cok yoruldum o yuzdennnn
sende hakliiisinnnn

yok canım ucuyor kokusu, kalsa bile o kimyasal kalıntılarından iyidir bence, onları arındırmak daha zor....
Doğru diyosun canım önümüzdeki çarşamba yıkıcam kıyafetleri yumşatıcı kullandınızmı

ya kızlar yeri zamanı değil belki ama bacaklarımda kasıklarımda batıklar siğiller oluştu doğuma kadar nasıl geçiebilirim acaba bilen varmı yardım edin çok kötüyüm

Kizlar epiduralde lavman yapiliormu
Dr bana cuma kesin alicaz demedi ama alabilirimde dedi ben simdi aksam yemekten sonra birsey yemiyim diyorum bana bilgi vermeyi unuttular o panikten sonradim bende bilen vwarmi

O kadar sıkıntının arasında bile bize teselli vermeye çalışman ve bizi düşünüp korkmayın demen o kadar duygulandırdı ki beni anlatamam. Allah razı olsun senden ve sabır versin inşallah dayanma gücü versin sana da eşine de. Gerçekten çok duygulandırdın beni ne güzel düşünceli birisin...

Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Allah yardımcınız olsun inşallah canım yavrun sağsalim kucağına gelir sende kuzuda sağlıkla çkarsınız hastaneden. Kolay bi doğum olsun inşallah dualarımda senide unutmayacağım Rabbim yanınızda olsun

Ben de sana katılıyorum arkadaşım. Biraz kendimizi onun yerine koyalım gerçekten sıkıntılı bi süreçten geçiyor. Paylaşacak da kimsesi yok. Biz gönlümüzce bebeklerimiz için hazırlık yaparken o bu günlerin tadını çıkaramıyor. Okumak istemeyen okumasın ama biraz anlayışlı olalım.

Kizlar ben hala oldum çok mutluyum prensesim iz dünyaya geldi sukur darisi hepimizin başına

Allah anali babali buyutsun canim hayirli olsun
Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Canim sagikla bebisdini al kucagina ins

İnsallah canim:) bak kilo almasi icinde tarhana ic sabahlari beyninede kemiklerinede cok iyi geliyor:)koca kari gibi oldum ama ne yapiyim melekler icin hersey
hımmm o olmazzzz işte ben çölyaklıyım, tarhana içemem sadece nasıl bişey olduğunu biliyorum o kadar daha fazla yaklaşmamız mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…