ay hadi gozun aydın. saglıkla gelsın kucagına bebişin inşallah.kızlar bende nst geldim herşey yolunda çok şükür bebisim 3049 olmuş 2 nisan sabahi sezeryan günü verdi
cok cıcıler o kopeklı olan yan yatma yastıgı mı? cok guzelmıs. gule gule kullanişyerindeki ablalarımız ciciler almıscok sevindik
canım benim eminim esin sana her konuda yardımcı olacak.hemsirelerde yardımcı olurlar.bende kendi memleketimde ailemin yanında dogum yapmayı ablamın yanımda olmasını cok isterdim gurbetlik zor haklısın.Rabbim saglık ömür versin onlara.eslerimizede...kardeşlerim küçük ve okula gidiyor onları bırakacağı kimse yok yani ben hastahaneye giderken annem o gün yada bir sonraki gün küçük kardeşimi de alıp yola çıkacak yolda 14 saat sürüyordiğer kardeşime de babam bakacak artık 10 gün falan .... eşimin de sağolsun bütün akrabaları burada ama birtanesi ilgili soran insanlar değil. arkadaşı var ama oda askere gitti eşi gelmez küçük kızını bırakıp ....çoooook zor durumda kalırsam eşimin birtane akrabası var onu arayıp rica etmeyi düşünüyorum , kendisi çok çok yakınımda oturuyor komşu sayılıyoruz hiç sormadı böyle teklifte bulunmadı ama ne yapayım ben artık mecbur kalırsam ondan rica edeceğim çünkü kendisi hep bilgili hem müsait biri
sagol canım inş.evet yan yatma yastıgıcok cıcıler o kopeklı olan yan yatma yastıgı mı? cok guzelmıs. gule gule kullan
masallah taze hala.Allah yiğenine saglık sıhat mutluluk nasip etsin.hayırlı olsun:)Kizlar ben hala oldum çok mutluyum prensesim iz dünyaya geldi sukur darisi hepimizin başına
sagol canim ben 34+5 ten beri nst te giriyorum 15 dk sürüyor[/QUOTE]E="yldzdnz, post: 40041776, member: 461270"]ay hadi gozun aydın. saglıkla gelsın kucagına bebişin inşallah.
nst için benimde 2 haftam var. ilk defa cektırecegım. ne kadar suruyor acaba?
ay hadı gozun aydın canım. darısı bızlerın basına.Kizlar ben hala oldum çok mutluyum prensesim iz dünyaya geldi sukur darisi hepimizin başına
Evt Asya da zor gelmişti gelmek istemedi kuzu gördü kü anasının Karnı pamuk gibi gelir mi) CNm bence doktor ne diyorsa o olsun zaten Öncesinde suyun gelirse sezeryan erken olur bu yüzden en güzeli herşeyi gidişata bırakmak . Bende istiyorum çok biran önce kızıma kavuşuyum diye ama Bazende kendi gelmek istemiyorsa demek hazır değil daha deyip sabrediyorum ..
Valla benimde pijamalarım gelmedi bile daha sipariş etmiştim ortada yokBende bende hiç bir şey hazırlamadım hatta pijamalarım annemde geldiğinde getirecek
Doğru diyosun canım önümüzdeki çarşamba yıkıcam kıyafetleri yumşatıcı kullandınızmıyok canım ucuyor kokusu, kalsa bile o kimyasal kalıntılarından iyidir bence, onları arındırmak daha zor....
O kadar sıkıntının arasında bile bize teselli vermeye çalışman ve bizi düşünüp korkmayın demen o kadar duygulandırdı ki beni anlatamam. Allah razı olsun senden ve sabır versin inşallah dayanma gücü versin sana da eşine de. Gerçekten çok duygulandırdın beni ne güzel düşünceli birisin...canım güzel şeyler düşünelim, gebelerin duası kabul olurmuş, hepimiz dua edeceğiz bebeğin için, Allah en kısa sürede sağlığına kavuştursun.
çookkk teşekkür edrim canım,duaya inancım sonsuz,gebeler edince daha çabuk kabul olur inşallah.Artık bebeğin sağlığıyla alakalı beklentim yok,Allah hakkında hayırlısını versin inşallah diyorum.Önce bebeğim hakkında hayırlısı olsun ama bundan sonra ki yapacağımız tek şey bir sonraki gebelikte sağlam adım atmak.Daha fazla yorum yazmakta istemiyorum gebe arkadaşlar var sonuçta ama bizimki genetik bir sorun.Kimse endişelenmesin,Allah'ın izniyle herkes sağsalim kucağına alacak.Bizimki farklı bir durum.
Allah yardımcınız olsun inşallah canım yavrun sağsalim kucağına gelir sende kuzuda sağlıkla çkarsınız hastaneden. Kolay bi doğum olsun inşallah dualarımda senide unutmayacağım Rabbim yanınızda olsunKizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Ben de sana katılıyorum arkadaşım. Biraz kendimizi onun yerine koyalım gerçekten sıkıntılı bi süreçten geçiyor. Paylaşacak da kimsesi yok. Biz gönlümüzce bebeklerimiz için hazırlık yaparken o bu günlerin tadını çıkaramıyor. Okumak istemeyen okumasın ama biraz anlayışlı olalım.Kiz yazmiyor artik ne ayip ya! Ben de biliyorum surekli sorunlarini yazdigini ve cogunu zaten yazisindan anlamadigim icin okumuyorum. Ama yazma deme hakkimiz da yok. Yazsin ki rahatlasin belki birisi bir isik yakar kiza bir su serper icine. Okumayin nickini gorunce gecin. Ama birakin doksun icini.
Kizlar ben hala oldum çok mutluyum prensesim iz dünyaya geldi sukur darisi hepimizin başına
Canim sagikla bebisdini al kucagina insKizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
hımmm o olmazzzz işte ben çölyaklıyım, tarhana içemem sadece nasıl bişey olduğunu biliyorum o kadar daha fazla yaklaşmamız mümkün değilİnsallah canim:) bak kilo almasi icinde tarhana ic sabahlari beyninede kemiklerinede cok iyi geliyor:)koca kari gibi oldum ama ne yapiyim melekler icin hersey
Allah kurtarsin cnm bebegine sag salim kavusursun ins.Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?