2015 Nisan Anneleri

Allah razı olsun cnm çok saol

Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Canım sağlıcakla al kucağına inşallah zaten son haftana gelmişsin gözün aydın diyelim Allah yardımcın olsun habersiz bırakma bizi

Kizlar epiduralde lavman yapiliormu
Dr bana cuma kesin alicaz demedi ama alabilirimde dedi ben simdi aksam yemekten sonra birsey yemiyim diyorum bana bilgi vermeyi unuttular o panikten sonradim bende bilen vwarmi
kuuzum gece 12 den sonra bıse yeme. aksam yemegınden sonra cok erken olur, bır de drnı ara bence hemen sor.gec olmadan

Gittigidiyordan aldım canım ama esans gibi kokuyor biraz

Bu arada kızlar şu su meselesi hakkında dün doktorumdan öğrendiğim bilgimi paylaşayım belki siz d ekendi durumunuzu değerlendirmek istersiniz.36.Hafta civarında su 10 cm kadar olmalıymış bu en sağlıklı olanıymış 37 den sonra biraz azalırmış.Eğer su 8cm-5cm arasında ise bu azalma var demekmiş sık kontrol gerektirirmiş Eğer 5cm ye inerse 2 günde bir kontrol gerekirmiş bu durumda yatış önerilirmiş hastanede. Eğer 5 cm nin altına inerse kordon bebeğe baskı yapabileceğinden Allah korusun boğulma gibi kötü sonuçlara neden olabileceğinden acil olarak sezeryana almak gerekirmiş.Bizim suyumuz geçen hafta 7cm civarıydı doktor alarm durumuna geçmişti bu hafta 8cm çıktı yani yine az ama 1 hafta daha iadare etçek kadar var.Yakında randevunuz varsa ya da ultrason kağıtlarınızda su değeri yazıyorsa bakın isterseniz.

hımmm o olmazzzz işte ben çölyaklıyım, tarhana içemem sadece nasıl bişey olduğunu biliyorum o kadar daha fazla yaklaşmamız mümkün değil
Cok yazik ,keske icebilseydin cnm, benim bebegimde geriden gidiyordu , haftaici hersabah tarhana, bir kasik keciboynuzu pekmezi bir portakal bir muz vs.yani hergun belli basli bunlari yedim digerleri degiskendi , 2 haftada 700 gr almisti kuzucugum dr bile sasirmisti , yanlis hatirliyorsun kilosunu dedi ,donup bir onceki muayenemdeki bebisin kilosuna bakti şok,suanda da haftada 3 gun falan iciyorum kilosu cok iyi maşallah. Denkmi geldi yoksa bunlarmi yaradi bilemem ,ama ben cok mutlu oldum

kuuzum gece 12 den sonra bıse yeme. aksam yemegınden sonra cok erken olur, bır de drnı ara bence hemen sor.gec olmadan
Tamam canim sagolasin
Kizlar yarin dua edicem sizede dogum olursa giremem artik
Haber vermeye cakisicam eger yarin girmezsem bilin hastanedeyim

Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
canım hayırlı kolay dogumlar saglıkla kucagına al insallah

Kizlar epiduralde lavman yapiliormu
Dr bana cuma kesin alicaz demedi ama alabilirimde dedi ben simdi aksam yemekten sonra birsey yemiyim diyorum bana bilgi vermeyi unuttular o panikten sonradim bende bilen vwarmi

sezeryanda lavman yapmazlar canım sezeryandan sonra gazını cıkarmadıysan lavman veriliyo.gece 12 den sonra yemek yasak

ben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum
Canim cok uzuldum bu yasananlara herkes son zamanlarin stresinden farkli tepkiler gosterebiliyo lutfen uzme kendini sen bu grubun en samimi paylasimlarini yapan bir arkadastin umarim tekrar donersin aramiza Allaha emanet olun sende bebeginde
kızlar ağda yaptırdım geldim çok rahatladım artık bebeğim istediği zaman gelebilir :) kızlar ben bu hastalıkla ne yapıcam gözlerim burnum sapir sapir akıyo ohh bebeğime geçecek diye korkuyorum
Ohh miss neguzel darisi yaptirackalara ayrica gecmis olsun canm Allah sifa versin bolca ilik su ic ve iyi olacagini dusun insallah tez zamanda gecer
Allah yardimciniz olsun insallah saglicakla bebegini kucagina alip gozlerinin icine bakarsin

Canım keçiboynuzu pekmezi nasıl oluyor nerde satılıyor

canım hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına... bugünde aklıma gelmiştin nasıl diye malum siz daha yakınsınız bizden doğuma içime doğmuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…