O kadar sıkıntının arasında bile bize teselli vermeye çalışman ve bizi düşünüp korkmayın demen o kadar duygulandırdı ki beni anlatamam. Allah razı olsun senden ve sabır versin inşallah dayanma gücü versin sana da eşine de. Gerçekten çok duygulandırdın beni ne güzel düşünceli birisin...
Allah yardımcınız olsun inşallah canım yavrun sağsalim kucağına gelir sende kuzuda sağlıkla çkarsınız hastaneden. Kolay bi doğum olsun inşallah dualarımda senide unutmayacağım Rabbim yanınızda olsun
Allah anali babali buyutsun canim hayirli olsun
Canim sagikla bebisdini al kucagina ins
İnş saol cnm hepimizAllah kurtarsin cnm bebegine sag salim kavusursun ins.
Demek 2 hafta sonra geliyor kuzucuk :) Hoşgelsin sefa gelsin hadi bakalımkızlar bende nst geldim herşey yolunda çok şükür bebisim 3049 olmuş 2 nisan sabahi sezeryan günü verdi
Canım sağlıcakla al kucağına inşallah zaten son haftana gelmişsin gözün aydın diyelim Allah yardımcın olsun habersiz bırakma biziKizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
kuuzum gece 12 den sonra bıse yeme. aksam yemegınden sonra cok erken olur, bır de drnı ara bence hemen sor.gec olmadanKizlar epiduralde lavman yapiliormu
Dr bana cuma kesin alicaz demedi ama alabilirimde dedi ben simdi aksam yemekten sonra birsey yemiyim diyorum bana bilgi vermeyi unuttular o panikten sonradim bende bilen vwarmi
Allahim yardimciniz olsun canim benim saglikla al kucagina bizi haberdar et mutlaka:)Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Gittigidiyordan aldım canım ama esans gibi kokuyor birazCanım benim bundan almaya niyetim olmadığı için çok alıcı gözüyle bakmadık ama sanki her gittiğim yerde denk gelmişim gibi geliyor. Çok kaliteli birşeye benziyordu. Hellobaby var istanbul bostancıda orada görmüş olabilirim bide jokerde gördüm sanki
Kolonyayı nereden aldın canım limon kokulu mu
Cok yazik ,keske icebilseydin cnm, benim bebegimde geriden gidiyordu , haftaici hersabah tarhana, bir kasik keciboynuzu pekmezi bir portakal bir muz vs.yani hergun belli basli bunlari yedim digerleri degiskendi , 2 haftada 700 gr almisti kuzucugum dr bile sasirmisti , yanlis hatirliyorsun kilosunu dedi ,donup bir onceki muayenemdeki bebisin kilosuna bakti şok,suanda da haftada 3 gun falan iciyorum kilosu cok iyi maşallah. Denkmi geldi yoksa bunlarmi yaradi bilemem ,ama ben cok mutlu oldumhımmm o olmazzzz işte ben çölyaklıyım, tarhana içemem sadece nasıl bişey olduğunu biliyorum o kadar daha fazla yaklaşmamız mümkün değil
Tamam canim sagolasinkuuzum gece 12 den sonra bıse yeme. aksam yemegınden sonra cok erken olur, bır de drnı ara bence hemen sor.gec olmadan
canım hayırlı kolay dogumlar saglıkla kucagına al insallahKizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Kizlar epiduralde lavman yapiliormu
Dr bana cuma kesin alicaz demedi ama alabilirimde dedi ben simdi aksam yemekten sonra birsey yemiyim diyorum bana bilgi vermeyi unuttular o panikten sonradim bende bilen vwarmi
İnşallah tez vakitte hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin cnm ,dualarimiz seninle..Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Canim cok uzuldum bu yasananlara herkes son zamanlarin stresinden farkli tepkiler gosterebiliyo lutfen uzme kendini sen bu grubun en samimi paylasimlarini yapan bir arkadastin umarim tekrar donersin aramiza Allaha emanet olun sende bebegindeben bu sayfadan ayriliyorum daha yazmiyacagim hepinizden ozur dilerim evet hataliyim hepinize hayirli dogumlar diliyorum
Ohh miss neguzel darisi yaptirackalara ayrica gecmis olsun canm Allah sifa versin bolca ilik su ic ve iyi olacagini dusun insallah tez zamanda gecerkızlar ağda yaptırdım geldim çok rahatladım artık bebeğim istediği zaman gelebilir :) kızlar ben bu hastalıkla ne yapıcam gözlerim burnum sapir sapir akıyoohh bebeğime geçecek diye korkuyorum
Allah yardimciniz olsun insallah saglicakla bebegini kucagina alip gozlerinin icine bakarsinKizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Canım keçiboynuzu pekmezi nasıl oluyor nerde satılıyorCok yazik ,keske icebilseydin cnm, benim bebegimde geriden gidiyordu , haftaici hersabah tarhana, bir kasik keciboynuzu pekmezi bir portakal bir muz vs.yani hergun belli basli bunlari yedim digerleri degiskendi , 2 haftada 700 gr almisti kuzucugum dr bile sasirmisti , yanlis hatirliyorsun kilosunu dedi ,donup bir onceki muayenemdeki bebisin kilosuna bakti şok,suanda da haftada 3 gun falan iciyorum kilosu cok iyi maşallah. Denkmi geldi yoksa bunlarmi yaradi bilemem ,ama ben cok mutlu oldum
Gözün Aydın CNm ne güzel bir havadis , Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inş .Kizlar ben hala oldum çok mutluyum prensesim iz dünyaya geldi sukur darisi hepimizin başına
Allah sağsalim kavuştursun tatlım , burda önde giderek bizede önayak oldun inş kızcemiz de normal doğarak önayak olur hepimize inş .Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Canım ben de aldım. Migros,kipa gibi marketlerde koska marka satılıyor.Canım keçiboynuzu pekmezi nasıl oluyor nerde satılıyor
canım hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına... bugünde aklıma gelmiştin nasıl diye malum siz daha yakınsınız bizden doğuma içime doğmuş demekkiKizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?