2015 Nisan Anneleri

Sevgili hamiş arkadaşlarım. Size bir soru soracağım. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum. İnternetten bulamıyorum. Benim minik kızım göbeğimin bir tarafından kalp atımı gibi attırıyor. Hıçkırık değil, eminim. Bir bölge inip inip kalkıyor yavaş yavaş. Anlamadım ne ola? Kalp atımı değildir herhalde.

Canım üzme kendini inan her insanın imtihanı farklı Rabbim senin yanında olsun. Canım devlette annen refakatçi olarak kalabilir diye biliyorum ama yanlısmı biliyorum

Benim 30 mart
tum bilgileri aldim
aksam 23den sonra su bile yasak
oruclu olucaksin dedi anestezi uzmanim
lavman yapilmiyor sez. de ama normalde bilmiyorummmmm
Allah yardimcin olsunnn
guzel bir dogum olur insaallah
Kizlar epiduralde lavman yapiliormu
Dr bana cuma kesin alicaz demedi ama alabilirimde dedi ben simdi aksam yemekten sonra birsey yemiyim diyorum bana bilgi vermeyi unuttular o panikten sonradim bende bilen vwarmi

Aynen bende oyle dusunuyorum bizim tarihler ay sonu gorunuyo ama kismet tabii hic belli olmaz bakalim minikler ne zamn gelicek

-Limon,bal,zencefilli çay sinüsleri açar
-turp doğal burun açıcıdır.
-yaban turpu burundaki mukusları çözer.
-çiğ sarımsak burun tıkanıklığını giderir
-çiğ soğan tıkanmış sinüsleri açar.
-1 çay kaşığı hardal burnu açar
Burnu tıkalı olan arkadaşların işine yarar belki.paylaşmak istedim.

Kızlar ya karar veremiyorum devlettemi dogursam ozeldemi şimdiye kadar hep ozele gittim herkes devlete gitmemi soylüyo zeynep kamile cok tecrubeli fıktorların oldugunu soyluyo bide Allah korusun bebekte vwya bende bi sıkıntı olursada direk yogun bakımları ve üniteleri var küvezlik bi durum olursa cunkü özeli karşılayamm kafam cok karıştı ne yapcamı bilmiyorum

1 haftadır burnum tıkalıydı hiçbişeyden lezzet alamıyordum.1 kutu okyanus suyu bitirdim,anlık açıyordu fakat sonra yine tıkanıyordu.1 çay bardağı tuz karbonat karışımını az az çektim burnuma yine anlık çözüm oldu.sabunla yıkadım yine olmadı.ama ıhlamura yada ılık suya bal ve bol limon sıktım 2 gündür kendime geldim.sağlık gibisi yok gerçekten.

Canim bastan beri özele gitmissin.doktorun seni ve bebeğini biliyor.bence kendi doktorunu birakma.

Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
ayy herkes sıraya girmiş pıtır pıtır kavuşuyo yavrularına..Allah güç kuvvet versin sağlıcakla al kucağına.. bizi de habersiz bırakma. biliyorum insanın gözü hiç bişey görmez doğumdan sonra ama bi fırsat bulup yaz muhakkak :)

Kizlar epiduralde lavman yapiliormu
Dr bana cuma kesin alicaz demedi ama alabilirimde dedi ben simdi aksam yemekten sonra birsey yemiyim diyorum bana bilgi vermeyi unuttular o panikten sonradim bende bilen vwarmi
ben epiduralde aç olmanın gerekli olmadığını biliyorum. sadece genel anestezi için gerekli sanırım. yine de internetten bi araştır canım . hayırlısı olsun inşallah sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…