Dualarımız seninle canım bir avazda gelsin bebişin....bizleri haberdar et olurmu allaha emanet olun..Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
canım hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına... bugünde aklıma gelmiştin nasıl diye malum siz daha yakınsınız bizden doğuma içime doğmuş demekki
Canim yanlis bilmiyorsam ozel sektor de 3 gun olmasi lazim. Esim de ozel sektorde calisiyor calistigi yerden oyle demisler.Ozel sektoru bilmiyorum ama bilen arkadaslar mutlaka vardi...
Canım üzme kendini inan her insanın imtihanı farklı Rabbim senin yanında olsun. Canım devlette annen refakatçi olarak kalabilir diye biliyorum ama yanlısmı biliyorumBu arada yanında annesi olan gelen gelecek olan bakacak olan arkadaşlar çok şanlısınız ben oturup ağlamak istiyorum. Burada yapayalnızımeşimin annesi bile doğumumdan bir gün sonra gelebilecek büyük ihtimal ki kendisi gelsede bana yardımcı olabilecek bir girişkenlik yoktu ama o bile gelemeyecek ne yapacağım ben bilmiyorum. Büyük büyük ihtimal devlette doğum yapacağım ve eşimi de refakatçi olarak almayacaklar hayatta hep yalnızdım en zor zamanlarımda yine öyle oluyor annem bir iki gün sonrasında burda olacak inşallah aksilik olmazsa ama hastahanede ben kimsesiz ne yapacağım acaba özelde mi doğum yapsam diyorum oda çok pahalı offf . velhasıl bayanlar çok çok şükredin bizlerede dua edin
Canım neden sezeryan dedi.çatı mı darkızlar bende nst geldim herşey yolunda çok şükür bebisim 3049 olmuş 2 nisan sabahi sezeryan günü verdi
Kizlar epiduralde lavman yapiliormu
Dr bana cuma kesin alicaz demedi ama alabilirimde dedi ben simdi aksam yemekten sonra birsey yemiyim diyorum bana bilgi vermeyi unuttular o panikten sonradim bende bilen vwarmi
Bende normal pekmez var ama herkes keçiboynuzu pekmezi diyor bende alim bariCanım ben de aldım. Migros,kipa gibi marketlerde koska marka satılıyor.
Aynen bende oyle dusunuyorum bizim tarihler ay sonu gorunuyo ama kismet tabii hic belli olmaz bakalim minikler ne zamn gelicekMaşallaah bebişine.. Hadi bakalım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini..
Kızlar siz yavaş yavaş tarih almaya doğurmaya başladınız bir ben kalacağım galiba burda ayın sonunda :)
Canım Rabbim yardımcın olsun bir avazda alırsın yavrunu insallah kucagınaKizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Canim bastan beri özele gitmissin.doktorun seni ve bebeğini biliyor.bence kendi doktorunu birakma.Kızlar ya karar veremiyorum devlettemi dogursam ozeldemi şimdiye kadar hep ozele gittim herkes devlete gitmemi soylüyo zeynep kamile cok tecrubeli fıktorların oldugunu soyluyo bide Allah korusun bebekte vwya bende bi sıkıntı olursada direk yogun bakımları ve üniteleri var küvezlik bi durum olursa cunkü özeli karşılayamm kafam cok karıştı ne yapcamı bilmiyorum
bende kanpihtilasmasi var bu 3 cu gebeliğim çok şükür ignelerle bu günlere geldik.Dr umda riske atmiyor sezeryanin daha uygun olduğunu söylediCanım neden sezeryan dedi.çatı mı dar
ayy herkes sıraya girmiş pıtır pıtır kavuşuyo yavrularına..Allah güç kuvvet versin sağlıcakla al kucağına.. bizi de habersiz bırakma. biliyorum insanın gözü hiç bişey görmez doğumdan sonra ama bi fırsat bulup yaz muhakkak :)Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
ben epiduralde aç olmanın gerekli olmadığını biliyorum. sadece genel anestezi için gerekli sanırım. yine de internetten bi araştır canım . hayırlısı olsun inşallah sizin için.Kizlar epiduralde lavman yapiliormu
Dr bana cuma kesin alicaz demedi ama alabilirimde dedi ben simdi aksam yemekten sonra birsey yemiyim diyorum bana bilgi vermeyi unuttular o panikten sonradim bende bilen vwarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?