2015 Nisan Anneleri

canım bnde senin gibi ikilemdeydim, ya erken doğarsa zeynep kamilden iyi prematüre servisi ve kuvezi olan hastane yok,çokta ilgililer,kendi yigenlerimde bir buçuk ay oralarda kaldık yani gayet iyi biliyorum, bnde en başından beri zeynep kamilin perinatoloji bolumu Dr una gidiyorum,ozelinede gidiyorum, ama drum zeynep kamilin büyük binası yıkıldığı için doğum servisinin çok yoğun olduğunu, kenii doğum hanede görevde olduğunda bni sedyeye 3hasta düştüğünü, hastaların kendi rızalarıyla imza atıp hastaneden ayrıldıklarını söyledi. bnde en riskli haftaları atlattigimi düşünüyorum, senin haftan dahada ileri, yani sen bilirsin ama bn zeynepkamilden vazgectim

Kızlar Bit şey sorcam humana sitil tea alıp hastane
ye goturucekmissiniz bu günde 2gece yatilacak dedi sut gelmezse lazım olurmuki

Aynen bende oyle dusunuyorum bizim tarihler ay sonu gorunuyo ama kismet tabii hic belli olmaz bakalim minikler ne zamn gelicek
canım hiiç oyle düşünmeyin belli olmuyo tabi doktorun soylediği tarihte geçebilir ama erkende olabilir ben ilk doğumda 3 hafta erken oldu doktor 26sına kadar olur dedi 1inde oldu buda öyle olsa keşke doğsun artık

arkadaşlar Üsküdar yunus emre hastanesini giden varmı? doğum yapacağım hastane ve dr bulmam lazim:-(9

Ne kadar vicdansız insanlar akrabaları var ve teklif bile etmiyorlar çok kızdım kıyamam sana hangi şehirde oturuyorsun peki forumda aynı şehirde olan insanlar vardır belki yardımcı olurlar

Verdiğin bilgiler çok önemli çok sağol canım.. benim dr şu kadar cm demedi hiç.. her seferinde iyi diyor geçiyor. usg kağıdında nasıl geçiyor su miktarı onu da bilmiyorum yarın kontrolüm var ama dr'a desem mi acaba suyum kaç cm diye..

benim de oluyor son zamanlarda.. eğitimde hıçkırık demişlerdi. bi 5 dk sürüyo sonra duruyo. bazen günde 2 defa oluyor.. hıçkırması faydalıymış

Canım bilinmez hayırlısı tabii. Peki seninki birden mi doğum kanalına girdi . Erken geleceğini anlayabilir myiiz acaba

Anladım canım ozamn ben kendi doktoruma devam ediyim ozamn cok saol soylediğin için Allah razı olsun valla yoksa yarın oraya gitcektım gitmeme gerek kalmadı bu durumda cumartesi krnfi doktorum caarmıştı oraya giderim saglıkla alalım insallah bebişleri kucagımıza

kızlar iyi geceler ben bugün erkenciyim yatıp dinlemeyim belki hastalığıma iyi gelir sabahta erken kalkıcaz kontrol var bakalım doktorumuz ne diyecek

cnm face e de yazdım okumuşsundur belki, aynısı bende de oluyor, hem de çok sık. hıçkırık değil.
ben parmak emme olarak yorumluyorum, nefese de benziyor aslında ama bebişler karnımızda nefes alıyor mu bilmiyorum

Hıçkırık o tatlım bebek nefes hateketleri yapıyomuş orda hava olmadığı için aminiyom sıvısını yutarak yapıo oda hıçkırtıyo onu bi kıtapta okumuştum bu onun için iyi bişey yani

Canım bilinmez hayırlısı tabii. Peki seninki birden mi doğum kanalına girdi . Erken geleceğini anlayabilir myiiz acaba
doğumdan bir hafta önce kontrole gitmiştim herşey normaldi bayrama 1 hafta vardı çok ama çok hiperaktiftim bütün bayram temizliğini kendim yaptım ve bayramın birinci günü suyum geldi evde eşime söylüyorum yok yanlışın var daha 3 hafta var diyo öyle doğum başladı sadece iştahım o gün çok açıktı başka hiç bir belirti ağrı sancı yoktu

canım bende bikaç defa oldu hıçkırıktır diye düşünüyorum

Off canım desene her an hazır beklemek lazım. Bakalım bizim doğum maceramız nasıl olacak. Allah hayırlısını versin hepimizd

Maalesef işte kuzum Çölyak hastalığı genetik bir ince bağırsak hastalığı maalesef içinde buğday arpa yulaf çavdar içeren ve bunların katıldığı undan yapılmış hiç bir şey yiyemiyorum yanlışlıkla az miktarda dahi yesem zehirleniyorum tek çarem ömür boyu diyet yani tadına bakmam dahi yasak o yüzden ekmek pasta tarhana bulgur makarna v s sadece adını bildiğim şeyler

herkese iyi akşamlar ben sizin hayırlısıyla doğmak üzere olan bebeklerinize cicili bicili sabunlar,şekerler,keçeyle,kapı süsleri yapıyorum ilgilenenlere....ALLAH sağlıkla kurtarsın hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…