canım bnde senin gibi ikilemdeydim, ya erken doğarsa zeynep kamilden iyi prematüre servisi ve kuvezi olan hastane yok,çokta ilgililer,kendi yigenlerimde bir buçuk ay oralarda kaldık yani gayet iyi biliyorum, bnde en başından beri zeynep kamilin perinatoloji bolumu Dr una gidiyorum,ozelinede gidiyorum, ama drum zeynep kamilin büyük binası yıkıldığı için doğum servisinin çok yoğun olduğunu, kenii doğum hanede görevde olduğunda bni sedyeye 3hasta düştüğünü, hastaların kendi rızalarıyla imza atıp hastaneden ayrıldıklarını söyledi. bnde en riskli haftaları atlattigimi düşünüyorum, senin haftan dahada ileri, yani sen bilirsin ama bn zeynepkamilden vazgectimKızlar ya karar veremiyorum devlettemi dogursam ozeldemi şimdiye kadar hep ozele gittim herkes devlete gitmemi soylüyo zeynep kamile cok tecrubeli fıktorların oldugunu soyluyo bide Allah korusun bebekte vwya bende bi sıkıntı olursada direk yogun bakımları ve üniteleri var küvezlik bi durum olursa cunkü özeli karşılayamm kafam cok karıştı ne yapcamı bilmiyorum
canım hiiç oyle düşünmeyin belli olmuyo tabi doktorun soylediği tarihte geçebilir ama erkende olabilir ben ilk doğumda 3 hafta erken oldu doktor 26sına kadar olur dedi 1inde oldu buda öyle olsa keşke doğsun artıkAynen bende oyle dusunuyorum bizim tarihler ay sonu gorunuyo ama kismet tabii hic belli olmaz bakalim minikler ne zamn gelicek
kardeşlerim küçük ve okula gidiyor onları bırakacağı kimse yok yani ben hastahaneye giderken annem o gün yada bir sonraki gün küçük kardeşimi de alıp yola çıkacak yolda 14 saat sürüyordiğer kardeşime de babam bakacak artık 10 gün falan .... eşimin de sağolsun bütün akrabaları burada ama birtanesi ilgili soran insanlar değil. arkadaşı var ama oda askere gitti eşi gelmez küçük kızını bırakıp ....çoooook zor durumda kalırsam eşimin birtane akrabası var onu arayıp rica etmeyi düşünüyorum , kendisi çok çok yakınımda oturuyor komşu sayılıyoruz hiç sormadı böyle teklifte bulunmadı ama ne yapayım ben artık mecbur kalırsam ondan rica edeceğim çünkü kendisi hep bilgili hem müsait biri
Verdiğin bilgiler çok önemli çok sağol canım.. benim dr şu kadar cm demedi hiç.. her seferinde iyi diyor geçiyor. usg kağıdında nasıl geçiyor su miktarı onu da bilmiyorumBu arada kızlar şu su meselesi hakkında dün doktorumdan öğrendiğim bilgimi paylaşayım belki siz d ekendi durumunuzu değerlendirmek istersiniz.36.Hafta civarında su 10 cm kadar olmalıymış bu en sağlıklı olanıymış 37 den sonra biraz azalırmış.Eğer su 8cm-5cm arasında ise bu azalma var demekmiş sık kontrol gerektirirmiş Eğer 5cm ye inerse 2 günde bir kontrol gerekirmiş bu durumda yatış önerilirmiş hastanede. Eğer 5 cm nin altına inerse kordon bebeğe baskı yapabileceğinden Allah korusun boğulma gibi kötü sonuçlara neden olabileceğinden acil olarak sezeryana almak gerekirmiş.Bizim suyumuz geçen hafta 7cm civarıydı doktor alarm durumuna geçmişti bu hafta 8cm çıktı yani yine az ama 1 hafta daha iadare etçek kadar var.Yakında randevunuz varsa ya da ultrason kağıtlarınızda su değeri yazıyorsa bakın isterseniz.
benim de oluyor son zamanlarda.. eğitimde hıçkırık demişlerdi. bi 5 dk sürüyo sonra duruyo. bazen günde 2 defa oluyor.. hıçkırması faydalıymışSevgili hamiş arkadaşlarım. Size bir soru soracağım. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum. İnternetten bulamıyorum. Benim minik kızım göbeğimin bir tarafından kalp atımı gibi attırıyor. Hıçkırık değil, eminim. Bir bölge inip inip kalkıyor yavaş yavaş. Anlamadım ne ola? Kalp atımı değildir herhalde.
Canım bilinmez hayırlısı tabii. Peki seninki birden mi doğum kanalına girdi . Erken geleceğini anlayabilir myiiz acabacanım hiiç oyle düşünmeyin belli olmuyo tabi doktorun soylediği tarihte geçebilir ama erkende olabilir ben ilk doğumda 3 hafta erken oldu doktor 26sına kadar olur dedi 1inde oldu buda öyle olsa keşke doğsun artık
Anladım canım ozamn ben kendi doktoruma devam ediyim ozamn cok saol soylediğin için Allah razı olsun valla yoksa yarın oraya gitcektım gitmeme gerek kalmadı bu durumda cumartesi krnfi doktorum caarmıştı oraya giderim saglıkla alalım insallah bebişleri kucagımızacanım bnde senin gibi ikilemdeydim, ya erken doğarsa zeynep kamilden iyi prematüre servisi ve kuvezi olan hastane yok,çokta ilgililer,kendi yigenlerimde bir buçuk ay oralarda kaldık yani gayet iyi biliyorum, bnde en başından beri zeynep kamilin perinatoloji bolumu Dr una gidiyorum,ozelinede gidiyorum, ama drum zeynep kamilin büyük binası yıkıldığı için doğum servisinin çok yoğun olduğunu, kenii doğum hanede görevde olduğunda bni sedyeye 3hasta düştüğünü, hastaların kendi rızalarıyla imza atıp hastaneden ayrıldıklarını söyledi. bnde en riskli haftaları atlattigimi düşünüyorum, senin haftan dahada ileri, yani sen bilirsin ama bn zeynepkamilden vazgectim
Öyle yapcam canım kendi doktoruma devam etcem saolCanim bastan beri özele gitmissin.doktorun seni ve bebeğini biliyor.bence kendi doktorunu birakma.
cnm face e de yazdım okumuşsundur belki, aynısı bende de oluyor, hem de çok sık. hıçkırık değil.Sevgili hamiş arkadaşlarım. Size bir soru soracağım. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum. İnternetten bulamıyorum. Benim minik kızım göbeğimin bir tarafından kalp atımı gibi attırıyor. Hıçkırık değil, eminim. Bir bölge inip inip kalkıyor yavaş yavaş. Anlamadım ne ola? Kalp atımı değildir herhalde.
Hıçkırık o tatlım bebek nefes hateketleri yapıyomuş orda hava olmadığı için aminiyom sıvısını yutarak yapıo oda hıçkırtıyo onu bi kıtapta okumuştum bu onun için iyi bişey yaniSevgili hamiş arkadaşlarım. Size bir soru soracağım. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum. İnternetten bulamıyorum. Benim minik kızım göbeğimin bir tarafından kalp atımı gibi attırıyor. Hıçkırık değil, eminim. Bir bölge inip inip kalkıyor yavaş yavaş. Anlamadım ne ola? Kalp atımı değildir herhalde.
doğumdan bir hafta önce kontrole gitmiştim herşey normaldi bayrama 1 hafta vardı çok ama çok hiperaktiftim bütün bayram temizliğini kendim yaptım ve bayramın birinci günü suyum geldi evde eşime söylüyorum yok yanlışın var daha 3 hafta var diyo öyle doğum başladı sadece iştahım o gün çok açıktı başka hiç bir belirti ağrı sancı yoktuCanım bilinmez hayırlısı tabii. Peki seninki birden mi doğum kanalına girdi . Erken geleceğini anlayabilir myiiz acaba
canım bende bikaç defa oldu hıçkırıktır diye düşünüyorumSevgili hamiş arkadaşlarım. Size bir soru soracağım. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum. İnternetten bulamıyorum. Benim minik kızım göbeğimin bir tarafından kalp atımı gibi attırıyor. Hıçkırık değil, eminim. Bir bölge inip inip kalkıyor yavaş yavaş. Anlamadım ne ola? Kalp atımı değildir herhalde.
Off canım desene her an hazır beklemek lazım. Bakalım bizim doğum maceramız nasıl olacak. Allah hayırlısını versin hepimizddoğumdan bir hafta önce kontrole gitmiştim herşey normaldi bayrama 1 hafta vardı çok ama çok hiperaktiftim bütün bayram temizliğini kendim yaptım ve bayramın birinci günü suyum geldi evde eşime söylüyorum yok yanlışın var daha 3 hafta var diyo öyle doğum başladı sadece iştahım o gün çok açıktı başka hiç bir belirti ağrı sancı yoktu
Maalesef işte kuzum Çölyak hastalığı genetik bir ince bağırsak hastalığı maalesef içinde buğday arpa yulaf çavdar içeren ve bunların katıldığı undan yapılmış hiç bir şey yiyemiyorum yanlışlıkla az miktarda dahi yesem zehirleniyorum tek çarem ömür boyu diyet yani tadına bakmam dahi yasak o yüzden ekmek pasta tarhana bulgur makarna v s sadece adını bildiğim şeylerCok yazik ,keske icebilseydin cnm, benim bebegimde geriden gidiyordu , haftaici hersabah tarhana, bir kasik keciboynuzu pekmezi bir portakal bir muz vs.yani hergun belli basli bunlari yedim digerleri degiskendi , 2 haftada 700 gr almisti kuzucugum dr bile sasirmisti , yanlis hatirliyorsun kilosunu dedi ,donup bir onceki muayenemdeki bebisin kilosuna bakti şok,suanda da haftada 3 gun falan iciyorum kilosu cok iyi maşallah. Denkmi geldi yoksa bunlarmi yaradi bilemem ,ama ben cok mutlu oldum
amin canım ve ben bunları bilmeme rağmen çantamı hala hazırlamadımOff canım desene her an hazır beklemek lazım. Bakalım bizim doğum maceramız nasıl olacak. Allah hayırlısını versin hepimizd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?