Hıçkırık gibi tık tık değil ama. Bu parmağıyla o bölgeyi ittiriyor gibi.benim de oluyor son zamanlarda.. eğitimde hıçkırık demişlerdi. bi 5 dk sürüyo sonra duruyo. bazen günde 2 defa oluyor.. hıçkırması faydalıymış
Evet gördüm ve çok mantıklı geldi. Eğer öyleyse bu mükemmel bir şey.cnm face e de yazdım okumuşsundur belki, aynısı bende de oluyor, hem de çok sık. hıçkırık değil.
ben parmak emme olarak yorumluyorum, nefese de benziyor aslında ama bebişler karnımızda nefes alıyor mu bilmiyorum
Hıçkırık daha farklı oluyor sanki. Bu daha sakin oluyor. Hani uyurken nefes alış verişimiz gibi.Hıçkırık o tatlım bebek nefes hateketleri yapıyomuş orda hava olmadığı için aminiyom sıvısını yutarak yapıo oda hıçkırtıyo onu bi kıtapta okumuştum bu onun için iyi bişey yani
Hıçkırık gibi sert olmuyor bu. Ama bilemiyorum.canım bende bikaç defa oldu hıçkırıktır diye düşünüyorum
Geçmiş olsun bende bal limon ve ılık su ile kendime gelmiştim hatta diabet olduğu için bende aç karnına light bal ile aldım yinede işe yaradı gerçekten çok işe yarıyor .1 haftadır burnum tıkalıydı hiçbişeyden lezzet alamıyordum.1 kutu okyanus suyu bitirdim,anlık açıyordu fakat sonra yine tıkanıyordu.1 çay bardağı tuz karbonat karışımını az az çektim burnuma yine anlık çözüm oldu.sabunla yıkadım yine olmadı.ama ıhlamura yada ılık suya bal ve bol limon sıktım 2 gündür kendime geldim.sağlık gibisi yok gerçekten.
Biliyorum tatlım bendede oldu hıçkırık gibî pıt pıt değilde yavas yavas acı vermeden inip kalkıyo demi bende onuda yasadım nefes hareketi yspıodur diye düşündümHıçkırık daha farklı oluyor sanki. Bu daha sakin oluyor. Hani uyurken nefes alış verişimiz gibi.
Evet onun gibi. Nefes alış veriş gibi. Teşekkür ederim canım. En azından kötü bir şey olmadığını öğrendim.Biliyorum tatlım bendede oldu hıçkırık gibî pıt pıt değilde yavas yavas acı vermeden inip kalkıyo demi bende onuda yasadım nefes hareketi yspıodur diye düşündüm
kalp atışı gibi oluyo canım bende öyle bu arada bebeğin duruşu düzmü doğum pozisyonunda mıHıçkırık gibi sert olmuyor bu. Ama bilemiyorum.
Evet kalp atımı gibi canım. Kızım geçen hafta doğum pozisyonu almış.kalp atışı gibi oluyo canım bende öyle bu arada bebeğin duruşu düzmü doğum pozisyonunda mı
Hayırlı olsun güle güle büyütünKizlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım darisi hepimizin başına çok tatlı mavis bi kizimiz var :)
bende de bazen oluyor bacak ağrısı, sanki çok yürümüşüm de yorulmuşum gibi sızım sızım bir ağrı oluyor. muhtemelen artan ağırlığımızdandır. ama karnındaki acını bilemiycem cnm.Kızlar sağ bacağım inanılmaz ağrıyor yürüyemiyorum resmen kendimi taşıyamıyorum karnımdada değişik bir acı var .. Sizde de oluyor mu ya sağ kalçamda çok kötü
Ben aldım koydum çantayaKızlar Bit şey sorcam humana sitil tea alıp hastaneye goturucekmissiniz bu günde 2gece yatilacak dedi sut gelmezse lazım olurmuki
Dogrudur canim burdaki bir arkadas sormustu.Canim yanlis bilmiyorsam ozel sektor de 3 gun olmasi lazim. Esim de ozel sektorde calisiyor calistigi yerden oyle demisler.
Inşallah benimde döner yarın 36 ya giriyoruz hareketleri asagida hissediyorum halaEvet kalp atımı gibi canım. Kızım geçen hafta doğum pozisyonu almış.
Çok kötü canım ya ayağımın Üstüne basamıyorum resmenbende de bazen oluyor bacak ağrısı, sanki çok yürümüşüm de yorulmuşum gibi sızım sızım bir ağrı oluyor. muhtemelen artan ağırlığımızdandır. ama karnındaki acını bilemiycem cnm.
ben bu tip durumlarda yan yatıp uzanıyorum bir süre.
İnşallah döner canım. Benimki yatay pozisyondaydı. Birden döndü. Ben anladım aslında döndüğünü. Çünkü hareketleri nerdeyse midemde hissediyorum.Inşallah benimde döner yarın 36 ya giriyoruz hareketleri asagida hissediyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?