2015 Nisan Anneleri

Evet gördüm ve çok mantıklı geldi. Eğer öyleyse bu mükemmel bir şey.

Kızlar sağ bacağım inanılmaz ağrıyor yürüyemiyorum resmen kendimi taşıyamıyorum karnımdada değişik bir acı var .. Sizde de oluyor mu ya sağ kalçamda çok kötü

Hıçkırık o tatlım bebek nefes hateketleri yapıyomuş orda hava olmadığı için aminiyom sıvısını yutarak yapıo oda hıçkırtıyo onu bi kıtapta okumuştum bu onun için iyi bişey yani
Hıçkırık daha farklı oluyor sanki. Bu daha sakin oluyor. Hani uyurken nefes alış verişimiz gibi.

Geçmiş olsun bende bal limon ve ılık su ile kendime gelmiştim hatta diabet olduğu için bende aç karnına light bal ile aldım yinede işe yaradı gerçekten çok işe yarıyor .

Hıçkırık daha farklı oluyor sanki. Bu daha sakin oluyor. Hani uyurken nefes alış verişimiz gibi.
Biliyorum tatlım bendede oldu hıçkırık gibî pıt pıt değilde yavas yavas acı vermeden inip kalkıyo demi bende onuda yasadım nefes hareketi yspıodur diye düşündüm

Biliyorum tatlım bendede oldu hıçkırık gibî pıt pıt değilde yavas yavas acı vermeden inip kalkıyo demi bende onuda yasadım nefes hareketi yspıodur diye düşündüm
Evet onun gibi. Nefes alış veriş gibi. Teşekkür ederim canım. En azından kötü bir şey olmadığını öğrendim.

38. Hafta bitiyor neredeyse ve her kontrolde aynı heyecan devam ediyor. Yarın kontrol ve muhtemelen çatıya bakılacak. Eşim daha da yaşanmıştır herhalde öf çok meraktan bebeğim adina

Kızlar sağ bacağım inanılmaz ağrıyor yürüyemiyorum resmen kendimi taşıyamıyorum karnımdada değişik bir acı var .. Sizde de oluyor mu ya sağ kalçamda çok kötü
bende de bazen oluyor bacak ağrısı, sanki çok yürümüşüm de yorulmuşum gibi sızım sızım bir ağrı oluyor. muhtemelen artan ağırlığımızdandır. ama karnındaki acını bilemiycem cnm.
ben bu tip durumlarda yan yatıp uzanıyorum bir süre.

Çok kötü canım ya ayağımın Üstüne basamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…