Haklisin bende oyle dusunuyorum zatn ne zaman gelicekleri belli olmaz Allah hayirlisiyla saglikla gelmelerini nasip etsin insallahcanım hiiç oyle düşünmeyin belli olmuyo tabi doktorun soylediği tarihte geçebilir ama erkende olabilir ben ilk doğumda 3 hafta erken oldu doktor 26sına kadar olur dedi 1inde oldu buda öyle olsa keşke doğsun artık
inşallah belini falan incitmemişsindir canım, geçmezse dr a gidersin. sen yan yat, dizlerini de karnına doğru çek (karnın rahatsız olmayacak şekilde), bacaklarının arasına yastık da koyabilirsin. omurgan rahatlar o zaman. şimdilik dinlen bence. yükseğe koyup da yatabilirsin bacaklarını, eğer sırt üstü yatabiliyorsan tabi. ama ters hareket etmemeye dikkat et, vücudumuz çok hassas şu an doğuma hazırlandığı için biliyorsun. geçer inşallah sıkma canınıÇok kötü canım ya ayağımın Üstüne basamıyorum resmen
tşkrler canım ben normal olandan aldım ama kaynarı da araştırırım..Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Biz uyandık, kahvaltı ettik. Babamız işe, abimiz kreşe gitti. Biraz sancımız var ama yine de yatak keyfi yapmaya çalışacağız.
Canım lohusa şerbetinin iki tipi var. Biri kırmızı şeker formu kaynayan suya atılıp yapılıyor. (Lohusa şekeri+karanfil+tarçın+muskat). Kırmızı boyalı bir ürün. Bu tip misafirlere dağıtmak için çok uygun olabilir. Dolaba atabilirsin. Üzerine ceviz ikramı ile sıcak veya soğuk servis edersin. Bu sanırım sizlerin aldığınız şekli.
Ama lohusanın içmesi için uygun olan formu az şekerle ve doğal köklerle kaynatılarak yapılanıdır. Adana'da Kaynar diye satılır. Bir çok aktarda bulabilirsiniz. Ya da tek tek içindekileri alabilirsiniz. Şeker, Su ve 7 kök baharattan (Karanfil+Çubuk Tarçın+Yenibahar+Zencefil+Havlıcan+Zerdeçal+Kakule) yapılıyor. İçindeki her bir kökün hem anneye hem de bebeğe çok faydası var. Metabolizmayı da hızlandırdığından süt yapım ve akışına destek oluyor. Ben eklemiyorum ama bazı insanlar daha kırmızı görünsün diye bu karışımın içine de hazır lohusa şekerlerinden küçük bir parça katıyorlar. Bu tip kaynarı da üzerine ceviz ekleyerek hem soğuk hem sıcak servis edebilirsin.
canım ya rabbım abır versın yemek konusunda...Kızlar kafam bu aralar öyle çok dolu ve Karışık ki mesajlarınıza birden fazla aynı Cevapları verirsem hoş görün hemi . Kafam resmen bir milyon tabiri caizse ..
Eşim bu gece Türkiye'ye gidicek Cumartesi akşamıda geri dönücek . Biraz tedirginim o yokken suyum ve kanamam olursa diye . Bugün diyabet doktoru ve kadın doğumcu ile randevüm vardı . Sezeryan için 39. Hafta diye vericekler ki 10 Nisan'dan sonra olucak Öncesinde bizim kız erken gelmezse tabii. Üç haftada 200 gr almışım Kızımın aldığı kiloyu çıkardığımda benden 600 gr daha gitmiş onu gördüm ki her ay kilo veriyorum bakalım doğuma kadar ne olucak halimiz . Allah'tan hamile öncesi iri kıyımdım :)) yoksa tüy siklet olmuştuk . Yemek yemeği şöyle doyasıya yemeyi çok özledim . Günde iki dilim incecik şekeri 0.5 olan kepek ekmeği yiyorum ve başkada ekmek yok . Pılav hele şekerimi tavan yapıyor onu tamamen yemeği bıraktım . Birde bezelye off süper şeker var onuda hiç yemiyorum , bana iyi gelen ızgara yağsız her tip et ve salata oda havuçsuz . Limon kandaki şekere iyi geliyormuş fakat onuda çok kullanamıyorum malum mide bu aralar çok kötü . Ee ne diyim kuzum için az daha sabretmeye devam , elden başka birşeyde gelmiyor gayri .
hadı bakalım saatler kalmış kuzuna kavuşmana rabbım kolay bır doğum nasıp etsın ıns..Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
güzel haberlerını beklıyoruzTamam canim sagolasin
Kizlar yarin dua edicem sizede dogum olursa giremem artik
Haber vermeye cakisicam eger yarin girmezsem bilin hastanedeyim
Benim de cok kotu sol taraf bende de. Ozellikle sabah uyaninca cok agri var sanirim yan yatip ustune yuklenince falan oluyor. Çatı agrisimi artik bilmiyorum ama tam birlesim yeri kemigim ozellikle. Vajinanın ordaki kemik ozellikle sanırım.Çok kötü canım ya ayağımın Üstüne basamıyorum resmen
İşte canım uslup hoşgoru öyle şeyler dinlemiyor maalesef. Aynen hayatım bende çok uzuldum. Kızcaağızın sığınacağı derdini anlatacağı kimsesi yok annesi hatırladığım kadarıyla şizofrendi. Ben 31 yaşında 6 senelik evli olmama rağmen eşimin askeri personel olmasından dolayı bazen kimseye soyleyemeyeceğim şeyleri paylaşmışımdır burada .kızcağız zaten kuçucuk yeni evli ne olurdu bir şey soylemeselerdide içini dokseydi kız.
kızlar bende nst geldim herşey yolunda çok şükür bebisim 3049 olmuş 2 nisan sabahi sezeryan günü verdi
Kizlar ben hala oldum çok mutluyum prensesim iz dünyaya geldi sukur darisi hepimizin başına
Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Aynı durumdayız. Ödülumuz bebekler imiz olacak insallahKızlar kafam bu aralar öyle çok dolu ve Karışık ki mesajlarınıza birden fazla aynı Cevapları verirsem hoş görün hemi . Kafam resmen bir milyon tabiri caizse ..
Eşim bu gece Türkiye'ye gidicek Cumartesi akşamıda geri dönücek . Biraz tedirginim o yokken suyum ve kanamam olursa diye . Bugün diyabet doktoru ve kadın doğumcu ile randevüm vardı . Sezeryan için 39. Hafta diye vericekler ki 10 Nisan'dan sonra olucak Öncesinde bizim kız erken gelmezse tabii. Üç haftada 200 gr almışım Kızımın aldığı kiloyu çıkardığımda benden 600 gr daha gitmiş onu gördüm ki her ay kilo veriyorum bakalım doğuma kadar ne olucak halimiz . Allah'tan hamile öncesi iri kıyımdım :)) yoksa tüy siklet olmuştuk . Yemek yemeği şöyle doyasıya yemeyi çok özledim . Günde iki dilim incecik şekeri 0.5 olan kepek ekmeği yiyorum ve başkada ekmek yok . Pılav hele şekerimi tavan yapıyor onu tamamen yemeği bıraktım . Birde bezelye off süper şeker var onuda hiç yemiyorum , bana iyi gelen ızgara yağsız her tip et ve salata oda havuçsuz . Limon kandaki şekere iyi geliyormuş fakat onuda çok kullanamıyorum malum mide bu aralar çok kötü . Ee ne diyim kuzum için az daha sabretmeye devam , elden başka birşeyde gelmiyor gayri .
İyi geceler kizlar yarin kontrol var. İnş güzel seyler söyler ve gün verir. Esim de gelecek pazar günü Allahın izniyle kayinvalidemleri alıp gelecek. Koçişle iki aydır ayriyiz özledim :)
38. Hafta bitiyor neredeyse ve her kontrolde aynı heyecan devam ediyor. Yarın kontrol ve muhtemelen çatıya bakılacak. Eşim daha da yaşanmıştır herhalde öf çok meraktan bebeğim adina
Başın sağolsun canım, bebegin le vakit geçirip oya anayasa çalış. Dilerim çok yakın biri değildirMoralim dün aksamdan beri cok bozuk kizlar ailemden biri vefat etti ama bana kim oldugunu soylemiolar herkes memlekete gitti...eşimde asker oldugu icin 2 gundur nöbette tek basimayim baska kimsemde yok burda.annem teyzen rahatsiz dedi ama onunla da konustum iyidi.. ins. bu stresten bebegimde etkilenmez
Sirkeli suyla silin. Hem kokuyor, hem de mikrop öldürücüBen bebeğin dolablar
bebeğin dolabini camsil le sildim ne kadar doğru bilemiyorum da sade suylada gönlüm razı olmadı
Ben baktım 5 gün, haftasonuyla 7 gün diyormemura diil ama baközel sektöre de 10 gün mü??
Kokmuyor .Sirkeli suyla silin. Hem kokuyor, hem de mikrop öldürücü
Aktar market heryerde var cnmCanım keçiboynuzu pekmezi nasıl oluyor nerde satılıyor
Saglik olsun cnm , sende baska seylerden beslersin bebegini..Maalesef işte kuzum Çölyak hastalığı genetik bir ince bağırsak hastalığı maalesef içinde buğday arpa yulaf çavdar içeren ve bunların katıldığı undan yapılmış hiç bir şey yiyemiyorum yanlışlıkla az miktarda dahi yesem zehirleniyorum tek çarem ömür boyu diyet yani tadına bakmam dahi yasak o yüzden ekmek pasta tarhana bulgur makarna v s sadece adını bildiğim şeyler
Kızlar doğumu tetikleyen bir diğer madde de ahududu çayı imiş. Ama içmeye ne zaman başlamak gerek bilemiyorum. Geciken doğumları tetiklemek için kullanılıyormuş eski zamanlarda.
Kızlar ayipdir sorması akintiniz ne durumda benimki feci artmış bi şekildede biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?