2015 Nisan Anneleri

kendimi ustun gordugum falan yok arkadasim konuyu neden carpitiyorsun yasi kucuk oldugundan ve en basindan beri denilen hicbiseyi dikkate almadigindan oturu cahillik oldugunu yani toy oldugundan bunlar basinageliyor demek istedim benim kuran dagitmami falan ne diye karistiriyosun acaba bu konuya ne alakasi var ben direk arkasasa bisseyy yazmadim kirmak istemedigimden konu acilmis bende fikrrimi belirttim kimse ona girme artiik bu konuya afalan demedi kendi karari ayrica bu forumda dertlerin anlatildigi baska basluklarda var biz hergun burda onun kaynanasini nasil gebermek istedigini okumak zorundamiyiz ke.ndinden buyuk kadina edilmetecek laflari soyledi burda kimsede bisey demedi kadina demedigini birakmiyor ama kendine bunlari reva goren adama elleriyle yemek yediriyor walla bende basta uzuluyordum arkadasa ama bunu okuyunca cok sinirlendim kendisine okumayin diyorsunuz ama bir okuma iki okuma mutlaka denk geliyor ve merak da ediyorum karnindaki bebege bunlar yapilirmii ya cahillik degilde ne 3 kere ev temizlenirmi bu halde hali yikanirmi bunlarin suclusu hep kayinvalidemi yani yapamiyorum desin yatsin ne demek ya ben boyle insanlari anlamiyorum bitanesi de annem zamaninda yapmis yapmis yapamam dememis yapmak istemedigi ne varsa yapmis sonrada senim babannen bana bunu yapti zamaninda hicbisey soyleyememis simdi 80 yasindaki kadina agzina geleni soyluyor babannem suan cok hasta cok hassasim bu konuda birz da bu yuzden tepkim ilerde lafini edeceksek yapmak istemedigimiz seyleri yapmayalim arkadaslar rahatsiz oldugumuz seyleride aninda soyleyelim uygun bir uslupla 20 sene sonra degil benim derdim buydu kendimi ustun gormek yada bir yandan kuran dagitipta hamile bir insanin kalbini kirmak gibi bir niyetim yoktu yinede kardesimdir kirdirsam ozur dilerim ama ben asil senin niyetini cozemedim ya neyse..

İnşallah canımm çook teşekkür ederim günler yaklaştıkça ağrılarda artıyor valla bu saat oldu dön dön uyuyamadım .. rabbim hepimize sabır ve güç versin inşallah bebeklerimiz için

Aynen valla bu saat oldu dön dön uyuyamadım bir türlü ağrılardan

Bu saate kadar dön dön uyumaya çalıştım ama bi türlü uyuyamadım ağrılardan annemde mesaj atmış gece sen nasıl normal doğurcaksın çok zor falan diye çok moralim bozuldu .. Zaten korkuyordum biraz gaza ihtiyacım varken hevesim tümden gitti napıcam bilmiyorum... Sezeryan bir ameliyat sonuçta sezeryan olmakta istemiyorum ama normal doğumdan da çok korkuyorum.. Rabbim hayırlısını versin gece gece kafamda deli sorular

Aa annen niye öyle birşey yazmış ki . Ben sadece Bebeğimi kucağıma aldigim ani dusudüşünmeye calisiyorrum .herkes yaptıysa sende yapabilirsin Canım mm . Icimde mi kalsın yavrucaklar

Aynıyiz desene uykum kaçtı
bende 3 ten beri ayaktayım kalktım mutfağı topladım bir sürü bulaşık yikadim makinaya bile koymadım ama nafile hala uykum yok ama uyumam lazım 9 da hastanede olmam lazım

Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmis moralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
basın sağolsun tatlım Allahım geri de kalanlarınıza uzun ömür versin

Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım

Tamam canim sagolasin
Kizlar yarin dua edicem sizede dogum olursa giremem artik
Haber vermeye cakisicam eger yarin girmezsem bilin hastanedeyim
Rabbim yar ve ve yardımcınız olsun bebeginizi sağlıkla alın kucaginiza insaallah
Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmis moralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Allah rahmet eylesin sizlerde sabır versin insaallah

günaydın hayırlı cumalar bizde 5ten beri uyanigiz oğlumla mesajlari okudum ancak bu bel ağrısı bacak ağrısı uyutmadi bir türlü tabi birde vajina ağzımız var Rabbim hepimize sağlık sifalik versin insaallah Allah hayırlısı ile bebeklerimize kavuştursun insaallah hayırlısı

Günaydın güzel anneler biz her sabah olduğu gibi kocişi yolladık tekrar uyumaya çalışmaz oğlusumla yarın kontrolümüz var herzamanki gibi çok heyecanlıyım hayırlı haberlerle döneriz yarın inş
elif5541 canım hayırlısıyla Bebeğini al kucağına inş darısı hepimizin basına
Lasya Başınız Sağolsun canım Allah kalanlara uzun sağlıklı ömür nasip etsin inş

Herkesi çok öpüyoruzz oğlusumla

Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Hayırlı cumalar olsun hepinize...
Canım Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin. Rabbim ailenize sabırlar versin. Başın sağolsun.

Çok güzel söylemişsin canım. Rabbim hakkında hayırlısını versin İnşallah.. Her açıdan üzüldüğü ile kaldı kızcağız. Allahım hayatta karşımıza çıkan her insana anlayışlı ve sabırlı bakabilme yeteneği versin.

Yalnız değilim demekki uyku yok tüm gece uyumak için en az bi 20 kere donmusumdur hangi tarafa donsem resmen ezilmiş gibi acı hissediyorum su bebeklerimizi hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…