kendimi ustun gordugum falan yok arkadasim konuyu neden carpitiyorsun yasi kucuk oldugundan ve en basindan beri denilen hicbiseyi dikkate almadigindan oturu cahillik oldugunu yani toy oldugundan bunlar basinageliyor demek istedim benim kuran dagitmami falan ne diye karistiriyosun acaba bu konuya ne alakasi var ben direk arkasasa bisseyy yazmadim kirmak istemedigimden konu acilmis bende fikrrimi belirttim kimse ona girme artiik bu konuya afalan demedi kendi karari ayrica bu forumda dertlerin anlatildigi baska basluklarda var biz hergun burda onun kaynanasini nasil gebermek istedigini okumak zorundamiyiz ke.ndinden buyuk kadina edilmetecek laflari soyledi burda kimsede bisey demedi kadina demedigini birakmiyor ama kendine bunlari reva goren adama elleriyle yemek yediriyor walla bende basta uzuluyordum arkadasa ama bunu okuyunca cok sinirlendim kendisine okumayin diyorsunuz ama bir okuma iki okuma mutlaka denk geliyor ve merak da ediyorum karnindaki bebege bunlar yapilirmii ya cahillik degilde ne 3 kere ev temizlenirmi bu halde hali yikanirmi bunlarin suclusu hep kayinvalidemi yani yapamiyorum desin yatsin ne demek ya ben boyle insanlari anlamiyorum bitanesi de annem zamaninda yapmis yapmis yapamam dememis yapmak istemedigi ne varsa yapmis sonrada senim babannen bana bunu yapti zamaninda hicbisey soyleyememis simdi 80 yasindaki kadina agzina geleni soyluyor babannem suan cok hasta cok hassasim bu konuda birz da bu yuzden tepkim ilerde lafini edeceksek yapmak istemedigimiz seyleri yapmayalim arkadaslar rahatsiz oldugumuz seyleride aninda soyleyelim uygun bir uslupla 20 sene sonra degil benim derdim buydu kendimi ustun gormek yada bir yandan kuran dagitipta hamile bir insanin kalbini kirmak gibi bir niyetim yoktu yinede kardesimdir kirdirsam ozur dilerim ama ben asil senin niyetini cozemedim ya neyse..Gözün aydın bitanem:) Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah:)
Hepimiz aynı durumdayız deseneKendime çok kızıyorum böyle yapınca Kadın yemeğimi eliyle yediriyor neredeyse. Ama bende bir ukalalık, bir gerginlik... Anne baba olmak böyle bir şey demek ki. Her türlü kahrımızı çekiyorlar. Allah eksikliklerini göstermesin, bizi de normalleştirsin inşallah.
Hem de nasıl kötü oldum. Ne demek cahillik yaBunu söyleyen kişi çok mu üstün görüyor acaba kendini. Herkes istediğini söyler elbette ama üslup çok önemli. Ben çok üzüldüm bu olanlara...
Aynıyiz desene uykum kaçtıerken yatarsan böyle olur
İnşallah canımm çook teşekkür ederim günler yaklaştıkça ağrılarda artıyor valla bu saat oldu dön dön uyuyamadım .. rabbim hepimize sabır ve güç versin inşallah bebeklerimiz içininşallah belini falan incitmemişsindir canım, geçmezse dr a gidersin. sen yan yat, dizlerini de karnına doğru çek (karnın rahatsız olmayacak şekilde), bacaklarının arasına yastık da koyabilirsin. omurgan rahatlar o zaman. şimdilik dinlen bence. yükseğe koyup da yatabilirsin bacaklarını, eğer sırt üstü yatabiliyorsan tabi. ama ters hareket etmemeye dikkat et, vücudumuz çok hassas şu an doğuma hazırlandığı için biliyorsun. geçer inşallah sıkma canını
Aynen valla bu saat oldu dön dön uyuyamadım bir türlü ağrılardanBenim de cok kotu sol taraf bende de. Ozellikle sabah uyaninca cok agri var sanirim yan yatip ustune yuklenince falan oluyor. Çatı agrisimi artik bilmiyorum ama tam birlesim yeri kemigim ozellikle. Vajinanın ordaki kemik ozellikle sanırım.
Canim bende sana soracaktım. Basın sağolsunBeni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Aa annen niye öyle birşey yazmış ki . Ben sadece Bebeğimi kucağıma aldigim ani dusudüşünmeye calisiyorrum .herkes yaptıysa sende yapabilirsin Canım mm . Icimde mi kalsın yavrucaklarBu saate kadar dön dön uyumaya çalıştım ama bi türlü uyuyamadım ağrılardanannemde mesaj atmış gece sen nasıl normal doğurcaksın çok zor falan diye çok moralim bozuldu .. Zaten korkuyordum biraz gaza ihtiyacım varken hevesim tümden gitti napıcam bilmiyorum... Sezeryan bir ameliyat sonuçta sezeryan olmakta istemiyorum ama normal doğumdan da çok korkuyorum.. Rabbim hayırlısını versin gece gece kafamda deli sorular
bende 3 ten beri ayaktayım kalktım mutfağı topladım bir sürü bulaşık yikadim makinaya bile koymadım ama nafileAynıyiz desene uykum kaçtı
Sagol canimCanim bende sana soracaktım. Basın sağolsun
basın sağolsun tatlım Allahım geri de kalanlarınıza uzun ömür versinBeni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
Rabbim yar ve ve yardımcınız olsun bebeginizi sağlıkla alın kucaginiza insaallahTamam canim sagolasin
Kizlar yarin dua edicem sizede dogum olursa giremem artik
Haber vermeye cakisicam eger yarin girmezsem bilin hastanedeyim
Allah rahmet eylesin sizlerde sabır versin insaallahBeni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Canım Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin. Rabbim ailenize sabırlar versin. Başın sağolsun.Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Çok güzel söylemişsin canım. Rabbim hakkında hayırlısını versin İnşallah.. Her açıdan üzüldüğü ile kaldı kızcağız. Allahım hayatta karşımıza çıkan her insana anlayışlı ve sabırlı bakabilme yeteneği versin.@weryew bu yazılanları okuyor musun bilmiyorum ama şimdi olmasa da eminim ilerde okuyacaksın.Hayatında da yaşadığın bir çok problem senden besleniyor aslında. Hepimiz için böyle bu...En azından burda olan bu şeyle bi değişim başlat kendine.Sen annesin artık güçlü ol, olacaksın.Nerde ne zaman ne kadar istersen orda o kadar var olacaksın, bunu sen belirleyeceksin, başkalarının Yorumları, eleştirileri değil. Küsüp kırılıp gitme, kendine iyiniyetine güven, eğer kızdıysan sen de savun kendini, tartış ama ille Varol, kaçma...Belki düşününce kendinde hatalar bulacaktın, olumlu Değişiklikler yaşayacaksın bilemem...Ama diyorum ki canım ben, kaçma, ürkme....Unutma sen ne kadar geri adım atarsan karşındaki üstüne gelmek için bir adımlık daha yer kazanacak...Biliyorum zor bir hayatın var, olmuş, olacak...Ama yavrunla daha güçleneceğine eminim. Sen de en az hepimiz kadar değerlisin, burdaki herkes kadar forumu kullanma hakkın var.Sen kendine neyi hak görürsen, o senin hakkındır...Bunu unutma...Umarım bu yazdıklarımı sakin kafayla okursun bir gün, bebeğinle beraber sana çok güzel bir hayat diliyorum cnm, Allah'a emanet ol....
Canım Rabbim bebişini hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kizceler biz serviste yatıyoruz suyumuz azalmış yarin suni sancı verilecek inş dua edin bize Allah rızası için sağ salim kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?