Tadına bakmanda sorun yok canım. Benimdediğim yanılmıyorsam Kızılay'da aktarlarda var. Kırılmış ceviz de ikram sırasında üzerine konuyor. Harika oluyor. Anne için de besin kaynağı oluyor.Gunaydin canim evet kalip seklindekinden senin aldigindan ankarada olsa alirdim.canan karatayda icmeyin dedi sutten direkt bebege geciyormus.misafirler icin yapmak istiyorum.minicik tadinada bakarim ama:)
Bu ciciler çok güzel annesi... Hanım Hanımcık hırkasını yesinler onun. Allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah.işyerindeki ablalarımız ciciler almıscok sevindik
Erken diye düşünme canım. Ben de o civarlarda sezeryan olacağım. Doktoruna güven, sonuçta onlar bizden çok daha iyi biliyorlar. Aslına bakarsan 38 hafta olduğunda teknik olarak 9 ayı dolmuş oluyor. Hiç korkma. Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.selam kızlar yarın son kontrolümüz var 28 inde allah kısmet ederse kızımızı alıyoruz. 38+3 de doğum dedi doktor erkenmi bilemedim aslında.
Hayırlı olsun canım. Allah prensese sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun ömür nasip etsin inşallah.Kizlar ben hala oldum çok mutluyum prensesim iz dünyaya geldi sukur darisi hepimizin başına
Basiniz sagolsun.. olum de dogum da var bu hayatta. Dedigin gibi Allah sirali olumler versin, sevdiklerimizle sinamasin AllahimBeni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Aynı korkular bendede var günler yaklaştıkca daha cok düşünüyorum sezaryan olmak. İstemiyorum norlmal dogumdan korkuyorum bişeye karar veremedim artık normal diyip ya son dk sezaryana doncem yada o anşi piskolojiyle dogurtun beni diycem şuan karnım gaz biriköiş agrı yapıo dion bormal dogum sancısına nasıl dayancam sorular sorular hep hakkımızda hayırlısı olsun hepımizin inşallshBu saate kadar dön dön uyumaya çalıştım ama bi türlü uyuyamadım ağrılardanannemde mesaj atmış gece sen nasıl normal doğurcaksın çok zor falan diye çok moralim bozuldu .. Zaten korkuyordum biraz gaza ihtiyacım varken hevesim tümden gitti napıcam bilmiyorum... Sezeryan bir ameliyat sonuçta sezeryan olmakta istemiyorum ama normal doğumdan da çok korkuyorum.. Rabbim hayırlısını versin gece gece kafamda deli sorular
Başın sağolsun. Kendine ve bebeğine ddikkat et.Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Canim ben hala seker almadim.bana yaptiklarinin numunelerini gonderirmisin?herkese iyi akşamlar ben sizin hayırlısıyla doğmak üzere olan bebeklerinize cicili bicili sabunlar,şekerler,keçeyle,kapı süsleri yapıyorum ilgilenenlere....ALLAH sağlıkla kurtarsın hepinizi...
Çünkü adet sancısında bile ortalığı ayağa kaldırıyordum annemde onda bile dayanamıyodun diyor.. Bende bebeğimi hayal edip hevesleniyorum , rabbim hepimize güç versinAa annen niye öyle birşey yazmış ki . Ben sadece Bebeğimi kucağıma aldigim ani dusudüşünmeye calisiyorrum .herkes yaptıysa sende yapabilirsin Canım mm . Icimde mi kalsın yavrucaklar
Bende aynı durumdayım.. Adet sancısında ortalığı ayağa kaldıran ben doğum sancısına nasıl dayanırım bilmiyorum.. Bide büyük tuvaletin geliyo gibi oluyomuş ıkınırken , ben onu hissedersem kendimi sıkarım diye korkuyorumAynı korkular bendede var günler yaklaştıkca daha cok düşünüyorum sezaryan olmak. İstemiyorum norlmal dogumdan korkuyorum bişeye karar veremedim artık normal diyip ya son dk sezaryana doncem yada o anşi piskolojiyle dogurtun beni diycem şuan karnım gaz biriköiş agrı yapıo dion bormal dogum sancısına nasıl dayancam sorular sorular hep hakkımızda hayırlısı olsun hepımizin inşallsh
Bende öyleyimGünaydın herkese hergün uyandıgımda bebeğim ordamı hareket edio mu gece yanlışlıkla bişey yaptıysam die psikopat derecesinde meraklanıorum artık yanımda olsun istiyorum psikolojim ii deil yalnız ben mi böleyim.?
Canım basın sagolsun Rabbim sizlere sabır ve uzun ömür versinBeni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
bence akışına bırak. bebeğin uygun zamanda inan bana yöntemini de seçer. belki kolay bir normal doğum geçireceksin, kolay olmazsa da doktorun önlemini alır sezaryen yapar. Sen süreci akışına bırakBu saate kadar dön dön uyumaya çalıştım ama bi türlü uyuyamadım ağrılardanannemde mesaj atmış gece sen nasıl normal doğurcaksın çok zor falan diye çok moralim bozuldu .. Zaten korkuyordum biraz gaza ihtiyacım varken hevesim tümden gitti napıcam bilmiyorum... Sezeryan bir ameliyat sonuçta sezeryan olmakta istemiyorum ama normal doğumdan da çok korkuyorum.. Rabbim hayırlısını versin gece gece kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?