2015 Nisan Anneleri

Günaydın herkese hergün uyandıgımda bebeğim ordamı hareket edio mu gece yanlışlıkla bişey yaptıysam die psikopat derecesinde meraklanıorum artık yanımda olsun istiyorum psikolojim ii deil yalnız ben mi böleyim.?

Gunaydin canim evet kalip seklindekinden senin aldigindan ankarada olsa alirdim.canan karatayda icmeyin dedi sutten direkt bebege geciyormus.misafirler icin yapmak istiyorum.minicik tadinada bakarim ama:)
Tadına bakmanda sorun yok canım. Benimdediğim yanılmıyorsam Kızılay'da aktarlarda var. Kırılmış ceviz de ikram sırasında üzerine konuyor. Harika oluyor. Anne için de besin kaynağı oluyor.
Canan Karatay'ın da adını bile duymak istemiyorum. Diğer branş hekimlerinin ve bizim mesleğimize el atmaya çalışan şarlatanlardan. Neyse boşver. Kadını görünce bile tüylerim diken diken oluyor.

işyerindeki ablalarımız ciciler almıs cok sevindik
Bu ciciler çok güzel annesi... Hanım Hanımcık hırkasını yesinler onun. Allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah.

selam kızlar yarın son kontrolümüz var 28 inde allah kısmet ederse kızımızı alıyoruz. 38+3 de doğum dedi doktor erkenmi bilemedim aslında.
Erken diye düşünme canım. Ben de o civarlarda sezeryan olacağım. Doktoruna güven, sonuçta onlar bizden çok daha iyi biliyorlar. Aslına bakarsan 38 hafta olduğunda teknik olarak 9 ayı dolmuş oluyor. Hiç korkma. Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kizlar ben hala oldum çok mutluyum prensesim iz dünyaya geldi sukur darisi hepimizin başına
Hayırlı olsun canım. Allah prensese sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun ömür nasip etsin inşallah.

ozge55 Tatlım senden haber bekliyoruz. İnşallah hersey yolunda gitmiştir. Allahım bebeşinesağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin. Annesine babasına hayırlı bir evlat olsun. Sevgiler

Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmis moralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Basiniz sagolsun.. olum de dogum da var bu hayatta. Dedigin gibi Allah sirali olumler versin, sevdiklerimizle sinamasin Allahim

Aynı korkular bendede var günler yaklaştıkca daha cok düşünüyorum sezaryan olmak. İstemiyorum norlmal dogumdan korkuyorum bişeye karar veremedim artık normal diyip ya son dk sezaryana doncem yada o anşi piskolojiyle dogurtun beni diycem şuan karnım gaz biriköiş agrı yapıo dion bormal dogum sancısına nasıl dayancam sorular sorular hep hakkımızda hayırlısı olsun hepımizin inşallsh

Gunaydiiiin
Ya benim gazdan baska bi sıkıntım yokk ama gecelerim zehir oluyor. Kac kere kalkiyorum tuvalete. Evin icinde geziyorum. Karnimm cok sertlesiyor, bebege hareket edicek yer kalmiyo. Yazik yavruma, hareketlerle biraz rahatladiktan sonra basliyor oynamaya. Ben boyleysem cocugumda da kesin gaz sancisi olur diyorum, bi de bunu dusunup hepten stres oluyorum

herkese iyi akşamlar ben sizin hayırlısıyla doğmak üzere olan bebeklerinize cicili bicili sabunlar,şekerler,keçeyle,kapı süsleri yapıyorum ilgilenenlere....ALLAH sağlıkla kurtarsın hepinizi...
Canim ben hala seker almadim.bana yaptiklarinin numunelerini gonderirmisin?

günyadın herkese... evdeyiz ama hastalıktan daha evin tadını çıkaramadım.. birde yürüyüş meselesi var. eğer tembelliğe alışıp yürüyüş yapmazsam kocaman olucam... inşallah şu hastalık geçerde yürüyüşlere başlarım biran önce...

Günaydınnnn:)) biz de 14 nisana sezaryan için gün aldık ama Dr o kadar beklemez diyor. Suyum biraz fazlaymış hem 39+1 oluyor o zaman ama ailem Yanımda değil ve ve 11 ine bilet aldılar. Umarım herşey benim planladığım gibi gider.

Aa annen niye öyle birşey yazmış ki . Ben sadece Bebeğimi kucağıma aldigim ani dusudüşünmeye calisiyorrum .herkes yaptıysa sende yapabilirsin Canım mm . Icimde mi kalsın yavrucaklar
Çünkü adet sancısında bile ortalığı ayağa kaldırıyordum annemde onda bile dayanamıyodun diyor.. Bende bebeğimi hayal edip hevesleniyorum , rabbim hepimize güç versin

Bende aynı durumdayım.. Adet sancısında ortalığı ayağa kaldıran ben doğum sancısına nasıl dayanırım bilmiyorum.. Bide büyük tuvaletin geliyo gibi oluyomuş ıkınırken , ben onu hissedersem kendimi sıkarım diye korkuyorum

Bende öyleyim acaba uykuda yanlış hareket yaptım mı dönerken sıkıştımı vs.. Hep bu düşünce var

bence akışına bırak. bebeğin uygun zamanda inan bana yöntemini de seçer. belki kolay bir normal doğum geçireceksin, kolay olmazsa da doktorun önlemini alır sezaryen yapar. Sen süreci akışına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…