- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Öyle yapıcam düşünmicem artık ..bence akışına bırak. bebeğin uygun zamanda inan bana yöntemini de seçer. belki kolay bir normal doğum geçireceksin, kolay olmazsa da doktorun önlemini alır sezaryen yapar. Sen süreci akışına bırak
Başın sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin. Bebeğin aileye biraz olsun moral olacaktır diye de düşünüyorum.Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Çok güzel olmuşlar tatlım. Ellerine sağlık. Maşallah sana. Rabbim güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin.Eki Görüntüle 1461375 Nasıl olmuş canlar:)) son Günlerde bi heves geldi uğraşıyorum bunlarla.
Çok hoş görünüyorlar canım. Kesenize bereket. Allahım sağlıklı, güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin İnşallah.Hastaneye götürmek için yaptırdığım kurabiyelerim de geldi umarım kızım yine de vaktini bekler bunlar için güzel bir sepet almalıyım gittigidiyordan aldım ustaoğlu kurabiyecilik çok ilgililer erken doğum riskim var dedim özelden ulaşıp bilgi verdiler hemen yolladılar tanesi 1.39 lira promosyondaymışEki Görüntüle 1460035 Eki Görüntüle 1460036
Benimki de sabah alarmıyla birlikte uyanıyor, uyanmadı mı insan endişeleniyor gerçekten. Yan yatsam da eziyor muyum, 45 derece açı ile mi yatsam diye de düşünür oldum. Normaliz canımGünaydın herkese hergün uyandıgımda bebeğim ordamı hareket edio mu gece yanlışlıkla bişey yaptıysam die psikopat derecesinde meraklanıorum artık yanımda olsun istiyorum psikolojim ii deil yalnız ben mi böleyim.?
Basin sagolsun Allah kalanlara omur versin...Hepiniz sagolun hanimlar
Guzel haberlerle gel insallah canim sende bebeginde Allaha emanet:)Gunaydin guzel anneler ve minnaklar.
Biz erkenden uyandik bugun kontrolumuz var 37.haftamiz bitti insallah guzel haberlerle donerim. En buyuk mutluluk kaynagim kizimin iyi olmasi.
Herkese hayirli cumalar diliyorum
Kızlar korkmayın normal doğumdan benim canım o kadar tatlıdır ki herkes korkuyordu doguramam diye ama hastaneye 9 cm acilmayla gitmisim farkında değildim Allaha şükür kolay oldu herşey aslında uzun uzun yazayım da size de moral olsun[/QUOTE gözün aydın arkadasım uzunca ayrıntılı anlatsana nasıl oldugunu.benım 2 cm açıklığım var sancım yok evde beklıyom doktor normal dedı oyuzden cok meraklıyım
Benimde oyle. Maalesef. Gunde 7-8 defa gunluk ped, 2-3 defa da camasır değiştiriyorum. En sonunda gunluk pedşee para dayanmayınca gidip bim den aldım.Kızlar ayipdir sorması akintiniz ne durumda benimki feci artmış bi şekildede biraz
Canım basın sagolsun. Allah mekanını cennet eylesin. sana ve ailene de sabır versin inşallah. Bebeğini düşün lütfen üzülmemeye calıs. Sakin ol.Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Valla canım bende öyle garip öyle Tür tür Şeyler var ki artık ağzımı açıp şuram şöyle bile demiyorum.Ailem de doktor da BAKIYOR öyle söylediklerime....Günaydın kızlar göğsümün alt kısmı uyuşuk gibi ya hissetmiyorum ne zamandır birde acı var derisinde bi degişik anlatamıyorum olan varmı başka..
Günaydın canım kötü düşünme sen haklısın insanın aklına her şey geliyor bir de hamile psikolojisiyle ama eşinle konuştusan durumu biliyorsan bence sakin ol bununla geçmiş olsunGünaydın kızlar eşimin bindiği uçakta biri ölmüş galiba almanyaya zorunlu iniş yapmışlar dün geceden beri uyumadım halan Almanya'da Türkiye'ye gidememiş .. Var mı böyle şey düşündükçe Kafayı yiyecem , çok şükür birşey olmamış ama insan bilene kadar 9 doğuruyor resmen ..Allah vere burda doğurmam inş . Bizim görümce de Antep'ten istanbula vardı oda orda kaldı bekliyor eşimi . Filim gibi resmen kırk yıl düşünsek böyle birşey gelmez akla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?