2015 Nisan Anneleri

Can'ını Sıkma cnm gönlünü ferah tut her işte vardır bir hayır kimbilir hangi şerlerden kurtuluyorsunuz...

Ben baktım 5 gün, haftasonuyla 7 gün diyor
Hukuki olarak her işyerinin iş yeri yönergesi ile özel süreler belirlenmiş olabilir; verilen izin iş kanunun belirlediği sürelerden eksik ise ; iş akdinin fesh edilmesinde ya da emeklilik halinde bakiye izin gününün ücretinin ödenmesi gerekir.
Halihazır kanunumuz erkeğin doğum izni adı altında bi düzenleme icermemektedir; ancak özel hallerde işçiye 3 güne kadar izin verilebileceği düzenlenmiştir.
Velhasıl her iş yerinin doğum konusunda erkeğe verdiği izin uygulaması farklı olabilir. Benim eşim Koç grubunda çalışıyor mesela; 4 gün izin hakkı var

Son düzenleme:
Günaydın kızlar göğsümün alt kısmı uyuşuk gibi ya hissetmiyorum ne zamandır birde acı var derisinde bi degişik anlatamıyorum olan varmı başka..
Yaa aynı durumdayız resmen. 3gundur var. Ve azalmıyor. Acaba kıyafetlerim iç çamaşırlarım mı sıkıyor teli falan dedim ama yok değil. göğüs altımın derisi resmen acıyor.

Öyle yapıcam düşünmicem artık ..
Dünya üzerinde yaşayan 3 milyar kadının 2 milyarı hayatında en az 1 kez doğum yapti; ve ülkemiz gibi istisna yerler dışında çoğu da normal doğurdu
Doğal olan; normal olan kimseyi korkutmamali bence
Biz de pekala 2 milyar da 1 kişi olabiliriz
Akışına bırakıp stress yaşamadan ; asgari kurallara riayet etmek gerekli
Biz ne yaparsak yapalım ; olacak
Ve anneligi de bu kadar ulvi kılan çekilen acılar değil midir
1 gün bile bel ağrısına dayanamayan ben ; diğer etkiler hariç 36 haftadır yogun bel ağrısı çekiyorum ; ama yine de evladimi dünyadaki herseyden daha çok seviyorum ; eminim siz de oylesinizdir
Biraz da bu açıdan bakmak lazım diye düşünüyorum

Sağol cnm dilim döndüğünce yardım etmeye fikrimi söylemeye çalıştım.Yazmak istediğim çok şey var ama taraf olmak istemiyorum...Şu Dünya'nın düzenine bozuluyorum ben, gözümün önünde birinin ezilip ürkmesine dayanamıyorum...Kimin kalbi kırılsa, Kırıklar bana batıyor anlamadım gitti....

Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmis moralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin

ben de öyleyim canım ya 1 haftadır evdeyim ama hastalıktan dışarı çıkamıyorum gündüz desen uyuyamıyorum gece ne uyuduysam havalar zaten soğuk yürüyüşe hiç cesaret edemiyorum ama yine de işe gitmekten iyidir uyumasam da uzanıp dinleniyorum

Lasya canim başınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin...gençlerin gidişi daha çok üzüyor gercekten allah yardımcınız olsun...

Ahh kuzum bu da bir sınav iste garip garip olaylar.. Ama en önemlisi hayırlısıyla saglikla gelsin esin... gerisi hallolur sen hiç merak etme.. bu da bir ani olarak kalacak ileride...

kızlar bişey sorcam bikini bölgesinda hatta daha aşağda vajinada varisi çıkan oldumu bende var gibi az önce fark ettim ne yapmalıyım acaba

Ben hiç uyuyamadım ya sağa döndüm rahatsız oldu sola döndüm olmadı sırt üstü zaten yatamıyorum aynı dakikada fena oluyorum sola yatmak da en iyisi biliyorum ama baktım olmuyo 3 yastık koydum arkama oturur pozisyona geçtim 5 ten 8 e kadar öyle uyumuşum amaaa boynum tutulmuş....

benim adet sancılarım çok ağır olur en başından beri ve uzun sürer ama asla ağrı kesici içmem dayanırım annem sen doğum sancısı gibi ağrı çekiyosun der hep ağrı kesiciyi 4-5 yıldır çıkarttım hayatımdan migren tutunca da içmiorum haftada 2-3 gün migren ağrısıyla dolaşıyorum ama hamilelikte dişimde sıkıntı yaşadım 1-2 tane içtim yani ağrıya dayanıklıyım ama acıya dayanamıyorum ben de doğum sırasında sürekli açılmaya bakmalar çatala çık herkesin elini sokup bakması kesik atılması dikiş falan bunlar korkutuyo beni bi de bebek çıkış anında kendimi kasmaktan korkuyorum dr dan sezeryan istedim zaten bakalım hayırlısı hakkımızda hangisi en sağlıklı olacaksa o olsun

ya benim kasıklarımda sivilce çıkmış kilodan dolayı batıkta yapmış aynayla bakayım dedim böyle morluk var bi saattir ağlıyorum moralim çok bozuk
Ben hayatımda hiç batık problemi yaşamadım ama şimdi bikini bolgeme doğru kenarlarda bir sürü batik oluşmuş sonra geçmez mi kiiii

Bende korkuyorum çatala yatıp tek başıma acı çekicem gelen parmaklıcak giden parmaklıcak ben adet sancılarını çoook yoğun yaşıyordum serum yada iğnesiz geçmiyordu asla.. Hatta acıdan bayılıyordum . Herkes o ağrının daha beteri diyor daha çok korkuyorum kaç saat o ağrıya dayanabilirim bilmiyorum

Varis nasıl oluyor ve ne gibi eksileri var?
iki aydır o bölgede ağrım vardı zaten ama hiç aklıma gelmemişti büyürse normal doğumu engelliyo kontrole bir hafta var yarın bu yüzden gidecem ama başka bi doktora benim doktor erkek bayana gidecem

Günaydın kızlar göğsümün alt kısmı uyuşuk gibi ya hissetmiyorum ne zamandır birde acı var derisinde bi degişik anlatamıyorum olan varmı başka..
olmaz mı canıma okudu o acı kaç haftadır bıçakla kesiyolar gibi atletim değse acıyor yanıyor sol göğsümün altı ben sütyen sıkıyodur diye düşünüyodum o da etkiliyo ama evde bişey yokken de acıyor yanıyor sürekli elim hep orda bişey değmesin diye dr un biri poposu var orda dedi diğeri de plesanta oraya yerleşmiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…