Can'ını Sıkma cnm gönlünü ferah tut her işte vardır bir hayır kimbilir hangi şerlerden kurtuluyorsunuz...Günaydın kızlar eşimin bindiği uçakta biri ölmüş galiba almanyaya zorunlu iniş yapmışlar dün geceden beri uyumadım halan Almanya'da Türkiye'ye gidememiş .. Var mı böyle şey düşündükçe Kafayı yiyecem , çok şükür birşey olmamış ama insan bilene kadar 9 doğuruyor resmen ..Allah vere burda doğurmam inş . Bizim görümce de Antep'ten istanbula vardı oda orda kaldı bekliyor eşimi . Filim gibi resmen kırk yıl düşünsek böyle birşey gelmez akla.
Hukuki olarak her işyerinin iş yeri yönergesi ile özel süreler belirlenmiş olabilir; verilen izin iş kanunun belirlediği sürelerden eksik ise ; iş akdinin fesh edilmesinde ya da emeklilik halinde bakiye izin gününün ücretinin ödenmesi gerekir.Ben baktım 5 gün, haftasonuyla 7 gün diyor
Yaa aynı durumdayız resmen. 3gundur var. Ve azalmıyor. Acaba kıyafetlerim iç çamaşırlarım mı sıkıyor teli falan dedim ama yok değil. göğüs altımın derisi resmen acıyor.Günaydın kızlar göğsümün alt kısmı uyuşuk gibi ya hissetmiyorum ne zamandır birde acı var derisinde bi degişik anlatamıyorum olan varmı başka..
Dünya üzerinde yaşayan 3 milyar kadının 2 milyarı hayatında en az 1 kez doğum yapti; ve ülkemiz gibi istisna yerler dışında çoğu da normal doğurduÖyle yapıcam düşünmicem artık ..
Sağol cnm dilim döndüğünce yardım etmeye fikrimi söylemeye çalıştım.Yazmak istediğim çok şey var ama taraf olmak istemiyorum...Şu Dünya'nın düzenine bozuluyorum ben, gözümün önünde birinin ezilip ürkmesine dayanamıyorum...Kimin kalbi kırılsa, Kırıklar bana batıyor anlamadım gitti....Çok güzel söylemişsin canım. Rabbim hakkında hayırlısını versin İnşallah.. Her açıdan üzüldüğü ile kaldı kızcağız. Allahım hayatta karşımıza çıkan her insana anlayışlı ve sabırlı bakabilme yeteneği versin.
başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versinBeni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
ben de öyleyim canım ya 1 haftadır evdeyim ama hastalıktan dışarı çıkamıyorum gündüz desen uyuyamıyorum gece ne uyuduysam havalar zaten soğuk yürüyüşe hiç cesaret edemiyorum ama yine de işe gitmekten iyidir uyumasam da uzanıp dinleniyorumgünyadın herkese... evdeyiz ama hastalıktan daha evin tadını çıkaramadım.. birde yürüyüş meselesi var. eğer tembelliğe alışıp yürüyüş yapmazsam kocaman olucam... inşallah şu hastalık geçerde yürüyüşlere başlarım biran önce...
Günaydın kızlar eşimin bindiği uçakta biri ölmüş galiba almanyaya zorunlu iniş yapmışlar dün geceden beri uyumadım halan Almanya'da Türkiye'ye gidememiş .. Var mı böyle şey düşündükçe Kafayı yiyecem , çok şükür birşey olmamış ama insan bilene kadar 9 doğuruyor resmen ..Allah vere burda doğurmam inş . Bizim görümce de Antep'ten istanbula vardı oda orda kaldı bekliyor eşimi . Filim gibi resmen kırk yıl düşünsek böyle birşey gelmez akla.
kızlar bişey sorcam bikini bölgesinda hatta daha aşağda vajinada varisi çıkan oldumu bende var gibi az önce fark ettim ne yapmalıyım acaba
ya benim kasıklarımda sivilce çıkmış kilodan dolayı batıkta yapmış aynayla bakayım dedim böyle morluk var bi saattir ağlıyorum moralim çok bozukBen oraları hic göremiyorum ki
benim adet sancılarım çok ağır olur en başından beri ve uzun sürer ama asla ağrı kesici içmem dayanırım annem sen doğum sancısı gibi ağrı çekiyosun der hep ağrı kesiciyi 4-5 yıldır çıkarttım hayatımdan migren tutunca da içmiorum haftada 2-3 gün migren ağrısıyla dolaşıyorum ama hamilelikte dişimde sıkıntı yaşadım 1-2 tane içtim yani ağrıya dayanıklıyım ama acıya dayanamıyorum ben de doğum sırasında sürekli açılmaya bakmalar çatala çık herkesin elini sokup bakması kesik atılması dikiş falan bunlar korkutuyo beni bi de bebek çıkış anında kendimi kasmaktan korkuyorum dr dan sezeryan istedim zaten bakalım hayırlısı hakkımızda hangisi en sağlıklı olacaksa o olsunBende aynı durumdayım.. Adet sancısında ortalığı ayağa kaldıran ben doğum sancısına nasıl dayanırım bilmiyorum.. Bide büyük tuvaletin geliyo gibi oluyomuş ıkınırken , ben onu hissedersem kendimi sıkarım diye korkuyorum
Varis nasıl oluyor ve ne gibi eksileri var?ya benim kasıklarımda sivilce çıkmış kilodan dolayı batıkta yapmış aynayla bakayım dedim böyle morluk var bi saattir ağlıyorum moralim çok bozuk
Allah razı olsun bu şekilde düşünmemiştim telaşım Aklı Selim düşünmemi engelledi . Ne iyi oldu bunu paylaşman sağol.Can'ını Sıkma cnm gönlünü ferah tut her işte vardır bir hayır kimbilir hangi şerlerden kurtuluyorsunuz...
Ben hayatımda hiç batık problemi yaşamadım ama şimdi bikini bolgeme doğru kenarlarda bir sürü batik oluşmuş sonra geçmez mi kiiiiya benim kasıklarımda sivilce çıkmış kilodan dolayı batıkta yapmış aynayla bakayım dedim böyle morluk var bi saattir ağlıyorum moralim çok bozuk
Bende korkuyorum çatala yatıp tek başıma acı çekicem gelen parmaklıcak giden parmaklıcakbenim adet sancılarım çok ağır olur en başından beri ve uzun sürer ama asla ağrı kesici içmem dayanırım annem sen doğum sancısı gibi ağrı çekiyosun der hep ağrı kesiciyi 4-5 yıldır çıkarttım hayatımdan migren tutunca da içmiorum haftada 2-3 gün migren ağrısıyla dolaşıyorum ama hamilelikte dişimde sıkıntı yaşadım 1-2 tane içtim yani ağrıya dayanıklıyım ama acıya dayanamıyorum ben de doğum sırasında sürekli açılmaya bakmalar çatala çık herkesin elini sokup bakması kesik atılması dikiş falan bunlar korkutuyo beni bi de bebek çıkış anında kendimi kasmaktan korkuyorum dr dan sezeryan istedim zaten bakalım hayırlısı hakkımızda hangisi en sağlıklı olacaksa o olsun
iki aydır o bölgede ağrım vardı zaten ama hiç aklıma gelmemişti büyürse normal doğumu engelliyo kontrole bir hafta var yarın bu yüzden gidecem ama başka bi doktora benim doktor erkek bayana gidecemVaris nasıl oluyor ve ne gibi eksileri var?
olmaz mı canıma okudu o acı kaç haftadır bıçakla kesiyolar gibi atletim değse acıyor yanıyor sol göğsümün altı ben sütyen sıkıyodur diye düşünüyodum o da etkiliyo ama evde bişey yokken de acıyor yanıyor sürekli elim hep orda bişey değmesin diye dr un biri poposu var orda dedi diğeri de plesanta oraya yerleşmiş dediGünaydın kızlar göğsümün alt kısmı uyuşuk gibi ya hissetmiyorum ne zamandır birde acı var derisinde bi degişik anlatamıyorum olan varmı başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?