2015 Nisan Anneleri

senin daha ağırmış o zaman canım evet o ağrıların bin katı diyorlar düşünemiyorum ben de

kızlar bişey sorcam bikini bölgesinda hatta daha aşağda vajinada varisi çıkan oldumu bende var gibi az önce fark ettim ne yapmalıyım acaba
canım gecmiş olsun.gebelikten sonra geciyo cogu varis.ayaklarının altına yastık koyup uzan fazla oturma arada yürüyüş yap.bide o bölgeye soguk uygulama yapabilirsin.

kızlar bişey sorcam bikini bölgesinda hatta daha aşağda vajinada varisi çıkan oldumu bende var gibi az önce fark ettim ne yapmalıyım acaba
Benim bacağım kötü durumda baya. Doktorum her şeye verdiği cevabı buna da vererek normallll dedi... sezeryan kesiğini attığım yerde öyle varisler görüyorum ki şaşırmıyorum artık dedi.Yani bence o bölgede çıkması da normal canım...

kizlar kontrolden çıktık moralim bozuldu nst yi doktorumuz beğenmedi bebeğin hareketleri çok zayıf dedi tekrar istedi çikolata yedim tekrar çekindim bu defa da hafif sancı çıktı bebekte hiç kilo almamış bir haftada 2850 gr sadece 50 gr almış görünüyo ultrason da mi var benim minikte mi var anlamadım haftaya cuma kontrole aç gel dedi aksi bişey olursa sezeryana alırız dedi olmazsa 31 de dedi.

Canim oyle dusunme en fazla 1 gun yasarsin hergun dogurmacaksin ki bu birde cektigin acinin sonunda 9 aylik mucizeni karsilacaksin bianlik bi aci icin simdiden hamileligini bebegini strese sokma pozitif dusun iyi olsun

Allah razı olsun bu şekilde düşünmemiştim telaşım Aklı Selim düşünmemi engelledi . Ne iyi oldu bunu paylaşman sağol.
Senden de Allah Razı olsun canım. Ben eminim kaderimiz seçeneklerden bizim için en iyi olanıyla örülü zaten, bazen farketmek zor, gönlünü ferah tut

Canim yorgunsan filan bebisi hareket etmemis olabilir bendede olmustu o gecen hafta 1 saat nstde kalmistim. Bol portakal suyu ic bide muz tuket bebise cidden yariyor.Kotu dusunmeyelim hemen belki korktugun gibi olmaz.

Anladım canım, senin durumun da zor gercekten ama canını sıkma yine de, hepimiz için çeşitli riskler mevcut, gönlünü ferah tut... Inşallah herşey yolunda gider ve saglıkla alırsın kucagına...

Bence bunu tam tersi olarak da yorumlayabiliriz. Bu çektiğin Sancı Yüzünden Ağrı eşiğin yüksek senin, belki hiç regl ağrısı çekmeyen birine göre çokkkk ağır olan o Sancı sana göre normal kalacak. Yani bunun avantajını da yaşayabilirsin....

Anladım canım, senin durumun da zor gercekten ama canını sıkma yine de, hepimiz için çeşitli riskler mevcut, gönlünü ferah tut... Inşallah herşey yolunda gider ve saglıkla alırsın kucagına...
Iste bi sorunjmumuz bu suan allahim baska sorun vermesin hani boyle yapincada bi yandada bebegime ve kendime haksizlik yaptigimi dusunuyorum elimde olmadan uzuyorum takmiyrum artik planli sezeeyanda olmucak zaten napalim akisina biraktim bende

iki aydır o bölgede ağrım vardı zaten ama hiç aklıma gelmemişti büyürse normal doğumu engelliyo kontrole bir hafta var yarın bu yüzden gidecem ama başka bi doktora benim doktor erkek bayana gidecem
Ay benimde ağrıyor arada varis mi var acaba

Selam kızlar doktordan geldik şimdi nst iyi çıktı. Bebişim 1 haftada 500 gr almis 3050 gr olmuş. Ama plasenta yaşlanmaya başlamış suyum da biraz azalmış dinlen dedi sezeryan tarihi 6 nisan olduğu için daha da öne cekmedi.30 martta tekrar gidicem bakalim inşallah sıkıntı olmaz.

Canim oyle dusunme en fazla 1 gun yasarsin hergun dogurmacaksin ki bu birde cektigin acinin sonunda 9 aylik mucizeni karsilacaksin bianlik bi aci icin simdiden hamileligini bebegini strese sokma pozitif dusun iyi olsun
İnşallah canım .. Haftaya doktor kontrolüm var bakalım doktorla konuşucam.. Ben ağrıdanda korkuyorumda en çok korktuğumda yanlış birşey yaparsam doğururken bebeğim nefes alamaz diye

Doğru tabi bu açıdan bakarsak..

Ay ne güzel gerçekten bazı insanlar pat diye doğurup geliyor

Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmis moralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Canım başınız sağolsun Allah gittiği yerde utandırmasın.. Üzülmemek elde değil ama sen Bebeğini düşünmeye çalış canım.

Iste bi sorunjmumuz bu suan allahim baska sorun vermesin hani boyle yapincada bi yandada bebegime ve kendime haksizlik yaptigimi dusunuyorum elimde olmadan uzuyorum takmiyrum artik planli sezeeyanda olmucak zaten napalim akisina biraktim bende
Benimde birşey demedi doktorum 33. Haftada çatın kemikli sezeryan olabilir demişti normal zor görünüyor dedi. Gecen hafta cuma gittiğimde bir şey demedi gün vermedi.. Halbuki kasılma vardı bu kasılma böyle devam ederse haftaya doğar dedi. Bir haftayı atlattik .. Dun randevu için aradım meger bu hafta doktormz izinliymis belki ondan gün vermedi diyorum.. Artik yarına randevu aldım.bugun gudecektin olmadı.eşim de yok annmlerleyim belli olsa adam ona gore izin ayarlayip gelecek.. Belirsizlik cidden berbat bir şey.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…