- 26 Ekim 2014
- 85
- 119
- 23
benimde kızım bu ay çok az kilo almış ilk defa gerilik çıktı nst de de öyle çok hareketli değil ama doktor normal dedi seninde bebeğin gayet iyi kiloda bence 3 kiloya yakın sağlıklı olsunlar yeter ki inşallah biir sıkıntı yoktur canım gönlünü ferah tut hepimiz de sıkıntılar çıkıyo malesef birbirimize dua edelim bol bol sağlıkla evlatlarımizla evimize gelelim inşallahkizlar kontrolden çıktık moralim bozuldu nst yi doktorumuz beğenmedi bebeğin hareketleri çok zayıf dedi tekrar istedi çikolata yedim tekrar çekindim bu defa da hafif sancı çıktıbebekte hiç kilo almamış bir haftada 2850 gr sadece 50 gr almış görünüyo ultrason da mi var benim minikte mi var anlamadım haftaya cuma kontrole aç gel dedi aksi bişey olursa sezeryana alırız dedi olmazsa 31 de dedi.
Yok canim yapmaSin sonucta ebeler doktorun olacak yaninda boyle seyler duusnme daha once hic dogum yapmadikki ne yasayacagini bilemezsin bence :)İnşallah canım .. Haftaya doktor kontrolüm var bakalım doktorla konuşucam.. Ben ağrıdanda korkuyorumda en çok korktuğumda yanlış birşey yaparsam doğururken bebeğim nefes alamaz diye
Doğru söylüyosunuz işte insan düşündükçe işin içinden çıkamıyor en iyisi kendimi doktorun ellerine bırakmakYok canim yapmaSin sonucta ebeler doktorun olacak yaninda boyle seyler duusnme daha once hic dogum yapmadikki ne yasayacagini bilemezsin bence :)
Benimde birşey demedi doktorum 33. Haftada çatın kemikli sezeryan olabilir demişti normal zor görünüyor dedi. Gecen hafta cuma gittiğimde bir şey demedi gün vermedi.. Halbuki kasılma vardı bu kasılma böyle devam ederse haftaya doğar dedi. Bir haftayı atlattik .. Dun randevu için aradım meger bu hafta doktormz izinliymis belki ondan gün vermedi diyorum.. Artik yarına randevu aldım.bugun gudecektin olmadı.eşim de yok annmlerleyim belli olsa adam ona gore izin ayarlayip gelecek.. Belirsizlik cidden berbat bir şey.....
Bosver dusuenme bence ben biraktim kasmiyorum sonucta icerde kalmicak kuzular bi sekilde cikacakDoğru söylüyosunuz işte insan düşündükçe işin içinden çıkamıyor en iyisi kendimi doktorun ellerine bırakmak
Tatlim o bölgede kan dolaşımı çok hızlı şu an o yüzden renginin koyu görünmesi morluklar falan normal diye okudum Ben.. hic bozma moralini hem doğumdan sonra bakacağız artik çözümlere falan ne yapalim :/ yavrulara fedaya benim kasıklarımda sivilce çıkmış kilodan dolayı batıkta yapmış aynayla bakayım dedim böyle morluk var bi saattir ağlıyorum moralim çok bozuk
Evet canım belirsiz kalmak cidden zor yani.. Bakalım inş hayirlisiyla olur canım yaa sag salim kucaklariz zamn geçmek bilmiyor..Dimi yani ne olacagini bilememek cok kotu bana cati muayenesi yapmadi bu gidisimde yapmasini isticem belki catim musaittir o kiloda bi bebegin dogmasina.Zaten darsa yapacak birsey yok.
Canım bundada vardır bir hayır sıkma canınıGünaydın kızlar eşimin bindiği uçakta biri ölmüş galiba almanyaya zorunlu iniş yapmışlar dün geceden beri uyumadım halan Almanya'da Türkiye'ye gidememiş .. Var mı böyle şey düşündükçe Kafayı yiyecem , çok şükür birşey olmamış ama insan bilene kadar 9 doğuruyor resmen ..Allah vere burda doğurmam inş . Bizim görümce de Antep'ten istanbula vardı oda orda kaldı bekliyor eşimi . Filim gibi resmen kırk yıl düşünsek böyle birşey gelmez akla.
Bende çok özlicemBosver dusuenme bence ben biraktim kasmiyorum sonucta icerde kalmicak kuzular bi sekilde cikacak10 Gun sonra gunumuz doluyor koskoca 9 ay gecti geriye 10 gunum kaldi icim bi buruk bu gunleride ozlucem ben
Canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bunda da bir hayır vardır muhakkak sen sakın canını sıkma. Allahım bazen bizleri daha kötü olaylardan sakınmak için böyle ufak aksilikler veriyor.Günaydın kızlar eşimin bindiği uçakta biri ölmüş galiba almanyaya zorunlu iniş yapmışlar dün geceden beri uyumadım halan Almanya'da Türkiye'ye gidememiş .. Var mı böyle şey düşündükçe Kafayı yiyecem , çok şükür birşey olmamış ama insan bilene kadar 9 doğuruyor resmen ..Allah vere burda doğurmam inş . Bizim görümce de Antep'ten istanbula vardı oda orda kaldı bekliyor eşimi . Filim gibi resmen kırk yıl düşünsek böyle birşey gelmez akla.
hiç bir fikrim yok geçer inşallahBen hayatımda hiç batık problemi yaşamadım ama şimdi bikini bolgeme doğru kenarlarda bir sürü batik oluşmuş sonra geçmez mi kiiii
bilmiyorum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum hiç alttan muayene olmadım bu zamana kadar çok utanıyorumda ama gitmem lazım çok evhamlıyım duramam senin bacağındaki varislerde geçer inşallah ilerlemezBenim bacağım kötü durumda baya. Doktorum her şeye verdiği cevabı buna da vererek normallll dedi...sezeryan kesiğini attığım yerde öyle varisler görüyorum ki şaşırmıyorum artık dedi.Yani bence o bölgede çıkması da normal canım...
çatı muayenesinde belli olur canım doktorun söylerAy benimde ağrıyor arada varis mi var acaba
umarım öyledir canım ya yoksa duramam böyle doğum bile yapmak istemiyorum gördükten sonraTatlim o bölgede kan dolaşımı çok hızlı şu an o yüzden renginin koyu görünmesi morluklar falan normal diye okudum Ben.. hic bozma moralini hem doğumdan sonra bakacağız artik çözümlere falan ne yapalim :/ yavrulara feda
Canım sıkma canını bende aynı sorunu yasadım ve bu ayın 9 undan beri 3 günde bir nts ye girdim kalp atısları hep bebek uyuyormus gibi cıkıyordu sen gittiginde açmıydın ondanda olabilir. birde dün tatlı biseyler yiyip girdim normal cıktı nts. Bebegin hareketlerini kontrel et biseycikler olmaz Canım.kizlar kontrolden çıktık moralim bozuldu nst yi doktorumuz beğenmedi bebeğin hareketleri çok zayıf dedi tekrar istedi çikolata yedim tekrar çekindim bu defa da hafif sancı çıktıbebekte hiç kilo almamış bir haftada 2850 gr sadece 50 gr almış görünüyo ultrason da mi var benim minikte mi var anlamadım haftaya cuma kontrole aç gel dedi aksi bişey olursa sezeryana alırız dedi olmazsa 31 de dedi.
Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmismoralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin
Kuzumm her şer görünende vardır bir hayır. Belki de böylelikle bir sıkıntıyı def etti Rabbim başınızdanGünaydın kızlar eşimin bindiği uçakta biri ölmüş galiba almanyaya zorunlu iniş yapmışlar dün geceden beri uyumadım halan Almanya'da Türkiye'ye gidememiş .. Var mı böyle şey düşündükçe Kafayı yiyecem , çok şükür birşey olmamış ama insan bilene kadar 9 doğuruyor resmen ..Allah vere burda doğurmam inş . Bizim görümce de Antep'ten istanbula vardı oda orda kaldı bekliyor eşimi . Filim gibi resmen kırk yıl düşünsek böyle birşey gelmez akla.
Selam kızlar doktordan geldik şimdi nst iyi çıktı. Bebişim 1 haftada 500 gr almis 3050 gr olmuş. Ama plasenta yaşlanmaya başlamış suyum da biraz azalmış dinlen dedi sezeryan tarihi 6 nisan olduğu için daha da öne cekmedi.30 martta tekrar gidicem bakalim inşallah sıkıntı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?