2015 Nisan Anneleri

benimde kızım bu ay çok az kilo almış ilk defa gerilik çıktı nst de de öyle çok hareketli değil ama doktor normal dedi seninde bebeğin gayet iyi kiloda bence 3 kiloya yakın sağlıklı olsunlar yeter ki inşallah biir sıkıntı yoktur canım gönlünü ferah tut hepimiz de sıkıntılar çıkıyo malesef birbirimize dua edelim bol bol sağlıkla evlatlarımizla evimize gelelim inşallah

İnşallah canım .. Haftaya doktor kontrolüm var bakalım doktorla konuşucam.. Ben ağrıdanda korkuyorumda en çok korktuğumda yanlış birşey yaparsam doğururken bebeğim nefes alamaz diye
Yok canim yapmaSin sonucta ebeler doktorun olacak yaninda boyle seyler duusnme daha once hic dogum yapmadikki ne yasayacagini bilemezsin bence :)

Yok canim yapmaSin sonucta ebeler doktorun olacak yaninda boyle seyler duusnme daha once hic dogum yapmadikki ne yasayacagini bilemezsin bence :)
Doğru söylüyosunuz işte insan düşündükçe işin içinden çıkamıyor en iyisi kendimi doktorun ellerine bırakmak

Dimi yani ne olacagini bilememek cok kotu bana cati muayenesi yapmadi bu gidisimde yapmasini isticem belki catim musaittir o kiloda bi bebegin dogmasina.Zaten darsa yapacak birsey yok.

Doğru söylüyosunuz işte insan düşündükçe işin içinden çıkamıyor en iyisi kendimi doktorun ellerine bırakmak
Bosver dusuenme bence ben biraktim kasmiyorum sonucta icerde kalmicak kuzular bi sekilde cikacak 10 Gun sonra gunumuz doluyor koskoca 9 ay gecti geriye 10 gunum kaldi icim bi buruk bu gunleride ozlucem ben

ya benim kasıklarımda sivilce çıkmış kilodan dolayı batıkta yapmış aynayla bakayım dedim böyle morluk var bi saattir ağlıyorum moralim çok bozuk
Tatlim o bölgede kan dolaşımı çok hızlı şu an o yüzden renginin koyu görünmesi morluklar falan normal diye okudum Ben.. hic bozma moralini hem doğumdan sonra bakacağız artik çözümlere falan ne yapalim :/ yavrulara feda

Dimi yani ne olacagini bilememek cok kotu bana cati muayenesi yapmadi bu gidisimde yapmasini isticem belki catim musaittir o kiloda bi bebegin dogmasina.Zaten darsa yapacak birsey yok.
Evet canım belirsiz kalmak cidden zor yani.. Bakalım inş hayirlisiyla olur canım yaa sag salim kucaklariz zamn geçmek bilmiyor..

Canım bundada vardır bir hayır sıkma canını

Bosver dusuenme bence ben biraktim kasmiyorum sonucta icerde kalmicak kuzular bi sekilde cikacak 10 Gun sonra gunumuz doluyor koskoca 9 ay gecti geriye 10 gunum kaldi icim bi buruk bu gunleride ozlucem ben
Bende çok özlicem

Selam Kızlar

Herkes iyidir umarım

Başım çok ağrıyor bugün

Dün kontrolüm vardı 2950kg olmuş bebeğim.

Normal doğum olacak inşallah bir sorun olmaz ise ama benim eve hala toparlanmadı dağınık çok rahatsız oluyorum.
Msafirlerim geliyor falan derken bu gidişle hazırlıksız doğurcam Allah tandoğum çantam hazır

Canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bunda da bir hayır vardır muhakkak sen sakın canını sıkma. Allahım bazen bizleri daha kötü olaylardan sakınmak için böyle ufak aksilikler veriyor.
Görümceni de takma kafana tatlım. Antep havasından sonra azıcık İstanbul havası almış olur.
Sen sadece kendine ve Meryem'e odaklan. Ayrıca daha bir ay'ı var minik prensesin. Erken gelecek diye kendini şartlandırma. Sen sürekli konuş miniğinle "Annem zamanını bekle" diye...
Dualarımız birbirimiz için kuzum. Rabbim hepimizin derdine derman versin. AMİN AMİN AMİN

bilmiyorum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum hiç alttan muayene olmadım bu zamana kadar çok utanıyorumda ama gitmem lazım çok evhamlıyım duramam senin bacağındaki varislerde geçer inşallah ilerlemez

umarım öyledir canım ya yoksa duramam böyle doğum bile yapmak istemiyorum gördükten sonra
eşimde sağlıkçı hastanede az önce kadın geldi 13 üncüyü doğurdu diyo

sizlerde de aynı korku var mı yoksa ben mi çok takıyorum benim doğum korkum hiç yok hatta artrık sabırsızlanıyorum olsun diye ama kızım sağlıklı doğacak mı ya bi sorunu olursa ya çok korkuyorum kıyamam ona sağlıkla doğsun tüm bebeişler

Canım sıkma canını bende aynı sorunu yasadım ve bu ayın 9 undan beri 3 günde bir nts ye girdim kalp atısları hep bebek uyuyormus gibi cıkıyordu sen gittiginde açmıydın ondanda olabilir. birde dün tatlı biseyler yiyip girdim normal cıktı nts. Bebegin hareketlerini kontrel et biseycikler olmaz Canım.

Beni de uyku tutmadi ,dun ailemden birinin vefat ettigini yazmistim teyzemin ogluymus megerse kalp krizi gecirmis moralim cok bozuldu rabbim sirali ölumler versin

Canım Allah rahmet eylesin Kalanlara sabır versin inşallah.

Kuzumm her şer görünende vardır bir hayır. Belki de böylelikle bir sıkıntıyı def etti Rabbim başınızdan

Canım Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…