2015 Nisan Anneleri

çok sancılı ağrılı oluyordu ama bu kadar ay regl olmayınca unuttum sanırım kat katı doğumla çıkacakmış gibi hissediyorum

Gizli bir niyetim yok... Konuyu bilerek çarpıtmaya çalışmış da değilim. Senin yaşadıklarını, içinde bulunduğun duygu durumunu da bilemezdim. Benim tepkim sadece yazmış olduģun mesajın üslubunaydı. Bir anda öyle bir mesaj görünce ağır geldi bana üslubu. Kur'an dağıtma kısmına gelince bu kadar duyarlı bir insanın yazdığı mesajın bana ağır geldiğini belirtmek istedim yani demek istediğine değil mesajın görünen kısmına sinirlendim ben de. Belki demek istediklerin farklıydı ama biraz daha ılımlı yazsaydın diye düşündüm. Evet Meryem'in çok hataları vardı ve biz hep söylememize rağmen düzeltmedi kendini. Hem yaptı hem dert yandı. Ama yine de onun üzülüp kırıldığını görünce dayanamadım. Amacım kimseyi üzmek ya da kırmak değil. Seni de kırdıysam emin ol art niyetle değil. Yine de varsa bir hatam affola...

Canim nasilsin?nasil gidiyor hamilelik?ne zamana dogum insallah.

bilmiyorum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum hiç alttan muayene olmadım bu zamana kadar çok utanıyorumda ama gitmem lazım çok evhamlıyım duramam senin bacağındaki varislerde geçer inşallah ilerlemez
Geçmiş olsun cnm.benimki umutsuz vaka varisli damarda 6 tane topak oluştu sanırım tedavi gerekir artık bana...

Canim nasilsin?nasil gidiyor hamilelik?ne zamana dogum insallah.

Allah'a şükür iyiyim kuzum. Hamilelik de iyi; ağrılar, sızılar, uykusuzluk:):) Doğum nisanın ilk haftası gibi görünüyor şimdilik. Çarşamba günü kontrolde en az bir hafta daha doğmaz bu çocuk dedi doktorumuz:) Bakalım ne zaman gelecek yavru tospaam. Sen nasılsın, ne alemdesin?

Kızlar ya ben cok korkmaya basladım. Daha once gittigim bi dr ilk 10 gunde gelir demişti. Kendi doktorum 15-20si arası diyor. Ben de o yuzden temizliği 2 nisanda yaptırmaya, halıları da Nisanın ilk haftası temizletmeye karar verdim. Kişisel temizliğimi de yaptırmadım.
Ama ya paşam erken gelmek isterse, ya sorun cıkarsa,maazallah ya bi problem olur da apartopar doğurmam gerekirse..
Belki sacma ama hem dogsun istiyorum hem de Nisanın en azından 9unu, 10unu beklesin bebegim diyorum.
Öte yandan agrılarım iyice arttı. Göbegim 3 gundur tas gibi, sürekli ağır ve ağrıyor. Kendimi zor tasıyorum. Hiçbir seye yetişemiyorum,uyuyamıyorum.
Bir garip psikolojideyim. Ne oldu bana bilmiyorum (
Cok yazdım kusuruma bakmayın

Bende cok iyiyim kuzum.vakit gecsin diye ugrasiyorum iste.seninde iyi olmana cok sevindim.dogurda bende 2 hafta sonra dogurayimmmm insallah:)))))son zamanlar gecmiyor valla.

Niye k.bakalim canim yaz istedigini uzun uzun.rabbim yardimcin olsun zamaninda dogsun melegin.

selam kızlar hepımızde var ufak tefek korkular sanırım. hem merakla vs bıran once dogsun hem vaktını beklesın istiyoruz:)
allah hayırlısıyla saglıkla versın kucagımıza.
dün gece cok acayıp bır geceydı bızım ıcın. saat 11 cıvarı yattım.uyumusum hemen.15-20 dk sonra eşim gelip yatınca uyanır gıbı oldum. eşim hemen karnımı tuttu bebişine iyi geceler demek için. o anda bir hareketlilik bir hareketlilik sormayın. 15dk falan neredeyse hiiiiç durmadı.yorulmadı mı hala ya diye düşünürken eşim hayretle ''bu kadar hareketli olması normal mi, sık sık böyle yapıyor mu'' dedi. yok dedim ilk defa boyle cok hareket ettı dedim.
cok gülüştük gece gece
sonra sakinleşti maşallah dedik harekette bereket vardır. büyümeye calısıyor ufaklıgımız. bu arada bır kac gundur isim konusu aklımda.
arkadasıma sabun ve seker yaptırdıgımı daha once yazmıstım. o aradı bugun isim ne yazdıralım dıye .daha yazdırma cunku bulamadık dedım. ama bu ara aklımda bır isim var.SELİN olabilir gibi geliyor

Slm aramızda 2 gün var. Ben önümüzdeki hafta salı günü halıları yıkamaya vereceğim cumartesiye kadar gelir cumarteside de yardımcı kadınlar gelecek ev temizlenecek...çok geç kalmış sayılmazsın ama önümüzdeki hafta bitse hepsi sanki daha rahat edersin diye düşündüm...

kızlar ayak tabanlarım o kadar cok agrıyor kı üzerine basamıyorum..ayağa kalktığımda sanki iğneler batıyor ((

canım, bence çok riske atma belli olmaz erken gelirse daha çok panik yapabilirsin. bence herşeyini hallet kafan rahat olur en azından hem ilk gittiğin dr da 10 gün içinde gelir demiş..benim de dr haftaya kadar geleceğe benzemiyor dedi ve hemen hemen her şeyimiz tamam, yarın da halılar geliyor, sadece bebeğimi düşünüyor olacağım bu beni rahatlatıyor

:) bizim ki de dün gece acayip hareketliydi ilk defa böyle oldu heralde geliyor demiştim :) biz oğlumuza Selim ismini koyacağız, 2.si kız olursa Selin mi koysak diye esprisini yapmıştık ama Selin diye bir arkadaşım var isminden çok memnun değil, hiç bir anlamı yok dedi ben de bilmiyordum. kulağa hoş geliyor ama çocukların anne babalar üzerinde ki tek hakkı isim olacak bu yüzden anlamlı isimler düşünebilirsiniz nacizane fikrim

Canım ilk 10 gün derken dalgınlıktan eksik ifade etmişim. Nisanın ilk 10 gününde. Ama haklısın. Kıyafetleri, yatagı,cantam cok sükür hazır ama ev hazır degil. Ben de 1 nisanda tekrar kontrole gidecegim. 2sinde ve 3unde bitireyim dedigin gibi inşallah her seyimi.

Evet kızlar size ilk doğumunu anlatmak istiyorum inşallah hepimizin doğumu kolay sağlıkla bir avazda olur
Doğumdan 2 gün önce regl ağrısı gibi çok hafif bir ağrı başladı o gece kin aya gittik göbek bile attım ertesi gün değişen bişey yoktu doktora gittik gorumcemle 1 cm açık var gece 3 gibi dogurursun dedi bana evde beklemek istedim döndük benim san cim hep duzrnliydi 5 dk da bir 20 saniye ama bildiğiniz regl ağrısı fazlası yok bütün gece devam etti ben gayet uyudum sabah da uyandığımda aynıydı gece dogurmadim yani kahvaltılı ettim düşümü aldım makyajımı yaptım saat 1 di gorumcem yine mi gitsek nolur nolmaz dedi annemle kayinvalidem böyle doğum olmaz diyorlar neyse biz saat 1 de çıktık evden yarım saate ordaydik pazar günüydü hastane bomboş bi erkek dr vardi ona baktirmam dedim hemşire ben bakayım ona göre doktor unu ararız dedi baktı yüzüme baktı sen nasıl dayaniyorsun 9 cm dedi hemen hazırladılar beni ağrım regl düzeyinde hala doktorum geldi 15 dk içinde suyumu patlattı serum falan taktılar dogumhaneye indik prensesim 14:20 de dünyaya geldi yani digumhanede san cim arttı tabi ama dayanilmayacak gibi değildi hiç dikislerde uyuttular beni 15 dk falan sonrası rüya gibi zaten odada gözlerimi açtım eşim yanımdaydı gördün mu dedim evet dedi o anda getirdiler kuzumu ağlamaya başladım göğsüme koydular hemen emmeye başladı dünyanın en güzel anlariydi hepimize nasip olsun inşallah darısı basinza kızlar

şu temizlik işi tek başına çok zor bir haftadır bitiremedim ya camları sildim yağmur yagdı battı kanepeleri vs sildim sırada mutfak var

canım yaa bu kadar yorma bence kendini, ben de evi temizletmiştim geçen hafta ama izine ayrıldığımdan beri sürekli orda burda tozlar gözüme çarpıyor dayanamadım ben de ufaktan yine süpürmeye silmeye başladım ama dün felaket yorulmuşum sonra bebeğim deli gibi hareket etmeye başladı çok korktum bişi olcak diye. bi de temizlik çok nankör dediğin gibi bir yağmur yağıyor yine batıyor doğum olur olmaz hemen birini tutarsın ben öyle yapıcam doğuma kadar camlar yine batacak anlaşılan

ayyy ne güzeeel bir haber paylaştın bizimlee :) heralde normal doğum yapan ilk sensin :) baya bir erken gelmiş minnoşun sağlıkla, mutlulukla büyüt yavrunu.. senin ağrı eşiğin biraz yüksek sanırım 9 cme kadar iyi gitmişsin :) benim anlamadığım dikişlerde neden uyuttular ? çok mu dikiş atıldı bir de kaç dak uyutuldun?

canım, ultrason cihazlarında farklı görünebiliyor içinin rahat etmesi açısından bence başka bir yere daha baktır istersen. bende de bi keresinde kalp atışı çok yüksek çıkmıştı 2.kez nst istemişti girmeden önce muz yemiştim belki ondan oldu bilmiyorum. bir dahakine tam girmeden önce muz ye dicem ama aç gel demiş doktorun.. başka bir yere daha baktırmanda fayda var bence

her şerde bir hayır vardır, panik yapma canım inşallah bir aksilik olmıcak gönlünü ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…