2015 Nisan Anneleri

ben regl agrısı nedır bılmıyorumm nası anlayacagım merak edıyorum

bildiğim kadarıyla özelde de olsan küveze alındığında eskisi gibi kat kat paralar alınamıyor, ücretsiz oldu bütün özellerde küvez diye biliyorum yine de sormak lazım. ben gideceğim hastaneye sormuştum küvezlik durum olursa ücretsiz dediler..

ikinci nst ii dedi ilkinde uyuyodu galiba

canım, hemen hemen aynı durumdayız eşimin annesi yok, rahmetli..kendi annem çalıştığı için ancak doğuma yetişecek belki doğumdan sonra ki gün gelebilecek.. eşimin kuzenleri var ama ne kadar anne gibi olabilir ki.. burada bir çok kişi kv den şikayetçi benim de sağ olsaydı belki ben de şikayet edecektim ama yine de kıymet bilmek lazım. tek kalmak hepsinden kötü ne yazık ki

Canım haftan çok iyi bence üzülme. Yolun sonuna gelmişsiniz çok şükür boşver kilosunu organ gelişimi tamamlanmıştır artık doğsun senin kollarında büyüsün kilosunu dışarda da alır.Hakkında hayırlısı olsun

bayılıyorum senin gibi doğum yapanlara ama az daha evde doğuracakmışsın 9 cm e kadar anlamamışsın ondan da korkuyorum ben kimisi aniden evde doğuruyor ya böyle oluyor demek ki benim annemin doğumları da çok kolay olmuş o da gık demedim diyor hemen gelmişiz zor yetişmiş ebeler kardeşimde de bende de sormak istediğim normalde adet sancısı nasıl çekiyorsun ağır mı normal mi

Ay çok duygulandım gercekten kolay olmus Canım Rabbim hepimize hayırlı dogumlar evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Selam arkadaslar. Bebeklerimiz cok hareketli diyor bazi arkadaslar masallah. Benim bebegim son zamanlarda cok sakin. Zaten uzun zamandir tekme attigi yok, sadece itiyor, poposunu dayiyor vs. Kucuk kucuk hareket ediyor, hickirik tutuyor. Siz de boyle hareketli yazinca endiselendim

hareket etse bir ayrı etmese ayrı endişeleniyoruz annelik işte ömür hep endişe ile geçecek sanırım..

Inş CNm Öyledir , halan haber bekliyorum daha varmamış telde kapalı ulaşamıyorumda öyle bekliyorum . Oğluma bakıp gözlerim doluyor , onu iki gün nasıl idare ederim diye düşünürken birde böyle bir durum çok ağır geldi . Görseniz kuzumun halini , babası gitmeden bir gün önce sabah gitmiş yanına baba diye öpüp durdu çok düşkün babasına ne biliyim aklıma kırkbin tane şey geliyor aklıma engel olamıyorum işte . Inş dediğin ve Dediğiniz gibi her şerde bir hayır vardır ve biz çok kötüsünü bertaraf etmişisdir . Bu arada görümceyi havaalanından kızkardeşim gidip almış bizim eve bırakmış çok şükür o oralarda perişan olmadı .

Canim benim
herseyde vardir bir hayir
sen yine de acil durum plani yap mesela acil durumda ne yaparsin planla kafanda
rahatca bekle esini
hersey olacagina varirrr
hayirlisiyla gelsinlerdeeee

kızlar ayak tabanlarım o kadar cok agrıyor kı üzerine basamıyorum..ayağa kalktığımda sanki iğneler batıyor ((
canım iş dönüşü bazı gunler benımde oyle oluyor. sıcak su yapıp içine ayak banyosu yapıyorum veya üşenirsem sıcak su ile yıkıyorum sonra ayagım yuksek kalacak sekılde yatıyorum bırazda.iyi geliyor tavsıye ederım.

gür akan su anlamındaymıs.birde orta asyada yetişen hep yeşil kalan bir agac adıymıs.maki gibi sanırım

Dun bebeğim az hareket etti diye gece panik yaptim zeynep Kamil e gttk. Nryseki dr beni usg ye alinca hareket etmeye başladı. Nst cekti hersey normal. Uyuyodu galiba. Alttan muayene etti daha oncede sancim cikinca etmislerdi ama bu dr mahvetti beni. Canim yandi. Acilmam yok. Ama nst de sancim cikti yine. Ara ara adet sancisi gibi bisey hissedyrm o kdr. 1 hafta once 2900 olcmustu ozeldeki dr. Devlettwki bu gece 3400 dedi. Sok oldum bi haftada 500 gr zor alir bence. Her dr her cihaz farklı olcuyo. Yrn ozeldeki dr a gdcm bklm kac gr Cikicak. Ama hic onemsmyrm ssglikla dogsun artik psikilojim bozuldu. Ay hareket ettimi uyuyomu biseymi oldu diye dusunmekten. Bi hafta kaldi SezeryAN gunume allahim guc sabir versin hepimize

amin canm Allah cumlemizden razi olsun,insaAllah hakkımızda hayırlı olan neyse o olur

bnde ayni durumdayım ya bugün dra gitmeyi bile düşündüm, tekme atmiuor sadece dayayıp itiyor gibi, pazartesi randevu var nasil dayanicam bilmiuorum

bendeeee. regl donemlerımde hiç agrım olmazdı. hafıf bı agırlık hıssı olurdu o kadar
ya bızım agrı esıgımız cok yuksek o yuzden regl agrısını hıssetmıyoruz ve dogum sancıarı bu sebeple sorunsuz gececek yada bu agrıyı bılmedıgımız ıcın ılk tecrubemız fena olcak

ben kiloya hiç takılmıyorum çünkü 3 kg diyorlar 3,5 doğuyor 3,5 diyorlar 2,900 doğuyor dediğin gibi sağlıklı olsunlar gerisi boş, her usg cihazı farklı gösteriyor zaten.

Ne kusuru be kuzum istediğin kadar yaz:) Allah gönlüne ferahlık versin. Şu son haftalar hepimiz için zor geçiyor. Tedirgin olma, akışına bırak her şeyi. Ben de kişisel temizliğimi yapmadım daha. Çarşamba günü nstye girdiğimde en az bir hafta daha gelmez bu bebek dedi doktorum. Bendeki de onun rahatlığı herhalde. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Hep hayalini kurduğum doğum:) Ne kadar güzel bir hikayen var:) İnşallah Rabbim bu evladını da sağlıkla ve kolayca kucağına almayı nasip etsin:)

Kuzum benim... Anlıyorum ben seni... Rabbimin izniyle sıkıntısız gidip dönsün inşallah eşin. Bir haber aldığında bize de haber ver mutlaka. Kardeşinin görümceni alması da iyi olmuş. En azından bir de onu düşünmek zorunda kalmazsın...

Allah yar ve yardımcımız olsun kuzum... Son haftalar hareket etse de uyusa da korkar olduk. Allah'ın izniyle kucağımıza alsaydık kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…