2015 Nisan Anneleri

bnde ayni durumdayım ya bugün dra gitmeyi bile düşündüm, tekme atmiuor sadece dayayıp itiyor gibi, pazartesi randevu var nasil dayanicam bilmiuorum
Ben bu yuzden 3 kere apar topar doktora gittim. Nst ye de girdim usg de de hersey normal cikmisti. Sanirim bebek sakin fazla hareketli degil. En azindan boyle avutuyorum kendimi. Bazi arkadaslar yaziyor ya bebegim hic uyutmadi cok hareketliydi diye sasiriyorum, benim hic o kadar hareketli olmadi oglum.

ya bızım agrı esıgımız cok yuksek o yuzden regl agrısını hıssetmıyoruz ve dogum sancıarı bu sebeple sorunsuz gececek yada bu agrıyı bılmedıgımız ıcın ılk tecrubemız fena olcak
benim adet sancım cok ağrılı olur.
doğum sancım da oyle oldu.
belki sizin de adet sancısı olmadıgı gibi, doğum sancınız da az olur :)

Kızlar doktordan geldim tansiyonum yüksek cıktı 14-8 idrarda proteine baktı cok şükür yok bir hafta takip etmemi istedi günlük yazcam haftaya kadar bakcakmış yüksekse hap vercek

Kızlar doktordan geldim tansiyonum yüksek cıktı 14-8 idrarda proteine baktı cok şükür yok bir hafta takip etmemi istedi günlük yazcam haftaya kadar bakcakmış yüksekse hap vercek

Bizde dr dan geldik herşey yolunda şükürler olsun suyu da iyi ama kilosu yine az geldi bana daha 3 kilo olmamış ama boyu 51 cm. Kafama takmamaya çalışıyorum ancak yinede annelik işte kilo alınca sanki daha iyi olacakmış gibi düşünüyorum Nst de yine sancım çıktı 36dan sonra ağrılarım olmaya başladı zaten kendimde hissediyorum bakalım 10 gün sonra yine gidicem sanırım kuzum pek kilolu olmayacak. 10 gün sonra çatı muayenesi de yapacakmış

umarım öyledir canım ya yoksa duramam böyle doğum bile yapmak istemiyorum gördükten sonra
eşimde sağlıkçı hastanede az önce kadın geldi 13 üncüyü doğurdu diyo

Ohh masallah.. Biz daha birinci de adamların ömrünü yedik yahu

Masallah canim nasil duygulandım okurken bile... insallah bu minik de öyle güzelce sakin sakin gelir :)

Normal kuzum her bebek hareketli olacak diye birsey yok.. benimkisi de bazen deli gibi hareket ediyor bazen aynı dedigin gibi.. doktor bana, itme vs de olsa hissetmen önemli demisti. Hareketin büyüğü küçüğü olmazmış yani

ya bızım agrı esıgımız cok yuksek o yuzden regl agrısını hıssetmıyoruz ve dogum sancıarı bu sebeple sorunsuz gececek yada bu agrıyı bılmedıgımız ıcın ılk tecrubemız fena olcak

benim adet sancım cok ağrılı olur.
doğum sancım da oyle oldu.
belki sizin de adet sancısı olmadıgı gibi, doğum sancınız da az olur :)

Valla kizlar benim regl ağrım çok fena olurdu.. özellikle de evlilik öncesi.. her ay acil e taşınırdım resmen.. ambulansla bile götürüldüm yani.. o yüzden doğum sancısından çok korkmuyorum da anlamamaktan falan daha çok korkmuyorum...
Hayırlısı bakalim saglikla kavuşmak nasip olsun da.. içimizde kalacak değiller nasılsa

Kuzum gecmis olsun.. takip et bakalim sınırda kalmışsın tam.. önemli olan tespit etmek o anlık yükselme de olabilir yani..

Eşinden haber alabildin mi canım ? Hiç merak etme Allahın izniyle iyilerdir sadece bi talihsizlik olmuş Allah beterinden saklasın.Bizi de haberdar et olur mu sen de rahat olmaya çalış birazcık canım kuzunu düşün

Bende de bi ara kalp atışları düştü ama dr bişey demedi sanırım uyuyordur diye düşündüm bende. Kilo kısmına gelince ben de aynı dertteyim ama Allah başka dert vermesin diyorum canım en azından gelişimleri normal haftasıyla uyumlu miniklerimiz en önemlisi de bu bizim için

İlk
ilk

doğumunu anlattimm daha dogurmadimmm

Canım bu ilk doğumum bu henüz olmadı beni 15 dk uyuttular en sonunda 5 dik isim vardı 2 içerde 3 disarda

İdrarda protein olmaması iyi bi haber canım bi de artık 38.haftalara geldik çok şükür doğum bile olsa sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Fazla adet ağrısı çekmem canım ilk günüm belime agirir biraz sonra gecer

Canım idrarda protein atılımının olmaması çok iyi. Tansiyonda da belki anlık bir yükselme olmuştur. Sen kontrol etmeyi ihmal etme. İnşallah yüksek devam etmez

Canım maşallah kuzucuğun boyuna:) Kilosunu da dert etme, sağlıklı olsun da gerisi boş. Benim de çarşamba günü 2862 gr çıktı kilosu. Bizimkiler de doğumdan sonra tombikleşir artık:)

KIZLAR DIKKAT! bir derdimi anlatiyorum istemeyen okumasin sonra beni de dislamayin basliktan( weryew gibi)

:) kendinizi normal doguma nasil motive ediyorsunuz? Aklim o kadar karisik ki anlatamam. Eski bir vajinismus hastasiyim. Normal dogumu nasil yaparim bilmiyorum. Sezeryan istiyorum acikcasi. Ama cevremde inanilmaz bir baski beni normal doguma dogru itekliyor. Doktorum cati muayenesine gore karar ver diyor. Bu arada herkes cati muayenesine gitme cok gereksiz diyor. Ayni zamanda doktorum zayif ve uzun oldugum icin kolay bir dogum yapabilecegimi soyluyor. Ama arkasindan ekliyor: dikisim olmaz sanma normalde altta,sezeryanda ustte olur dikisin. Cati muayenesinden cok korkuyorum kizlar ben normal muayene bile olamiyorum. Herkes sezeryani kotuluyor. Ben dogum sirasinda kasilip bebege zarar vermekten korkuyorum.

canım sağlığı ile doğsun da inşallah varsın biraz zayıf olsun. Ben de benimkinin kilosu az diye düşünüyorum ama önemli olan elbette sağlığı. Allah hepimize hayırlsını nasip etsin inşallah

Tamamen aynı şeyleri düşünüyoruz

benimki de bazen pek yavaş oluyor canım her bebek farklı işte ama anlıyorum seni hissedemeyince insan çok panik oluyor. Allah yardımcımız olsun

canım seninle aynıyız ben hiç alttan muayene olmadım vajinismusu yendiğim ay hamile kaldım dr um çatı muayenesi yapmamasına rağmen ben direk sezeryan istedim ben de o anda kasılmaktan korkuyorum ki kasılırım biliyorum hatta kaç cm açılmış ona bile baktıramam heralde o yüzden riske atmak istemiyorum ama kendi durumunu sen daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…