2015 Nisan Anneleri

Maaşallah Allah hepimize böyle kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Bugun kontrolum vardi kizlar nst ye girdim bi sikinti yok.sanci falanda cikmadi.oglus 3 kilo olmus 49 cm. 4 nisanda sabah bekliyorum dedi.suni sanci olacak sancim olmazsa.ama ben suni sanci istemiyorum

Ben doktoruma henuz vaji gecmisimi anlatmadim.cunku hic yalniz gidemedim yanina. Normal icin cevrem cok baski yapiyor tabii ki bilmiyorlar hastaligimi.hatta benim kv cok dengesizdir atip tutuyo benim yanimda sezeryan icin. Susuyorum ama cok etkileniyorum.sezeryan olacagimi insanlara nasil bir bahaneyle aciklayacagimi bilmiyorum. Cati nasil olursa olsun bebek dogar diyorlar. Bir de ozele gittigim icin onyargi var.ozeldeki doktorlar sezeryana yonlendiriyor diye.

bence dr una güven ve kendine güven. önemli olan bence senin kafanın rahat olması. çevrenın ne dedıgıne kulak asma. cok bılıyor herkes. kıme ne senın nasıl dogum yapacagından. bence sen rahat ol. sezeryan veya normal, önemli olan bebegının saglıkla dunyaya gelmesı. bunun içinde senin gerilmemen. bence kendıne guven. druna muayeneni ol. drun muayene sonucuna gore karar ver. bende normal istiyorum ama dr derse ki sezeryan yapalım. amenna.
sonucta dr senın eskı bır vajınısmus hastası oldugunu bılıyordur. burada da onemlı olan ESKİ bir vajınısmus vakası olman. onu bıle aşmışsın. güçlüsün ki bu sıkıntıyı atlatabılmıssın. bu kararıda kendıne guvenerek ver ve kararını uygula. cevredekılerın ne dedıgıne aldırma.

2. konu ise weryew konusu. artık kapatalım bence konuyu. tamam arkadasımızı bu sekılde dıslamak ve buradan ayrılmasına sebep olmak kotu oldu. ama bu tepkıyı verenlerınde hamıle oldugunu, onlarında bazı seylerı kaldıramayabılecegını ve ani tepkı vermelerinin normal oldugunu unutmayalım. weryewe tepkı gosteren arkadasları uzmeye devam etmeyelım. nacizane ricam

aaaa bi yanlış anlaşılma olmuş o zaman ama sorum hala geçerli neden uyuttular dikişlerin sırasında? normalde uyutulup mu yapılıyor ki?
Ben farkında değildim ama belini kaldiriyormusum tam bebeğin kafasının çıktığı sırada doktorum belini sabit tut bebeğin boynuna zarar verirsin dedi ama bilinçli yapmiyordum ışte öyle olunca ebeye uyutsak mi acaba dedi ve ben uykuya daldım 15 dk kadar hem dikisleri duymamış oldum normalde uyutmuyorlar ama istersen dikislerde uyutabiliyorlarmis

Canim o ani sen yasacaksin pek milleti takma senin ne yasadigini nasil hissettigini kimse bilemez.Benim cevremde sezeryani oyle bir tavirla anlatiyor ki sanki normal dogumla doguranlar daha cok anne oluyomis gibi.Ama benim normal dogumu istememde i ani yasamak istiyorum bende sezeryandan korkuyorum benim bu gidisle sezeryan olacak belki ama kim nasil istiyorsa oyle dogursun bence sende sezeryan istiyosan ol kimseyi takma fazla.

kimseye sezeryan veya normal dogum kararımızı acıklamak zorunda degılız kızlar. boyle ıstıyorsanız kararınız buysa sizin için en dogrusu budur. çevreyı bosverın. ama bır sekılde drunuza vajınısmus gecmısınızı soyleyın. hıc yalnız kalamıyorsanız telefon acıp soyleyın.

Bugun kontrolum vardi kizlar nst ye girdim bi sikinti yok.sanci falanda cikmadi.oglus 3 kilo olmus 49 cm. 4 nisanda sabah bekliyorum dedi.suni sanci olacak sancim olmazsa.ama ben suni sanci istemiyorum
oy maşallahhhhh oğluşuna.
allah hakkımızda hayırlısını versın.

Tatlım sen güzelce dinlen, beslen ve suyunu ihmal etme. Bizim kilomuzda geri. Bundan bir hafta önce de gittiğimiz kontrolde hiç kilo almamıştık. Dün ki kontrolde 200 gr almışız. Kırmızı et, yumurta, süt, pekmez (içine limon veya portakal sıkılmış) özelliklebunları günlük menüne eklemeye çalış. Demir hapını da düzenli almayı ihmal etme. Emin ol ikinize de iyi gelecek.

şu temizlik işi tek başına çok zor bir haftadır bitiremedim ya camları sildim yağmur yagdı battı kanepeleri vs sildim sırada mutfak var
allh kolaylık versın
tamam canım tşkr ederım deneyecegım
Kızlar doktordan geldim tansiyonum yüksek cıktı 14-8 idrarda proteine baktı cok şükür yok bir hafta takip etmemi istedi günlük yazcam haftaya kadar bakcakmış yüksekse hap vercek
geçmiş olsun ....

kızlar vatana millete hayırlı olsun çaaatırrrr çatırrrr çatladım... hani şu googlea hamile çatlağı yazınca çıkan iğrenç çatlaklar varya hehh bende var onlar işte

canım ne kadar gerilik var dedi doktor kaç kilo bebişin

arkadaşlar burda çok fazla hamile olduğunu gördüm.Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.çok zorlu bir süreçteyim.yumurtlamamda sıkıntılar oluyor.ama bu forumdakilere baktım aranızda benim gibi tedavilerden sonra hamile olanlar var.Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip esin.sizden ricam benim için birer Meryem suresi ve ayetel kürsü okuyup Rabbimin bana da nasip etmesi için ..o güzel duyguları yaşamam için inşallah.. Allah razı olsun okuyanlardan...

allh kolaylık versın

tamam canım tşkr ederım deneyecegım

geçmiş olsun ....
Çok haklısın ama işte kilo alınca sanki iyiymiş gibi düşünüyoruz ya tatlım o yüzden kilosu azçıkınca kafama takıyorum işte.Yoksa dediğin gibi tek önemlisi onun sağlıklı olması şükürler olsun suyu falanda iyiymiş inşallah 3 üzerinde doğarda giydirirken falan zorlanmam :)

kızlar vatana millete hayırlı olsun çaaatırrrr çatırrrr çatladım... hani şu googlea hamile çatlağı yazınca çıkan iğrenç çatlaklar varya hehh bende var onlar işte
Hiiç sorma bende de bu hafta çatlak oldu ne güzel çatlamadım diyordum ama bu hafta kötü sürprizle karşılaştım

Benim kucuklugumden beri dogum korkum var. Hicbir zaman aklim almadi:) simdi de korkuyorum cati muayenesi de olmayacagim. Belki normal dogum icin yapim cok musait bilemiyorum ama sezeryani tercih edecegim. Esim normal dogum taraftari elbette karari bana birakiyor ama belki cok elverislisindir diyor. Hatta doktorda lafi gecti, doktora ben sezeryan esim normal dogum taraftari dedigimde, esiniz gebe kaldiginda onu normal dogurturuz dedi :) doktorum tamamen karari anneye birakiyor. Normal dogumu isteyen, dogum korkum yok diyen arkadaslara giptayla bakiyorum masallah. Sag salim bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah..

bende hamılelıkten kaynaklanan yok su anda ama ne farkederkı . ergenlık donemımden dolayı basenlerım yanlarım iç bacaklarım çatlak dolu zaten. hamılelıkte catlamamısım cok mu

Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda tedaviniz sonuçlanırda o güzel haberi alırsınız şimdilik bi tane ayetel kursi okudum Rabbim kabul etsin. Bugün kontrole gittiğimdede tedavi için gelenelr vardı hepsine dua ettim inşallah Allahım her isteyene nasip eder bu duyguları sizinde tedaviniz en kısa zamanda olumlu bi şekilde sonuçlanır

Canim inşallah tez zamanda tedavin güzel sonuçlanır bu duyguyu sende tadarsin ben okurum tabiki

epidural normal düşünebilirsin
sancıları belli bir cm açıklık olana kadar çekiyorsun ama o doğum anında hemen hemen hiç acı hissetmiyorsun.

Allah sizede tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat ve rahat bir hamilelik nasip etsin inşallah... tüm isteyenlere aratmadan nasip olsun....
bende hamılelıkten kaynaklanan yok su anda ama ne farkederkı . ergenlık donemımden dolayı basenlerım yanlarım iç bacaklarım çatlak dolu zaten. hamılelıkte catlamamısım cok mu
ahh canım bu öyle basen çatlağı gibi değğil yalnız. bende çatlak olayına alışık biriyim.. çatlamamış yerim yok ama bunlar mor resmen... çok kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…