Hiç takma kafaya zamanla onlarla yaşamaya alısiyo insan ben biraz zor alıştım çok uğraş verdim hamileyken ve sonrasında ama nafile alıştım şimdi takmiyorum en son ciddiye ye gittiğimde lazerle yok ederiz dedi oda tam gitmez dedi birazda masrafliydi gerçi benim kremler verdiğim para 1 milyarı geçmiştir sonra bi doğum daha yapayım sonra düşünürüz demiştim ama şimdi pek umrumda değil açık değilim bikini giyinip denize gitmiyorumAllah sizede tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat ve rahat bir hamilelik nasip etsin inşallah... tüm isteyenlere aratmadan nasip olsun....
ahh canım bu öyle basen çatlağı gibi değğil yalnız. bende çatlak olayına alışık biriyim.. çatlamamış yerim yok ama bunlar mor resmen... çok kötü ya
aynen bende bikini giymiyorum. aslında takmam diye düşünüyordum ama bir anda görünce şok oldum sanırımHiç takma kafaya zamanla onlarla yaşamaya alısiyo insan ben biraz zor alıştım çok uğraş verdim hamileyken ve sonrasında ama nafile alıştım şimdi takmiyorum en son ciddiye ye gittiğimde lazerle yok ederiz dedi oda tam gitmez dedi birazda masrafliydi gerçi benim kremler verdiğim para 1 milyarı geçmiştir sonra bi doğum daha yapayım sonra düşünürüz demiştim ama şimdi pek umrumda değil açık değilim bikini giyinip denize gitmiyorum
Amin canım doktorumda dedi protein yok bu ii die genede korktum anne ve bebeğin hayatı tehlıkeye giriyomuş 14-9 olunca acil gel dedi ve şuan tansiyonum düşmedi bi milim cıkarsa gitcem dr olcuyorum şuanİdrarda protein olmaması iyi bi haber canım bi de artık 38.haftalara geldik çok şükür doğum bile olsa sıkıntı olmaz Allahın izniyle
inşallah canım ama suan ne yaptımsa düşmedi kontrol ediyorum neden oldu bilmiyorum hiç yoktu hep 11-6 12-6 cıkıyodu ilk defa cıktıCanım idrarda protein atılımının olmaması çok iyi. Tansiyonda da belki anlık bir yükselme olmuştur. Sen kontrol etmeyi ihmal etme. İnşallah yüksek devam etmez
Canım maşallah kuzucuğun boyuna:) Kilosunu da dert etme, sağlıklı olsun da gerisi boş. Benim de çarşamba günü 2862 gr çıktı kilosu. Bizimkiler de doğumdan sonra tombikleşir artık:)
Saol canım inşallahAllah acil şifalar versin canım
İyi yapıyorsun bende her gün aynı saatte düzenli ölçüyorum çünkü dediğin gibi tansiyon önemli yükselmesi Allah korusun tehlike oluşturuyor inşallah yükselmez canım çok geçmiş olsunAmin canım doktorumda dedi protein yok bu ii die genede korktum anne ve bebeğin hayatı tehlıkeye giriyomuş 14-9 olunca acil gel dedi ve şuan tansiyonum düşmedi bi milim cıkarsa gitcem dr olcuyorum şuan
canım ben 2 aşılanma ve sonrasında 5. tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım. Allah'a hergün şükrediyorum bana bu mucizesini yaşattığı dualarımı kabul ettiği için. Çok uzun ve zorlu bir süreçti ama inşallah Allah'ın iniye her anlamda sağlıklı hayırlı olarak doğsun evladım o tedavilerde çektiklerim hiç gözümde bile yok. İnan çok yürekten diliyorum Rabbimden sana da tüm istiyenlere de sağlıklı hayırlı olarak nasip etsin evlatlarını...arkadaşlar burda çok fazla hamile olduğunu gördüm.Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.çok zorlu bir süreçteyim.yumurtlamamda sıkıntılar oluyor.ama bu forumdakilere baktım aranızda benim gibi tedavilerden sonra hamile olanlar var.Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip esin.sizden ricam benim için birer Meryem suresi ve ayetel kürsü okuyup Rabbimin bana da nasip etmesi için ..o güzel duyguları yaşamam için inşallah.. Allah razı olsun okuyanlardan...
kızlar vatana millete hayırlı olsun çaaatırrrr çatırrrr çatladım... hani şu googlea hamile çatlağı yazınca çıkan iğrenç çatlaklar varya hehh bende var onlar işte
Canım Rabbim en kısa zamanda kucagını doldurur insallah. Bende ayetel kürsü okurumarkadaşlar burda çok fazla hamile olduğunu gördüm.Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.çok zorlu bir süreçteyim.yumurtlamamda sıkıntılar oluyor.ama bu forumdakilere baktım aranızda benim gibi tedavilerden sonra hamile olanlar var.Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip esin.sizden ricam benim için birer Meryem suresi ve ayetel kürsü okuyup Rabbimin bana da nasip etmesi için ..o güzel duyguları yaşamam için inşallah.. Allah razı olsun okuyanlardan...
Ay gozunadyin canim simdiden :) kucagina al sagsalim kuzunu ins.Arkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
KIZLAR DIKKAT! bir derdimi anlatiyorum istemeyen okumasin sonra beni de dislamayin basliktan( weryew gibi)
:) kendinizi normal doguma nasil motive ediyorsunuz? Aklim o kadar karisik ki anlatamam. Eski bir vajinismus hastasiyim. Normal dogumu nasil yaparim bilmiyorum. Sezeryan istiyorum acikcasi. Ama cevremde inanilmaz bir baski beni normal doguma dogru itekliyor. Doktorum cati muayenesine gore karar ver diyor. Bu arada herkes cati muayenesine gitme cok gereksiz diyor. Ayni zamanda doktorum zayif ve uzun oldugum icin kolay bir dogum yapabilecegimi soyluyor. Ama arkasindan ekliyor: dikisim olmaz sanma normalde altta,sezeryanda ustte olur dikisin. Cati muayenesinden cok korkuyorum kizlar ben normal muayene bile olamiyorum. Herkes sezeryani kotuluyor. Ben dogum sirasinda kasilip bebege zarar vermekten korkuyorum.
Cok tesekkur ederim canim.amin insallahAy gozunadyin canim simdiden :) kucagina al sagsalim kuzunu ins.
bnm kizimda hic beni uykudan uyandırmadı,son 4 gündür tekme atmaması ve poposunu dayadiginda bi sertlik gibi haller var anlamıyorum, insaAllah iyidirlerBen bu yuzden 3 kere apar topar doktora gittim. Nst ye de girdim usg de de hersey normal cikmisti. Sanirim bebek sakin fazla hareketli degil. En azindan boyle avutuyorum kendimi. Bazi arkadaslar yaziyor ya bebegim hic uyutmadi cok hareketliydi diye sasiriyorum, benim hic o kadar hareketli olmadi oglum.
Allah kolaylık versin Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu.hayırlı kolay dogumlarArkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
bi zamanlar bende hamile topiğinde dua istemiştimarkadaşlar burda çok fazla hamile olduğunu gördüm.Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.çok zorlu bir süreçteyim.yumurtlamamda sıkıntılar oluyor.ama bu forumdakilere baktım aranızda benim gibi tedavilerden sonra hamile olanlar var.Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip esin.sizden ricam benim için birer Meryem suresi ve ayetel kürsü okuyup Rabbimin bana da nasip etmesi için ..o güzel duyguları yaşamam için inşallah.. Allah razı olsun okuyanlardan...
geçmiş olsun canım kafana takma, bnm 23. haftadan beri tansiyonum var, bu işin püf noktası sakin olmak. bn son bir aydır yani 30 haftaliktan beri kafama takmiyorum baya kurtardı Kızım diye düşünüyorum ve o zamandan beri acile gitmedim, o zamana kadar en geç haftada bir acile gidiyordum. stresten yükseliyordu 16 15 değişiyordu zaten 13 ün altını hic görmüyordum,simdi iyiyim sende iyi ol,yolun sonu yakınKızlar doktordan geldim tansiyonum yüksek cıktı 14-8 idrarda proteine baktı cok şükür yok bir hafta takip etmemi istedi günlük yazcam haftaya kadar bakcakmış yüksekse hap vercek
Allah YARDIMCIN olsun.meryem suresi tabiki okurum ama senin okuman daha iyi olur.41 gün boyunca oku tilavet secdesinide yap.dua et 4444 tane tesviciye oku bitirdiğinde bi fakiri sevindir.yer gök dua ile bürünmüş.rabbimden iste canim.bizim gelinin olmadi 2 yil hergun agliyordu.Dediklerimi yaptı 2ayda soğan suyu kullandi simdi 3 çocuğuna hamile.varisi basina.arkadaşlar burda çok fazla hamile olduğunu gördüm.Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.çok zorlu bir süreçteyim.yumurtlamamda sıkıntılar oluyor.ama bu forumdakilere baktım aranızda benim gibi tedavilerden sonra hamile olanlar var.Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip esin.sizden ricam benim için birer Meryem suresi ve ayetel kürsü okuyup Rabbimin bana da nasip etmesi için ..o güzel duyguları yaşamam için inşallah.. Allah razı olsun okuyanlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?