2015 Nisan Anneleri

hediyeliklerimizi tamamladık Allah yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cümlemize

Eklentiler

• 20150320_184237.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 151
  • 20150320_184933.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 142
  • 20150320_184951.webp
    49 KB · Görüntüleme: 132
  • 20150320_184414.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 148
  • 20150320_184507.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 146
hediyeliklerimizi tamamladık Allah yavrularımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cümlemize

Canim aldigimiz cikolatalarin da suslu halleri vardi haciserifte. Tule sarip bu senin kucuk bebeklerden yapistirilmisti ustune. Sen cok yeteneklisin bence bunu da bi dusun. Ben yetenekli olsam inan ki yapicam kendim :)

Canim aldigimiz cikolatalarin da suslu halleri vardi haciserifte. Tule sarip bu senin kucuk bebeklerden yapistirilmisti ustune. Sen cok yeteneklisin bence bunu da bi dusun. Ben yetenekli olsam inan ki yapicam kendim :)
bence sende yaparsın canım bi giristimi insan hallediyo.cikolataları gördüm canım dediğin cok güzel gercekten.dolap için oldu artık.onuda 2. ye yaparız insallah

Konu sahibinin bugün doğum yapacaktı yapamamis sezeryan a alacaklarmis. Allah hepimizin yardimcisi olsun.bizim de yarın kontrol var inşallah iyi haber alırız.dogim hakkında da birsey söyler artık ins
Allah kolaylık versin saglıkla alsın yavrusunu kucagına insallah hayırlı haberlerle gelsin

Kendimi normal doğuma motive etmiyorum canım kendimce düşündüm Aklım kalbim sezeryanda kaydı gitti.Normali düşündüğünde bi sıkıntı bi soru işareti bi karanlık çöküyorsa yüreğine ne için niye kendini ikna edesinki....Naçizane fikrimi söylüyorum biri lütfen beni normal doğuma ikna edin, hadi anlatın demediği sürece normal doğumdan korktuğu çok belli olan birini normale yönlendirmeye çalışmak yanlış bence. Normalin de bir Sürü anormali, kötüsü var...Herkesin Vücudu farklı, hikayesi de farklı olacak...ben sana asla şöyle yap bunu dene diye seni herhangi bir şeye ikna edici bir şey yazamam. Sadece kendi hikayemi fikrimi yazdım. Normali deneyecek arkadaşları da cesaretleri için Yürekten tebrik ediyorum tabi ki...Hepimiz için Hayırlısı olsun inşallah.... Benim doktorum ağzımı bile açmam bu konuda hiçbir fark yok, yoruma açık bir tercih değil, ben ikisine de aynı mesafedeyim karar sizin dedi. Yorum yapınca anne ve bebekte sıkıntı yaşıyoruz gördüm bunu dedi.neler yaşandı bilmiyorum tabi.... Ama bu yaklaşımı için de minnettarım ona hiç kasmadı beni....

Selam kızlar eşim 23 saat aradan sonra ist a çok şükür vardı , nasıl azaptı anlatamam .. Bazen anlatmışımdır eşim ile ahım şahım iyi olmadığımızı ama yinede Rabbim esirgesin çoçuklarıma bağışlasın onu inş . Uçakta ölen yaşlı amcanında Rabbim tahsilatını affetsin inş. Azrail nerde ve nasıl yakalayacağı hiç belli olmuyor .
Bu arada Meryem'in topiği terk edip gitmesi ve yazmama kararı benide üzdü . Ben kimseyi bu konuda suçlu bulmuyorum . Burda yazılanlar gerçekte Söylemek istediklerimiz olmadığını çok iyi biliyorum . Uzun zamandır birbirimizi yazarak tanıttık ve adım kadar eminim ki her birimiz çok iyi niyetliyiz. Sorun istediklerimizi yazı diline dökmekte olduğu görüşündeyim . Nihayetinde yüz mimiklerimiz burda gözükmüyor ve tabiki Gözlerimiz . Bu yüzdende yanlış anlaşılmalara çok meyilli olabiliyor . Ben bundan önce Mayıs anneleri topiğinde ikende çok yaşadık bazı durumlarını fakat zamanla gördük ki daha çok kenetlenip daha iyi dostluklar kurduk.meryemde inş aramıza döner ve bu durumları birlikte üstesinden geliriz . Rabbim bu zor zamanlarınızda bizlere bol bol Hoşgörü ve Anlamayı anlatabilmeyi hatta doğru Kırıcı olmayan sözcükleri seçmeyi nasip eder inş . Kimseyi yermiyorum lütfen kimse üzerine alınmasın bende kendince yazıyım dedim umarım yanlış anlaşılmam ve umarım anlatabilmişimdir .

Gozuandyin canim esinden bejledigin haberisonunda aldigina :) Icimden gecenleri o kadar guzel ifade etmissin ki bende burda kimsenin birbirini kirmak istemedigini dusunuyorum keske o ayrilan arkdasimiz donse allahim yardimci olsun baska bisey diyemiyorum malesf.

gözün aydın canım saglıklada yanına gelsin insallah.Allah yokluklarını göstermesin.

İ

inşallah canım ama suan ne yaptımsa düşmedi kontrol ediyorum neden oldu bilmiyorum hiç yoktu hep 11-6 12-6 cıkıyodu ilk defa cıktı

Düzelir inşallah kuzum. Doktor kontrolündesin nasılsa gönlün ferah olsun:)

Çok şükür kuzum ya aklım sende kalmıştı. Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin... Vefat eden amcaya da Allah'tan rahmet diliyorum...

Hepimizin hayirli dogumlari olsun insallah canim cok tesekkur ederim.

Canım elbette okurum. Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın, inşallah en kısa zamanda sen de yaşarsın anneliği... Ama Meryem suresini esas senin okuman daha evla olur...

Ayyy Gülce'min cicileri çok güzelllllll:):)

Gözünaydın cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…