2015 Nisan Anneleri

Kızlar bişi sorucam son dönemlerde cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor diyorlar sizce doğru mu ?

Arkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
Canim allah yardimcin olsun, bir avazda kurtasin. Insallah sag salim alirsin yavrunu kucagina. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bişi sorucam son dönemlerde cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor diyorlar sizce doğru mu ?
Kesin doğrudur kesinn
ama geçen doğumunda doktor son ay korunarak olsun demisti şimdi hiç bizi demedi ama ben de bi yerde okumuştum doğumu tetikliyormus

Arkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
Inşallah kolay bir doğum geçirirsin, bebegini sağlıkla kucağına alırsın

Canım benim şimdiden gözün aydın. Bizi habersiz bırakma

Amin canım insallah hiç boyle bir durumum yoktu anlamadım neden oldugunu oylenden berri olcüyorum 13-8 hep inmiyoda kafama bişide takmadım ama niye oldu belki birgunlük bişeydir yarına inşallah gecer

Canım sağlıcakla kucagına alır ve biran once taburcu olursun saglıkla inşallah darısı bizim basımıza rabbim hayırlı dogumlar nasio etsin sana ve hepimize

Yasamadik bilemiyoruz ki ama dogumu tetikliyormisss canim onu biliyorum .

Kesin doğrudur kesinn
ama geçen doğumunda doktor son ay korunarak olsun demisti şimdi hiç bizi demedi ama ben de bi yerde okumuştum doğumu tetikliyormus
Benim bir an önce doğurmam lazım kızlar.bugün muayenede 3bucuk çıktı çocuk baş gelişi ama sancı acılma çok yok.doktorum yürü bol bol son haftaya kalırsan durum fena dedi. Ne kadar yöntem varsa denemem lazım

Dualarımız seninle canım hayırlısıyla git hayırlısıyla bebişinle gel...bizleride haberdar et allah emanet olun..

sen de bendenmişsin cnm, kızımın hamileliği ne rahatmış yatıp yatıp duruyordum. şimdi dediğin gibi bir de abla var ilgilenmemiz gereken, sabah alarmı izinde olmama rağmen her gün çalıyor. 2. çocuğun hamileliği bile daha zor oluyor, Allah herkese nasip etsin tabi ki güzelliği de çok ayrı.. şikayet gibi algılanmasın kesinlikle

kızlar bugün dişim öldürüyor beni resmen zonkluyo başıma vuruyor soğuk algınlığım da geçmedi son bir hafta kaldı sabret didem diyorum :) kızlar çok fazla şikayetçiyim her şeyden galiba kusura bakmayın :) aslında şükretmem gerekiyor biliyorum :) Rabbimin tüm lütfuna şükürler olsun :) iyi geceler canlar :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim ilk doğumumda kafam daha rahattı şimdi ben hastanedeyken ona kim bakacak bensiz ne yapacak..ikisine birden yetebilecekmiyim...kıyamam ben küçük abla abi olacaklar ilkgözağrılarımız....

Geçmiş olsun canım..

Sanırım bebek iyice aşağıda olduğu için mikrop kalmasın diye ona gitmesin diye mi ben öyle düşünmüştüm şimdi bişey demedi ama

Gözün aydın canım rabbim sizi birbirinize bağışlasın..

Canım Vajinismus öyküsü olan kadınların bu konuda hekimlerini muhakkak bilgilendirmesi gerekiyor. Bu hem sizin, hem bebeğinizin sağlığı açısından çok önemli. Tabi bir de hekiminizin sizi rahat bir şekilde yönlendirebilmesi açısından önem taşıyor. Utanmadan, sıkılmadan bir an evvel bunu hekiminle paylaş kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…