Canim allah yardimcin olsun, bir avazda kurtasin. Insallah sag salim alirsin yavrunu kucagina. Guzel haberlerini bekliyoruz.Arkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
Yasamadik bilemiyoruz kiKızlar bişi sorucam son dönemlerde cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor diyorlar sizce doğru mu ?
Kesin doğrudur kesinnKızlar bişi sorucam son dönemlerde cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor diyorlar sizce doğru mu ?
Inşallah kolay bir doğum geçirirsin, bebegini sağlıkla kucağına alırsınArkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
Canım benim şimdiden gözün aydın. Bizi habersiz bırakmaArkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
Amin canım insallah hiç boyle bir durumum yoktu anlamadım neden oldugunu oylenden berri olcüyorum 13-8 hep inmiyoda kafama bişide takmadım ama niye oldu belki birgunlük bişeydir yarına inşallah gecergeçmiş olsun canım kafana takma, bnm 23. haftadan beri tansiyonum var, bu işin püf noktası sakin olmak. bn son bir aydır yani 30 haftaliktan beri kafama takmiyorum baya kurtardı Kızım diye düşünüyorum ve o zamandan beri acile gitmedim, o zamana kadar en geç haftada bir acile gidiyordum. stresten yükseliyordu 16 15 değişiyordu zaten 13 ün altını hic görmüyordum,simdi iyiyim sende iyi ol,yolun sonu yakın
Canım sağlıcakla kucagına alır ve biran once taburcu olursun saglıkla inşallah darısı bizim basımıza rabbim hayırlı dogumlar nasio etsin sana ve hepimizeArkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
canim korunarak nedenKesin doğrudur kesinn
ama geçen doğumunda doktor son ay korunarak olsun demisti şimdi hiç bizi demedi ama ben de bi yerde okumuştum doğumu tetikliyormus
Yasamadik bilemiyoruz kiama dogumu tetikliyormisss canim onu biliyorum .
Benim bir an önce doğurmam lazım kızlar.bugün muayenede 3bucuk çıktı çocuk baş gelişi ama sancı acılma çok yok.doktorum yürü bol bol son haftaya kalırsan durum fena dedi. Ne kadar yöntem varsa denemem lazımKesin doğrudur kesinn
ama geçen doğumunda doktor son ay korunarak olsun demisti şimdi hiç bizi demedi ama ben de bi yerde okumuştum doğumu tetikliyormus
Dualarımız seninle canım hayırlısıyla git hayırlısıyla bebişinle gel...bizleride haberdar et allah emanet olun..Arkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
sen de bendenmişsin cnmÇoğumuz sezercik günü aldık sanırım.ben ağırlaştığımı farkediyorum iyice zOrlanıyorum yürürken merdiven çıkarken bi yatasım varki anlatamam ama minnak ablamız okula gidince her sabah erkenden kalkıyoruz üüüü napcaz biz annişler böyleee...
Kesinlikle aynı fikirdeyim ilk doğumumda kafam daha rahattı şimdi ben hastanedeyken ona kim bakacak bensiz ne yapacak..ikisine birden yetebilecekmiyim...kıyamam ben küçük abla abi olacaklar ilkgözağrılarımız....sen de bendenmişsin cnm, kızımın hamileliği ne rahatmış yatıp yatıp duruyordum. şimdi dediğin gibi bir de abla var ilgilenmemiz gereken, sabah alarmı izinde olmama rağmen her gün çalıyor. 2. çocuğun hamileliği bile daha zor oluyor, Allah herkese nasip etsin tabi ki güzelliği de çok ayrı.. şikayet gibi algılanmasın kesinlikle
Geçmiş olsun canım..kızlar bugün dişim öldürüyor beni resmen zonkluyo başıma vuruyorsoğuk algınlığım da geçmedi son bir hafta kaldı sabret didem diyorum :) kızlar çok fazla şikayetçiyim her şeyden galiba kusura bakmayın :) aslında şükretmem gerekiyor biliyorum :) Rabbimin tüm lütfuna şükürler olsun :) iyi geceler canlar :)
Sanırım bebek iyice aşağıda olduğu için mikrop kalmasın diye ona gitmesin diye mi ben öyle düşünmüştüm şimdi bişey demedi amaBenim bir an önce doğurmam lazım kızlar.bugün muayenede 3bucuk çıktı çocuk baş gelişi ama sancı acılma çok yok.doktorum yürü bol bol son haftaya kalırsan durum fena dedi. Ne kadar yöntem varsa denemem lazım
Gözün aydın canım rabbim sizi birbirinize bağışlasın..Selam kızlar eşim 23 saat aradan sonra ist a çok şükür vardı , nasıl azaptı anlatamam .. Bazen anlatmışımdır eşim ile ahım şahım iyi olmadığımızı ama yinede Rabbim esirgesin çoçuklarıma bağışlasın onu inş . Uçakta ölen yaşlı amcanında Rabbim tahsilatını affetsin inş. Azrail nerde ve nasıl yakalayacağı hiç belli olmuyor .
Bu arada Meryem'in topiği terk edip gitmesi ve yazmama kararı benide üzdü . Ben kimseyi bu konuda suçlu bulmuyorum . Burda yazılanlar gerçekte Söylemek istediklerimiz olmadığını çok iyi biliyorum . Uzun zamandır birbirimizi yazarak tanıttık ve adım kadar eminim ki her birimiz çok iyi niyetliyiz. Sorun istediklerimizi yazı diline dökmekte olduğu görüşündeyim . Nihayetinde yüz mimiklerimiz burda gözükmüyor ve tabiki Gözlerimiz . Bu yüzdende yanlış anlaşılmalara çok meyilli olabiliyor . Ben bundan önce Mayıs anneleri topiğinde ikende çok yaşadık bazı durumlarını fakat zamanla gördük ki daha çok kenetlenip daha iyi dostluklar kurduk.meryemde inş aramıza döner ve bu durumları birlikte üstesinden geliriz . Rabbim bu zor zamanlarınızda bizlere bol bol Hoşgörü ve Anlamayı anlatabilmeyi hatta doğru Kırıcı olmayan sözcükleri seçmeyi nasip eder inş . Kimseyi yermiyorum lütfen kimse üzerine alınmasın bende kendince yazıyım dedim umarım yanlış anlaşılmam ve umarım anlatabilmişimdir .
Canım Vajinismus öyküsü olan kadınların bu konuda hekimlerini muhakkak bilgilendirmesi gerekiyor. Bu hem sizin, hem bebeğinizin sağlığı açısından çok önemli. Tabi bir de hekiminizin sizi rahat bir şekilde yönlendirebilmesi açısından önem taşıyor. Utanmadan, sıkılmadan bir an evvel bunu hekiminle paylaş kuzum.KIZLAR DIKKAT! bir derdimi anlatiyorum istemeyen okumasin sonra beni de dislamayin basliktan( weryew gibi)
:) kendinizi normal doguma nasil motive ediyorsunuz? Aklim o kadar karisik ki anlatamam. Eski bir vajinismus hastasiyim. Normal dogumu nasil yaparim bilmiyorum. Sezeryan istiyorum acikcasi. Ama cevremde inanilmaz bir baski beni normal doguma dogru itekliyor. Doktorum cati muayenesine gore karar ver diyor. Bu arada herkes cati muayenesine gitme cok gereksiz diyor. Ayni zamanda doktorum zayif ve uzun oldugum icin kolay bir dogum yapabilecegimi soyluyor. Ama arkasindan ekliyor: dikisim olmaz sanma normalde altta,sezeryanda ustte olur dikisin. Cati muayenesinden cok korkuyorum kizlar ben normal muayene bile olamiyorum. Herkes sezeryani kotuluyor. Ben dogum sirasinda kasilip bebege zarar vermekten korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?