yapmayin kızlar ya bu kadarı da abartı degil mi, herkesin ağrı eşigi farklı ama bu kadar xa korkutmayın kendinizi, her ağrı gibi o da geçip gidecek, bebişler için değer herşeye....senin daha ağırmış o zaman canım evet o ağrıların bin katı diyorlar düşünemiyorum ben de
Ben de korunmadan diye biliyorum.rahim agzını yumuşatıyormuşmuş.Sanırım bebek iyice aşağıda olduğu için mikrop kalmasın diye ona gitmesin diye mi ben öyle düşünmüştüm şimdi bişey demedi ama
Ben de kullanıyorum canım doktorum artık pek onermiyorum ama emniyet kemerini göbek altından geçir falan dedi bana kalsa doğuma da kendim gidicemBenim tosba oynak duruma.geçti maşallah babası bile.uzaktan bakınca farketti :)) birde hala araba kullanan varmı aranızda ben kullanıyorum hala doktor da senin için sıkıntı yoksa kemeri gòbek altından bağla yeterli dedi ama eşimde bi ısrar baßladi bu aralar fazla kullanma diye..
Himm bu daha iyiymiş yawBen de korunmadan diye biliyorum.rahim agzını yumuşatıyormuşmuş.
Ay ben bayılıyorumHimm bu daha iyiymiş yawhiç sevmem o mereti
kızlar vatana millete hayırlı olsun çaaatırrrr çatırrrr çatladım... hani şu googlea hamile çatlağı yazınca çıkan iğrenç çatlaklar varya hehh bende var onlar işte
Arkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
Ya yanlış anlasildim sanirsam ben o koruyucu mereti sevmemmAy ben bayılıyorumşaka bi yana çocuk işi olmasa hayatta tahammül edilecek bişi değil ama varmış bi kerameti işte heheh
Hıı tam tersi demek pardonYa yanlış anlasildim sanirsam ben o koruyucu mereti sevmemm
Allah bagışlasın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün .Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Allah anali babali buyutsum canimKızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Tatlım çok geçmiş olsun. Rabbim eşini size bağışlasın. İnşallah sağ salim size kavuştursun.Selam kızlar eşim 23 saat aradan sonra ist a çok şükür vardı , nasıl azaptı anlatamam .. Bazen anlatmışımdır eşim ile ahım şahım iyi olmadığımızı ama yinede Rabbim esirgesin çoçuklarıma bağışlasıonu inş . Uçakta ölen yaşlı amcanında Rabbim tahsilatını affetsin inş. Azrail nerde ve nasıl yakalayacağı hiç belli olmuyor .
Bu arada Meryem'in topiği terk edip gitmesi ve yazmama kararı benide üzdü . Ben kimseyi bu konuda suçlu bulmuyorum . Burda yazılanlar gerçekte Söylemek istediklerimiz olmadığını çok iyi biliyorum . Uzun zamandır birbirimizi yazarak tanıttık ve adım kadar eminim ki her birimiz çok iyi niyetliyiz. Sorun istediklerimizi yazı diline dökmekte olduğu görüşündeyim . Nihayetinde yüz mimiklerimiz burda gözükmüyor ve tabiki Gözlerimiz . Bu yüzdende yanlış anlaşılmalara çok meyilli olabiliyor . Ben bundan önce Mayıs anneleri topiğinde ikende çok yaşadık bazı durumlarını fakat zamanla gördük ki daha çok kenetlenip daha iyi dostluklar kurduk.meryemde inş aramıza döner ve bu durumları birlikte üstesinden geliriz . Rabbim bu zor zamanlarınızda bizlere bol bol Hoşgörü ve Anlamayı anlatabilmeyi hatta doğru Kırıcı olmayan sözcükleri seçmeyi nasip eder inş . Kimseyi yermiyorum lütfen kimse üzerine alınmasın bende kendince yazıyım dedim umarım yanlış anlaşılmam ve umarım anlatabilmişimdir .
Geçmiş olsun canım. Kendine cok dikkat et.canım yaa günümüzde aynıdemekki normal şeyleri yaşıyoruz.. bende kalkıp bi doktora ya da ebeye gitmiyom rahatlık var bende ablamlar filan kızıyo bide dün çarşının ortasında lankk die düştüm ama çol şükür ki dizimin üzerine düştüm karnınımı hemen sakındım eşim çok korktu ağlayacaktı nerdeyse bende daha kötü olmasın die bi kahkahayı bastım ki karda kışta bişi olmadı die... vel hasılı galiba düştüğüm içinde ağrı oldu die düşünüyom... dikkat etmek lazım ama son günler sonuçta hayrlısıyla gelselerdi bebişlerimiz..
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Geçmiş olsun. Rabbim bebişine Analı Babalı, hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah. SevgilerKızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?