2015 Nisan Anneleri

Benim tosba oynak duruma.geçti maşallah babası bile.uzaktan bakınca farketti :)) birde hala araba kullanan varmı aranızda ben kullanıyorum hala doktor da senin için sıkıntı yoksa kemeri gòbek altından bağla yeterli dedi ama eşimde bi ısrar baßladi bu aralar fazla kullanma diye..

senin daha ağırmış o zaman canım evet o ağrıların bin katı diyorlar düşünemiyorum ben de
yapmayin kızlar ya bu kadarı da abartı degil mi, herkesin ağrı eşigi farklı ama bu kadar xa korkutmayın kendinizi, her ağrı gibi o da geçip gidecek, bebişler için değer herşeye....

Ben de kullanıyorum canım doktorum artık pek onermiyorum ama emniyet kemerini göbek altından geçir falan dedi bana kalsa doğuma da kendim gidicem

kızlar vatana millete hayırlı olsun çaaatırrrr çatırrrr çatladım... hani şu googlea hamile çatlağı yazınca çıkan iğrenç çatlaklar varya hehh bende var onlar işte

Ayy daha geçen arkadaşlarla konuştuk çatlak olmadi falan diye. Sonrasında 10 günde heryerim gitti valla ya.. şaka gibi

Arkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.

Canim saglikla guzel haberlerle gelin insallah.. hayirli uğurlu olsun şimdiden... foto bekliyoruz

Tatlım çok geçmiş olsun. Rabbim eşini size bağışlasın. İnşallah sağ salim size kavuştursun.
Amca'ya da Allah rahmet eylesin.

Geçmiş olsun canım. Kendine cok dikkat et.

Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Geçmiş olsun. Rabbim bebişine Analı Babalı, hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Sevgiler

kizlar sizinle bir derdimi payladacagim ama lütfen yorum yazmayin isteyen sadece okusun çünkü konu babam. dun hayatimin en kotu günlerinden biriydi.biz kari koca memuruz doğum için esim beni ailemin yanina birakti o calistigimiz sehre gitti.yaklaşık 1 aydir annemlerde kaliyorum annem babam ve calisan kızkardeşi sim var annem babam emekli.geldiğim günden beri babam imali sözler söylüyor annem oturma odasini bana ayirdi bebek olunca TV yi de kaldirip salonumuza koyacagini söyledi hamile oolduğum için ben kanepenin birine uzaniyorum sürekli digerleride kalan diğer kanepeye oturuyor.aksamlari babam erken yatar normalde de sabahtan erken kalkar sabah 6 da kahvalti yapar tek basina yıllarca calistigi için alışkanlığı k olmuş.dun aksam saat 10 dan sonra mac izleyeceği ni söyledi bende bugunluk başka odada yatarim baba de din bir suru söylendi neymiş kendi sessizce izleyecekmis bende isiga hassas olduğum için başka odada yatmak istedim bunda hiçbirşey yok.bu aksam yine laf soktu babana bir g n TV izletmedin ben her aksam siz oturun TVizleyin diye kopek gibi aksam 7 de gidip yatiyorum dedi bu ssözü bana o kadar koyduki ben neden baba beni bu eve sigdirmiyorsun dedim aldim yastigimi TV olmayan salona geçtim burasi soğukbir ooda o yüzde n yatmami istemiyorlardı . sonrasi sinir krizi ağlama vs annemle kardeşim destek olmaya yaninageldiler babam tTV izlemeye devam etti.aslında babam bize çok düşküncocuklugumuzfan beri bir ddediğimizi iki etmez ama yaslanan nca çok değişti.su an salonda yatiyorum TV izlemeye odaya gitmeyi hic düşünmüyorum bir insana fazlalik olduğu başka hangi sözle söylenebilir ki ben babamin benim sürekli yatmamdan tvli odayiisgal etmenden rahatsiz olduğunuanladimki bir kkaç güne kadar zaten TV salona alinacakti ama hamile bir kiz evlada bu çirkin n sözlerle konusulmasi. yorum yazmayin kizlar bunun yorumu yok ben dun çok yiprandim erken dogurmamak içinAllaha yalvardim normalde bbaşka bir şehirde oturuyorum yilfa 10 gün ancak annemlerde kalabiliyordum bende hamileliğifirsat bilip onlarin yaninda olmak iiçin geldim ama demekki babami rahatsız etmusim.ama annemin Hatiri çok onu ezip gidemedim annemede bunu söyledim senin hatrin olmasa 12 saat yola gidip eşimin yaninda dogururum de dim. cokk kirildim çok

Günaydınlar herkese.şuan çoğunuz uyuyodur muhtemelen.bizde babamızı gönderdik.tek başımızayız.inş doğurmam bugün:)))

Kızlar Günaydın. Altidan beri ayaktayim uyuyamiyorum bi türlü ama uykum cok aslinda geceleri cok rahatszim aksam otururken de gece yatarken de aşırı sicak basıyor soguk soguk terliyorum varmi boyle olan benim gibi. Ayaklarim yaniyor boynum yaniyor surekli ustum acik

Herkese gunaydin..bgn bizim icin büyük gün bgn kizim artik fiilen aramiza katilcak:) cok heyecanliyim ama garip garip duygular da var cozemedim kendimi:) bgn dogum yapacak tum arkadaslarimin simdiden gozu aydin..rabbim hepimizin kuzularini kucaklarina sag salim almasini nasip etsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…