- 4 Aralık 2014
- 111
- 143
- 113
- 41
Benim tosba oynak duruma.geçti maşallah babası bile.uzaktan bakınca farketti :)) birde hala araba kullanan varmı aranızda ben kullanıyorum hala doktor da senin için sıkıntı yoksa kemeri gòbek altından bağla yeterli dedi ama eşimde bi ısrar baßladi bu aralar fazla kullanma diye..
ben de druma söylemedim daha ama sezeryana tamam diyince söylemedim zaten dr doğuma son 10 dk geliyo bizim hastanede çalışmıyor muayenehanesi var o dakikaya kadar ebeler başında ebelere sölemek lazım:) şaka bi yana normal istiyorsan mutlaka dr una söyleyip fikirlerin almalısın benim kv tarafı da niye sezeryan istiyosun falan diyo arada ben de fazla uzatmadan hayırlısı diyip geçiyorum annem de ilk başlarda normal yap diyordu ama sorunumu söyledik o zman hiç zorlama dedi bi de benim burnumda sorun var bi tarafı tamamen tıkalı ameliyat olmam lazım yani nomalde nefes az alıyorum sancı anlarında nefes egzersizi yapamıcam doğum anında nefesim yetmez diye de korkuyorum hakkımızda hayırlısı artıkBen doktoruma henuz vaji gecmisimi anlatmadim.cunku hic yalniz gidemedim yanina. Normal icin cevrem cok baski yapiyor tabii ki bilmiyorlar hastaligimi.hatta benim kv cok dengesizdir atip tutuyo benim yanimda sezeryan icin. Susuyorum ama cok etkileniyorum.sezeryan olacagimi insanlara nasil bir bahaneyle aciklayacagimi bilmiyorum. Cati nasil olursa olsun bebek dogar diyorlar. Bir de ozele gittigim icin onyargi var.ozeldeki doktorlar sezeryana yonlendiriyor diye.
gözünaydın canım sağ salim kavuşursunuz inşallahSelam kızlar eşim 23 saat aradan sonra ist a çok şükür vardı , nasıl azaptı anlatamam .. Bazen anlatmışımdır eşim ile ahım şahım iyi olmadığımızı ama yinede Rabbim esirgesin çoçuklarıma bağışlasın onu inş . Uçakta ölen yaşlı amcanında Rabbim tahsilatını affetsin inş. Azrail nerde ve nasıl yakalayacağı hiç belli olmuyor .
Bu arada Meryem'in topiği terk edip gitmesi ve yazmama kararı benide üzdü . Ben kimseyi bu konuda suçlu bulmuyorum . Burda yazılanlar gerçekte Söylemek istediklerimiz olmadığını çok iyi biliyorum . Uzun zamandır birbirimizi yazarak tanıttık ve adım kadar eminim ki her birimiz çok iyi niyetliyiz. Sorun istediklerimizi yazı diline dökmekte olduğu görüşündeyim . Nihayetinde yüz mimiklerimiz burda gözükmüyor ve tabiki Gözlerimiz . Bu yüzdende yanlış anlaşılmalara çok meyilli olabiliyor . Ben bundan önce Mayıs anneleri topiğinde ikende çok yaşadık bazı durumlarını fakat zamanla gördük ki daha çok kenetlenip daha iyi dostluklar kurduk.meryemde inş aramıza döner ve bu durumları birlikte üstesinden geliriz . Rabbim bu zor zamanlarınızda bizlere bol bol Hoşgörü ve Anlamayı anlatabilmeyi hatta doğru Kırıcı olmayan sözcükleri seçmeyi nasip eder inş . Kimseyi yermiyorum lütfen kimse üzerine alınmasın bende kendince yazıyım dedim umarım yanlış anlaşılmam ve umarım anlatabilmişimdir .
tabi ki herşeye değer ama çevredekilerin abartısı bunlar biz daha yaşamadık bilmiyoruzyapmayin kızlar ya bu kadarı da abartı degil mi, herkesin ağrı eşigi farklı ama bu kadar xa korkutmayın kendinizi, her ağrı gibi o da geçip gidecek, bebişler için değer herşeye....
gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün ağrıların da geçer inşallah biran önceKızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Arkadaslar yarin sabah doguma giriyorum.hepinizin dualarini bekliyorum ben de burdaki butun hamile arkadaslarimin saglikla bebeklerini kucaklarina almalari icin dua edecegim insallah.
Herkese gunaydin..bgn bizim icin büyük gün bgn kizim artik fiilen aramiza katilcak:) cok heyecanliyim ama garip garip duygular da var cozemedim kendimi: bgn dogum yapacak tum arkadaslarimin simdiden gozu aydin..rabbim hepimizin kuzularini kucaklarina sag salim almasini nasip etsin ins..
Çok güzel olmuş tatlım. Rabbim güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin inşallah.Kızımın magnetlerini aldık çikolatamizi yaptirmak için biraz daha beklicez.
Canım kıyafetleri güzelce hurçlara veya bohçalara koyarsan hiç sıkıntı olmaz. Daha fazla bekleme bence. Özellikle son haftalar insan çok ağırlaşıyor ve yapmak çok zor oluyor.Ya tozlanır falan diye korkuyorum(((
Mum olayı süper. İnan gücüm olsa yapardım. Ama artık hiçbir şeye halim kalmadı. Sana kolay gelsin.Kızlar çılgın planlarımla karşınızdayım. Bu bebek şekeri olayında orjinal birşeyler yapmal istiyorum malum zaten artık evdeyim. Canımda sıkılmasın kendim birşey yapayım diyorum. Fikrimse şu: küçğk can kavanozlarda mum. Niraz araştırdım aslında çok basit gibi. Acaba üstesinden gelebilir miyim. Şöyleki interntten hazır parafin fitil ve kavanoz alıp parafini kavanozlara döküp aşağıdaki gibi birşeyler elde etmek istiyorum. Alakasız mı olur sizce.Eki Görüntüle 1460430 Eki Görüntüle 1460431 Eki Görüntüle 1460430
Canım senin durum zormuş gerçekten. Allah misafirin de anlayışlı ve hayırlısını versin. :) Bizim iş yerinde bir ablamız var. O da 40 çıkmadan gitmeye çalışır. Ama ben durdururum. Anne bir toparlansın diye... Bazı insanlar hemen ertesinde gitmeyi marifet biliyorlar. Neyse canım hayırlısı. İnşallah istediğin gibi olur herşey.Yok canım benim hastane vs düşünmüyorlar hastanem çok uzak onlara, gelemezler zaten oturduğum yer okuluma 45 dk.,hastanem evime 45 dk... Onlar ev ziyaretine gelirler. Zaten başım gözüm üstüne misafir ağırlamayı ikramda bulunmayı daima severim ben ama şu ana kadar etrafımda her kim doğum yaptıysa 1 ay geçmeden hatta bir çoğuna 40 ı çıkmadan ziyarete gitmedim ben. Annenin durumunu düşünerek.Ama bizimkilere sağolsun bu cuma doğum yapsam pazartesiye gelecek kadar heyecanlılar ben de kırmamak için diyemedim en az 20 gün misafir kabul etmiycem diye.O yüzden ne zaman doğum yaptığımı söylemiycem onlara zaten erken doğum görünüyor onlar 3hafta daha var bilsinler napayım annemleri de uyarıcam konu komşuya hemen haber salmayın diye
Canım bu doğru. Sevişme sırasında oksitosin hormonu salgılanır. Bu hormondoğuma çok büyük destektir. Yalnız önemli bir faktör var. Bu hormonun salgılanması için bu olaydan zevk alman lazım. Sadece ilişkiye girmek bunu sağlayamaz.Kızlar bişi sorucam son dönemlerde cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor diyorlar sizce doğru mu ?
Canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Guzel bebegimizin omuru uzun, saglikli ve mutlu olsun insallah. Sen de biran once toparlanirsin umarim.Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Gozunuz aydinKızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Bende kullanıyorum canım hergün ve çok uzun mesafeler olmasa bir sıkıntı yaşamıyorum şükür.Benim tosba oynak duruma.geçti maşallah babası bile.uzaktan bakınca farketti :)) birde hala araba kullanan varmı aranızda ben kullanıyorum hala doktor da senin için sıkıntı yoksa kemeri gòbek altından bağla yeterli dedi ama eşimde bi ısrar baßladi bu aralar fazla kullanma diye..
Canım kızma nolur yazmayın demişsin ama pas geçemedim. Dediğin doğru insanlar yaşlanınca depişiyorlar bazen ne düşünüp neye kızacakları belli olmuyor. Ama senin baban o emin ol ya daha önce birşeye kırılmıştır belki o içine oturmuştur ya da tamamen ters zamanına denk gelmiştir. Eğer ilişkin iyiyse babanla bence sakin bir zamanınızda konuş. Sende rahala eminim babanda üzülmüştür o da rahatlasın.kizlar sizinle bir derdimi payladacagim ama lütfen yorum yazmayin isteyen sadece okusun çünkü konu babam. dun hayatimin en kotu günlerinden biriydi.biz kari koca memuruz doğum için esim beni ailemin yanina birakti o calistigimiz sehre gitti.yaklaşık 1 aydir annemlerde kaliyorum annem babam ve calisan kızkardeşi sim var annem babam emekli.geldiğim günden beri babam imali sözler söylüyor annem oturma odasini bana ayirdi bebek olunca TV yi de kaldirip salonumuza koyacagini söyledi hamile oolduğum için ben kanepenin birine uzaniyorum sürekli digerleride kalan diğer kanepeye oturuyor.aksamlari babam erken yatar normalde de sabahtan erken kalkar sabah 6 da kahvalti yapar tek basina yıllarca calistigi için alışkanlığı k olmuş.dun aksam saat 10 dan sonra mac izleyeceği ni söyledi bende bugunluk başka odada yatarim baba de din bir suru söylendi neymiş kendi sessizce izleyecekmis bende isiga hassas olduğum için başka odada yatmak istedim bunda hiçbirşey yok.bu aksam yine laf soktu babana bir g n TV izletmedin ben her aksam siz oturun TVizleyin diye kopek gibi aksam 7 de gidip yatiyorum dedi bu ssözü bana o kadar koyduki ben neden baba beni bu eve sigdirmiyorsun dedim aldim yastigimi TV olmayan salona geçtim burasi soğukbir ooda o yüzde n yatmami istemiyorlardı . sonrasi sinir krizi ağlama vs annemle kardeşim destek olmaya yaninageldiler babam tTV izlemeye devam etti.aslında babam bize çok düşküncocuklugumuzfan beri bir ddediğimizi iki etmez ama yaslanan nca çok değişti.su an salonda yatiyorum TV izlemeye odaya gitmeyi hic düşünmüyorum bir insana fazlalik olduğu başka hangi sözle söylenebilir ki ben babamin benim sürekli yatmamdan tvli odayiisgal etmenden rahatsiz olduğunuanladimki bir kkaç güne kadar zaten TV salona alinacakti ama hamile bir kiz evlada bu çirkin n sözlerle konusulmasi. yorum yazmayin kizlar bunun yorumu yok ben dun çok yiprandim erken dogurmamak içinAllaha yalvardim normalde bbaşka bir şehirde oturuyorum yilfa 10 gün ancak annemlerde kalabiliyordum bende hamileliğifirsat bilip onlarin yaninda olmak iiçin geldim ama demekki babami rahatsız etmusim.ama annemin Hatiri çok onu ezip gidemedim annemede bunu söyledim senin hatrin olmasa 12 saat yola gidip eşimin yaninda dogururum de dim. cokk kirildim çok
Tabii canım paylaşırım. İnşallah istediğim gibi olurda :)Mum olayı süper. İnan gücüm olsa yapardım. Ama artık hiçbir şeye halim kalmadı. Sana kolay gelsin.
Bitince bizimle de paylaş olur mu?
Canım senin durum zormuş gerçekten. Allah misafirin de anlayışlı ve hayırlısını versin. :) Bizim iş yerinde bir ablamız var. O da 40 çıkmadan gitmeye çalışır. Ama ben durdururum. Anne bir toparlansın diye... Bazı insanlar hemen ertesinde gitmeyi marifet biliyorlar. Neyse canım hayırlısı. İnşallah istediğin gibi olur herşey.
Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Ben de kullanıyorum canım. İlk hamileliğimde de nerdeyse doğuma kadar kullandım bi sıkıntı yaşamadım canımBenim tosba oynak duruma.geçti maşallah babası bile.uzaktan bakınca farketti :)) birde hala araba kullanan varmı aranızda ben kullanıyorum hala doktor da senin için sıkıntı yoksa kemeri gòbek altından bağla yeterli dedi ama eşimde bi ısrar baßladi bu aralar fazla kullanma diye..
Gözün aydın ne güzel gelmiş meleğin. Darısı bizlerin başınaKızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?