2015 Nisan Anneleri

Günaydın güzel ve doğuracak anneler :)) doğuranlara hayırlı olsun diyoruzz darısı başımıza inşallah..bende doğurmak istiyorum ayın 10 una çok var daha şaka bi yana sağlıkla gelsinler inşallah rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın..Musmutlu hafta sonları diliyor öpüyoruz..

Şimdiden gözün aydın canım. Ne güzel minikler birer birer gelmeye başladılar. Okudukça heyecanlanıyorum. Kendini iyi hissedince bize yaz canım

Canım direk dolaba yerleştirsem tozlanır mı?

Problem değil heheh

Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah sanada tez zamnda sağlık versin biran once iğleşirsin inşallah darısı benim gibi bekleyenlerin basına

Günaydın kızlarr bizde babamızı yolladık kahvaltımızı yapıcaz şimdi.. Havada çok bunaltıcı .... Tam uyumalık .. Neyse bir günü daha geride bıraktık hayırlısıyla

Allah yardımcınız olsun simdiden gözün aydın Canım

Geri sayım son 13 gün arkadaşlar çok heyecanlıyım sezeryan olucam 38+5 de 3 nisana denk geliyor ben doktora 06 nisan desem kabul eder mi o zaman 39+1 oluyoruz sizce 3 nisan mi 6 nisanmi

Geri sayım son 13 gün arkadaşlar çok heyecanlıyım sezeryan olucam 38+5 de 3 nisana denk geliyor ben doktora 06 nisan desem kabul eder mi o zaman 39+1 oluyoruz sizce 3 nisan mi 6 nisanmi
bn mumkum oldugunca normal tatihe yakin olmasi taraftariyim canim anne karninda 1 gun bile kalmasi kar diyolar 3 gune bisey demez heralde

gunaydin kizlar dun dr a gittik 8 gunluk gerilik devam ediyo ama arasi acilmamis 2600 gr 1 haftada 240 gr almis boyu da 48cm dogum pozisyonunu bozmamis kizim kilosu falan az normal dogum gözüküyo dedi cok mutlu oldum hayirlisiyla dogar minnaklar ins. mantar var diye fitil verdi ama çok zor yaptim hatta yapamadım geri atti kullanan var mi bi bn mi beceriksizim

günlerimiz aynı seninle bana 6 -7 nisan dedi 6 nisan 38+5 yapıyor 3 nisan 38+2 oluyor ben de 3 nisan istiyorum doğum tarihi 03.04.15 uyumlu olacak diye:) ama dr a bıraktım bişey demedim

Benim minikte dun gittiğimde bir haftada kilo almamıştı yine :) alıştım artık . Doktorumda nırmali bekletiyor perşembe bidaha gideceğim ama artık dlğurmak istiyorum. Çok şukur bugun 39. Haftaya da girdim . Sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Her dakika hareketini takip etmeye çalışıyorum. Pskolojim bozulacak valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…