Şimdiden gözün aydın canım. Ne güzel minikler birer birer gelmeye başladılar. Okudukça heyecanlanıyorum. Kendini iyi hissedince bize yaz canımHerkese gunaydin..bgn bizim icin büyük gün bgn kizim artik fiilen aramiza katilcak:) cok heyecanliyim ama garip garip duygular da var cozemedim kendimi:) bgn dogum yapacak tum arkadaslarimin simdiden gozu aydin..rabbim hepimizin kuzularini kucaklarina sag salim almasini nasip etsin ins..
Canım direk dolaba yerleştirsem tozlanır mı?Çok güzel olmuş tatlım. Rabbim güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin inşallah.
Canım kıyafetleri güzelce hurçlara veya bohçalara koyarsan hiç sıkıntı olmaz. Daha fazla bekleme bence. Özellikle son haftalar insan çok ağırlaşıyor ve yapmak çok zor oluyor.
Problem değil hehehCanım bu doğru. Sevişme sırasında oksitosin hormonu salgılanır. Bu hormondoğuma çok büyük destektir. Yalnız önemli bir faktör var. Bu hormonun salgılanması için bu olaydan zevk alman lazım. Sadece ilişkiye girmek bunu sağlayamaz.
Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah sanada tez zamnda sağlık versin biran once iğleşirsin inşallah darısı benim gibi bekleyenlerin basınaKızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün CanımKızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Gozun aydin canim.Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Allah yardımcınız olsun simdiden gözün aydın CanımHerkese gunaydin..bgn bizim icin büyük gün bgn kizim artik fiilen aramiza katilcak:) cok heyecanliyim ama garip garip duygular da var cozemedim kendimi:) bgn dogum yapacak tum arkadaslarimin simdiden gozu aydin..rabbim hepimizin kuzularini kucaklarina sag salim almasini nasip etsin ins..
bn mumkum oldugunca normal tatihe yakin olmasi taraftariyim canim anne karninda 1 gun bile kalmasi kar diyolar 3 gune bisey demez heraldeGeri sayım son 13 gün arkadaşlar çok heyecanlıyım sezeryan olucam 38+5 de 3 nisana denk geliyor ben doktora 06 nisan desem kabul eder mi o zaman 39+1 oluyoruz sizce 3 nisan mi 6 nisanmi
Canım kan pıhtılaşması sorunun vardı sanırım. Doktorunu dinle bence :)Geri sayım son 13 gün arkadaşlar çok heyecanlıyım sezeryan olucam 38+5 de 3 nisana denk geliyor ben doktora 06 nisan desem kabul eder mi o zaman 39+1 oluyoruz sizce 3 nisan mi 6 nisanmi
günlerimiz aynı seninle bana 6 -7 nisan dedi 6 nisan 38+5 yapıyor 3 nisan 38+2 oluyor ben de 3 nisan istiyorum doğum tarihi 03.04.15 uyumlu olacak diye:) ama dr a bıraktım bişey demedimGeri sayım son 13 gün arkadaşlar çok heyecanlıyım sezeryan olucam 38+5 de 3 nisana denk geliyor ben doktora 06 nisan desem kabul eder mi o zaman 39+1 oluyoruz sizce 3 nisan mi 6 nisanmi
Benim minikte dun gittiğimde bir haftada kilo almamıştı yine :) alıştım artık . Doktorumda nırmali bekletiyor perşembe bidaha gideceğim ama artık dlğurmak istiyorum. Çok şukur bugun 39. Haftaya da girdim . Sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Her dakika hareketini takip etmeye çalışıyorum. Pskolojim bozulacak vallagunaydin kizlar dun dr a gittik 8 gunluk gerilik devam ediyo ama arasi acilmamis 2600 gr 1 haftada 240 gr almis boyu da 48cm dogum pozisyonunu bozmamis kizimkilosu falan az normal dogum gözüküyo dedi cok mutlu oldum hayirlisiyla dogar minnaklar ins. mantar var diye fitil verdi ama çok zor yaptim hatta yapamadım geri atti kullanan var mi bi bn mi beceriksizim
Aynen öyle cnm kabul eder insbn mumkum oldugunca normal tatihe yakin olmasi taraftariyim canim anne karninda 1 gun bile kalmasi kar diyolar 3 gune bisey demez heralde
Evet cnm öyle bi sorunum var bakalım hayırlısı olur insCanım kan pıhtılaşması sorunun vardı sanırım. Doktorunu dinle bence :)
Ay ne güldüm sabah sabah. Hem Yanımda olsun hem gitsin istiyorumKocasina gicik olan varmi?ya adam bir dedigimi iki etmiyor ama gicik oluyorum.sinirden batliycam resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?