Bende istiyorum çok ama hanfendi çıkmaya niyetsizmişBen doğurmak istiyorum
Kocasina gicik olan varmi?ya adam bir dedigimi iki etmiyor ama gicik oluyorum.sinirden batliycam resmen.
Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
dogumun oldumu bılemıyorum ama allah kolaylık versın. saglık ve sıhhatle buyut ınsallah kuzunu:)Herkese gunaydin..bgn bizim icin büyük gün bgn kizim artik fiilen aramiza katilcak:) cok heyecanliyim ama garip garip duygular da var cozemedim kendimi:) bgn dogum yapacak tum arkadaslarimin simdiden gozu aydin..rabbim hepimizin kuzularini kucaklarina sag salim almasini nasip etsin ins..
ben bir süredir kullanamıyorum, rahat oturamıyorum zaten. izinde olduğum için de gerek kalmadı çok şükür kızımı babası getirip götürüyor okula.Benim tosba oynak duruma.geçti maşallah babası bile.uzaktan bakınca farketti :)) birde hala araba kullanan varmı aranızda ben kullanıyorum hala doktor da senin için sıkıntı yoksa kemeri gòbek altından bağla yeterli dedi ama eşimde bi ısrar baßladi bu aralar fazla kullanma diye..
cok gecmıs olsun.oncelıkle vucut dırencını yuksek tutman lazım. lımon sık iç. içine azıcık balda koyabılırsın. haslamalık et al. onu patates sogan havuc vs ıle hasla bol lımon sık iç. benım esım 2-3 hafta once grıptı. hem bana bulasmasın hem o ıyılessın dıye bol lımonlu corba ve haslama yaptım bol bol. kahvaltıda bıle corba ıctık. ama hemen atlattı esım. bende korunmus oldum. eşim ilaçta kullandı tabıkı ama ben sadece bunlarla atlattım.günaydın güzel bir haftasonu geçirelim insaallah kızlar ben çok fena grip oldum dunden beri beni çok düşürmeden ne onerirsiniz ne kullanayim
Hayır canım hiçbir şey olmaz. sen kirlenmesinden tedirgin oluyorsun diye hurçlara koy dedim. ben çekmecelerine ve dolabına direk yerleştirdim. Bu tip şeyleri çok fazla kafaya takmamak lazım. Doğdukları zaman her şey ile karşılaşacaklar ve bağışıklık sistemleri böyle böyle güçlenecek. Sen içini ferah tut. Ama hazırlıklarını da bitirmeyi ihmal etme. Bak benim 11 günüm kaldı inan 2 haftadır da doğru dürüst gücüm yok. Sona bırakmamak en iyisi... Hem için rahat eder hem de her türlü sürprize açık olursun...Canım direk dolaba yerleştirsem tozlanır mı?
Tabi ki gelmezler içerisi rahat sıcacık suyun içinde hersey hazır geliyo gaz derdi yok uyku derDi yok hanımefendilerin..Yumuşak yumuşak yatsınlar onlar biz burda meraktan ölelim. . Insan annem beni özlemiştir gideyim artık der yaaaaa gelsin zaten poposunu ısıracagımBende istiyorum çok ama hanfendi çıkmaya niyetsizmiş
Hadi gözünaydın canım çok şükür ikinizde sağlıklı bi şekilde kurtulmuşsunuz inşallah ağrılarında en kısa zamanda geçer. Allah yardımcın olsun darısı bizlerin başına inşallahKızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Canım yazmayın demişsin ama tutamadım kendimi inşallah şimdi daha iyisindir. Baban eminim ki seni kırmak için yada kötü bi niyetle söylememiştir sonuçta şimdiye kadar sana hiç bu şekilde davranmamış canını sıkan bişeyler olabilir. İnşallah aranız düzelmiştir sen de iyisindir.kizlar sizinle bir derdimi payladacagim ama lütfen yorum yazmayin isteyen sadece okusun çünkü konu babam. dun hayatimin en kotu günlerinden biriydi.biz kari koca memuruz doğum için esim beni ailemin yanina birakti o calistigimiz sehre gitti.yaklaşık 1 aydir annemlerde kaliyorum annem babam ve calisan kızkardeşi sim var annem babam emekli.geldiğim günden beri babam imali sözler söylüyor annem oturma odasini bana ayirdi bebek olunca TV yi de kaldirip salonumuza koyacagini söyledi hamile oolduğum için ben kanepenin birine uzaniyorum sürekli digerleride kalan diğer kanepeye oturuyor.aksamlari babam erken yatar normalde de sabahtan erken kalkar sabah 6 da kahvalti yapar tek basina yıllarca calistigi için alışkanlığı k olmuş.dun aksam saat 10 dan sonra mac izleyeceği ni söyledi bende bugunluk başka odada yatarim baba de din bir suru söylendi neymiş kendi sessizce izleyecekmis bende isiga hassas olduğum için başka odada yatmak istedim bunda hiçbirşey yok.bu aksam yine laf soktu babana bir g n TV izletmedin ben her aksam siz oturun TVizleyin diye kopek gibi aksam 7 de gidip yatiyorum dedi bu ssözü bana o kadar koyduki ben neden baba beni bu eve sigdirmiyorsun dedim aldim yastigimi TV olmayan salona geçtim burasi soğukbir ooda o yüzde n yatmami istemiyorlardı . sonrasi sinir krizi ağlama vs annemle kardeşim destek olmaya yaninageldiler babam tTV izlemeye devam etti.aslında babam bize çok düşküncocuklugumuzfan beri bir ddediğimizi iki etmez ama yaslanan nca çok değişti.su an salonda yatiyorum TV izlemeye odaya gitmeyi hic düşünmüyorum bir insana fazlalik olduğu başka hangi sözle söylenebilir ki ben babamin benim sürekli yatmamdan tvli odayiisgal etmenden rahatsiz olduğunuanladimki bir kkaç güne kadar zaten TV salona alinacakti ama hamile bir kiz evlada bu çirkin n sözlerle konusulmasi. yorum yazmayin kizlar bunun yorumu yok ben dun çok yiprandim erken dogurmamak içinAllaha yalvardim normalde bbaşka bir şehirde oturuyorum yilfa 10 gün ancak annemlerde kalabiliyordum bende hamileliğifirsat bilip onlarin yaninda olmak iiçin geldim ama demekki babami rahatsız etmusim.ama annemin Hatiri çok onu ezip gidemedim annemede bunu söyledim senin hatrin olmasa 12 saat yola gidip eşimin yaninda dogururum de dim. cokk kirildim çok
Hayırlı olsun şimdiye kadar almışsındır sanırım kucağına :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ikinizde kurtuldunuz gözünüz aydın :)Herkese gunaydin..bgn bizim icin büyük gün bgn kizim artik fiilen aramiza katilcak:) cok heyecanliyim ama garip garip duygular da var cozemedim kendimi:) bgn dogum yapacak tum arkadaslarimin simdiden gozu aydin..rabbim hepimizin kuzularini kucaklarina sag salim almasini nasip etsin ins..
Çok geçmiş olsun kesinlikle zencefili tavsiye ederim ben ıhlamurun içine katıp içiyordum çok faydası oldu bi de portakal mandalina yersen inşallah kısa zamanda toparlarsıngünaydın güzel bir haftasonu geçirelim insaallah kızlar ben çok fena grip oldum dunden beri beni çok düşürmeden ne onerirsiniz ne kullanayim
ay sen cok yasa. cok guldum yazdıklarına. poposunu ısıracakmıs. opmeye kıyamayacagızTabi ki gelmezler içerisi rahat sıcacık suyun içinde hersey hazır geliyo gaz derdi yok uyku derDi yok hanımefendilerin..Yumuşak yumuşak yatsınlar onlar biz burda meraktan ölelim. . Insan annem beni özlemiştir gideyim artık der yaaaaa gelsin zaten poposunu ısıracagım
Ayyy kolay gelsin kuzum çok işiniz var gerçekten :) Bende pazartesi yapacağım kısmetse büyük temizliği. Kolay gelsin inşallah çabucak biterde babayla keyif yaparsınız sonra :)İyi haftasonlari herkese.bizde bugun babamizla birlikte temizlik yapicaz. yerler koltuklar silinecek halilar serilecek perdeler yikanacak.cok is var.herkese mutlu gunler:)
Benım karnımın üst kısmı ağrıyor benim sancım öyle oluyor karnm ağrırken nstye girdim orda da sancı yükselmişti zaten ama bazende belde ağrı oluyormuşSancı nasıl bişey ki acaba ya bazen ağrım oluyor acaba diyorum sancımı bu karnımın yan kısımlarından gelen bi ağrı..yalancı sancımı ki..
Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Herkese gunaydin..bgn bizim icin büyük gün bgn kizim artik fiilen aramiza katilcak:) cok heyecanliyim ama garip garip duygular da var cozemedim kendimi:) bgn dogum yapacak tum arkadaslarimin simdiden gozu aydin..rabbim hepimizin kuzularini kucaklarina sag salim almasini nasip etsin ins..
Gözün aydın kuzum. Çok sevindim aranın açılmamasına:) Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah hepimize. Daha önce ben de kullandım mantar için fitil. Herhangi bir problem yaşamamıştım:) Biraz daha derine itmen gerekli tatlımgunaydin kizlar dun dr a gittik 8 gunluk gerilik devam ediyo ama arasi acilmamis 2600 gr 1 haftada 240 gr almis boyu da 48cm dogum pozisyonunu bozmamis kizimkilosu falan az normal dogum gözüküyo dedi cok mutlu oldum hayirlisiyla dogar minnaklar ins. mantar var diye fitil verdi ama çok zor yaptim hatta yapamadım geri atti kullanan var mi bi bn mi beceriksizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?