2015 Nisan Anneleri

Kocasina gicik olan varmi?ya adam bir dedigimi iki etmiyor ama gicik oluyorum.sinirden batliycam resmen.

Bizdede ayni evin isleri bebegij eksikleri bittisenin ugrasacak biseyin kalmadi bana sariyon diyor canim ya Seviyorum ya kahrimi cekiyor canim kocisim benim ay aska geldim

günaydın kızlar sabahın 5 inde bi uyandık 8de tekrar uyuduk kafam bi dünya

Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla

haydı gozun aydın canım. sana acıl sıfa bebegıne de saglıklı mutlu bır omur dılerım. allah analı babalı buyutsun.

dogumun oldumu bılemıyorum ama allah kolaylık versın. saglık ve sıhhatle buyut ınsallah kuzunu:)

darısı bızım basımıza.

ben bir süredir kullanamıyorum, rahat oturamıyorum zaten. izinde olduğum için de gerek kalmadı çok şükür kızımı babası getirip götürüyor okula.
özellikle bu zamandan sonra kullanmamak lazım, ne zaman ne olacağı belli değil. çok çok mecbur kalmadıkça ve de yol uzunsa bence kullanma artık.

günaydın güzel bir haftasonu geçirelim insaallah kızlar ben çok fena grip oldum dunden beri beni çok düşürmeden ne onerirsiniz ne kullanayim
cok gecmıs olsun.oncelıkle vucut dırencını yuksek tutman lazım. lımon sık iç. içine azıcık balda koyabılırsın. haslamalık et al. onu patates sogan havuc vs ıle hasla bol lımon sık iç. benım esım 2-3 hafta once grıptı. hem bana bulasmasın hem o ıyılessın dıye bol lımonlu corba ve haslama yaptım bol bol. kahvaltıda bıle corba ıctık. ama hemen atlattı esım. bende korunmus oldum. eşim ilaçta kullandı tabıkı ama ben sadece bunlarla atlattım.
acıl sıfalar dılerım canım

Canım direk dolaba yerleştirsem tozlanır mı?
Hayır canım hiçbir şey olmaz. sen kirlenmesinden tedirgin oluyorsun diye hurçlara koy dedim. ben çekmecelerine ve dolabına direk yerleştirdim. Bu tip şeyleri çok fazla kafaya takmamak lazım. Doğdukları zaman her şey ile karşılaşacaklar ve bağışıklık sistemleri böyle böyle güçlenecek. Sen içini ferah tut. Ama hazırlıklarını da bitirmeyi ihmal etme. Bak benim 11 günüm kaldı inan 2 haftadır da doğru dürüst gücüm yok. Sona bırakmamak en iyisi... Hem için rahat eder hem de her türlü sürprize açık olursun...

Bende istiyorum çok ama hanfendi çıkmaya niyetsizmiş
Tabi ki gelmezler içerisi rahat sıcacık suyun içinde hersey hazır geliyo gaz derdi yok uyku derDi yok hanımefendilerin..Yumuşak yumuşak yatsınlar onlar biz burda meraktan ölelim. . Insan annem beni özlemiştir gideyim artık der yaaaaa gelsin zaten poposunu ısıracagım

Kızlar biz kurtulduk suni sanciyla doğmadı prenses sezeryana alindim mecbur duanizi eksik etmediniz sagolun çok agrim var yazamiyorum fazla
Hadi gözünaydın canım çok şükür ikinizde sağlıklı bi şekilde kurtulmuşsunuz inşallah ağrılarında en kısa zamanda geçer. Allah yardımcın olsun darısı bizlerin başına inşallah

Canım yazmayın demişsin ama tutamadım kendimi inşallah şimdi daha iyisindir. Baban eminim ki seni kırmak için yada kötü bi niyetle söylememiştir sonuçta şimdiye kadar sana hiç bu şekilde davranmamış canını sıkan bişeyler olabilir. İnşallah aranız düzelmiştir sen de iyisindir.

Hayırlı olsun şimdiye kadar almışsındır sanırım kucağına :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ikinizde kurtuldunuz gözünüz aydın :)

günaydın güzel bir haftasonu geçirelim insaallah kızlar ben çok fena grip oldum dunden beri beni çok düşürmeden ne onerirsiniz ne kullanayim
Çok geçmiş olsun kesinlikle zencefili tavsiye ederim ben ıhlamurun içine katıp içiyordum çok faydası oldu bi de portakal mandalina yersen inşallah kısa zamanda toparlarsın

ay sen cok yasa. cok guldum yazdıklarına. poposunu ısıracakmıs. opmeye kıyamayacagız

Tünaydınlar herkese ve minnaklarımıza
Bugün doğum yapacak herkesin Allah yardımcısı olsun, sağlıkla kurtulmayı nasip etsin.Amiiin.
Hasta arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar.

Darısı bizlerin başına inşallah son zamanlar gerçekten hiç geçmiyormuş artık gelselerde sevsek ponponlarımızı

Sancı nasıl bişey ki acaba ya bazen ağrım oluyor acaba diyorum sancımı bu karnımın yan kısımlarından gelen bi ağrı..yalancı sancımı ki..

İyi haftasonlari herkese.bizde bugun babamizla birlikte temizlik yapicaz. yerler koltuklar silinecek halilar serilecek perdeler yikanacak.cok is var.herkese mutlu gunler:)
Ayyy kolay gelsin kuzum çok işiniz var gerçekten :) Bende pazartesi yapacağım kısmetse büyük temizliği. Kolay gelsin inşallah çabucak biterde babayla keyif yaparsınız sonra :)

Sancı nasıl bişey ki acaba ya bazen ağrım oluyor acaba diyorum sancımı bu karnımın yan kısımlarından gelen bi ağrı..yalancı sancımı ki..
Benım karnımın üst kısmı ağrıyor benim sancım öyle oluyor karnm ağrırken nstye girdim orda da sancı yükselmişti zaten ama bazende belde ağrı oluyormuş

Gözünüz aydın kuzummmm:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:) Darısı başımıza inşallah

Haberlerini bekliyoruz:) Rabbim darda bırakmasın, bir avazda kurtarsın inşallah:)

Gözün aydın kuzum. Çok sevindim aranın açılmamasına:) Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah hepimize. Daha önce ben de kullandım mantar için fitil. Herhangi bir problem yaşamamıştım:) Biraz daha derine itmen gerekli tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…