- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Sende benim gibisin yani.tek olmadigima sevindim vallaAy ne güldüm sabah sabah. Hem Yanımda olsun hem gitsin istiyorum
Bizdede ayni evin isleri bebegij eksikleri bittisenin ugrasacak biseyin kalmadi bana sariyon diyor canim yaSeviyorum ya kahrimi cekiyor canim kocisim benim ay aska geldim
Ay bende meraktan çatlıyorum. Birkere bile yuzunu açmadı renkli ultrasonda bide ya.kendini merak ettirmek için bukadar çabalayabilirdi. Valla gece gündüz her dakika aklım bebeğimde :) sıyırdım iyice herşeyi belirti sayıyorum:) hamilelik öncesi de her belirtiyi hamilelik sandığım gibiTabi ki gelmezler içerisi rahat sıcacık suyun içinde hersey hazır geliyo gaz derdi yok uyku derDi yok hanımefendilerin..Yumuşak yumuşak yatsınlar onlar biz burda meraktan ölelim. . Insan annem beni özlemiştir gideyim artık der yaaaaa gelsin zaten poposunu ısıracagım
çok sağolun arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacagim çok ilerlemeden atlatirim insaallahcok gecmıs olsun.oncelıkle vucut dırencını yuksek tutman lazım. lımon sık iç. içine azıcık balda koyabılırsın. haslamalık et al. onu patates sogan havuc vs ıle hasla bol lımon sık iç. benım esım 2-3 hafta once grıptı. hem bana bulasmasın hem o ıyılessın dıye bol lımonlu corba ve haslama yaptım bol bol. kahvaltıda bıle corba ıctık. ama hemen atlattı esım. bende korunmus oldum. eşim ilaçta kullandı tabıkı ama ben sadece bunlarla atlattım.
acıl sıfalar dılerım canım
Hadi gözünaydın canım çok şükür ikinizde sağlıklı bi şekilde kurtulmuşsunuz inşallah ağrılarında en kısa zamanda geçer. Allah yardımcın olsun darısı bizlerin başına inşallah
Canım yazmayın demişsin ama tutamadım kendimi inşallah şimdi daha iyisindir. Baban eminim ki seni kırmak için yada kötü bi niyetle söylememiştir sonuçta şimdiye kadar sana hiç bu şekilde davranmamış canını sıkan bişeyler olabilir. İnşallah aranız düzelmiştir sen de iyisindir.
Hayırlı olsun şimdiye kadar almışsındır sanırım kucağına :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ikinizde kurtuldunuz gözünüz aydın :)
Çok geçmiş olsun kesinlikle zencefili tavsiye ederim ben ıhlamurun içine katıp içiyordum çok faydası oldu bi de portakal mandalina yersen inşallah kısa zamanda toparlarsın
duygularıma tercüman olmuşsun cnm.senin gbileri okudukça moralim düzeliyor.Allah razı olsun inşallah o güzel günleri bize de yaşamak nasip olur.ben de 2 aşılama 2 düşük bir iptal tüp bebek şimdi yine tedavideyim inan harcanan paradan geçiyorsun artık işin manevi ruhsal tarafı çok zorluyor insanı.Allaha sığınarak dua ederek yoluma devam ediyorum. verecek olan ve alacak olan Allah..bir gün ben de böyle sizler gib hamileler topiğine yazıp sizler gibi sohbet etmek istiyorum inşallah hepinz kucağınıza sağlıkla alırsanız bebklerinizi. buarada senin sıkıntın neydi bende rezerv az özelden msj yazabilir msn sürecini neler yaptığını falan bir umut işte..canım ben 2 aşılanma ve sonrasında 5. tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım. Allah'a hergün şükrediyorum bana bu mucizesini yaşattığı dualarımı kabul ettiği için. Çok uzun ve zorlu bir süreçti ama inşallah Allah'ın iniye her anlamda sağlıklı hayırlı olarak doğsun evladım o tedavilerde çektiklerim hiç gözümde bile yok. İnan çok yürekten diliyorum Rabbimden sana da tüm istiyenlere de sağlıklı hayırlı olarak nasip etsin evlatlarını...
Aminn inşallah ..Allah razı olsun çok teşekkürler.inşallah sen de bebeğini kucağına sağlıkla alırsın cnm.Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda tedaviniz sonuçlanırda o güzel haberi alırsınız şimdilik bi tane ayetel kursi okudum Rabbim kabul etsin. Bugün kontrole gittiğimdede tedavi için gelenelr vardı hepsine dua ettim inşallah Allahım her isteyene nasip eder bu duyguları sizinde tedaviniz en kısa zamanda olumlu bi şekilde sonuçlanır
ahh öyle mi cnm ya.kadere bak şimdi sen isteyenlere vesile oluyorsun.Allah razı olsun aminn inşallah..ben de inşallah hamile olduğum zaman benim gibi böyle isteyen tüm herkese dualar ederim. tedaviyle mi oldu senin de cnm nasıl bir süreçti ve neler yaptın kısaca anlatabilir misin ?Allah kolaylık versin Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu.hayırlı kolay dogumlar
bi zamanlar bende hamile topiğinde dua istemiştimAyetel kürsi okudum canım Rabbim sana ve tüm bebek isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin amin
okumam mı cnm okudum okuyorum hep dilimde dualar. inşallah cnm amin. Allah razı olsun çok sağol. her şeyin bir vakti gel aslında bakalım Rabbim inşallah gösterir bizlere de bu güzellikleri o evlat nimetini inşallah..aminnAllah YARDIMCIN olsun.meryem suresi tabiki okurum ama senin okuman daha iyi olur.41 gün boyunca oku tilavet secdesinide yap.dua et 4444 tane tesviciye oku bitirdiğinde bi fakiri sevindir.yer gök dua ile bürünmüş.rabbimden iste canim.bizim gelinin olmadi 2 yil hergun agliyordu.Dediklerimi yaptı 2ayda soğan suyu kullandi simdi 3 çocuğuna hamile.varisi basina.
çokkkkk beğendim maşallah cnm. çok güzellerr.aynen canım seve seve yaptık hepimiz bu günlere şükür.az kaldı sıra saglıkla gelmelerinde insallahcümlemizinki
Ayy ben de! Gelgitlerim var resmen. Hem yanımda olsun hem uzak dursun istiyorumKocasina gicik olan varmi?ya adam bir dedigimi iki etmiyor ama gicik oluyorum.sinirden batliycam resmen.
Allah razı olsun amin inşallah cnm.size de bebğinizi kucağınıza almak nasip olsun.Allah sizede tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat ve rahat bir hamilelik nasip etsin inşallah... tüm isteyenlere aratmadan nasip olsun....
ahh canım bu öyle basen çatlağı gibi değğil yalnız. bende çatlak olayına alışık biriyim.. çatlamamış yerim yok ama bunlar mor resmen... çok kötü ya
Canım rabbim tez zamnda kucagını doldursun inşallah bende 7 sene cocuksuzluğun ne oldugunu bildiğîm için cok iyi anlıyorum seni ben 2 defa asılama yaptım tutmadı tam tup bebek tedavisine başladım ilaçlarımı aldım koldan iğneye basladım o ay hamile kaldım rabbim yüzüne baktı şükürler olsun inşallah seninde tez zamnda olur yanlız sana tavsiyem sorununun ne oldunu bilmiyorum ama rahat ve relax olman strese girme diycem ister îstemez tutacakmı tuttumu stresine giriyo ama inanki tedaviye basladımda içimde bi rahatlık vardı daha oncekî gibi cocuk illede cocuk değildi artık oluruna bırakmıştım tutarsa tutar amn deneyim ama şartlandırmadım bide o ay tatile gittik plansız olarak ordada cok eglendim ve tam yumurtlama zamanımdı tabi ben o an bunları sdusunmedim ama orda girdıgımız ilşkide oldugunu umuyorum stresten ve her sıkıntıdan uzakta olmak cok iyi eger boyle bi îmkanın varsa tup bebek oncesi bî kaç gunlüğüne eşinle bir kaçamak yap stres at derîm benim boyle oldu inşallah Allah büyük senînde olur canım rabbimden umidini kesme gercekten bende cok bekledimduygularıma tercüman olmuşsun cnm.senin gbileri okudukça moralim düzeliyor.Allah razı olsun inşallah o güzel günleri bize de yaşamak nasip olur.ben de 2 aşılama 2 düşük bir iptal tüp bebek şimdi yine tedavideyim inan harcanan paradan geçiyorsun artık işin manevi ruhsal tarafı çok zorluyor insanı.Allaha sığınarak dua ederek yoluma devam ediyorum. verecek olan ve alacak olan Allah..bir gün ben de böyle sizler gib hamileler topiğine yazıp sizler gibi sohbet etmek istiyorum inşallah hepinz kucağınıza sağlıkla alırsanız bebklerinizi. buarada senin sıkıntın neydi bende rezerv az özelden msj yazabilir msn sürecini neler yaptığını falan bir umut işte..
Canım rabbim tez zamnda kucagını doldursun inşallah bende 7 sene cocuksuzluğun ne oldugunu bildiğîm için cok iyi anlıyorum seni ben 2 defa asılama yaptım tutmadı tam tup bebek tedavisine başladım ilaçlarımı aldım koldan iğneye basladım o ay hamile kaldım rabbim yüzüne baktı şükürler olsun inşallah seninde tez zamnda olur yanlız sana tavsiyem sorununun ne oldunu bilmiyorum ama rahat ve relax olman strese girme diycem ister îstemez tutacakmı tuttumu stresine giriyo ama inanki tedaviye basladımda içimde bi rahatlık vardı daha oncekî gibi cocuk illede cocuk değildi artık oluruna bırakmıştım tutarsa tutar amn deneyim ama şartlandırmadım bide o ay tatile gittik plansız olarak ordada cok eglendim ve tam yumurtlama zamanımdı tabi ben o an bunları sdusunmedim ama orda girdıgımız ilşkide oldugunu umuyorum stresten ve her sıkıntıdan uzakta olmak cok iyi eger boyle bi îmkanın varsa tup bebek oncesi bî kaç gunlüğüne eşinle bir kaçamak yap stres at derîm benim boyle oldu inşallah Allah büyük senînde olur canım rabbimden umidini kesme gercekten bende cok bekledimduygularıma tercüman olmuşsun cnm.senin gbileri okudukça moralim düzeliyor.Allah razı olsun inşallah o güzel günleri bize de yaşamak nasip olur.ben de 2 aşılama 2 düşük bir iptal tüp bebek şimdi yine tedavideyim inan harcanan paradan geçiyorsun artık işin manevi ruhsal tarafı çok zorluyor insanı.Allaha sığınarak dua ederek yoluma devam ediyorum. verecek olan ve alacak olan Allah..bir gün ben de böyle sizler gib hamileler topiğine yazıp sizler gibi sohbet etmek istiyorum inşallah hepinz kucağınıza sağlıkla alırsanız bebklerinizi. buarada senin sıkıntın neydi bende rezerv az özelden msj yazabilir msn sürecini neler yaptığını falan bir umut işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?