2015 Nisan Anneleri

Bizdede ayni evin isleri bebegij eksikleri bittisenin ugrasacak biseyin kalmadi bana sariyon diyor canim ya Seviyorum ya kahrimi cekiyor canim kocisim benim ay aska geldim
yazik adamlara valla.biz ne yazarsak onlar on katini yasasin istiyoruz.ama gerçekten gicik oluyorum.cokkkkkkkk seviyorum kirilmasinida istemiyorum az kaldi neyse artik

Ay bende meraktan çatlıyorum. Birkere bile yuzunu açmadı renkli ultrasonda bide ya.kendini merak ettirmek için bukadar çabalayabilirdi. Valla gece gündüz her dakika aklım bebeğimde :) sıyırdım iyice herşeyi belirti sayıyorum:) hamilelik öncesi de her belirtiyi hamilelik sandığım gibi

selale0101 canım benim zor bir durum haklısın ama yaşları ilerledikçe olabiliyormuş böyle şeyler . Bebek doğunca uzun sure kalmazsın ama şimdi yola falan çıkma tabi

çok sağolun arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacagim çok ilerlemeden atlatirim insaallah

duygularıma tercüman olmuşsun cnm.senin gbileri okudukça moralim düzeliyor.Allah razı olsun inşallah o güzel günleri bize de yaşamak nasip olur.ben de 2 aşılama 2 düşük bir iptal tüp bebek şimdi yine tedavideyim inan harcanan paradan geçiyorsun artık işin manevi ruhsal tarafı çok zorluyor insanı.Allaha sığınarak dua ederek yoluma devam ediyorum. verecek olan ve alacak olan Allah..bir gün ben de böyle sizler gib hamileler topiğine yazıp sizler gibi sohbet etmek istiyorum inşallah hepinz kucağınıza sağlıkla alırsanız bebklerinizi. buarada senin sıkıntın neydi bende rezerv az özelden msj yazabilir msn sürecini neler yaptığını falan bir umut işte..

Aminn inşallah ..Allah razı olsun çok teşekkürler.inşallah sen de bebeğini kucağına sağlıkla alırsın cnm.

ahh öyle mi cnm ya.kadere bak şimdi sen isteyenlere vesile oluyorsun.Allah razı olsun aminn inşallah..ben de inşallah hamile olduğum zaman benim gibi böyle isteyen tüm herkese dualar ederim. tedaviyle mi oldu senin de cnm nasıl bir süreçti ve neler yaptın kısaca anlatabilir misin ?

okumam mı cnm okudum okuyorum hep dilimde dualar. inşallah cnm amin. Allah razı olsun çok sağol. her şeyin bir vakti gel aslında bakalım Rabbim inşallah gösterir bizlere de bu güzellikleri o evlat nimetini inşallah..aminn

Beni merak eden arkadaşlara tesekkur ederim hiçbirşey düzelmedi bundan sonrada duzelmez beni kiran kendisi olduğu gibi yemekte yemiyor bizimle ustelik anneme kardesime de küstü. ortada bisey yok bana garez ediyor çok su azim surda 10 gün kaldi dogurmama resmen evi ikiye ayirdi annem tvyi tasitti salona kendi de gitti izlemeye.bir baba boyle olamaz evine gelen misafir oz kizi doğuracak üstelik ilk torun olacak yaptigi şeye bak.sörf annem için kaliyorum zavalli hem tansiyon hem sinir hastasi doğumdan bir sure sonra benimle evime gelecek torununa bakmaya. annenin yeri apayri dun ben agliyorum diye beni birakmadi salondabenimle ayni odada yatti annelik boyle bisey .annem sen olsan ne yapardin su n benim yav rumsun dedi.bende aynisini yapardim dedim benim cçocuğumu üzen kocanin yaninda yatmazdim.babam benim gözümden düştü onc de başka şeylerle benden rahatsiz olduğunu belli etmisti ama bu kopma noktasi oldu.beni düşünen arkadaşlara tesekkur ederim kimseyi uzmek istemem kendi derdimle benden bu kadar dunden beri aglamaktan gozlerim sis yanaklarim ve yuzum zonkluyor basim agriyor ben merak etmeyin diye yazdim konuyu kapatiyorum burada cunku cevap yazmayada duygusal anlamda gucum yok

Allah razı olsun amin inşallah cnm.size de bebğinizi kucağınıza almak nasip olsun.

Ya yetişemedim ne hareketli bir mesaj geçmişi olmuş.Konu sahibimiz doğum yapmış gözü aydın olsun yebs doğuma giriyormuş galiba Allah yardımcısı olsun şelale arkadaşım üzülmüş dilerim en tatlı şekilde çözülür kırgınlıkları....
Ben de şu haftayı atlatayım erken merken ama geleceği varsa da hayırlısıyla gelsin diye bekliycem artık ya böyle çok daha zor oluyo geriliyorum acaba iyi mi diye sürekli hareket takibindeyim dr suyu azalmış dediğinden beri.

Meraba kızlar doktora geldim bugün muayene oldum genitalde gördüklerim varismis normalmış bebeğim hala ters dönmemis alttan muayene aklımda olduğu için kiloyu sormayı unuttum suyu bitmiş hareketi azalırsa hemen gel dedi aksilik olmasa 10 gün sonra kontrol nisan 5 te de sezeryan la alırız bu gidişle bu suyla dönmez dedi hakkımızda hayirlisi olsun

Canım rabbim tez zamnda kucagını doldursun inşallah bende 7 sene cocuksuzluğun ne oldugunu bildiğîm için cok iyi anlıyorum seni ben 2 defa asılama yaptım tutmadı tam tup bebek tedavisine başladım ilaçlarımı aldım koldan iğneye basladım o ay hamile kaldım rabbim yüzüne baktı şükürler olsun inşallah seninde tez zamnda olur yanlız sana tavsiyem sorununun ne oldunu bilmiyorum ama rahat ve relax olman strese girme diycem ister îstemez tutacakmı tuttumu stresine giriyo ama inanki tedaviye basladımda içimde bi rahatlık vardı daha oncekî gibi cocuk illede cocuk değildi artık oluruna bırakmıştım tutarsa tutar amn deneyim ama şartlandırmadım bide o ay tatile gittik plansız olarak ordada cok eglendim ve tam yumurtlama zamanımdı tabi ben o an bunları sdusunmedim ama orda girdıgımız ilşkide oldugunu umuyorum stresten ve her sıkıntıdan uzakta olmak cok iyi eger boyle bi îmkanın varsa tup bebek oncesi bî kaç gunlüğüne eşinle bir kaçamak yap stres at derîm benim boyle oldu inşallah Allah büyük senînde olur canım rabbimden umidini kesme gercekten bende cok bekledim

Canım rabbim tez zamnda kucagını doldursun inşallah bende 7 sene cocuksuzluğun ne oldugunu bildiğîm için cok iyi anlıyorum seni ben 2 defa asılama yaptım tutmadı tam tup bebek tedavisine başladım ilaçlarımı aldım koldan iğneye basladım o ay hamile kaldım rabbim yüzüne baktı şükürler olsun inşallah seninde tez zamnda olur yanlız sana tavsiyem sorununun ne oldunu bilmiyorum ama rahat ve relax olman strese girme diycem ister îstemez tutacakmı tuttumu stresine giriyo ama inanki tedaviye basladımda içimde bi rahatlık vardı daha oncekî gibi cocuk illede cocuk değildi artık oluruna bırakmıştım tutarsa tutar amn deneyim ama şartlandırmadım bide o ay tatile gittik plansız olarak ordada cok eglendim ve tam yumurtlama zamanımdı tabi ben o an bunları sdusunmedim ama orda girdıgımız ilşkide oldugunu umuyorum stresten ve her sıkıntıdan uzakta olmak cok iyi eger boyle bi îmkanın varsa tup bebek oncesi bî kaç gunlüğüne eşinle bir kaçamak yap stres at derîm benim boyle oldu inşallah Allah büyük senînde olur canım rabbimden umidini kesme gercekten bende cok bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…