- 4 Aralık 2014
- 111
- 143
- 113
- 41
ALİ olacak kısmet iseHerkes pıtı pıtı dogumlarini yapmaya basladi darisi basimiza, erkek anneleri bebeginizin isimlerini ne koydunuz?
Allah kısmet ederse Mahmut Eymen olucak insallahHerkes pıtı pıtı dogumlarini yapmaya basladi darisi basimiza, erkek anneleri bebeginizin isimlerini ne koydunuz?
Eymen musa düşünüyorduk ama Eymen tek olcak heralde kısmetseHerkes pıtı pıtı dogumlarini yapmaya basladi darisi basimiza, erkek anneleri bebeginizin isimlerini ne koydunuz?
aminn inşallah cnm.ben de senin gibi bir kere hamile kaldım tatildeyken ilaca başlamıştım ama bir aylıkken düştü.. evet çok doğru söylüyorsun stres yapmamak lazım ama işte bir yumurta oluştuğunda çok kıymetli oluyor.nasip her şey ben de 7.seneme giriyorum bebek özlemi ne demek sen de yaşamışsın.Allah benim gibi isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah.hikayem çok uzun yazsam yazarım ama o anları yaşıyor gibi oluyorum onsan doğru tabi stres yapmamak lazım ama üst üste olmusuzlukalr alınca bazen olduğun yerde sessizce kalıyorsun işte.... Allah büyük benim o tek taşlarım da inşallah kan can olurlar ve bebiş olarak bize gelirler inşallah ne diyeyim.Allah razı olsun dua eden herkesten .......Canım rabbim tez zamnda kucagını doldursun inşallah bende 7 sene cocuksuzluğun ne oldugunu bildiğîm için cok iyi anlıyorum seni ben 2 defa asılama yaptım tutmadı tam tup bebek tedavisine başladım ilaçlarımı aldım koldan iğneye basladım o ay hamile kaldım rabbim yüzüne baktı şükürler olsun inşallah seninde tez zamnda olur yanlız sana tavsiyem sorununun ne oldunu bilmiyorum ama rahat ve relax olman strese girme diycem ister îstemez tutacakmı tuttumu stresine giriyo ama inanki tedaviye basladımda içimde bi rahatlık vardı daha oncekî gibi cocuk illede cocuk değildi artık oluruna bırakmıştım tutarsa tutar amn deneyim ama şartlandırmadım bide o ay tatile gittik plansız olarak ordada cok eglendim ve tam yumurtlama zamanımdı tabi ben o an bunları sdusunmedim ama orda girdıgımız ilşkide oldugunu umuyorum stresten ve her sıkıntıdan uzakta olmak cok iyi eger boyle bi îmkanın varsa tup bebek oncesi bî kaç gunlüğüne eşinle bir kaçamak yap stres at derîm benim boyle oldu inşallah Allah büyük senînde olur canım rabbimden umidini kesme gercekten bende cok bekledim
Suyunuzun ne kadar kaldığından bahsetmedi mi doktor canım ya? Aynı durumdayız sanırımMeraba kızlar doktora geldim bugün muayene oldum genitalde gördüklerim varismis normalmış bebeğim hala ters dönmemis alttan muayene aklımda olduğu için kiloyu sormayı unuttum suyu bitmiş hareketi azalırsa hemen gel dedi aksilik olmasa 10 gün sonra kontrol nisan 5 te de sezeryan la alırız bu gidişle bu suyla dönmez dedi hakkımızda hayirlisi olsun
bir şey soracağım cnm senin de mi yumurtlama problemin vardı rezerv azlığı falan ? sorun neydi bazen böyle de olsa normal kalanlar var.Canım rabbim tez zamnda kucagını doldursun inşallah bende 7 sene cocuksuzluğun ne oldugunu bildiğîm için cok iyi anlıyorum seni ben 2 defa asılama yaptım tutmadı tam tup bebek tedavisine başladım ilaçlarımı aldım koldan iğneye basladım o ay hamile kaldım rabbim yüzüne baktı şükürler olsun inşallah seninde tez zamnda olur yanlız sana tavsiyem sorununun ne oldunu bilmiyorum ama rahat ve relax olman strese girme diycem ister îstemez tutacakmı tuttumu stresine giriyo ama inanki tedaviye basladımda içimde bi rahatlık vardı daha oncekî gibi cocuk illede cocuk değildi artık oluruna bırakmıştım tutarsa tutar amn deneyim ama şartlandırmadım bide o ay tatile gittik plansız olarak ordada cok eglendim ve tam yumurtlama zamanımdı tabi ben o an bunları sdusunmedim ama orda girdıgımız ilşkide oldugunu umuyorum stresten ve her sıkıntıdan uzakta olmak cok iyi eger boyle bi îmkanın varsa tup bebek oncesi bî kaç gunlüğüne eşinle bir kaçamak yap stres at derîm benim boyle oldu inşallah Allah büyük senînde olur canım rabbimden umidini kesme gercekten bende cok bekledim
Hayır canim ben alttan muayeneye takılmış durumdaydım nasıl olcak diye o yüzden sormadım hiç aklıma gelmedi hareketlerinde azalma hisseden suyunu azda olsa görürsen hemen gel dedi ben daha önce bi normal yaptım buda öyle olsun istedim ama bu durumda zor doktorum öyle keyfi sezeryan yapan biri değil istesende yapmıyo olursa mecburi sezeryanSuyunuzun ne kadar kaldığından bahsetmedi mi doktor canım ya? Aynı durumdayız sanırım
Bu perşembe yıkıcam canım kıyafetleri cumada temizlik olcak Allahın izniyle sonra rahatımHayır canım hiçbir şey olmaz. sen kirlenmesinden tedirgin oluyorsun diye hurçlara koy dedim. ben çekmecelerine ve dolabına direk yerleştirdim. Bu tip şeyleri çok fazla kafaya takmamak lazım. Doğdukları zaman her şey ile karşılaşacaklar ve bağışıklık sistemleri böyle böyle güçlenecek. Sen içini ferah tut. Ama hazırlıklarını da bitirmeyi ihmal etme. Bak benim 11 günüm kaldı inan 2 haftadır da doğru dürüst gücüm yok. Sona bırakmamak en iyisi... Hem için rahat eder hem de her türlü sürprize açık olursun...
haklısın aslında, bizim milletimiz öyle bilmiş bilmiş konuşup, bire bin katmayı çok seviyor, benim tepkim de sana degil o ifadeyeydi zaten, doğum konusunda rahatlatmak yerine korkutmayı seçiyorlar ne yazık ki... Ben olumlu düşünmenin olumlu sonuclar getirecegine inaniyorum o yüzden gönlünüzü ferah tutun canım, herkes icin hayırlısı....tabi ki herşeye değer ama çevredekilerin abartısı bunlar biz daha yaşamadık bilmiyoruz
Hiç bir sorun bulamadılar canım bende eşimde 7 sene gittik hsg rahim filmleri laparoskopiler bütün a dan z ye tesler hersey normal çıktı ama olmuyodu her ay bekliodum yok diyodum mutlaka bi sorun var yoksa neden olmasın diodum sma rabbim hiç ummadığım anda gonderdi meleğimi inşallah tamamına erdirir olmayan benim gibi bekleyen herkesede nasip etsin gercekten cok zor pazardan alıncak bişey değil en zor imtihanlardan biri bu rabbim kimseyi düşürmesin vıyle bi imtihana cunkü Allah korusun isyana kadar giidebilir kişi oyuzden ümidimi ben hiç yitirmedim kimse yitirmesin Allah büyükbir şey soracağım cnm senin de mi yumurtlama problemin vardı rezerv azlığı falan ? sorun neydi bazen böyle de olsa normal kalanlar var.
Canımmmm evlilikte 6. Senemizdi ve dört sene boyunca çocuk için çabaladık. Pcos hastasıyım buyumuyordu yumurtalar i.bazen ilaçlarla bile buyumedi. Eşimde varikosel vardı. Daha önce bir boş gebelik geçirince iyice çoktum bir ara. Neyse bu yaz otel ayarladık. Gittim birsuru bikini yazlık kıyafet vs doldurdum :) tatile gidip kafamızı iyice boşaltıp donuşte tüp bebeğe başlayacaktık. Otel rezervasyonumuz 14 ağustostu eylülde başlıcaktık işte. Ben pcoslu olduğumdan 40-45 günde regl olurum.ağustosun 4 uydu Ama 50 gunu gwçmişti regl olmadım teyzemin ısrarıyla test aldık ki test görmeye bile tahammülüm yoktu artık anlarsın beni eminim. Çık yıkıldım her negatif goruşte ağlama krizleri yaşadım. Direk tuvaletten anneme uzattım o testi ve herkes birbirine sarılıp ağlamaya başladı ki yazarken bile ağlıyorum bunları. Miniğim sürpriz yapmıştı işte . Hergun olmayan kişiler için dua ediyorum .inşallah benim gibi mucize yaşarsınız nolur ümidinizi kaybetmeyin .duygularıma tercüman olmuşsun cnm.senin gbileri okudukça moralim düzeliyor.Allah razı olsun inşallah o güzel günleri bize de yaşamak nasip olur.ben de 2 aşılama 2 düşük bir iptal tüp bebek şimdi yine tedavideyim inan harcanan paradan geçiyorsun artık işin manevi ruhsal tarafı çok zorluyor insanı.Allaha sığınarak dua ederek yoluma devam ediyorum. verecek olan ve alacak olan Allah..bir gün ben de böyle sizler gib hamileler topiğine yazıp sizler gibi sohbet etmek istiyorum inşallah hepinz kucağınıza sağlıkla alırsanız bebklerinizi. buarada senin sıkıntın neydi bende rezerv az özelden msj yazabilir msn sürecini neler yaptığını falan bir umut işte..
Ben de bekliyorum henüz hicbi işaret yok... Hayırlı zamanda gelsinler inşallah...Benimle ayni gun olan arkadaslar birbir dogurdu masallahSira bana ne zaman gelecek ki en ufak bi sanci filan yok bu ara icerisi cok guzel h3rhal yada benim minigim tembel cikisi bulamiyor bi turlu
Canım yaa üzülme bebeğini düşün kendi yuvanı düşün hem bak sen üzüldükce annende üzülüyo bazen oyle tepkileri bende alıyorum bsbamdan ama gercekten dedikleri dogru yaslandıkça çocuklasıyolar daha bir kırılgan oluyolar bende gecen cok sitrese girio aglafım hayta buyuzden cunkü bizde hormonlardan cok duygusalız biri bagırsa bir olumsuz bişey sezsek kırılıp aglıyoruz ama az kaldı bak su donem bi gecsin hayırlısıyla dogur sende rahatlıycsksın artık onlar bizim ailemiz boyle kabul etmek zorundayız anne baba evlat kardeş maalesef seçilmiyo onlar bize düşen kendimizi yıpratmamak heleki şu donem sen bebeğine konsatre ol ondan daha kıymetli yok canım ve anneni üzmeBeni merak eden arkadaşlara tesekkur ederim hiçbirşey düzelmedi bundan sonrada duzelmez beni kiran kendisi olduğu gibi yemekte yemiyor bizimle ustelik anneme kardesime de küstü. ortada bisey yok bana garez ediyor çok su azim surda 10 gün kaldi dogurmama resmen evi ikiye ayirdi annem tvyi tasitti salona kendi de gitti izlemeye.bir baba boyle olamaz evine gelen misafir oz kizi doğuracak üstelik ilk torun olacak yaptigi şeye bak.sörf annem için kaliyorum zavalli hem tansiyon hem sinir hastasi doğumdan bir sure sonra benimle evime gelecek torununa bakmaya. annenin yeri apayri dun ben agliyorum diye beni birakmadi salondabenimle ayni odada yatti annelik boyle bisey .annem sen olsan ne yapardin su n benim yav rumsun dedi.bende aynisini yapardim dedim benim cçocuğumu üzen kocanin yaninda yatmazdim.babam benim gözümden düştü onc de başka şeylerle benden rahatsiz olduğunu belli etmisti ama bu kopma noktasi oldu.beni düşünen arkadaşlara tesekkur ederim kimseyi uzmek istemem kendi derdimle benden bu kadar dunden beri aglamaktan gozlerim sis yanaklarim ve yuzum zonkluyor basim agriyor ben merak etmeyin diye yazdim konuyu kapatiyorum burada cunku cevap yazmayada duygusal anlamda gucum yok
Dinlenince geciyorsa yalanci sancidirkızlar yalancı sancı mı bilemiorm pazara çıktım bugun yol boyunca ara ara agrı gırdı. oğlumda cok hareketli bugün ewe geldik dinlenince biraz geçti.yorulmakla alakası olabilir mi bu sancı gibi bişeyin?
Gerçek doğum sancısı belden başlayıp kasıklara geçiyormuş ve dinlenince geçmiyormuş canım. Sanırım gerçek sancı değil seninki yorulunca kasılmalar bendede artıyorkızlar yalancı sancı mı bilemiorm pazara çıktım bugun yol boyunca ara ara agrı gırdı. oğlumda cok hareketli bugün ewe geldik dinlenince biraz geçti.yorulmakla alakası olabilir mi bu sancı gibi bişeyin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?