2015 Nisan Anneleri

Selam biz de nst den geldik, yok hiç Sancı falan.1 haftadır her gün regl ağrısı çekiyorum ama çıkmadı Sancı normal artık o ağrılar sona yaklaşıyorsun dedi Dr.

Allah hakkında en hayırlısı neyse onu versin canım. Rabbimin izniyle sağlıkla gelir inşallah

Herkes pıtı pıtı dogumlarini yapmaya basladi darisi basimiza, erkek anneleri bebeginizin isimlerini ne koydunuz?

Evett darısı başımıza:) Benim oğlumun adı Ahmet Kağan olacak nasipse:)

Aynı durumdayız:) Çarşamba günü kontrolde en az bir hafta daha gelmez bu bebek, yırttın dedi doktor:) Ben de üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Bir taraftan ne kadar dursa kar diyorum, bir taraftan da çok sabırsızlanıyorum onu kucağıma almak için

Allah yardımcın olsun canım. Zamanında, hayırlısıyla doğar inşallah bebeğin

Selam biz de nst den geldik, yok hiç Sancı falan.1 haftadır her gün regl ağrısı çekiyorum ama çıkmadı Sancı normal artık o ağrılar sona yaklaşıyorsun dedi Dr.

Bende de vardı canım adet sancıları ama NST'de hiç sancı çıkmadı. Doktor normal demişti. Düzenli olmadığı, giderek şiddetlenmediği ve dinlenince geçtiği sürece doğumu başlatacak bir ağrı değil. Hakkımızda hayırlısı bakalım

selale0101 Kuzum yazmayın demişsin Ama dayanamadım... nasılsın daha iyi misin?
İnan baban seni sığdıramıyor degil.. emeklilik öyle çalışan insanlar için çok zor bir süreç oluyor.. yeri değişir mi hiç evladın? Biraz bos konuştuğu ana denk gelmiş.. yaşlanınca böyle oluyorlar biz de mi olacağız bilemiyorum...
Ama sıkma canını ne olur şu an önemli olan sensin..

selam kızlar, bu sabah kahvaltıya arkadaşım geldi çok da severek ağırladım, çok özlemiştim ama çok yorucu oldu, belim çok agrıyor şimdi... Bu bel agrısı da bana ilk dogumumu hatırlattı, gecmeyen bel agrısı sonrası sancım başlamıştı.. umarım dinlenince gecer çünkü eşim gelmedi henüz, bu sabah yola çıkmıştı ama yolda buzlanmadan dolayı geri döndü, zaten iki tane yolcu otobüsü devrilmiş aynı yolda... O da sag salim gelsin, bebişim de zamanında sağlıkla gelsin inşallah...

Kuzum az da olsa hareket ediyorsa hiç korkma. Uyuyordur. Geçen beni de NST'de korkuttu sıpa ama doktor kızdı "Uyuyor çocuk kadın, uyuyor!" diye:)
Ay canım ne bileyim. Alışkın değilim bu kadar cılız hareket etmesine. Bir yerde saatte 10 kez hareket etmeli diye okudum. Şuan imkansız gib

Ay canım ne bileyim. Alışkın değilim bu kadar cılız hareket etmesine. Bir yerde saatte 10 kez hareket etmeli diye okudum. Şuan imkansız gib

Aynıyız kuzum emin ol. Annelik böyle telaş yaptırıyor işte. Bir saatte değil iki saatte en az 10 kez hareket etmeli. Cılız ya da güçlü fark etmez. Bir de sonuçta her iki saatte 10 defa hareket edecek diye bir kural yok ki. İki saat az hareket etse bile daha sonraki iki saat daha çok hareket edebilir. Hatta bir diğer iki saat boyunca neredeyse hiç hareket etmeyebilir. Bizim sıpanın iki saat boyunca sıfıra yakın hareketle uyuduğu oluyor:) Son dönemlerde doğumda kullanacakları enerjiyi depolamak için daha çok uyuyorlarmış.

annem bu konuda çok rahatlatıyor beni aslında 2 doğumu da çok kolay olmuş ben az daha wc ye düşüyormuşum gelmişim doğum başlamış annem tuvaletim geldi diye gitmiş döndüğünde kafam gözüküyormuş 1-2 ıkınmada çıkmışım kardeşimde de öle ebe eldiven bile giyemeden çıkmış ağrı sancı beni çok korkutmuyor oraya yapılacak müdaheleler korkutuyor dediğin gibi herkesin hakkında hayırlısı olsun

canım portakal çikolata pekmez falan ye soluna yat hareket edecektir 2 saatte 10 kez olacak ama bişeyler yiyip yattıktan sonra

Kizlar zaman durmus akmiyor sanki.bide bugün benim meleğim sürekli hickiriyor normalde bugün gidicektim görmeye ama gitmedim.36 hafta. Bitiminde gidiyim dedim.agrilar oldukçada sezeryana yoneliyorum Esim guluyor bana panik yapma diyor.offffff anne olmak çok zor.caminin cani yavrum ona bisey olacak diye aklim cikiyor.

Inş sağsalim varırsınız CNm , bel ağrıların içinde çok geçmiş olsun bu zamandan sonra artık misafir ağırlamak yerine sana yakın bir cafede görüşebilirsiniz hem senin içinde değişik bir ortam ve değişiklik olur . Ben öyle yapıyorum çokta güzel oluyor .

kızlar ben 2014 nisan annesiyim. benimde geçen yıl bu dönemler çok endişem oluyordu. bebek çok az hareket ediyordu hatta çok doktora gittik hareket etmediği için şimdi aşına yetmek üzere maşallah yerinde hiç durmuyor. karnımdaki o sakin bebekten eser yok. acele etmeyin hamileliğin tadını çıkarın karında durduğu gibi durmuyor bu bebişler :)

Iyi akşamlar arkadaşlar cekinerek yaziyorum bunlari ama vajinamin alt tarafinda et parçaları var 3 tane nedir bunlar yaa kafama taktim carsamba doktora gidince sorcam

Bir de bu nst de sanci nasil cikiyo doktor bana hic bi sey anlatmadi kalp atislari normal hareketler normal dedi sanci cikti cikmadi demedi

Iyi akşamlar arkadaşlar cekinerek yaziyorum bunlari ama vajinamin alt tarafinda et parçaları var 3 tane nedir bunlar yaa kafama taktim carsamba doktora gidince sorcam
canım bende sırf bu yüzden gittim bugün alt taraf derken tam olarak neresi vajinanın iç tarafımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…