2015 Nisan Anneleri

Bir de bu nst de sanci nasil cikiyo doktor bana hic bi sey anlatmadi kalp atislari normal hareketler normal dedi sanci cikti cikmadi demedi
canım normal dediyse sorum yok demektir sancı çıksa soyler nst sonucunu begenmezse serum takar yada bişeyler yemeni soyler bi daha bakılır

Hayırlısı olsun inş . O işini bilir ne zaman geleceğini , akıllı bıdıklar vardır bir bildikleri :))

Kizlar demonte den bebek odasi alan varmi. Bende istemeyi dusunuyorum sizce nasil mobilyasi.

3 sene once kizima almistim ben
cok ilgilenmislerdi sagolsunlar
ulasim sirasinda olusan hasarli parcalari falan temin etmislerdi ama
gercekten kaliteli degil
evimi degistirdigimde kizimin odasinida degistirmeyi dusunuyorum
ama parasina gore idare ederrr
Kizlar demonte den bebek odasi alan varmi. Bende istemeyi dusunuyorum sizce nasil mobilyasi.

Selam kızlar kısmetse ben 2. Çocuğuma hamileyim 5.5?yaşında bir kızım var şimdi de bir oğlumuz olacak geçen Dr gittik 21-22 Nisan gibi olur doğum dedi kızımı da epidural sezaryanla doğurmuştum oğlumda sezaryanla doğacak bugün büyük temizliğe başladık kocamla4 haftamız kaldı son zamanlar kendimi işle yormak istemiyorum

Ay canım ne bileyim. Alışkın değilim bu kadar cılız hareket etmesine. Bir yerde saatte 10 kez hareket etmeli diye okudum. Şuan imkansız gib

Gecen pazar acildeydim ayni sebepten :)
Sansima dr.umda ordaydi
24 saat icinde 10 kere oynasa yeter artik yeri daraldi dedi :)
Birde bnm suyum ust sinirda ondan hissetmiyormusum hafif hareketleri
sizinde oyle olabilir mi???

Hamisler daha once sezeryan olan arkadaslar nasil oldugunu anlatsalar olur mu?
CNm ben epitual elektronik oldum Türkiye'de elektronik yok galiba . Benimki dikişsiz oldu elektronik Birleştirme ile oldu ama ağrısı biraz oldu . Vucüt sonrası çok şişiyor bu yüzden dar Çorap giydirdiler bacakların şişme durumuna karşı . Üç gün sonra çoğu durumu atlatıyorsun . Ilk gece çok ağrım oldu oda hemşire fitil verdi çok şükür geçti zaten düzenli ilaç veriyorlar . Hastane den sonra bir hafta daha kullanıcağın ilaçlar oldu. Ilk zamanlar yataktan kalkarken , otururken çok dikkatli olman gerekiyor yaranın açılmaması için . Ikinci gün duş aldırdılar ki bu seni çok iyi yapıyor kendine geliyorsun ve yavaştan hareket kabiliyetin artıyor. Bebek ilk etapta çok ağır olmuyacağı için kucağına Alman sorun olmuyor . Aklımda olanlar bunlar CNm , yanlız şunu bilmek lazım sezeryan yerlerin tamamen iyileşmiyor bir yıl sonra bile üzerine bastırdığında bir acı oluyor hafifte olsa geçmiyor malasef . Bu yüzden keşke benim elimde olsada normal yapsam . Gerçekten en sağlıklısı normal olan . Iyileşme sürece çok daha hızlı ve kalıcı hasarı yok .

Sagol canim cvp verdigin icin ben cok netten alma taraftari degilm sonucta gormeden aliyoruz.

canım peki doğumdan sonra karnına bişey sarabildinmi sezeryan korseleri falan var

Inş herşey düzelir CNm , benim rahmetli babamda çok huysuzdu yaşlandıkça çok fena oluyorlar , hep derdi sen benim halan minik kızımsın diye ve eklerdi biz ne yaptıysak sizi düşündüğümüz için yaptık diye . Bilemiyor ki insan neye göre nasıl davranacağını bazen gerçekten çok Anlamsız harekette bulabiliyorlar . Bizde hassas olunca tabi daha tahammül dışı oluyor . Yinede nazları bizlere oluyor elden birşey gelse keşke . Umarım kırgınlıklar geçer ve oda anlayıp vazgeçer bu küslükten.

Selam kızlar günümü de atlattım şükür bulasiklari yerlestiriyorum annem de evi süpürüyor sağolsun yine ne varsa ana larda var Allah razı olsun yoksa altından kalkamazdim 30 kişiye yakin dik
Bunu da atlattik artık bebisin çantasını hazirlasam hiç fena olmayacak

canım peki doğumdan sonra karnına bişey sarabildinmi sezeryan korseleri falan var

Benim dr.um hastaneden korsemi takip cikardi
40 gun cikmicak bu korse dediii
takabiliyorsunuzzz
daha oncede yazdim gobegin sallanmasini engelledigi icin aci azaliyorrrr

Melegimin cevabima atladim ama kac yillikk arkadasizzz o kadar olsun :) :) :)

Benim yiğenimin adı Mahmut eymen ) görünce heyecanlandım Rabbim güzel ömür nasip etsin inş CNm . Ismi gibi güzel olur umarım .
A gercektenmi demekki uyumlu sevindim valla:) Rabbim hepimizin yavrusuna güzel ömürler versin. Mahmut kp adı esim daha ilk tanıstıgımız günlerde oglum olunca adını babamın ismini koycam diyordu esimde dedesinin ismini almış sonra ben eymende isteyince Mahmut Eymen oldu kuzumun adı cinsiyeti belli olmadan ismi hazırdı: )

Benim dr.um hastaneden korsemi takip cikardi
40 gun cikmicak bu korse dediii
takabiliyorsunuzzz
daha oncede yazdim gobegin sallanmasini engelledigi icin aci azaliyorrrr

Melegimin cevabima atladim ama kac yillikk arkadasizzz o kadar olsun :) :) :)
çok sağol canım ama her korse olmuyo değilmi sezeryan için ayrı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…