canım normal dediyse sorum yok demektir sancı çıksa soyler nst sonucunu begenmezse serum takar yada bişeyler yemeni soyler bi daha bakılırBir de bu nst de sanci nasil cikiyo doktor bana hic bi sey anlatmadi kalp atislari normal hareketler normal dedi sanci cikti cikmadi demedi
canım ben çantamı hazırlamadım daha ama bi paketi koyarım normal doğumda kanama daha çok oluyo ped küçük gelebilir ben bebek bezi kullanmıstım iki günKizlar hastane cantaniza kac tane ped koydunuz kanamalar icin
Bilge KaganHerkes pıtı pıtı dogumlarini yapmaya basladi darisi basimiza, erkek anneleri bebeginizin isimlerini ne koydunuz?
Hayırlısı olsun inş . O işini bilir ne zaman geleceğini , akıllı bıdıklar vardır bir bildikleri :))Bizde kontrolden geldik kızlar,ben heyecanla kızımı beklerken dr teyzesi yerinden memnun boşuna bekleme dedi, uzileyim mi sevineyim mi bilemedim kızlar yaaa, 3.300 olmus kilosu .. Tabi o iyi olsun vaktinde gelsin onemli olan bu ama bende cok yoruldum bunaldim biran once kavusmak istiyorum artik kızımaherseyin hayirlisi Allahtan hepimiz icin..
canım özeline bakarmısıncanım bende sırf bu yüzden gittim bugün alt taraf derken tam olarak neresi vajinanın iç tarafımı
Kizlar demonte den bebek odasi alan varmi. Bende istemeyi dusunuyorum sizce nasil mobilyasi.
Benim yiğenimin adı Mahmut eymenAllah kısmet ederse Mahmut Eymen olucak insallah
internet gitmişti geç yazdım canım kusura bakmacanım özeline bakarmısın
Ay canım ne bileyim. Alışkın değilim bu kadar cılız hareket etmesine. Bir yerde saatte 10 kez hareket etmeli diye okudum. Şuan imkansız gib
CNm ben epitual elektronik oldum Türkiye'de elektronik yok galiba . Benimki dikişsiz oldu elektronik Birleştirme ile oldu ama ağrısı biraz oldu . Vucüt sonrası çok şişiyor bu yüzden dar Çorap giydirdiler bacakların şişme durumuna karşı . Üç gün sonra çoğu durumu atlatıyorsun . Ilk gece çok ağrım oldu oda hemşire fitil verdi çok şükür geçti zaten düzenli ilaç veriyorlar . Hastane den sonra bir hafta daha kullanıcağın ilaçlar oldu. Ilk zamanlar yataktan kalkarken , otururken çok dikkatli olman gerekiyor yaranın açılmaması için . Ikinci gün duş aldırdılar ki bu seni çok iyi yapıyor kendine geliyorsun ve yavaştan hareket kabiliyetin artıyor. Bebek ilk etapta çok ağır olmuyacağı için kucağına Alman sorun olmuyor . Aklımda olanlar bunlar CNm , yanlız şunu bilmek lazım sezeryan yerlerin tamamen iyileşmiyor bir yıl sonra bile üzerine bastırdığında bir acı oluyor hafifte olsa geçmiyor malasef . Bu yüzden keşke benim elimde olsada normal yapsam . Gerçekten en sağlıklısı normal olan . Iyileşme sürece çok daha hızlı ve kalıcı hasarı yok .Hamisler daha once sezeryan olan arkadaslar nasil oldugunu anlatsalar olur mu?
Sagol canim cvp verdigin icin ben cok netten alma taraftari degilm sonucta gormeden aliyoruz.3 sene once kizima almistim ben
cok ilgilenmislerdi sagolsunlar
ulasim sirasinda olusan hasarli parcalari falan temin etmislerdi ama
gercekten kaliteli degil
evimi degistirdigimde kizimin odasinida degistirmeyi dusunuyorum
ama parasina gore idare ederrr
canım peki doğumdan sonra karnına bişey sarabildinmi sezeryan korseleri falan varCNm ben epitual elektronik oldum Türkiye'de elektronik yok galiba . Benimki dikişsiz oldu elektronik Birleştirme ile oldu ama ağrısı biraz oldu . Vucüt sonrası çok şişiyor bu yüzden dar Çorap giydirdiler bacakların şişme durumuna karşı . Üç gün sonra çoğu durumu atlatıyorsun . Ilk gece çok ağrım oldu oda hemşire fitil verdi çok şükür geçti zaten düzenli ilaç veriyorlar . Hastane den sonra bir hafta daha kullanıcağın ilaçlar oldu. Ilk zamanlar yataktan kalkarken , otururken çok dikkatli olman gerekiyor yaranın açılmaması için . Ikinci gün duş aldırdılar ki bu seni çok iyi yapıyor kendine geliyorsun ve yavaştan hareket kabiliyetin artıyor. Bebek ilk etapta çok ağır olmuyacağı için kucağına Alman sorun olmuyor . Aklımda olanlar bunlar CNm , yanlız şunu bilmek lazım sezeryan yerlerin tamamen iyileşmiyor bir yıl sonra bile üzerine bastırdığında bir acı oluyor hafifte olsa geçmiyor malasef . Bu yüzden keşke benim elimde olsada normal yapsam . Gerçekten en sağlıklısı normal olan . Iyileşme sürece çok daha hızlı ve kalıcı hasarı yok .
Inş herşey düzelir CNm , benim rahmetli babamda çok huysuzdu yaşlandıkça çok fena oluyorlar , hep derdi sen benim halan minik kızımsın diye ve eklerdi biz ne yaptıysak sizi düşündüğümüz için yaptık diye . Bilemiyor ki insan neye göre nasıl davranacağını bazen gerçekten çok Anlamsız harekette bulabiliyorlar . Bizde hassas olunca tabi daha tahammül dışı oluyor . Yinede nazları bizlere oluyor elden birşey gelse keşke . Umarım kırgınlıklar geçer ve oda anlayıp vazgeçer bu küslükten.Beni merak eden arkadaşlara tesekkur ederim hiçbirşey düzelmedi bundan sonrada duzelmez beni kiran kendisi olduğu gibi yemekte yemiyor bizimle ustelik anneme kardesime de küstü. ortada bisey yok bana garez ediyor çok su azim surda 10 gün kaldi dogurmama resmen evi ikiye ayirdi annem tvyi tasitti salona kendi de gitti izlemeye.bir baba boyle olamaz evine gelen misafir oz kizi doğuracak üstelik ilk torun olacak yaptigi şeye bak.sörf annem için kaliyorum zavalli hem tansiyon hem sinir hastasi doğumdan bir sure sonra benimle evime gelecek torununa bakmaya. annenin yeri apayri dun ben agliyorum diye beni birakmadi salondabenimle ayni odada yatti annelik boyle bisey .annem sen olsan ne yapardin su n benim yav rumsun dedi.bende aynisini yapardim dedim benim cçocuğumu üzen kocanin yaninda yatmazdim.babam benim gözümden düştü onc de başka şeylerle benden rahatsiz olduğunu belli etmisti ama bu kopma noktasi oldu.beni düşünen arkadaşlara tesekkur ederim kimseyi uzmek istemem kendi derdimle benden bu kadar dunden beri aglamaktan gozlerim sis yanaklarim ve yuzum zonkluyor basim agriyor ben merak etmeyin diye yazdim konuyu kapatiyorum burada cunku cevap yazmayada duygusal anlamda gucum yok
canım peki doğumdan sonra karnına bişey sarabildinmi sezeryan korseleri falan var
A gercektenmi demekki uyumlu sevindim valla:) Rabbim hepimizin yavrusuna güzel ömürler versin. Mahmut kp adı esim daha ilk tanıstıgımız günlerde oglum olunca adını babamın ismini koycam diyordu esimde dedesinin ismini almış sonra ben eymende isteyince Mahmut Eymen oldu kuzumun adı cinsiyeti belli olmadan ismi hazırdı: )Benim yiğenimin adı Mahmut eymen) görünce heyecanlandım Rabbim güzel ömür nasip etsin inş CNm . Ismi gibi güzel olur umarım .
çok sağol canım ama her korse olmuyo değilmi sezeryan için ayrı oluyoBenim dr.um hastaneden korsemi takip cikardi
40 gun cikmicak bu korse dediii
takabiliyorsunuzzz
daha oncede yazdim gobegin sallanmasini engelledigi icin aci azaliyorrrr
Melegimin cevabima atladim ama kac yillikk arkadasizzz o kadar olsun :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?