2015 Nisan Anneleri

Hanımlar hayırlı aksamlar iki gundur Afedersiniz yogun akintim var ve camasirim islak olacak kadar gunfe kac kere degistiriyorum doktor dogum zamani geldigi icin dedi hareketli maşallah sizde durum nasil

Nasil rahatlattin Allah razi olsun senden arkadasim:) bunu duymak o kadar iyi geldi ki..cok sakin bir bebegim var hep kucuk kucuk hareket ediyor, kac kere hareket etmiyor diye panikle doktora gittim hersey normal cikti. Senden de duyunca icim rahat etti:)

Allah bağışlasın yavrunu:) Ne güzel oluyor böyle çocuğunu doğurmuş, büyütmüş anneleri görmek:) Darısı bizim başımıza inşallah

Bir de bu nst de sanci nasil cikiyo doktor bana hic bi sey anlatmadi kalp atislari normal hareketler normal dedi sanci cikti cikmadi demedi

NST'de üstteki çizgiler bebeğin kalp atışlarını, alttaki çizgiler de annenin sancılarını gösteriyor kuzum. Doktorun herhangi bir şey söylemediyse kasılma yok demektir. NST'de kasılma çıkarsa mutlaka söylüyorlar çünkü

diş ağrısı çok zor cnm yaaa, dayanamayacak gibi olursan kullanabildiğimiz bir ağrı kesici al, çok kötüyse dişçiye git bir ilaç verir.
bu arada ne yersen ye fırçala, ılık tuzlu su ile gargara da ağrını hafifletebilir.geçmiş olsun.

Allah bağışlasın çocuklarını canım:) Yapabildiğin kadarını yap elbette ama kendini de çok yorma. Kolaylık diliyorum hem temizlikte hem doğumunda:)

Sezeryan anında ne kadar acı hissediliyor acaba hamişler?
sezeryan anında acı hissedilmiyor canım, genel olursa zaten sonuna kadar uyuyorsun, ayıldığında hissetmeye başlıyorsun, ağrı kesici yapılıyor. spinal veya epidural de belden yapılan iğneden sonra da hiçbir şey hissetmiyorsun. hatta ameliyattan saatler sonra hissetmeye başlıyorsun, o zamana kadar da ağrıların en dayanılmaz kısmı geçmiş oluyor zaten, yine ağrı olduğunda ağrı kesici yapılıyor

kızlar bu iki hafta içinde bebeğim kilo alsın diye ne yapmalıyım bal pekmez yiyemiyorum bu arada

kızlar bu iki hafta içinde bebeğim kilo alsın diye ne yapmalıyım bal pekmez yiyemiyorum bu arada
dr un en iyisini bilir cnm bu konuda ama proteinin, meyvenin kilo aldırdığını biliyorum. kabızlık sorunun yoksa muz ye mesela. kaşar peyniri, yumurta, et, süt. kızıma hamileliğimde son zamanlarda diş rahatsızlığımdan dolayı yiyemediğimden kilosu azdı, araştırmıştım bunlar kalmış aklımda

e geçmiş olsun ve bravo iyi cesaret etmişsin. ben bu sezon katılmadım güne sadece param dolanıyor, bana gelince de sadece para toplanacak. aman dinlen iyice sonra başlarsın diğer işlere.
ama eminim sırtından büyük bir yük kalkmıştır, geçmiş olsun

kızlar avent biberon ve emzik alicam ama kodları numarasi varmı yoksa yeni doğan dememiz yeterli olur mu, eczaneye getirtcem?

Ayyy kolay gelsin kuzum çok işiniz var gerçekten :) Bende pazartesi yapacağım kısmetse büyük temizliği. Kolay gelsin inşallah çabucak biterde babayla keyif yaparsınız sonra :)
cok sagol canım yorulduk valla esim benden cok yoruldu sagolsun benden güzel temizlik yaptıama bitmedi perdelr yıkanıyo simdide,yarın devam edecegiz.daha camlarla beyaz esyaların silinmesi var onlarda annem gelince artık.Sende cok yorma kendini otura otura yaptım,dinlene dinlene yap canım.eninde sonunda bitiyo temizlik

insallah canım .tedaviyle olmadım evliliğimin 7. ayında gebe kaldım ben.ama tedaviye nisanlanınca basladım cocuk istediğim için bide doktorlar zor olabilir dediği için.bende pko hipotroit yumurtlama sorunu vardı ilaçsız adet olamıyordum 13 yasımdan beri adet söktürücü dogum kontrol hapı kullandm bides kalp şeklindeydi rahmim.esimdede 2. derece varikosel hız ve morfoloji sorunu vardı.klomen vs kullandım yumurtlama olmadı.gebe kaldıgım ay esim varikosel amelyatı ben histereskopi olacaktım Rabbim nasip etti.sogan kürü yaptım,41 gün Meryem Suresi okudum 2 hurmaya tekini esim tekini ben yedim 41 gün,21 Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir 21 gün suya okuyup içtim oruc acarken Ramazan ayıydı.bide ovulasyon testi kullandım.İnsallah en yakın zamanda sen ve tüm isteyenlere yavrusuna kavussun.

Son düzenleme:
aynı sayılırız cnm, benim kızım da 2009 haziran doğumlu, şimdi de oğlumuz olacak kısmetse. hayırlısıyla kavuşsun ablalarımız kardeşlerine.
benim kızım baya kabullendi kardeş olayını, alıştı, okula giderken çoğunlukla karnımı da öpüyor. herşeye dahil ediyor artık, evin bir bireyi olarak görüp bütün planlara vs. katıyor kardeşini. bakalım doğduktan sonra nasıl olacak? sizde durumlar nasıl?

Benim dr.um hastaneden korsemi takip cikardi
40 gun cikmicak bu korse dediii
takabiliyorsunuzzz
daha oncede yazdim gobegin sallanmasini engelledigi icin aci azaliyorrrr

Melegimin cevabima atladim ama kac yillikk arkadasizzz o kadar olsun :) :) :)
Canımsın senin Canın sağolsun olmaz öyle bir durum hiç merak etme , bizler ilk gözağrılarımızın analarıyız şimdide ikinciler olucak daha ne olsun Rabbimden daim dostluklar nasip etmesini diliyorum inş.

çok sağol canım muzu bende duymuştum

kızlar avent biberon ve emzik alicam ama kodları numarasi varmı yoksa yeni doğan dememiz yeterli olur mu, eczaneye getirtcem?
biberon da emzik de almadım ben, kızım hiçbirini almamıştı çünkü, doğumdan çok sonra almıştım. özellikle ilk zamanlar biberonun kullanılmamasından yanayım, biberonun kolaylığına alışan bebekler genelde anne memesini reddediyor çünkü zorlarına gidiyor bıdıkların. 3 aylıkken göreve başladığımda bile ucu kaşıklı biberonla verdi bakıcım sütünü mamasını

canım peki doğumdan sonra karnına bişey sarabildinmi sezeryan korseleri falan var
Ben korse kullanmadım tatlım , bilmiyorum açıkçası nasıl olurdu diye ama düşük bel don kullanma bir süre oranın üzerine çamaşır lastiği gelmesin dediler bir süre için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…