- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 103
- 44
Benim doktorum gunde 10 kez hareket ediyorsa korkma demistiAy canım ne bileyim. Alışkın değilim bu kadar cılız hareket etmesine. Bir yerde saatte 10 kez hareket etmeli diye okudum. Şuan imkansız gib
Nasil rahatlattin Allah razi olsun senden arkadasim:) bunu duymak o kadar iyi geldi ki..cok sakin bir bebegim var hep kucuk kucuk hareket ediyor, kac kere hareket etmiyor diye panikle doktora gittim hersey normal cikti. Senden de duyunca icim rahat etti:)kızlar ben 2014 nisan annesiyim. benimde geçen yıl bu dönemler çok endişem oluyordu. bebek çok az hareket ediyordu hatta çok doktora gittik hareket etmediği için şimdi aşına yetmek üzere maşallah yerinde hiç durmuyor. karnımdaki o sakin bebekten eser yok. acele etmeyin hamileliğin tadını çıkarın karında durduğu gibi durmuyor bu bebişler :)
kızlar ben 2014 nisan annesiyim. benimde geçen yıl bu dönemler çok endişem oluyordu. bebek çok az hareket ediyordu hatta çok doktora gittik hareket etmediği için şimdi aşına yetmek üzere maşallah yerinde hiç durmuyor. karnımdaki o sakin bebekten eser yok. acele etmeyin hamileliğin tadını çıkarın karında durduğu gibi durmuyor bu bebişler :)
Bir de bu nst de sanci nasil cikiyo doktor bana hic bi sey anlatmadi kalp atislari normal hareketler normal dedi sanci cikti cikmadi demedi
diş ağrısı çok zor cnm yaaa, dayanamayacak gibi olursan kullanabildiğimiz bir ağrı kesici al, çok kötüyse dişçiye git bir ilaç verir.kızlar bugün dişim öldürüyor beni resmen zonkluyo başıma vuruyorsoğuk algınlığım da geçmedi son bir hafta kaldı sabret didem diyorum :) kızlar çok fazla şikayetçiyim her şeyden galiba kusura bakmayın :) aslında şükretmem gerekiyor biliyorum :) Rabbimin tüm lütfuna şükürler olsun :) iyi geceler canlar :)
Selam kızlar kısmetse ben 2. Çocuğuma hamileyim 5.5?yaşında bir kızım var şimdi de bir oğlumuz olacak geçen Dr gittik 21-22 Nisan gibi olur doğum dedi kızımı da epidural sezaryanla doğurmuştum oğlumda sezaryanla doğacak bugün büyük temizliğe başladık kocamla4 haftamız kaldı son zamanlar kendimi işle yormak istemiyorum
sezeryan anında acı hissedilmiyor canım, genel olursa zaten sonuna kadar uyuyorsun, ayıldığında hissetmeye başlıyorsun, ağrı kesici yapılıyor. spinal veya epidural de belden yapılan iğneden sonra da hiçbir şey hissetmiyorsun. hatta ameliyattan saatler sonra hissetmeye başlıyorsun, o zamana kadar da ağrıların en dayanılmaz kısmı geçmiş oluyor zaten, yine ağrı olduğunda ağrı kesici yapılıyorSezeryan anında ne kadar acı hissediliyor acaba hamişler?
dr un en iyisini bilir cnm bu konuda ama proteinin, meyvenin kilo aldırdığını biliyorum. kabızlık sorunun yoksa muz ye mesela. kaşar peyniri, yumurta, et, süt. kızıma hamileliğimde son zamanlarda diş rahatsızlığımdan dolayı yiyemediğimden kilosu azdı, araştırmıştım bunlar kalmış aklımdakızlar bu iki hafta içinde bebeğim kilo alsın diye ne yapmalıyım bal pekmez yiyemiyorum bu arada
e geçmiş olsun ve bravo iyi cesaret etmişsin. ben bu sezon katılmadım güne sadece param dolanıyor, bana gelince de sadece para toplanacak. aman dinlen iyice sonra başlarsın diğer işlere.Selam kızlar günümü de atlattım şükür bulasiklari yerlestiriyorum annem de evi süpürüyor sağolsun yine ne varsa ana larda var Allah razı olsun yoksa altından kalkamazdim 30 kişiye yakin dik
Bunu da atlattik artık bebisin çantasını hazirlasam hiç fena olmayacak
cok sagol canımAyyy kolay gelsin kuzum çok işiniz var gerçekten :) Bende pazartesi yapacağım kısmetse büyük temizliği. Kolay gelsin inşallah çabucak biterde babayla keyif yaparsınız sonra :)
insallah canım .tedaviyle olmadım evliliğimin 7. ayında gebe kaldım ben.ama tedaviye nisanlanınca basladım cocuk istediğim için bide doktorlar zor olabilir dediği için.bende pko hipotroit yumurtlama sorunu vardı ilaçsız adet olamıyordum 13 yasımdan beri adet söktürücü dogum kontrol hapı kullandm bides kalp şeklindeydi rahmim.esimdede 2. derece varikosel hız ve morfoloji sorunu vardı.klomen vs kullandım yumurtlama olmadı.gebe kaldıgım ay esim varikosel amelyatı ben histereskopi olacaktım Rabbim nasip etti.sogan kürü yaptım,41 gün Meryem Suresi okudum 2 hurmaya tekini esim tekini ben yedim 41 gün,21 Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir 21 gün suya okuyup içtim oruc acarken Ramazan ayıydı.bide ovulasyon testi kullandım.İnsallah en yakın zamanda sen ve tüm isteyenlere yavrusuna kavussun.ahh öyle mi cnm ya.kadere bak şimdi sen isteyenlere vesile oluyorsun.Allah razı olsun aminn inşallah..ben de inşallah hamile olduğum zaman benim gibi böyle isteyen tüm herkese dualar ederim. tedaviyle mi oldu senin de cnm nasıl bir süreçti ve neler yaptın kısaca anlatabilir misin ?
aynı sayılırız cnm, benim kızım da 2009 haziran doğumlu, şimdi de oğlumuz olacak kısmetse. hayırlısıyla kavuşsun ablalarımız kardeşlerine.Selam kızlar kısmetse ben 2. Çocuğuma hamileyim 5.5?yaşında bir kızım var şimdi de bir oğlumuz olacak geçen Dr gittik 21-22 Nisan gibi olur doğum dedi kızımı da epidural sezaryanla doğurmuştum oğlumda sezaryanla doğacak bugün büyük temizliğe başladık kocamla4 haftamız kaldı son zamanlar kendimi işle yormak istemiyorum
Canımsın senin Canın sağolsun olmaz öyle bir durum hiç merak etme , bizler ilk gözağrılarımızın analarıyız şimdide ikinciler olucak daha ne olsun Rabbimden daim dostluklar nasip etmesini diliyorum inş.Benim dr.um hastaneden korsemi takip cikardi
40 gun cikmicak bu korse dediii
takabiliyorsunuzzz
daha oncede yazdim gobegin sallanmasini engelledigi icin aci azaliyorrrr
Melegimin cevabima atladim ama kac yillikk arkadasizzz o kadar olsun :) :) :)
çok sağol canım muzu bende duymuştumdr un en iyisini bilir cnm bu konuda ama proteinin, meyvenin kilo aldırdığını biliyorum. kabızlık sorunun yoksa muz ye mesela. kaşar peyniri, yumurta, et, süt. kızıma hamileliğimde son zamanlarda diş rahatsızlığımdan dolayı yiyemediğimden kilosu azdı, araştırmıştım bunlar kalmış aklımda
biberon da emzik de almadım ben, kızım hiçbirini almamıştı çünkü, doğumdan çok sonra almıştım. özellikle ilk zamanlar biberonun kullanılmamasından yanayım, biberonun kolaylığına alışan bebekler genelde anne memesini reddediyor çünkü zorlarına gidiyor bıdıkların.kızlar avent biberon ve emzik alicam ama kodları numarasi varmı yoksa yeni doğan dememiz yeterli olur mu, eczaneye getirtcem?
Ben korse kullanmadım tatlım , bilmiyorum açıkçası nasıl olurdu diye ama düşük bel don kullanma bir süre oranın üzerine çamaşır lastiği gelmesin dediler bir süre için.canım peki doğumdan sonra karnına bişey sarabildinmi sezeryan korseleri falan var
Valla canim bebege en guzel kilo aldiran sey tarhana ve portakal.kızlar bu iki hafta içinde bebeğim kilo alsın diye ne yapmalıyım bal pekmez yiyemiyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?