ya benim midem herşeyi kaldırmıyo tarhana çorbasınıda yiyemiyorum ama sütü fındığı falan artırdım meyvede yiyorum muzda yiyecem ama kabızlıktan korkuyorum malum sonu basur oluyo şimdi 3buçuk civarında 2 hafta içinde dönmezse alıcak doktor 3 kilo olsa bari diyorumValla canim bebege en guzel kilo aldiran sey tarhana ve portakal.
Aslinda o da geldi aklima ama çocukla evde daha rahat oluyor diye düşündüm, bir de bu kadar yorulacagimi tahmin etmiyordum... Kızkardeşim yardima gelecekti ama o gecikince hersey bana kaldiInş sağsalim varırsınız CNm , bel ağrıların içinde çok geçmiş olsun bu zamandan sonra artık misafir ağırlamak yerine sana yakın bir cafede görüşebilirsiniz hem senin içinde değişik bir ortam ve değişiklik olur . Ben öyle yapıyorum çokta güzel oluyor .
Ben normal Doğumu çok beklemiştim hatta son güne kadar bekledik ama kızım gelmedi suyum da azar azar gitmiş ve bitmişti. Sezaryan oldum ben spinal anestezi ile oldum. Bebeğimin doğduğu anı görmek yaşamak gerçekten tarifsizdi.. Onun ağlamasıyla ben de ağlamıştım. Zaten acı hissetmiyorsunuz çıkınca da Ağrı kesiciler falan iyi geliyor. Ama genel anesteziye göre daha çabuk toparlanıyor insan. 1-2 saat sonra da yavaş yavaş yürümeye başladım ondan sonrası daha kolay. Sadece benim ertesi gün boynum tutulmuştu o da anestezinin etkisiymiş ama Zeytinyağı masajı ve sıcak su torbasıyla bi günde geçmişti. Bi de kızlar başağrısı olabilir onda da kahve tüketmek iyi geliyor. Ama çok korkulu bi süreç değil içinizi ferah tutun, o minicik yumuk yumuk elleri görünce insan herşeyi unutuyor zaten..Hamisler daha once sezeryan olan arkadaslar nasil oldugunu anlatsalar olur mu?
Ben bir paket koydum 12 tane olandan ama lohusa için olan ped , sonrasında normal gayet iyi idare etti .Kizlar hastane cantaniza kac tane ped koydunuz kanamalar icin
Evet canım inşallah dediğin gibidir arada hareket etti şükür. Sağol canım..Aynıyız kuzum emin ol. Annelik böyle telaş yaptırıyor işte. Bir saatte değil iki saatte en az 10 kez hareket etmeli. Cılız ya da güçlü fark etmez. Bir de sonuçta her iki saatte 10 defa hareket edecek diye bir kural yok ki. İki saat az hareket etse bile daha sonraki iki saat daha çok hareket edebilir. Hatta bir diğer iki saat boyunca neredeyse hiç hareket etmeyebilir. Bizim sıpanın iki saat boyunca sıfıra yakın hareketle uyuduğu oluyor:) Son dönemlerde doğumda kullanacakları enerjiyi depolamak için daha çok uyuyorlarmış.
Biraz harkeetlendi canım şükür çok sağol. İnşallah gerek kalmaz. Arada ahareket edince saymiyim diyorum gerek var mı saymaya o zaman ki.canım portakal çikolata pekmez falan ye soluna yat hareket edecektir 2 saatte 10 kez olacak ama bişeyler yiyip yattıktan sonra
Çok sağolun :) evham yapıyoruz galiba bendeninşallah sneeye böyle mutlu sonla biten tecrübelerimi paylaşırım :)kızlar ben 2014 nisan annesiyim. benimde geçen yıl bu dönemler çok endişem oluyordu. bebek çok az hareket ediyordu hatta çok doktora gittik hareket etmediği için şimdi aşına yetmek üzere maşallah yerinde hiç durmuyor. karnımdaki o sakin bebekten eser yok. acele etmeyin hamileliğin tadını çıkarın karında durduğu gibi durmuyor bu bebişler :)
24 saatte 10 hareketse süper ama belki şu çok olduğu için size öyle demişlerdir. Benin suya doktor hep normal diyo çok yorum yapmıyoGecen pazar acildeydim ayni sebepten :)
Sansima dr.umda ordaydi
24 saat icinde 10 kere oynasa yeter artik yeri daraldi dedi :)
Birde bnm suyum ust sinirda ondan hissetmiyormusum hafif hareketleri
sizinde oyle olabilir mi???
Spinal anestezi ile epidural arasındaki fark ne peki?bunlardan birini ben mi seçicem yoksa dr yönlendirir mi?Ben normal Doğumu çok beklemiştim hatta son güne kadar bekledik ama kızım gelmedi suyum da azar azar gitmiş ve bitmişti. Sezaryan oldum ben spinal anestezi ile oldum. Bebeğimin doğduğu anı görmek yaşamak gerçekten tarifsizdi.. Onun ağlamasıyla ben de ağlamıştım. Zaten acı hissetmiyorsunuz çıkınca da Ağrı kesiciler falan iyi geliyor. Ama genel anesteziye göre daha çabuk toparlanıyor insan. 1-2 saat sonra da yavaş yavaş yürümeye başladım ondan sonrası daha kolay. Sadece benim ertesi gün boynum tutulmuştu o da anestezinin etkisiymiş ama Zeytinyağı masajı ve sıcak su torbasıyla bi günde geçmişti. Bi de kızlar başağrısı olabilir onda da kahve tüketmek iyi geliyor. Ama çok korkulu bi süreç değil içinizi ferah tutun, o minicik yumuk yumuk elleri görünce insan herşeyi unutuyor zaten..
Ay kuzum bende neyi sayacağımı şaşırıyorum elini kolunu bacağını geriyor arada geriniyor bunun dışında can yakan hareketmiş uyandıran hareketmiş hiç yaşamadım.bende endişeleniyorum çoğu vakitEvet canım inşallah dediğin gibidir arada hareket etti şükür. Sağol canım..
Biraz harkeetlendi canım şükür çok sağol. İnşallah gerek kalmaz. Arada ahareket edince saymiyim diyorum gerek var mı saymaya o zaman ki.
Çok sağolun :) evham yapıyoruz galiba bendeninşallah sneeye böyle mutlu sonla biten tecrübelerimi paylaşırım :)
24 saatte 10 hareketse süper ama belki şu çok olduğu için size öyle demişlerdir. Benin suya doktor hep normal diyo çok yorum yapmıyo
Nasillll canimmm eminmisinnnnnnBenim nişanım geldi galiba
hadi hayırlısııBenim nişanım geldi galiba
Bende biberon kullanmayı düşünmüyorum aynı senin gibi düşünüyorum ama emzik konusunda kararsızim alırım bulunsun diyorumbiberon da emzik de almadım ben, kızım hiçbirini almamıştı çünkü, doğumdan çok sonra almıştım. özellikle ilk zamanlar biberonun kullanılmamasından yanayım, biberonun kolaylığına alışan bebekler genelde anne memesini reddediyor çünkü zorlarına gidiyor bıdıkların.3 aylıkken göreve başladığımda bile ucu kaşıklı biberonla verdi bakıcım sütünü mamasını
Ayy ne heyecan verici hadi hayırlısıBenim nişanım geldi galiba
sezeryan korsesi adi altinda satiliyorçok sağol canım ama her korse olmuyo değilmi sezeryan için ayrı oluyo
ilk kizim 3740 dogduuukızlar bu iki hafta içinde bebeğim kilo alsın diye ne yapmalıyım bal pekmez yiyemiyorum bu arada
Amin cnm bnm insaallahhhhCanımsın senin Canın sağolsun olmaz öyle bir durum hiç merak etme , bizler ilk gözağrılarımızın analarıyız şimdide ikinciler olucak daha ne olsun Rabbimden daim dostluklar nasip etmesini diliyorum inş.
Spinal anestezi ile epidural arasındaki fark ne peki?bunlardan birini ben mi seçicem yoksa dr yönlendirir mi?
Doktor unu ara din mi Canımİç çamaşırıma düşmüş kaskatı sarı bi parça tıkaç düştü sanırım ama emin olamıyorum neki bu
Canim uyuyunca istah olmuyo eger bi rahatsizligin yoksa otur evin icinde gez yoksa oyle canin bisi istemez ben bi suredir yatiyorum hemeroid nedeniyle ama arada kalkip ufak ufak geziyorum ve duzenli araliklarla yemegimi azda olsa yiyorum yemedigin surece mide alisir son zamanlar yemeliyiz bebisler icinKızlar hiç iştahım yok benim ya sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar aklıma yemek gelmiyo ... Zar zor bir iki lokma yiyorum.. Saat 10 da kahvaltımı yapıp uyuyorum akşam 4 e kadar .. Sonra kalkıp yemek yiyorum azıcık bebiş aç kalmasın diye yoksa yataktan kalkmamsonrada meyve falan geçiştiriyorum . Sizin iştah durumunuz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?