2015 Nisan Anneleri

Anladim canim.inşallah dönerse biraz daha beklersin.emekle yerde bebeklerin emekledigi gibi ozaman bebisin döner belki.bebegin dönmesini sagliyormus.ben 28 haftalıkken yapmistim ozaman donmuş yavrum.doktorumada söylemiştim güldü

Doğru diyosun canım zar zor yiyorum.. Hep meyve yiyorum yemek yerine

Manda yoğurdunu yermiyim bilmiyorum ama diğerlerini hergün yiyecem ise yarar inşallah Sağol canım
.

Doktora sordum yapabileceğim hareketler varmı diye sakin bişey yapma tehlikeli dedi artık son ayda sin hersey olabilir dedi korkuyorum bende o yüzden çevredekilerde banyoda sabunla sıcak suyla karnını ovala diyorlar hekime git diyen var dün biri sakin sezeryan olma son ana kadar sancini çek evde doğacaği zaman döner dedi nst çeken ebeye söyledim sakin öyle bişey yapma dedi bebeğide kendinide tehlikeye atarsin dedi

Sen doktorunu dinle kuzum.aman allah korusun son anda bisey olmasin.

Benim nişanım geldi galiba
Wuhuuuu çok heycanlı hadi bakalım hayırlısı bizi habersiz bırakma canım
Aynen ya. Çalışırken daha hareketliydi sanki. Evde bi miskinleşti benim gibi

kızlar babam bugün aksam 20.30 a kadar küslugu devam ettirdi sonra annem kardeşim ve benim oturduğumuz odaya geldi bana sen benim ilk göz agrimsin dedi sacimi okasadi yanagimdan öptü bende tavir yapmadim baba ben sen rahatca TV izle diye odami değiştirdinm dedim küslük bitti annemle kardesiminde gönlünü aldi.simdi içim rahat insallah bir daha boyle bisey olmaz.

Bence uyuma uygun geldiğinde yüzünü filan yika.bak doğumun çok zor olur canim.benim uykum gelsede uyumuyorum gece uykusu yeterli.aklin hep mutfakta dolapta olsun meyve yemek degilki.
Yemek yapasımda gelmiyor

Allah annende babanada uzun ömür saglık sıhat versin,oda üzülmüştür inan erkekler gururundan pişmanlığını belli edemez,kıyamaz yoksa sana.hepimizde anlık sinirlilik olyo gelip geciyo,barısmanıza cok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…