- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Hadi hayırlısı CanımBenim nişanım geldi galiba
Anladim canim.inşallah dönerse biraz daha beklersin.emekle yerde bebeklerin emekledigi gibi ozaman bebisin döner belki.bebegin dönmesini sagliyormus.ben 28 haftalıkken yapmistim ozaman donmuş yavrum.doktorumada söylemiştim güldüya benim midem herşeyi kaldırmıyo tarhana çorbasınıda yiyemiyorum ama sütü fındığı falan artırdım meyvede yiyorum muzda yiyecem ama kabızlıktan korkuyorum malum sonu basur oluyo şimdi 3buçuk civarında 2 hafta içinde dönmezse alıcak doktor 3 kilo olsa bari diyorum
Doğru diyosun canım zar zor yiyorum.. Hep meyve yiyorum yemek yerineCanim uyuyunca istah olmuyo eger bi rahatsizligin yoksa otur evin icinde gez yoksa oyle canin bisi istemez ben bi suredir yatiyorum hemeroid nedeniyle ama arada kalkip ufak ufak geziyorum ve duzenli araliklarla yemegimi azda olsa yiyorum yemedigin surece mide alisir son zamanlar yemeliyiz bebisler icin
Manda yoğurdunu yermiyim bilmiyorum ama diğerlerini hergün yiyecem ise yarar inşallah Sağol canımsezeryan korsesi adi altinda satiliyor
oturunca kivrilmiyorrrrr
dikislere baski yapmisti bana hastanede taktiklari resmen oturmamla bagirmam bir olmustu :)
Profesyonel birsey almak lazim yani
ilk kizim 3740 dogduuu
bu kiziminda gelisimi ondeymissss
kasar sut muz
hic ihmal etmedim ve tereyagiiii
ikisinde de ortak besinlerimdiiiii
birde manda yogurdu cok yedimmmm ben ama ilk kizimda cok yemedimmmm
umarim kilo alir :)
Amin cnm bnm insaallahhhh
belki kucuk kizlarlada bulusuruzzzz bellimi olur :)))))
ben bir biyolog olarak acikliyim :)
Epidural normal dogumda olurrr
omurilige sac kili kalinliginda hortum sokulur
ilac verilirrrr
dogum yaklasimca ilac kesilir ki anne ikinsinnnn
o boru kalirrrrr dozunu dr ayarlarrrr
Spinal bolgesel uyusmadir
igne yaparlar omurilikten
o omurilikten asagisi uyusurr
hiss yok olurrrr
eger dr.u dinlemeyip birseyler yersekkk aciyi hissedebilirizzzz
o durumda da hemen uyutuyorlar gerciiii
yavasca his gelirrrrr
bolca kafein almak gerekirrr
ben 2 lt icetea icmistimmm sikintim olmamisti sukurrrler olsun
Umarim guzel anlatmisimdir :)
Aynen ya bende katılıyorum hep sezaryan kızlar normal dogum yokmu canlarBakiyorum da nerdeyse herkes sezeryan gunu almis. Niye sayi bu kadar cok?
Bence uyuma uygun geldiğinde yüzünü filan yika.bak doğumun çok zor olur canim.benim uykum gelsede uyumuyorum gece uykusu yeterli.aklin hep mutfakta dolapta olsunDoğru diyosun canım zar zor yiyorum.. Hep meyve yiyorum yemek yerine
Doktora sordum yapabileceğim hareketler varmı diye sakin bişey yapma tehlikeli dedi artık son ayda sin hersey olabilir dedi korkuyorum bende o yüzden çevredekilerde banyoda sabunla sıcak suyla karnını ovala diyorlar hekime git diyen var dün biri sakin sezeryan olma son ana kadar sancini çek evde doğacaği zaman döner dedi nst çeken ebeye söyledim sakin öyle bişey yapma dedi bebeğide kendinide tehlikeye atarsin dediAnladim canim.inşallah dönerse biraz daha beklersin.emekle yerde bebeklerin emekledigi gibi ozaman bebisin döner belki.bebegin dönmesini sagliyormus.ben 28 haftalıkken yapmistim ozaman donmuş yavrum.doktorumada söylemiştim güldü
Aynen ya bende katılıyorum hep sezaryan kızlar normal dogum yokmu canlar
Sen doktorunu dinle kuzum.aman allah korusun son anda bisey olmasin.Doktora sordum yapabileceğim hareketler varmı diye sakin bişey yapma tehlikeli dedi artık son ayda sin hersey olabilir dedi korkuyorum bende o yüzden çevredekilerde banyoda sabunla sıcak suyla karnını ovala diyorlar hekime git diyen var dün biri sakin sezeryan olma son ana kadar sancini çek evde doğacaği zaman döner dedi nst çeken ebeye söyledim sakin öyle bişey yapma dedi bebeğide kendinide tehlikeye atarsin dedi
Ya aynen bende kararsız kaldımnormal dogurmayi düşünüyorum ben ama buradaki sezeryanlari okudukcada sezeryanmi olsam diyorum.hiccccc normal doğum yok.
Wuhuuuu çok heycanlı hadi bakalım hayırlısı bizi habersiz bırakma canımBenim nişanım geldi galiba
Aynen ya. Çalışırken daha hareketliydi sanki. Evde bi miskinleşti benim gibiAy kuzum bende neyi sayacağımı şaşırıyorum elini kolunu bacağını geriyor arada geriniyor bunun dışında can yakan hareketmiş uyandıran hareketmiş hiç yaşamadım.bende endişeleniyorum çoğu vakit
Annem kiziyor doverim seni diyorYa aynen bende kararsız kaldım
Canım avent natural iste. Normal avent degil muhakkak natural yazsın. Natural avent in en iyisiymiş.kızlar avent biberon ve emzik alicam ama kodları numarasi varmı yoksa yeni doğan dememiz yeterli olur mu, eczaneye getirtcem?
Biz varız cnm , normal dogum bekliyoruz.Aynen ya bende katılıyorum hep sezaryan kızlar normal dogum yokmu canlar
Yemek yapasımda gelmiyorBence uyuma uygun geldiğinde yüzünü filan yika.bak doğumun çok zor olur canim.benim uykum gelsede uyumuyorum gece uykusu yeterli.aklin hep mutfakta dolapta olsunmeyve yemek degilki.
Allah annende babanada uzun ömür saglık sıhat versin,oda üzülmüştür inan erkekler gururundan pişmanlığını belli edemez,kıyamaz yoksa sana.hepimizde anlık sinirlilik olyo gelip geciyo,barısmanıza cok sevindim:)kızlar babam bugün aksam 20.30 a kadar küslugu devam ettirdi sonra annem kardeşim ve benim oturduğumuz odaya geldi bana sen benim ilk göz agrimsin dedi sacimi okasadi yanagimdan öptü bende tavir yapmadim baba ben sen rahatca TV izle diye odami değiştirdinm dedim küslük bitti annemle kardesiminde gönlünü aldi.simdi içim rahat insallah bir daha boyle bisey olmaz.
Aman geliyor bebiş desene , hadi hayırlısı CNm . Nasıl birşey peki benim başıma gelmedi deBenim nişanım geldi galiba
Aynen ya bende katılıyorum hep sezaryan kızlar normal dogum yokmu canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?