Senin adina cok sevindim cnm , hersey yoluna girdigine gore artik bebidin icin mutlu olma zamaniikızlar babam bugün aksam 20.30 a kadar küslugu devam ettirdi sonra annem kardeşim ve benim oturduğumuz odaya geldi bana sen benim ilk göz agrimsin dedi sacimi okasadi yanagimdan öptü bende tavir yapmadim baba ben sen rahatca TV izle diye odami değiştirdinm dedim küslük bitti annemle kardesiminde gönlünü aldi.simdi içim rahat insallah bir daha boyle bisey olmaz.
Ohh valla benim üzerimden yük kalktıkızlar babam bugün aksam 20.30 a kadar küslugu devam ettirdi sonra annem kardeşim ve benim oturduğumuz odaya geldi bana sen benim ilk göz agrimsin dedi sacimi okasadi yanagimdan öptü bende tavir yapmadim baba ben sen rahatca TV izle diye odami değiştirdinm dedim küslük bitti annemle kardesiminde gönlünü aldi.simdi içim rahat insallah bir daha boyle bisey olmaz.
önceden daha çok yiyodum canım bende şimdi akşam yemeği yemiyorum zaten 9 gibi kahvaltı süt içiyorum falan öyle çok bişeyde yemiyorum öğlende saat 2 3 gibi yiyorum akşama acıkmıyorum çay içiyoruz eşimle 3 4bardak içerim yanında kuruyemiş falan ilk aylar hep tatlı hamur işi olurdu şimdi olsada yiemiyorum eşim çikolata alıyo yeriz diye hepsini kendisi yiyo ben yiyemiyorum son bir ayda bir kilo almışım meyvede çok yiyemiyorum ama muza portakala ağırlık vercemKızlar hiç iştahım yok benim ya sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar aklıma yemek gelmiyo ... Zar zor bir iki lokma yiyorum.. Saat 10 da kahvaltımı yapıp uyuyorum akşam 4 e kadar .. Sonra kalkıp yemek yiyorum azıcık bebiş aç kalmasın diye yoksa yataktan kalkmamsonrada meyve falan geçiştiriyorum . Sizin iştah durumunuz nasıl
Aynen canım ya acıkmıyorum hep meyve kuruyemiş kek falan diyorum yemek yapasım bile gelmiyoönceden daha çok yiyodum canım bende şimdi akşam yemeği yemiyorum zaten 9 gibi kahvaltı süt içiyorum falan öyle çok bişeyde yemiyorum öğlende saat 2 3 gibi yiyorum akşama acıkmıyorum çay içiyoruz eşimle 3 4bardak içerim yanında kuruyemiş falan ilk aylar hep tatlı hamur işi olurdu şimdi olsada yiemiyorum eşim çikolata alıyo yeriz diye hepsini kendisi yiyo ben yiyemiyorum son bir ayda bir kilo almışım meyvede çok yiyemiyorum ama muza portakala ağırlık vercem
Ben de normal.istiyorum nasipse ama doktorum sezaryen asığı maalesef. İnşallah türlü bahanelerle bana sezaryenn yaptırmaya kalkmaz.Aynen ya bende katılıyorum hep sezaryan kızlar normal dogum yokmu canlar
ben mecbur yemek yapıyorum oğlum var malum ama salçalı yağlı etli yemek görmek istemiyorumAynen canım ya acıkmıyorum hep meyve kuruyemiş kek falan diyorum yemek yapasım bile gelmiyo
Doktor unu ara din mi Canım
Hayırlısı heyecanlandım bak şimdi
Aman geliyor bebiş desene , hadi hayırlısı CNm . Nasıl birşey peki benim başıma gelmedi de
Çok sevimdim , işte budur dedirtinizkızlar babam bugün aksam 20.30 a kadar küslugu devam ettirdi sonra annem kardeşim ve benim oturduğumuz odaya geldi bana sen benim ilk göz agrimsin dedi sacimi okasadi yanagimdan öptü bende tavir yapmadim baba ben sen rahatca TV izle diye odami değiştirdinm dedim küslük bitti annemle kardesiminde gönlünü aldi.simdi içim rahat insallah bir daha boyle bisey olmaz.
Ay ben tekim evde eşimde işte oluyor gelince yemek yemiyor sadece kendime hazırlamayada üşeniyorumben mecbur yemek yapıyorum oğlum var malum ama salçalı yağlı etli yemek görmek istemiyorum
canim senin baya olmus Allah tamamina erdirir ins. stres yapma az kalmış de o zamanlari gorurum ins. bazen erken gelcek diye korkuyorum bazen de bi an once gelse diyorumBenim minikte dun gittiğimde bir haftada kilo almamıştı yine :) alıştım artık . Doktorumda nırmali bekletiyor perşembe bidaha gideceğim ama artık dlğurmak istiyorum. Çok şukur bugun 39. Haftaya da girdim . Sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Her dakika hareketini takip etmeye çalışıyorum. Pskolojim bozulacak valla
Hayırlısı olsun cnm sakin ama takipte olmak gerek sanırım....doktorumu aramadım cnm henüz çünkü aradıgım zaman doğumhaneye gel ebeler baksın diyecek hemen.durumdan tam emin olamadıgımdan bekliyorum agrım sızım yok hiç
cnm koyu sarı katı bi akıntı mı desem parça mı desen öyle bişiydi.google 'mucus plug' yazıp görsellerden bakabilirsiniz nasıl bişi oldugunu merak ediyosanız.orda gördüm bende ilkkez
evet öyle olur yapmayada üşenir insan tekte yiyemez ama bebeğini düşüüp ye canım onun içinAy ben tekim evde eşimde işte oluyor gelince yemek yemiyor sadece kendime hazırlamayada üşeniyorum
Ben normal dogumu bekliyorum Allah nasip ederse insallah bisey cikmaz son andaBakiyorum da nerdeyse herkes sezeryan gunu almis. Niye sayi bu kadar cok?
İnşallah canım sen ısrarcı ol normal dogum içinBen de normal.istiyorum nasipse ama doktorum sezaryen asığı maalesef. İnşallah türlü bahanelerle bana sezaryenn yaptırmaya kalkmaz.
uyudugun için acıkmıyorsundur heralde, ben de kahvaltıyı güzel yapıyorum, akşama kadar ben de pek yemiyorum...Kızlar hiç iştahım yok benim ya sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar aklıma yemek gelmiyo ... Zar zor bir iki lokma yiyorum.. Saat 10 da kahvaltımı yapıp uyuyorum akşam 4 e kadar .. Sonra kalkıp yemek yiyorum azıcık bebiş aç kalmasın diye yoksa yataktan kalkmamsonrada meyve falan geçiştiriyorum . Sizin iştah durumunuz nasıl
Genelde Dr seçiyor canım.Spinal anestezi ile epidural arasındaki fark ne peki?bunlardan birini ben mi seçicem yoksa dr yönlendirir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?