2015 Nisan Anneleri

Senin adina cok sevindim cnm , hersey yoluna girdigine gore artik bebidin icin mutlu olma zamanii

Kızlar ya birşey sorucam . Ben hamileliğimi bebeğim 13. Haftalıkken öğrendim.. Yani regl oluyordum ve bir gece karın ağrısıyla doktora gittiğimde öğrendim hamileliğimi ve 13 haftalık görünüyor ultrasonda dedi doktor ama son adet tarihim yok benim.. O günden beride hep 13 haftadan itibaren hesaplamaya başladım :/ benim son adet tarihim olmadığına göre bebeğim ultrasona göre mi doğacak kafamda deli sorular

Ohh valla benim üzerimden yük kalktı
İnşallah canım insallah

önceden daha çok yiyodum canım bende şimdi akşam yemeği yemiyorum zaten 9 gibi kahvaltı süt içiyorum falan öyle çok bişeyde yemiyorum öğlende saat 2 3 gibi yiyorum akşama acıkmıyorum çay içiyoruz eşimle 3 4bardak içerim yanında kuruyemiş falan ilk aylar hep tatlı hamur işi olurdu şimdi olsada yiemiyorum eşim çikolata alıyo yeriz diye hepsini kendisi yiyo ben yiyemiyorum son bir ayda bir kilo almışım meyvede çok yiyemiyorum ama muza portakala ağırlık vercem

Aynen canım ya acıkmıyorum hep meyve kuruyemiş kek falan diyorum yemek yapasım bile gelmiyo

zfyrnkp kızlar bu arkadaşımız doğum yapmıştı. Niyeyse bazenn çok kafama takılıyor aklıma geliyor yani. Haberi olan var mı hiç bir haber çıkmadı. qqqqqq canım yanlış hatırlamıyorsam sen görüştüğünü yazmıştın....?

Doktor unu ara din mi Canım
Hayırlısı heyecanlandım bak şimdi

doktorumu aramadım cnm henüz çünkü aradıgım zaman doğumhaneye gel ebeler baksın diyecek hemen.durumdan tam emin olamadıgımdan bekliyorum agrım sızım yok hiç

Aman geliyor bebiş desene , hadi hayırlısı CNm . Nasıl birşey peki benim başıma gelmedi de

cnm koyu sarı katı bi akıntı mı desem parça mı desen öyle bişiydi.google 'mucus plug' yazıp görsellerden bakabilirsiniz nasıl bişi oldugunu merak ediyosanız.orda gördüm bende ilkkez

Çok sevimdim , işte budur dedirtiniz ) helal olsun amcaya ne büyük sevaba girdi bir bilse . Rabbim muhabbetinizi daim etsin inş son olur.

canim senin baya olmus Allah tamamina erdirir ins. stres yapma az kalmış de o zamanlari gorurum ins. bazen erken gelcek diye korkuyorum bazen de bi an once gelse diyorum

Hayırlısı olsun cnm sakin ama takipte olmak gerek sanırım....

kızlar normal doğum olabilecekler için söylüyorum sırf korkuyorum diye sezeryan düşünmeyin bence. benim normal şansım olsa hiç tereddüt bile etmezdim sezeryan her ne kadar daha kolay gibi görünse de sonrası çok zor örnek ben tam 6 ay bel ağrısı çektim bakalım bunda ne olacak hem sizin ve bebeğiniz için de en sağlıklısı normal doğum biliyorsunuz, sevgiler :)

uyudugun için acıkmıyorsundur heralde, ben de kahvaltıyı güzel yapıyorum, akşama kadar ben de pek yemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…