Günaydın namaz dan sonra uyuyamadım ben de, tv seyrettim, iyi hissederken biraz ütü yapayım dedim, şimdi yine uzanıyorum, ev ahalisi de uyuyor halaCok sukur 38.i gorduk :))))
Uyuyamayanlara gunaydin :)
Al benimkinden de o kadarBize gun coktan aydin teyzeleri sagolsun oglusumm kipir kipir :)) bnm uykumu kacirdiktan sonra kendisi uyuyorr dalga gecio resmen benle
Sağol canım hayirlisiyla alırız inş yavruları kucaklarimiza :) burada haftalar günler takip ederken bir bakmisiz geçti gitti... Daha dun acaba cinsiyetleri öğrenme derdindeydik.. :) Rabbim hayirlisiyla eline ayağına kavustursun inş :)Amaninnn bir minik daha geliyor desene topiğimize:) Çok heyecanlandım ben, seni düşünemiyorum bile:) Eşin de sağ salim gelir inşallah yanınıza:) Allah yardımcın olsun şimdiden. İnşallah kolayca, sağlıkla kavuşursun kuzuna
Canmm ben dun gittim gun aldım pazartesi için ama alttan bakmadı çünkü önceden 33. Haftalıkken bakmıştır kanama sebebiyle. Hem elle hem ultrasonla. O zamanda kemikli demişti. Büyük ihtimalle sezeryan dedi. Dun de randevuyu aldık yarin hayirlisiyla doğum yapcam inş.kızlar planli sezeryanda vajinal muayene yapiliyor mu doğumdan önce veya sonra alttan bakiyor mu Dr.merak ettim
Benim arkadasıma bakmadılar doğum öncesi.ama dogum sonrası hemsıre sonda takıyo bez baglıyo kanamanı kontrol edıyokızlar planli sezeryanda vajinal muayene yapiliyor mu doğumdan önce veya sonra alttan bakiyor mu Dr.merak ettim
Hayirli saglikli dogumlar dilerim canimtiersen .!.:Canmm ben dun gittim gun aldım pazartesi için ama alttan bakmadı çünkü önceden 33. Haftalıkken bakmıştır kanama sebebiyle. Hem elle hem ultrasonla. O zamanda kemikli demişti. Büyük ihtimalle sezeryan dedi. Dun de randevuyu aldık yarin hayirlisiyla doğum yapcam inş.
Canım benim gözün aydın ne güzel artık kucağında meleğin.. Darısı başımıza. Fırsat buldukça gel..Kizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?