2015 Nisan Anneleri

kızlar planli sezeryanda vajinal muayene yapiliyor mu doğumdan önce veya sonra alttan bakiyor mu Dr.merak ettim

Sağol canım hayirlisiyla alırız inş yavruları kucaklarimiza :) burada haftalar günler takip ederken bir bakmisiz geçti gitti... Daha dun acaba cinsiyetleri öğrenme derdindeydik.. :) Rabbim hayirlisiyla eline ayağına kavustursun inş :)

kızlar planli sezeryanda vajinal muayene yapiliyor mu doğumdan önce veya sonra alttan bakiyor mu Dr.merak ettim
Canmm ben dun gittim gun aldım pazartesi için ama alttan bakmadı çünkü önceden 33. Haftalıkken bakmıştır kanama sebebiyle. Hem elle hem ultrasonla. O zamanda kemikli demişti. Büyük ihtimalle sezeryan dedi. Dun de randevuyu aldık yarin hayirlisiyla doğum yapcam inş.

Günaydınlar herkese tekrar.eksiklerimiz hiç bitmiyo .yeniden bir liste yapıp tamamlıycam .turnak makası ateş ölçer,pişik kremi yağı kaldı bide çikolatası :))başka ne alabilirim bilmiyorum .bide e bebekte lohusa sekeri vardı .acaba alıp kendim yapsam doğumdan önce dayanırmıki buzdolabında.hazır olsun kendim yapayım istiyorum

Hayirli saglikli dogumlar dilerim canim

Kizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu

Canım benim gözün aydın ne güzel artık kucağında meleğin.. Darısı başımıza. Fırsat buldukça gel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…