2015 Nisan Anneleri

Sagol kuzum valla hasta yatıyorum iste.. bal limon vs dayadım ama pek fayda etmiyor gibi.. ciğer e inmesin diye çaba vermeye devam.. gargaraya başladım bugün artik..

Kuzum benim yaa zencefilli bal da dene belki daha iyi etki eder. İnşallah bir an önce atlatırsın canım benim...

Bu sabah sağlık ocagina gidip kan idrar verecektm ama disarisi hem soğuk hem heryer kar buz gtmekten vazgectm.
Bir de kizlar dr daki son kontrolume 4 martta gtmstm. Dr ay sonuna dogru yine gel dedi. Sizce ne zmn gtmeliyim ay sonuna dogru dediyse. Bu hafta da mi bekleyeyim

Günaydın Kızlar,

İşte son hafta çok yoğunum bir sürü işi toparlamam gerek

Kızlar ben çok korkuyorum doğumdan son iki aydır başladı korkum yalnız ben sezeryandan da korkuyorum.
Kapalı yerde kalma fobim var gece uyanıyorum karanlık aklıma bunlar geliyor hep korku filmi gibiyim galiba kusura bakmayın

Umarım sizler iyisinizdir.

günaydın.
sanırım ilk doğumun bence çok normal korkman. kapalı yer fobinin seni rahatsız edeceğini sanmıyorum, doğumhaneyi bilemem ama ameliyathaneler gayet geniş ve ferah ortamlar. şöyle düşün; o bebek bir şekilde çıkacak zamanı geldiğinde, her iki doğumda da yalnız olmayacaksın sadece sen ve bebeğin için çabalayan insanlar olacak etrafında. en ufak bir aksilikte ne yapacaklarını biliyorlar ve yapıyorlar. bunları düşünmen seni rahatlatır.

bence bu hafta içi git bir gün, ayın son haftası bu hafta oluyor çünkü

Kızlar malum son aya geldik ve merak ediyorum beslenmeniz nasıl ? Kaç saatte bir yiyorsunuz ?
en baştan beri saatli beslenmedim ben. canımın istediğini canımın istediği zaman yedim. sevmediğim canımın istemediği şeyleri oldum olası yiyemem, hamilelikte de yiyemedim malesef. istemeden yediğim herşey mideme dokunur çünkü.
sağlıklı beslenmeye dikkat ettim ama genelde, şu sıra beslenmemi yölendiren bağırsaklarım ve reflüm açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…