- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
Sagol kuzum valla hasta yatıyorum iste.. bal limon vs dayadım ama pek fayda etmiyor gibi.. ciğer e inmesin diye çaba vermeye devam.. gargaraya başladım bugün artik..
Gözün aydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah dogumun yakınKızlarr yarın benim de kontrolüm var, babamız da geldi bugün, artık rahatca dogurabilirim :)
sagol canım, vakit azaldı ama küçük hanım henüz bi işaret vermedi, bakalım nstde sancı çıkacak mı....Gözün aydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah dogumun yakın
Elektrikli dimiLansinoh un çift pompalısını aldım ben de
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallahsagol canım, vakit azaldı ama küçük hanım henüz bi işaret vermedi, bakalım nstde sancı çıkacak mı....
Canım ben hata ettim cok arastırmadan aldım. Almasam mustela alırdım kesin. Kanıtlanmıs,onaylanmıs,sertifikalıymıs cunkuKızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Ben de yeni bi site kesfettim, facebktaki hanımlar da onerdi minirome. Com du yanlıs hatırlamıyorsam canım bi bak istersen.Tamm canın bakıyım saol
Bende inancım gitti neye inancsmı bilmediğim için kesin demiyorum saglıklı olsunlarda sen yinede cok takma hayırlısı olsun canım ortalama bi sonuç çıkar heralde
günaydın.Günaydın Kızlar,
İşte son hafta çok yoğunum bir sürü işi toparlamam gerek
Kızlar ben çok korkuyorum doğumdan son iki aydır başladı korkum yalnız ben sezeryandan da korkuyorum.
Kapalı yerde kalma fobim var gece uyanıyorum karanlık aklıma bunlar geliyor hep korku filmi gibiyim galiba kusura bakmayın
Umarım sizler iyisinizdir.
bence bu hafta içi git bir gün, ayın son haftası bu hafta oluyor çünküBu sabah sağlık ocagina gidip kan idrar verecektm ama disarisi hem soğuk hem heryer kar buzgtmekten vazgectm.
Bir de kizlar dr daki son kontrolume 4 martta gtmstm. Dr ay sonuna dogru yine gel dedi. Sizce ne zmn gtmeliyim ay sonuna dogru dediyse. Bu hafta da mi bekleyeyim
en baştan beri saatli beslenmedim ben. canımın istediğini canımın istediği zaman yedim. sevmediğim canımın istemediği şeyleri oldum olası yiyemem, hamilelikte de yiyemedim malesef. istemeden yediğim herşey mideme dokunur çünkü.Kızlar malum son aya geldik ve merak ediyorum beslenmeniz nasıl ? Kaç saatte bir yiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?