hımm benımde aynı sekılde bacak aramda agrılarım oluyor. acaba acılmamı kı sen soyleyınce benımde aklıma geldı. bebek agırlasıyor ondndır dıyordum. bende henuz agdamı yaptırmadım. yaptırsak mı acaba. bende 3 nısanda ızne ayrılcam , o zaman aldırırım dıyordum.Kizlar bu arada bikac gun once ishal olan arklar okumustum. Bende de var bugun asiri degil ama hafif var. Ishalle bi baglantisi varmi dogumun acaba. Bide benm bacak aram ve sol Bacağım cok agriyor acaba bende de açılma falan oldumupersembe kontrole gtcem ama daha zaman var diye agda tarihimi ayin 8 i gibi planlamistk kuaforle. Acaba persembe alttan muayene edermi korktum simdi agdalik da olmadi daha ya bakcm derse nasil acacmki
Soka girmekte cok haklisin canin benim ben de sasirdim ama kuzun sabirsizlanmis araniza katilmak icin. Demek ki agri esigin bi hayli yuksek ki hissetmemissin. Cok sevindim cok mutlu oldum sukurler olsun bugunleri de gorduk seninle uzun zamandir tanisiyoruz kendim gibi sevindim kuzum benim kilosuda cok iyiymis masallah ya Elif Gulceniz yarin sizinle Rabbim her daim yaninda olsun guc kuvvet versin size cok mutlu oldum vallakızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.
haydı allah yardımcın olsun canım. kızınında kıskanmaları cok normal. unutmayalımkı o bugune kadar tektı. sımdı ılgı odagı baska bırısı gelıyor. haklı o da:)Arkadaslar sizlerle pek bir paylasimda bulunamadim ama
yine de guzel haberi paylasmak istedim
Allah nasip ederse yarin 12.30 da bende doguma giriyorummm
dogumdan degilde 3yasina girecek olan kizimin tepkilerinden feciii korkuyorumm...
Esyalarimizi gorunce gelmesin diye huysuzlanmaya basladi bileee...
dualarinizi esirgemeyin lutfennnnn...
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun!!!
Ayy bi guzrl haber daha hayirli olsun simdiden canim bugun bereketli bi gun oldu sen de kuzuna kavusuyorsun yarin darisi insallah bizlerin basina. Insallah kizin da kardesini gorunce fikrini degistirir ama kiskanclik olmasi cok normal tabi:) Rabbim yaninizda olsun kolay bi dogum nasip etsin insArkadaslar sizlerle pek bir paylasimda bulunamadim ama
dogumdan degilde 3yasina girecek olan kizimin tepkilerinden feciii korkuyorumm...
Evet bende de var tatlim karin agiris ve nstde de sancim cikmisti. Bi de ishal olmusum o da agri yapiyor ara araKizlar iki gündür karnim ağrıyor sürekli bu yalancı sanci olabilir mi
Ben agda yaptrmdn gtcem mecbur. Cunku hem agdalik.olmadi hemde o zmn da doguma kotu olacak. Şansıma bakalim alttan bakckmi. Haber veririm :)hımm benımde aynı sekılde bacak aramda agrılarım oluyor. acaba acılmamı kı sen soyleyınce benımde aklıma geldı. bebek agırlasıyor ondndır dıyordum. bende henuz agdamı yaptırmadım. yaptırsak mı acaba. bende 3 nısanda ızne ayrılcam , o zaman aldırırım dıyordum.
neyse bı gıt bakalım kontrole hayırlısıyla.bizede haber vermeyı unutma ama canım.
umarım bebeklerımız hayırlı zamanda hayırlısıyla gelırler.
sagolasin cnm yarın devlette kontrolüM var bakalim çıkacak mi rabbim hepimize hayırlı saglikli dogumlar nasip etsinEvet bende de var tatlim karin agiris ve nstde de sancim cikmisti. Bi de ishal olmusum o da agri yapiyor ara ara
benımde son kontrolde yan yatar gıbıydı , bas asagı degıldı yanı. ama tam mıdemın orada ortada sertık yapıyor. dogum pozısyonu olsa ayagı vs dıcem de pozısyonuda uygun degıl:)Kizlar minikleriniz ozellikle nereye tekme gibi belirginlikler yapiyor. Ozellikle dogum pozisyonu alanlar varsa onlarinki nasıl. Benim son kontrolde doğum kanalina girmis bebek demisti dr. Eger hala o sekilde duruyorsa bilmiyorum ama. Benim karnimin sol tarafına surekli sertlik yapıyo ve cikinti yapıyo resmen kemigini hissettiriyo acitiyo bile. Saga degilde neden sola neresi olabilir burda sivri sivri :)
Üç saat yediğin halde yoksa hiç tepki bence doktora git CNm ben olsam düşünmeden giderdim çünkü .. Yalnız tüm seçenekleri uygula bir istersen . Tatlı yiyip yatıp uzanmak gibi veya elinle biraz mesaj yapmak gibi . Duş Almakta olabilir .Ya kizlar hastayım diye mi bilmiyorum 3 saattir falan benim oğluşda ses soluk yok..
Tedirgin olmalı miyim ki? Bu arada yemek de yemiştim tatlı birseyler de ama birsey olmadi... bilemedim ki..
CNm benim çok ani oldu ama vardır Burdada bir hayır . Rabbim kavuştursun inş . Asya'da eminim ki Kardeşini görünce çok sevicek , güzel kızım çok tatlı ,kıskanma olsada ablalık ona çok iyi gelicek .Arkadaslar sizlerle pek bir paylasimda bulunamadim ama
Teşekkürler arkadaşlar.Tatlim o dönemlerde bazen böyle oluyor çocuklar.. istersen al yanina konuş biraz bakalim niye istememiş falan.. sıkma canını küçük sorunlar bunlar
/QUOTE]
CNm benim oğlumda çok fena şu aralar ben onların bizin son zamanlardaki stresli bekleyişimizi hissettiklerini düşünüyorum. Onlar herşeyi anlıyorlar , eve gelicek olan bebekleri bile hissediyorlar bence . Kolay değil onlar içinde anne ile güçlü bağ var ve bu biter diye korkuyorda olabilirler . Kısaca sorun sende olduğunu asla düşünme CNm. Bu günleride inş sabır ve sevgi ile aşıcaz .
benimki de aynı özellikle solunda hissediyorum ittırıyor karnim temek tümden oluyor şu an bile kaç kere ittirdiBenim bebeğimde sürekli karnımı itiyorrr içerden ama sürekli hiç durmuyor , acaba sığmıyormu içim parçalanıyor
Benim de hep solda iste. Ozellikle saga yatiyim hemen soldan cikinti yapıyor dokunuyorum sert sivri bi kemik gibi :) dokununca hemen çekiyorbenimki de aynı özellikle solunda hissediyorum ittırıyor karnim temek tümden oluyor şu an bile kaç kere ittirdi
Canim bacim duygusum allahim kolay gecirsin dualrim senunle bitanem gelsin teyzosunun minnosu elifgulcemkızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.
Aynen sürekli itiyor benimde solumu şişiriyor hepbenimki de aynı özellikle solunda hissediyorum ittırıyor karnim temek tümden oluyor şu an bile kaç kere ittirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?