2015 Nisan Anneleri

Tekrar çikolata yedim uzandım falan.. hickirdi iki oynadı sonra durdu tekrar.. normal mi acaba ya burada acil e mi gitsem

Bende kızıma diyorum aman sen azıcık daha içerde dur diye..
Ya kizlar hastayım diye mi bilmiyorum 3 saattir falan benim oğluşda ses soluk yok..
Tedirgin olmalı miyim ki? Bu arada yemek de yemiştim tatlı birseyler de ama birsey olmadi... bilemedim ki..
Canım ben bazen hafiften elimle taciz ediyorum hareket etsin diye acaba parmaklarınla belki dokunsan hareket eder Ama için rahat etsin diye doktora git istersen...

Kızlar hadi sizin ilk çocuklar kıskanıyor benim kedim bile kıskanıyor bebişi... Bi tripler bi şeyler.. Yok bebeğin beşiğine pusetine yatmalar.. Napacağım bilmem :)

Kuzum onu ben de yapiyorum hep simdi de yapiyorum hatta. Ama çok hafif ya oynuyor ya oynamıyor sonra duruyor bilemedim o yüzden ya..

Kuzum onu ben de yapiyorum hep simdi de yapiyorum hatta. Ama çok hafif ya oynuyor ya oynamıyor sonra duruyor bilemedim o yüzden ya..
Canım senin gönlün nasıl rahat ediyorsa onu yap. Bende geçen gün öyle oldum o gün çok durgundu. Ertesi gün yürüyüş yaptım hemen haraketlendi yine.. Ben oturunca oda hareketsiz oluyo anlamış değilim. Sende git ya da ara doktorunu istersen birde portakal fln yemekte iyi oluyo etkiliyo bebeği

Benimkide kanala girmiş durumda ve ayakları göbek deliğimin üst solda hissediyorum . Benimde canımı çok acıtıyor hareket edince ve ayrıca ayaklarını elimle tutunca hissediyorum. Hatta karnımı çok gerip uyuşturuyor .

Tekrar çikolata yedim uzandım falan.. hickirdi iki oynadı sonra durdu tekrar.. normal mi acaba ya burada acil e mi gitsem
Ben bu durumu surekli yasiyorum. Doktora her gittigimde normal cikiyor. Uyuyordur annesi, sen de hastaymissin o da sakin olur. Bilirim icin icini yiyordur, karnina hafif vur hafif salla. Baktin tepki vermiyor git doktora icin rahat etsin. Allahin izniyle hicbir sey yoktur..

Benimde hep sag tarafta aynı şeyleri yapıo bazende miğdemde

kızım sen gelebilirsin benim hazırlıklarım bitti seni bekliyoruZ

kızlar bugün en son buraya yazdıktan sonra wc ye gittim peçeteye birkaç damla kan geldi dr u arayıp gittik hemen ultrasonla baktı rahim ağzı kapalı dedi sonra nst ye aldı 45 lik bi tane sancım çıktı kanaman veya ağrın artarsa gel dedi 2-3 gündür hafif adet sancısı çekiyorum ara ara bu yalancı sancılar nst de çıkıyor mu yoksa gerçek sancı mı benimki bir de bebeğin kalp atışı daha önceki nst de 140-150 arası düzenliydi ama bugün 120-150 arası hep dalgalandı dr bişey demedi

İyi akşamlar kızlar:) sizinde afedersiniz vajina kemiğinizde ağrı oluyormu yürüyemiyorum o derece ağrım var normalde oluyordu ama bugün ki kadar hiç ağrımamıştı bacağımı bile kaldıramıyorum varmı bu şekilde ağrısı olan normalmi acaba

Kızlarr sonunda cuma gününe şirket çağırdım 1+1 eve 350 tl diyorlar çıldırmışlar 250 ye anlaştım dip köşe heryeri temizlicekler. Benim salak kocam kaynanamada gel dedi bütün pisliğimi görecek oysa ben annemi çağırcaktım şimdi evi önce bi elden geçirip temizletmem gerekecek laf eder falan ... Yani yine bana iş çıktı neden bu kocalar bu kadar densiz

Bide bugün nst de sancım 98 e kadar çıktı doktor sancılar başlamış artık dedi dayanılmayacak gibi olursa gel dedi kasılma var ama ağrı hissetmiyorum bi vajina kemiklerim ağrıyor sadece

Bide bugün nst de sancım 98 e kadar çıktı doktor sancılar başlamış artık dedi dayanılmayacak gibi olursa gel dedi kasılma var ama ağrı hissetmiyorum bi vajina kemiklerim ağrıyor sadece
98 e kadar derken diğerleri nasıl kaç kere yüksek çıktı benim bi kere 45 çıktı diğerleri 5-10 arası ben de korkuyorum başlıyor mu sancılarım diye

Canim kocalar bizim gibi detayli dusinimiyor malsff benim annem mutfagi halletmisti tek basina sagolsun mutfak cok dagiliuor genelde bendeyatak dolap iclerimi hallettim kvdede sagolsun camlari filam sildi boya olmistu onlari temizledi yatak altlari cok tozdu tek basima cekemiceme gore oyle gordu ama napim yani sagolsin yinede kv de ve annem yapti benim temizligi ama annemde oldugi gibi rahat edemedim kv temizlerken :)

Bende rahat edemicem canım ya ne kadar iyi olursa olsun kesin laf eder diken üstünde olcam.. Kıyafet dolaplarım çok dağınık ve ütü hep biriktirdim ... Belim ağrıyor yapamıyorum napim .. Ben anneciğimle başlarında durcaktım kadınların ama kocam yine bana sormadan hemen atladı..

benimde kafamdaki tek soru işareti bu... haftaya çarşam ba kontrole gidicem bende senle aynı haftadayım acaba alttan bakar mı
Canım ben Cumartesi 36+5 te muayeneye gidicem ve muhtemelen çatı muayenesi olacak. Bence hazırlıklı olun. Dr 36dan sonra yapıyoruz dedi.

Canım ben Cumartesi 36+5 te muayeneye gidicem ve muhtemelen çatı muayenesi olacak. Bence hazırlıklı olun. Dr 36dan sonra yapıyoruz dedi.
Bende kontrole gittiğimde 36+5 olcam o zaman bende hazırlıklı oliyim nolur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…