- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Üç saat yediğin halde yoksa hiç tepki bence doktora git CNm ben olsam düşünmeden giderdim çünkü .. Yalnız tüm seçenekleri uygula bir istersen . Tatlı yiyip yatıp uzanmak gibi veya elinle biraz mesaj yapmak gibi . Duş Almakta olabilir .
Bende kızıma diyorum aman sen azıcık daha içerde dur diye..Ayy maşallah forumun haline kızlar. Yetişemiyorum. Doğum yapanlara geçmiş olsun,gözleriniz aydın. Hastalara, ben gibi uykusuzlara ve ağrılı hamişlere Allah şifa ve son son iyi bi uyku versin :)
Oğlum bak ablaların abilerin geldi diyee acele etme, daha işim gücüm cok!
Canım ben bazen hafiften elimle taciz ediyorum hareket etsin diye acaba parmaklarınla belki dokunsan hareket eder Ama için rahat etsin diye doktora git istersen...Ya kizlar hastayım diye mi bilmiyorum 3 saattir falan benim oğluşda ses soluk yok..
Tedirgin olmalı miyim ki? Bu arada yemek de yemiştim tatlı birseyler de ama birsey olmadi... bilemedim ki..
Kuzum onu ben de yapiyorum hep simdi de yapiyorum hatta. Ama çok hafif ya oynuyor ya oynamıyor sonra duruyor bilemedim o yüzden ya..Bende kızıma diyorum aman sen azıcık daha içerde dur diye..
Canım ben bazen hafiften elimle taciz ediyorum hareket etsin diye acaba parmaklarınla belki dokunsan hareket eder Ama için rahat etsin diye doktora git istersen...
Kızlar hadi sizin ilk çocuklar kıskanıyor benim kedim bile kıskanıyor bebişi... Bi tripler bi şeyler.. Yok bebeğin beşiğine pusetine yatmalar.. Napacağım bilmem :)
Tamam CNm oynadı ise iki saat içinde hiç kıpırdama olmazsa eğer git tatlım . Birşeyler yediğinde tepki veriyorsa ok dir .Tekrar çikolata yedim uzandım falan.. hickirdi iki oynadı sonra durdu tekrar.. normal mi acaba ya burada acil e mi gitsem
Canım senin gönlün nasıl rahat ediyorsa onu yap. Bende geçen gün öyle oldum o gün çok durgundu. Ertesi gün yürüyüş yaptım hemen haraketlendi yine.. Ben oturunca oda hareketsiz oluyo anlamış değilim. Sende git ya da ara doktorunu istersen birde portakal fln yemekte iyi oluyo etkiliyo bebeğiKuzum onu ben de yapiyorum hep simdi de yapiyorum hatta. Ama çok hafif ya oynuyor ya oynamıyor sonra duruyor bilemedim o yüzden ya..
Benimkide kanala girmiş durumda ve ayakları göbek deliğimin üst solda hissediyorum . Benimde canımı çok acıtıyor hareket edince ve ayrıca ayaklarını elimle tutunca hissediyorum. Hatta karnımı çok gerip uyuşturuyor .Kizlar minikleriniz ozellikle nereye tekme gibi belirginlikler yapiyor. Ozellikle dogum pozisyonu alanlar varsa onlarinki nasıl. Benim son kontrolde doğum kanalina girmis bebek demisti dr. Eger hala o sekilde duruyorsa bilmiyorum ama. Benim karnimin sol tarafına surekli sertlik yapıyo ve cikinti yapıyo resmen kemigini hissettiriyo acitiyo bile. Saga degilde neden sola neresi olabilir burda sivri sivri :)
Ben bu durumu surekli yasiyorum. Doktora her gittigimde normal cikiyor. Uyuyordur annesi, sen de hastaymissin o da sakin olur. Bilirim icin icini yiyordur, karnina hafif vur hafif salla. Baktin tepki vermiyor git doktora icin rahat etsin. Allahin izniyle hicbir sey yoktur..Tekrar çikolata yedim uzandım falan.. hickirdi iki oynadı sonra durdu tekrar.. normal mi acaba ya burada acil e mi gitsem
Benimde hep sag tarafta aynı şeyleri yapıo bazende miğdemdeKizlar minikleriniz ozellikle nereye tekme gibi belirginlikler yapiyor. Ozellikle dogum pozisyonu alanlar varsa onlarinki nasıl. Benim son kontrolde doğum kanalina girmis bebek demisti dr. Eger hala o sekilde duruyorsa bilmiyorum ama. Benim karnimin sol tarafına surekli sertlik yapıyo ve cikinti yapıyo resmen kemigini hissettiriyo acitiyo bile. Saga degilde neden sola neresi olabilir burda sivri sivri :)
Ayy maşallah forumun haline kızlar. Yetişemiyorum. Doğum yapanlara geçmiş olsun,gözleriniz aydın. Hastalara, ben gibi uykusuzlara ve ağrılı hamişlere Allah şifa ve son son iyi bi uyku versin :)
Oğlum bak ablaların abilerin geldi diyee acele etme, daha işim gücüm cok!
98 e kadar derken diğerleri nasıl kaç kere yüksek çıktı benim bi kere 45 çıktı diğerleri 5-10 arası ben de korkuyorum başlıyor mu sancılarım diyeBide bugün nst de sancım 98 e kadar çıktı doktor sancılar başlamış artık dedi dayanılmayacak gibi olursa gel dedi kasılma var ama ağrı hissetmiyorum bi vajina kemiklerim ağrıyor sadece
Canim kocalar bizim gibi detayli dusinimiyor malsff benim annem mutfagi halletmisti tek basina sagolsun mutfak cok dagiliuor genelde bendeyatak dolap iclerimi hallettim kvdede sagolsun camlari filam sildi boya olmistu onlari temizledi yatak altlari cok tozdu tek basima cekemiceme gore oyle gordu ama napim yani sagolsin yinede kv de ve annem yapti benim temizligi ama annemde oldugi gibi rahat edemedim kv temizlerken :)Kızlarr sonunda cuma gününe şirket çağırdım 1+1 eve 350 tl diyorlar çıldırmışlar 250 ye anlaştım dip köşe heryeri temizlicekler. Benim salak kocam kaynanamada gel dedi bütün pisliğimi görecekoysa ben annemi çağırcaktım şimdi evi önce bi elden geçirip temizletmem gerekecek laf eder falan ... Yani yine bana iş çıktı neden bu kocalar bu kadar densiz
Ben yapip dolaba koydum. Uzun süre dayaniyomus arastirdim. Sonucta seker li su nolucakki.Kizlar lohusa serbeti ne kadar dayaniyor yapsam dolaba koysam durur muki
Bende rahat edemicem canım ya ne kadar iyi olursa olsun kesin laf eder diken üstünde olcam.. Kıyafet dolaplarım çok dağınık ve ütü hep biriktirdim ... Belim ağrıyor yapamıyorum napim .. Ben anneciğimle başlarında durcaktım kadınların ama kocam yine bana sormadan hemen atladı..Canim kocalar bizim gibi detayli dusinimiyor malsff benim annem mutfagi halletmisti tek basina sagolsun mutfak cok dagiliuor genelde bendeyatak dolap iclerimi hallettim kvdede sagolsun camlari filam sildi boya olmistu onlari temizledi yatak altlari cok tozdu tek basima cekemiceme gore oyle gordu ama napim yani sagolsin yinede kv de ve annem yapti benim temizligi ama annemde oldugi gibi rahat edemedim kv temizlerken :)
Canım ben Cumartesi 36+5 te muayeneye gidicem ve muhtemelen çatı muayenesi olacak. Bence hazırlıklı olun. Dr 36dan sonra yapıyoruz dedi.benimde kafamdaki tek soru işareti bu... haftaya çarşam ba kontrole gidicem bende senle aynı haftadayım acaba alttan bakar mı
Bende kontrole gittiğimde 36+5 olcam o zaman bende hazırlıklı oliyim nolur ne olmazCanım ben Cumartesi 36+5 te muayeneye gidicem ve muhtemelen çatı muayenesi olacak. Bence hazırlıklı olun. Dr 36dan sonra yapıyoruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?