tBende rahat edemicem canım ya ne kadar iyi olursa olsun kesin laf eder diken üstünde olcam.. Kıyafet dolaplarım çok dağınık ve ütü hep biriktirdim ... Belim ağrıyor yapamıyorum napim .. Ben anneciğimle başlarında durcaktım kadınların ama kocam yine bana sormadan hemen atladı..
Ben hiic çekinmem kayinvalidemden zaten iki canliyim kimse kusur bulmasın yani bazen nefes zor alıyorum sağolsun hiç de laf etmis ligi yoktur ne gelir bana iş yapar ne de benden iş bekler en guzeliiBende rahat edemicem canım ya ne kadar iyi olursa olsun kesin laf eder diken üstünde olcam.. Kıyafet dolaplarım çok dağınık ve ütü hep biriktirdim ... Belim ağrıyor yapamıyorum napim .. Ben anneciğimle başlarında durcaktım kadınların ama kocam yine bana sormadan hemen atladı..
Kız bebek bekliyoruz inşaallah ..5 yasinda da bir oğlum var. en son kontrolde gelisimi ondeydi 2100 cikmisti... bakalim yarini heyecanla bekliyorum bebegimin gelisimini ..ssaglikla dogsunlar da kilo onemli degil...Amin cnm. Bende persrmbe gitmeyi dusunuyorum bakalim ne dicek. Normal olsn istiyorum ama bilmiyorum binaksilik olmazsa normal dogurursun demisti dr ama. Tam bi tarih belli olmamasi da beni endiselendiriyor bu sefer. Korku oluyor bende nerde ne zmn yakalayacak diye :) buarada en son kontrolde kilosu falan nasildi erkekmi kizmi bebis :)
ben de sebamed şampuanı ordan aldım ve kargo ücretsiz olsun diye bazı ürünler var mesela ben bi de diş fırçası sipariş verdm şampuanlar kargo bedava oldu ürünlerm de geldi sebamed sampuanın üzerinde yazan fiyat 41 tl ama turuncukasa ben aldığımda 24 filandı heralde bir ay önce aldım rahtlıkla alabilirsinzTuruncu kasadan siparislerin gelince bizi bilgilendirir misin o site benim de dikkatimi cekti bircok sey orada ucuz ama cesaret edemedim ben
Aman bosverrrrr görürse görsün.senin evin onunmu sanki.kendi evine baksin hamilesin sen.cokkkkk guldum yaaaaKızlarr sonunda cuma gününe şirket çağırdım 1+1 eve 350 tl diyorlar çıldırmışlar 250 ye anlaştım dip köşe heryeri temizlicekler. Benim salak kocam kaynanamada gel dedi bütün pisliğimi görecekoysa ben annemi çağırcaktım şimdi evi önce bi elden geçirip temizletmem gerekecek laf eder falan ... Yani yine bana iş çıktı neden bu kocalar bu kadar densiz
Bel ağrısı diyince ben bi duraksiyorum canım, benim ilk dogum sancıları öyle başlamıştı ama gecmez de artarsa ve de belden kasıklara dogru yayılırsa anlarsin zaten, ayy ben de artik dogurmak istiyorumm... Bugün dr.a gittim ama nstye girmedim çok yogundu ya iki saat bekleyecekmisiz, bi terslik de yoktu muayenede çıktık geldik ama aklıma takıldı...ayyne güzel doğuran arkadaslarimiz olmuş telden girdiğim için tek tek alıntı yapamadim hepsinin gözü aydın uzun ömürlü olsun inşallah kuzucuklar darısı başımıza bizde sağlıkla kucağımiza alıp evimize gelelim inşallah çook korkuyorum Allahim nasıl doğacak benim kız düşün düşün psikolojim bozuldu :) bu arada kızlar dün geceden beri hafif bel ağrısı vardı bi kaç saattir göğüs altımdan göbek çevrem ve kasiklarima yayılan bi ağrı var doğum için hazırlık ağrısımi bi sikintimiz oldu anlamadimsanki doktora gitsem hemen doğuma alacaklar gibi hissediyorum bana da dua edin hamişler
Tamam CNm oynadı ise iki saat içinde hiç kıpırdama olmazsa eğer git tatlım . Birşeyler yediğinde tepki veriyorsa ok dir .
Canım senin gönlün nasıl rahat ediyorsa onu yap. Bende geçen gün öyle oldum o gün çok durgundu. Ertesi gün yürüyüş yaptım hemen haraketlendi yine.. Ben oturunca oda hareketsiz oluyo anlamış değilim. Sende git ya da ara doktorunu istersen birde portakal fln yemekte iyi oluyo etkiliyo bebeği
Ben bu durumu surekli yasiyorum. Doktora her gittigimde normal cikiyor. Uyuyordur annesi, sen de hastaymissin o da sakin olur. Bilirim icin icini yiyordur, karnina hafif vur hafif salla. Baktin tepki vermiyor git doktora icin rahat etsin. Allahin izniyle hicbir sey yoktur..
Neyse ki sorun yokmuş canım, benimki de bugün yavaş ama hareket ediyor yine de...Kizlar ben hareket ettim göbeği oynattim müzik vs dinlettim Tatlı yedim.. normalde tepki verdiği hiçbirşeye tepki alamadım. Çok hafif bir hıçkırık dışında birsey yoktu.. artik aklımızda kalmasın diye gittim acile.. kalp atışlarını duyup ohh çektim.. normalde bekliyordum muhakkak oluyordu hareketi ama korktum iste bu sefer..
Neyse doktor da dedi anneye oyun yapıyor anlaşılan diye.. hala dönmemiş. ve biraz iri dedi.. oturma halinde olduğu için de yeri çok dar zaten dedi. Bir de benim hastalık tansiyon düşüklüğü falan şükür ki iyi yani..
Sağolun hepiniz de valla iyi ki varsınız
ne güzel anneniz kayınvalideniz geliyo benim kayınvalidem vefat etti sağ olsaydıda gelmezdi zaten annmde anca gezmeye gelir yanıma doğumda gelcem dedi ama bakalım temizliğede bugün başladım ben yardımada gelecek bi görümcm var oda hafta sonu gelebilir camları siler perdeler yıkanır asar gerisini ben yapacm yavaş yavaş mecbur bu akşamda börek sardım kurabiye yaptım dondurucuya attım doğmdan sonra lazım olur diye ama şimdi bel ağrısından duramıyorumCanim kocalar bizim gibi detayli dusinimiyor malsff benim annem mutfagi halletmisti tek basina sagolsun mutfak cok dagiliuor genelde bendeyatak dolap iclerimi hallettim kvdede sagolsun camlari filam sildi boya olmistu onlari temizledi yatak altlari cok tozdu tek basima cekemiceme gore oyle gordu ama napim yani sagolsin yinede kv de ve annem yapti benim temizligi ama annemde oldugi gibi rahat edemedim kv temizlerken :)
İnşallah canım valla şu cumayı bi atlatim kafam rahatlıcak ya rüyalarıma giriyor artıkOs
t
anliyorum cqnim iste biz cok daginik yerleri yaptigimizdan ondan pek kasmadim yoksa senin dedigin gibiydi benim evde oyke gorseydi kv ne dusunurdu bilemiyorum inanAnnem bile soke oldu birazcik nasil bu hale geldi diyo allah kolaylik verskn canim temizlik bitince kus gibo hafiflicen inan
İnşallah canım anlar anlar da işte yinede arada diyor ben hamileyken şöyle yapardım yer silerdim vs.. Herkesin bünyesi bir sanki bende geriliyorumBen hiic çekinmem kayinvalidemden zaten iki canliyim kimse kusur bulmasın yani bazen nefes zor alıyorum sağolsun hiç de laf etmis ligi yoktur ne gelir bana iş yapar ne de benden iş bekler en guzelii
Bence yorma kendini sonuçta yapamadığınız için yardımcı çağırıyorsunuz yapabilmis olsan ne gerek var di mi bunu da anlar heraldee
bende perşembe nstye girdim hiç sancı çıkmadı doktor gülerek daha doğmaz merak etme dedi ama Rabbim bilir yine.ağrılar korkuttu beni dediğin gibi artarsa anlarım heralde sağol canım cevabın için :) nstye girmemene de canını sıkma 2 saat beklemekde zor bu halimizle inşallah kuzun vaktince gelir:)Bel ağrısı diyince ben bi duraksiyorum canım, benim ilk dogum sancıları öyle başlamıştı ama gecmez de artarsa ve de belden kasıklara dogru yayılırsa anlarsin zaten, ayy ben de artik dogurmak istiyorumm... Bugün dr.a gittim ama nstye girmedim çok yogundu ya iki saat bekleyecekmisiz, bi terslik de yoktu muayenede çıktık geldik ama aklıma takıldı...
ne güzel anneniz kayınvalideniz geliyo benim kayınvalidem vefat etti sağ olsaydıda gelmezdi zaten annmde anca gezmeye gelir yanıma doğumda gelcem dedi ama bakalım temizliğede bugün başladım ben yardımada gelecek bi görümcm var oda hafta sonu gelebilir camları siler perdeler yıkanır asar gerisini ben yapacm yavaş yavaş mecbur bu akşamda börek sardım kurabiye yaptım dondurucuya attım doğmdan sonra lazım olur diye ama şimdi bel ağrısından duramıyorum
Öyle tabi canım ama hergün ben hamileyken şöyle yapardım böyle cam silerdim vs diyip duruyor ... Bide kocama sinir oldum hep bunu yapıyor mesela hepberaber dışarı çıkarız ev dağınık olur bizi eve bırakırlar gelin Bi kahve içelim demez miAman bosverrrrr görürse görsün.senin evin onunmu sanki.kendi evine baksin hamilesin sen.cokkkkk guldum yaaaa:-([/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?