2015 Nisan Anneleri

Os
t
anliyorum cqnim iste biz cok daginik yerleri yaptigimizdan ondan pek kasmadim yoksa senin dedigin gibiydi benim evde oyke gorseydi kv ne dusunurdu bilemiyorum inan Annem bile soke oldu birazcik nasil bu hale geldi diyo allah kolaylik verskn canim temizlik bitince kus gibo hafiflicen inan

Ben hiic çekinmem kayinvalidemden zaten iki canliyim kimse kusur bulmasın yani bazen nefes zor alıyorum sağolsun hiç de laf etmis ligi yoktur ne gelir bana iş yapar ne de benden iş bekler en guzelii
Bence yorma kendini sonuçta yapamadığınız için yardımcı çağırıyorsunuz yapabilmis olsan ne gerek var di mi bunu da anlar heraldee

Kız bebek bekliyoruz inşaallah ..5 yasinda da bir oğlum var. en son kontrolde gelisimi ondeydi 2100 cikmisti... bakalim yarini heyecanla bekliyorum bebegimin gelisimini ..ssaglikla dogsunlar da kilo onemli degil...

Turuncu kasadan siparislerin gelince bizi bilgilendirir misin o site benim de dikkatimi cekti bircok sey orada ucuz ama cesaret edemedim ben
ben de sebamed şampuanı ordan aldım ve kargo ücretsiz olsun diye bazı ürünler var mesela ben bi de diş fırçası sipariş verdm şampuanlar kargo bedava oldu ürünlerm de geldi sebamed sampuanın üzerinde yazan fiyat 41 tl ama turuncukasa ben aldığımda 24 filandı heralde bir ay önce aldım rahtlıkla alabilirsinz

Kızlar bebislerniz ne sıklıkta hareket ediyor. Benim ki gunduz çok hareketli degil aksamlari daha hareketli ama çok degil gunden güne değişiyor sona yaklastikca tedirgin oluyo insan.sag salum kucagimiza alalim yavrularimizi

Aman bosverrrrr görürse görsün.senin evin onunmu sanki.kendi evine baksin hamilesin sen.cokkkkk guldum yaaaa :-(

ayy ne güzel doğuran arkadaslarimiz olmuş telden girdiğim için tek tek alıntı yapamadim hepsinin gözü aydın uzun ömürlü olsun inşallah kuzucuklar darısı başımıza bizde sağlıkla kucağımiza alıp evimize gelelim inşallah çook korkuyorum Allahim nasıl doğacak benim kız düşün düşün psikolojim bozuldu :) bu arada kızlar dün geceden beri hafif bel ağrısı vardı bi kaç saattir göğüs altımdan göbek çevrem ve kasiklarima yayılan bi ağrı var doğum için hazırlık ağrısımi bi sikintimiz oldu anlamadim sanki doktora gitsem hemen doğuma alacaklar gibi hissediyorum bana da dua edin hamişler

Bel ağrısı diyince ben bi duraksiyorum canım, benim ilk dogum sancıları öyle başlamıştı ama gecmez de artarsa ve de belden kasıklara dogru yayılırsa anlarsin zaten, ayy ben de artik dogurmak istiyorumm... Bugün dr.a gittim ama nstye girmedim çok yogundu ya iki saat bekleyecekmisiz, bi terslik de yoktu muayenede çıktık geldik ama aklıma takıldı...

Artik doğuma gelirsin diye gönderdi Dr. Benim de hala eksiklerim var, bebek bakım ürünleri kaldı öyle, ebebekte vardır diye gittim ama orda bulamadım mustela yada chicco pure bio almak istiyorum... Yarin tekrar bakicam ama netten mi alsam acaba...

Tamam CNm oynadı ise iki saat içinde hiç kıpırdama olmazsa eğer git tatlım . Birşeyler yediğinde tepki veriyorsa ok dir .

Kizlar ben hareket ettim göbeği oynattim müzik vs dinlettim Tatlı yedim.. normalde tepki verdiği hiçbirşeye tepki alamadım. Çok hafif bir hıçkırık dışında birsey yoktu.. artik aklımızda kalmasın diye gittim acile.. kalp atışlarını duyup ohh çektim.. normalde bekliyordum muhakkak oluyordu hareketi ama korktum iste bu sefer..
Neyse doktor da dedi anneye oyun yapıyor anlaşılan diye.. hala dönmemiş. ve biraz iri dedi.. oturma halinde olduğu için de yeri çok dar zaten dedi. Bir de benim hastalık tansiyon düşüklüğü falan şükür ki iyi yani..
Sağolun hepiniz de valla iyi ki varsınız

Neyse ki sorun yokmuş canım, benimki de bugün yavaş ama hareket ediyor yine de...

ne güzel anneniz kayınvalideniz geliyo benim kayınvalidem vefat etti sağ olsaydıda gelmezdi zaten annmde anca gezmeye gelir yanıma doğumda gelcem dedi ama bakalım temizliğede bugün başladım ben yardımada gelecek bi görümcm var oda hafta sonu gelebilir camları siler perdeler yıkanır asar gerisini ben yapacm yavaş yavaş mecbur bu akşamda börek sardım kurabiye yaptım dondurucuya attım doğmdan sonra lazım olur diye ama şimdi bel ağrısından duramıyorum

İnşallah canım valla şu cumayı bi atlatim kafam rahatlıcak ya rüyalarıma giriyor artık

İnşallah canım anlar anlar da işte yinede arada diyor ben hamileyken şöyle yapardım yer silerdim vs.. Herkesin bünyesi bir sanki bende geriliyorum

Maşallah topiğimiz atağa geçti resmen doğum habebrleri ardarda geliyor...heyecan bastı valla benide.biz bugün komple temizliğimizi bitirdik şükür yarın kayınvalidemler geliyor bir tek çantamız kaldı hazırlanacak üstümden büyük bir yük kalktı sanki.sıra prensesime gelşyor bir o eksik artık hayırlısıyla zamnında gekir inşallah kuzular....

bende perşembe nstye girdim hiç sancı çıkmadı doktor gülerek daha doğmaz merak etme dedi ama Rabbim bilir yine.ağrılar korkuttu beni dediğin gibi artarsa anlarım heralde sağol canım cevabın için :) nstye girmemene de canını sıkma 2 saat beklemekde zor bu halimizle inşallah kuzun vaktince gelir:)

Cok yorma canim yavastan yap birgun bi odayi birgun digerini bigunde zaten imkansiz bitirmek yardim eden birinin olmasi boyle anlarda sart gercekten by halimizle elden pek birsey gelmiyor..

Aman bosverrrrr görürse görsün.senin evin onunmu sanki.kendi evine baksin hamilesin sen.cokkkkk guldum yaaaa :-([/QUO
Öyle tabi canım ama hergün ben hamileyken şöyle yapardım böyle cam silerdim vs diyip duruyor ... Bide kocama sinir oldum hep bunu yapıyor mesela hepberaber dışarı çıkarız ev dağınık olur bizi eve bırakırlar gelin Bi kahve içelim demez mi Bi türlü öğretemedim bide kaynanamı çağırınca temizliğe mesaj attım kocama sordun mu bana diye sesli olarak demez mi aşkım gelsin dimi annem sormadım sana ama diyor.... Gelde öldürme Sanki mesajı boşa attık çaktırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…