2015 Nisan Anneleri

Cok yorma canim yavastan yap birgun bi odayi birgun digerini bigunde zaten imkansiz bitirmek yardim eden birinin olmasi boyle anlarda sart gercekten by halimizle elden pek birsey gelmiyor..
bi günde yapamam zaten salı günü kontrole gidecem o zamana kadar bitirmeyi düşünüyorum 1 haftam var yani fazla yorlmadan yaparım

Aman canım sevindim iyi haberle gelmene.. Bebişler biZe oyun yapıyo işte arada dikkat çekmek için :)

Kızlar bebislerniz ne sıklıkta hareket ediyor. Benim ki gunduz çok hareketli degil aksamlari daha hareketli ama çok degil gunden güne değişiyor sona yaklastikca tedirgin oluyo insan.sag salum kucagimiza alalim yavrularimizi
Benim de öyle canım akşamları daha hareketli ama bazı günler gün boyu hareket ediyor. Bugün çok hareketsiz bazen korkutuyor beni de bu hali. O yüzden gece yarısı karnıma telefonu dayayıp müzik dinlettiğim bile oluyor.

Aynısı benim de başıma geldi canım tatlı müzik herşeyi denedim gece yarısı saatler sonra tepki verdi sen acile gitmişsin ben gitmeden çözüldü. Geçmiş olsun çok telaşını gayet iyi anlıyorum.

Neyse ki sorun yokmuş canım, benimki de bugün yavaş ama hareket ediyor yine de...

Aman canım sevindim iyi haberle gelmene.. Bebişler biZe oyun yapıyo işte arada dikkat çekmek için :)

Ahh Ahh az da olsa hareket etseydi bekleyecektim ama yani hic sesi çıkmadı şimdiden parmağında oynatıyor bizi anlaşılan :)
Bir de dönseydi hayırlısıyla...

Sagol kuzum.. Evet yani benimki de simdi hareket etti sipa... Neyse iyi olsunlar da..

İnşallah canım anlar anlar da işte yinede arada diyor ben hamileyken şöyle yapardım yer silerdim vs.. Herkesin bünyesi bir sanki bende geriliyorum
Gereksiz. Ne luzumu var o laflarin sen siliyorsan ben silemiyorum iste dimi. Gicik oluyorum oyle seylere. Ben de istemem aman nr gelsin ne de beni temizligine falan çağirsin. Benm annem geldi gecen hafta tul perde cam falan halletti buyuk temizligi sagolsun. Ben kv nin evine iki uc saatligine bile gitmeye tahammul edemiyorum aman ne gelsin ne yardim etsn. Bisey yapsa bi ton sey sayiyorlar

Ay valla yaa kendi evine hergün kadın geliyor pırıl pırıl.. Kendi temizliyormuş gibi bi titizlik havaları.. Şimdi benim evimde temizlikçilerin başında durcak bi ton naz yapcak kendiyapmış gibi

:)))))))))) ayyyy canim valla cok guldurdun beni seninkide baya acik sozluymus.olurmusun oldururmusun:)temiz kalpli iste ne yapsin bu kocalar hep boyle kadinlar gibi derin dusunemiyorlar.valla benim kaynanada oyle ama alahtan kocam veriyor benden once cevabini.takma kafana sen her yer piril piril olur icin rahatlar.kaynananda konustuguyla kalir.

Ay valla yaa kendi evine hergün kadın geliyor pırıl pırıl.. Kendi temizliyormuş gibi bi titizlik havaları.. Şimdi benim evimde temizlikçilerin başında durcak bi ton naz yapcak kendiyapmış gibi
Oyle huylari var benimkide oyle cok temizim titizim havalarindaydi.yazin yaz temizligine gittim yardima allah vere temizlikle ovunen kadinin evinden tam 8 torba pislik attim.bozuldu.

98 e kadar derken diğerleri nasıl kaç kere yüksek çıktı benim bi kere 45 çıktı diğerleri 5-10 arası ben de korkuyorum başlıyor mu sancılarım diye
Genelde 19-35 arası çıktı kalp atışlarıda 120-150 çıktı hayırlısı bakalım 1 hafta sonra sezeryanım doğum sancısı çekmeden girsem keşke :)

Canım benimmm çok sevindim iyi olmanızaaa:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Cennet kokusuyla doldursun kuzun evinizi:) Bizim yerimize de kokla olur mu:)

Canim cok sevindim bi okadarda sasirdim cunku dun aksamustu arkadasinin dogumgunune gitsemmi die sormustun bende yorum yapmistim dogum haberini az once okudum ve saasirdim iyiki gitmemissin galiba icine dogdu meleginin gelecegi neyse coksukur saglikla gelmis prenses Allah anali babali buyutsun insallah

Son düzenleme:
kızlar bana dua edin, bugün kontrole gelmiştir ama Dr suyun çok azalmış acil müdahale olabilir dedi, daha kızım çok kucuk 34+5, dua edin hayırlısı olsun​

Canım Allah'ın izniyle biraz daha bekler inşallah kuzun. Eğer şeker problemin yoksa havuç ve portakal suyu amniotik sıvının artmasını sağlıyor bilgin olsun. Bol bol havuç suyu iç. Bir de fazla abartmamak kaydıyla karbonhidrat da sıvı artışında faydalı. Dualarımız seninle

İnşallah canım ya valla cumayı atlatım hayırlısıyla gözümde büyüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…