bi günde yapamam zaten salı günü kontrole gidecem o zamana kadar bitirmeyi düşünüyorum 1 haftam var yani fazla yorlmadan yaparımCok yorma canim yavastan yap birgun bi odayi birgun digerini bigunde zaten imkansiz bitirmek yardim eden birinin olmasi boyle anlarda sart gercekten by halimizle elden pek birsey gelmiyor..
Aman canım sevindim iyi haberle gelmene.. Bebişler biZe oyun yapıyo işte arada dikkat çekmek için :)Kizlar ben hareket ettim göbeği oynattim müzik vs dinlettim Tatlı yedim.. normalde tepki verdiği hiçbirşeye tepki alamadım. Çok hafif bir hıçkırık dışında birsey yoktu.. artik aklımızda kalmasın diye gittim acile.. kalp atışlarını duyup ohh çektim.. normalde bekliyordum muhakkak oluyordu hareketi ama korktum iste bu sefer..
Neyse doktor da dedi anneye oyun yapıyor anlaşılan diye.. hala dönmemiş. ve biraz iri dedi.. oturma halinde olduğu için de yeri çok dar zaten dedi. Bir de benim hastalık tansiyon düşüklüğü falan şükür ki iyi yani..
Sağolun hepiniz de valla iyi ki varsınız
Benim de öyle canım akşamları daha hareketli ama bazı günler gün boyu hareket ediyor. Bugün çok hareketsiz bazen korkutuyor beni de bu hali. O yüzden gece yarısı karnıma telefonu dayayıp müzik dinlettiğim bile oluyor.Kızlar bebislerniz ne sıklıkta hareket ediyor. Benim ki gunduz çok hareketli degil aksamlari daha hareketli ama çok degil gunden güne değişiyor sona yaklastikca tedirgin oluyo insan.sag salum kucagimiza alalim yavrularimizi
Aynısı benim de başıma geldi canım tatlı müzik herşeyi denedim gece yarısı saatler sonra tepki verdi sen acile gitmişsin ben gitmeden çözüldü. Geçmiş olsun çok telaşını gayet iyi anlıyorum.Kizlar ben hareket ettim göbeği oynattim müzik vs dinlettim Tatlı yedim.. normalde tepki verdiği hiçbirşeye tepki alamadım. Çok hafif bir hıçkırık dışında birsey yoktu.. artik aklımızda kalmasın diye gittim acile.. kalp atışlarını duyup ohh çektim.. normalde bekliyordum muhakkak oluyordu hareketi ama korktum iste bu sefer..
Neyse doktor da dedi anneye oyun yapıyor anlaşılan diye.. hala dönmemiş. ve biraz iri dedi.. oturma halinde olduğu için de yeri çok dar zaten dedi. Bir de benim hastalık tansiyon düşüklüğü falan şükür ki iyi yani..
Sağolun hepiniz de valla iyi ki varsınız
Neyse ki sorun yokmuş canım, benimki de bugün yavaş ama hareket ediyor yine de...
Aman canım sevindim iyi haberle gelmene.. Bebişler biZe oyun yapıyo işte arada dikkat çekmek için :)
Aynısı benim de başıma geldi canım tatlı müzik herşeyi denedim gece yarısı saatler sonra tepki verdi sen acile gitmişsin ben gitmeden çözüldü. Geçmiş olsun çok telaşını gayet iyi anlıyorum.
Gereksiz. Ne luzumu var o laflarin sen siliyorsan ben silemiyorum iste dimi. Gicik oluyorum oyle seylere. Ben de istemem aman nr gelsin ne de beni temizligine falan çağirsin. Benm annem geldi gecen hafta tul perde cam falan halletti buyuk temizligi sagolsun. Ben kv nin evine iki uc saatligine bile gitmeye tahammul edemiyorum aman ne gelsin ne yardim etsn. Bisey yapsa bi ton sey sayiyorlarİnşallah canım anlar anlar da işte yinede arada diyor ben hamileyken şöyle yapardım yer silerdim vs.. Herkesin bünyesi bir sanki bende geriliyorum
98 e kadar derken diğerleri nasıl kaç kere yüksek çıktı benim bi kere 45 çıktı diğerleri 5-10 arası ben de korkuyorum başlıyor mu sancılarım diye
Ay valla yaa kendi evine hergün kadın geliyor pırıl pırıl.. Kendi temizliyormuş gibi bi titizlik havaları.. Şimdi benim evimde temizlikçilerin başında durcak bi ton naz yapcak kendiyapmış gibiGereksiz. Ne luzumu var o laflarin sen siliyorsan ben silemiyorum iste dimi. Gicik oluyorum oyle seylere. Ben de istemem aman nr gelsin ne de beni temizligine falan çağirsin. Benm annem geldi gecen hafta tul perde cam falan halletti buyuk temizligi sagolsun. Ben kv nin evine iki uc saatligine bile gitmeye tahammul edemiyorum aman ne gelsin ne yardim etsn. Bisey yapsa bi ton sey sayiyorlar
:)))))))))) ayyyy canim valla cok guldurdun beni seninkide baya acik sozluymus.olurmusun oldururmusun:)temiz kalpli iste ne yapsin bu kocalar hep boyle kadinlar gibi derin dusunemiyorlar.valla benim kaynanada oyle ama alahtan kocam veriyor benden once cevabini.takma kafana sen her yer piril piril olur icin rahatlar.kaynananda konustuguyla kalir.Öyle tabi canım ama hergün ben hamileyken şöyle yapardım böyle cam silerdim vs diyip duruyor ... Bide kocama sinir oldum hep bunu yapıyor mesela hepberaber dışarı çıkarız ev dağınık olur bizi eve bırakırlar gelin Bi kahve içelim demez miBi türlü öğretemedim bide kaynanamı çağırınca temizliğe mesaj attım kocama sordun mu bana diye sesli olarak demez mi aşkım gelsin dimi annem sormadım sana ama diyor.... Gelde öldürme Sanki mesajı boşa attık çaktırmadan
Oyle huylari var benimkide oyle cok temizim titizim havalarindaydi.yazin yaz temizligine gittim yardima allah vere temizlikle ovunen kadinin evinden tam 8 torba pislik attim.bozuldu.Ay valla yaa kendi evine hergün kadın geliyor pırıl pırıl.. Kendi temizliyormuş gibi bi titizlik havaları.. Şimdi benim evimde temizlikçilerin başında durcak bi ton naz yapcak kendiyapmış gibi
Ellerine saglik canim , gercekten cook guzeller..
Genelde 19-35 arası çıktı kalp atışlarıda 120-150 çıktı hayırlısı bakalım 1 hafta sonra sezeryanım doğum sancısı çekmeden girsem keşke :)98 e kadar derken diğerleri nasıl kaç kere yüksek çıktı benim bi kere 45 çıktı diğerleri 5-10 arası ben de korkuyorum başlıyor mu sancılarım diye
Günaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Genelde 19-35 arası çıktı kalp atışlarıda 120-150 çıktı hayırlısı bakalım 1 hafta sonra sezeryanım doğum sancısı çekmeden girsem keşke :)
Canim cok sevindim bi okadarda sasirdim cunku dun aksamustu arkadasinin dogumgunune gitsemmi die sormustun bende yorum yapmistim dogum haberini az once okudum ve saasirdim iyiki gitmemissin galiba icine dogdu meleginin gelecegiKızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
kızlar bana dua edin, bugün kontrole gelmiştir ama Dr suyun çok azalmış acil müdahale olabilir dedi, daha kızım çok kucuk 34+5, dua edin hayırlısı olsun
İnşallah canım ya valla cumayı atlatım hayırlısıyla gözümde büyüyo:)))))))))) ayyyy canim valla cok guldurdun beni seninkide baya acik sozluymus.olurmusun oldururmusun:)temiz kalpli iste ne yapsin bu kocalar hep boyle kadinlar gibi derin dusunemiyorlar.valla benim kaynanada oyle ama alahtan kocam veriyor benden once cevabini.takma kafana sen her yer piril piril olur icin rahatlar.kaynananda konustuguyla kalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?