2015 Nisan Anneleri

yarın 35 haftamıza giriyoruz. Allah hepimizi tek avazda kurtarsın

Amin canımm

Bunu paylaşman çok iyi oldu kuzum ya. Ben de bu tarz bir şey düşünüyordum. Bakayım ben de lcw ya.

Aslında çok da büyük bir fark çıkmamış uzum aralarında. Allah hakkında en hayırlı olan neyse onu versin kuzum. Normali denemek istiyorsan kimse seni zorla sezaryene alamaz zaten risk olmadığı sürece:)

Aaaa nasıl yaniiiiiiii:) Şok oldum birden görünce. Canım benim çok sevindim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Cennet kokusuyla doldursun Mina Hanım evinizi bir ömür:) Bizim yerimize de kokla o tospaaayı olur mu annesiii:)

Hayırlı olsun kuzum:) 30 Mart büyük gün demek, ben bile heyecanlandım, çok az kalmış:) Sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna:)

Oyle huylari var benimkide oyle cok temizim titizim havalarindaydi.yazin yaz temizligine gittim yardima allah vere temizlikle ovunen kadinin evinden tam 8 torba pislik attim.bozuldu.
Ay aynen öyle anam kimse kendine bakmaz anca millete laf söylerler

kizlar masallah baya dogum olmus bn ne zamandir cok takip edemiyorum bebek sekeri canta vs derken izne ciktim cikali canim çıktı daha da 1 haftalik falan isim var temizlik falan da yapmafik kixim en az 2 hafta bekler ins korktum valla dogum yapan herkese hayirli olsun darisi bizlere ins. hadi herkese iyi geceler

Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize

Canımmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:)) Ayrıca yar ve yardımcınız olsun. İnşallah tez vakitte gelirsiniz evinize. Neden hala hastanedesiniz peki, sarılık falan mı? Dualarımız seninle...

Aaaa bugün pek hareketli bir gün olmuş, arka arkaya doğum haberleri gelmiş. Allah analı babalı büyütmeyi nasi etsin kuzumm:) Cennet kokusundan mahrum etmesin sizi:) Bizim yerimize de kokla... Ayy çok heyecanlandım ben şimdi. Millet patır patır doğuruyor, darısı başımıza:)

Bu bebeler arkadaşlarının doğduğunu gördükçe gaza gelip doğuyor herhalde:) Çok heyecanlandım senin yerine:) Kuzum benim Allah yar ve yardımcın olsun, inşallah sağ selamet kavuşursun yavruna:))) Dua edeceğim senin ve yavrun için:) Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz:))))

Hayırlı olsun kuzum benim şimdiden:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Evde küçük bir çocuk daha olunca bebekle yaşam zor olabiliyor. Belki annenin ona olan sevgisini kaybetmekten korkuyordur. Sana naçizane tavsiyem bebekle ilgili her duruma kızını da dahil et. Abimin eşi öyle yapardı:) Bebek ağlıyorsa bana yardım eder misin annecim kardeşinin altını temizleyelim ya da sen bana çok yardımcı oluyorsun, sen olmasan çok zorlanırdım bitanem gibi:) Böyle olunca hem kabullenmeleri kolay oluyor hem de kendilerini işe yarar hissettikleri için agresif olmuyorlar:) Allah yardımcın olsun inşallah:)

Maşallah benim tospa gazdan etkileniyor. . O kadar diyorum "bak arkadasların gelmiş sen neden bekliyorsun "diye hatunlar ses yokk totosunu dayayıp tekrar yatıyo ☺

Ya kizlar hastayım diye mi bilmiyorum 3 saattir falan benim oğluşda ses soluk yok..
Tedirgin olmalı miyim ki? Bu arada yemek de yemiştim tatlı birseyler de ama birsey olmadi... bilemedim ki..

Canım benim hastalıktan dolay o da hareketsiz kalmış belli ki:) Zaten doktora da gitmişsin çok şükür kuzucuğumuz iyi:) Makat gelişli bebekler yerleri daraldıkça daha az hareket ediyor. Doğum pozisyonuna geldiklerinde hareket alanları genişliyor. İnşallah böyle korkutmaz bir daha annesini küçük tospaa:)

Maşallah benim tospa gazdan etkileniyor. . O kadar diyorum "bak arkadasların gelmiş sen neden bekliyorsun "diye hatunlar ses yokk totosunu dayayıp tekrar yatıyo ☺

Valla benimki gazla çalışıyor:) Oğlum hadi gel desem gelecek gibi:)))Seninki totoyu devirip yattığına göre rahatı epey yerinde demek ki:))

Valla benimki gazla çalışıyor:) Oğlum hadi gel desem gelecek gibi:)))Seninki totoyu devirip yattığına göre rahatı epey yerinde demek ki:))
Gelmesini hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum temizlik eğilip kalkma perde asma aklına ne gelirse. Millet bunları yapınca doğuma gider sanki bizim hatun iyice içerde keyif yapıyor..geçmiyor zamanDaseçimlerde hangi aday hamileliği 6 aya indirirse oyum ona

Massallah ne bereketli bi gunmus boylee.. burc koc burcuna gecince minikler gaza geldi galiba. Siz boyle dogurdukca korktum hemen kuafore kostum. Agdami yaptirdim, hamilelik doneminde o kadar jiletten sonra agda yapilirken mahvoldum hala zonkluyo.. ay iyi ki sezeryan olucam dedim bugun. Tamam sezeryan da kolay degil ama ben normali kaldiramam herhalde
Dogum yapan anneleri tebrik ediyorum.. en kisa zamanda tecrubelerini bizimle paylasmalarini rica ediyorum..
Bakalim bu gece nelere gebe sabaha ogreniriz.. herkese iyi uykular :)

Valla ben de hiç kısıtlamıyorum hareketlerimi. Doğum kolay olsun diye özellikle alaturka tuvaleti tercih ediyorum, eğilmem gerektiği zaman çömeliyorum, yürüyorum... Ama bir taraftan da azıcık daha dur oğlum, müsait değilim diyorumŞimdilik dinliyor beni şapşal köftemHamileliğin süresini kısaltan aday bulursan bana da haber ver

Heyecandan 1 saat bile uyumadimm
kizim ateslendiiiiii birde onu takipteyim
annem ve ben grip oldukkkkk :)
Kv fln geldi
evim kucuk heryerden insan ve esya cikiyorrr

Aksam dedim simdiden bunaldim kalabalik ve esyalardannnn
ilk dogumdan tepkilerime alisiklarrr gulup geciyorlar ama ben ciddiyimmm
sakin icinizde tutmayin kizlar
lohusalikta kimse sizi uzmesin
kimse kusurunuza bakamazzzzz :)))

Azicik uyusaydimmm keskeeeee
uyuyannn guzel annelere ve findiklarinaaa mis gibi uykularrrrrr

tarih ne canım. bende cumartesi giriyorum sezeryana bebeğim dönmedi diye. epidural istedim inşallah pişman olmam.
31 mart nasipse canım :) benim kalbimde ritm bozukluğu olduğu için zorunlu olarak sezeryan canım genel anestezi olucam :)

Günaydınnn güzel anneler ve tontişlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…