- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
yarın 35 haftamıza giriyoruz. Allah hepimizi tek avazda kurtarsın
kızlar lcw dan kendınden sungerlı atletler almıstım gebelıkten once yazın rahat oluyor, camasır gıymekten kurtarıyor dıye. sımdı denedım hala oluyor bahsettım atlet ve ustten gogus kolay cıkıyor.askı ayarı da var. emzırırken de kolaylık olacak. tavsıye ederım emzırme sudyenı yada atletı yerıne bakın derım sungerı oldugu ıcın ucunu da bellı etmıyor.
Kizlar devletteko doktorumdan geldim kilomuz 3900 cikti 55 cmmisizzz cok uzun bi bebek olacak normal dogum gozukuyor dedi.Haftaici agrin tutar senin gelirsin dediay soke oldum normali zorlucam ben ozelde kilosunin yanildigini dusunuyorum.. Bakalim gorucz artik hangisi dogru cikacak :)
Kızlar bu gece saat beste Mina ma kavuştum akşam şansım başladı iyi ki gitmiştim şuan ağrıları var ama şükürler olsun minik iyi ediyo ama sunum yok daha. Bu duygu dünyalara değer darısı sizlere musait oldukça yazarım öpüyorum herkesi
Selam kızlar bikaç gündür yazamıyorum ancak okuyabildim yazdıklarınızı.bebişime kavuşanların ve hastaneden çıkan arkadaslar gözünüz Aydın meleklerle bir Ömür sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla günleriniz geçsin inş..
Hasta olan tüm arkadaslarıma da Allah şifa versin inş
Bizde ctesi gittik son kez doktora oğlusum dönmemiş 2950 olmuş oğlum 1 haftada 450 gr almış doktorda bende bu kadar beklemiyodum dedi tabi yanılma payıda olabilir dedi Hayırlısı sağlıklı olsun tabi önemli olan bu..ve 3 kg çocuk artık Dönmesi mümkün değil dedi vee asıl haberimiz Mecbur Sezaryan Olacağım için günümüz belirlendi 30 Mart ta sabah 8 de hastanede olcaz Allah'ın izniyle haftaya bugün oğlum kucağımda olacak çok heyecanlandım
Ay aynen öyle anam kimse kendine bakmaz anca millete laf söylerlerOyle huylari var benimkide oyle cok temizim titizim havalarindaydi.yazin yaz temizligine gittim yardima allah vere temizlikle ovunen kadinin evinden tam 8 torba pislik attim.bozuldu.
Bende ctesi giricemtarih ne canım. bende cumartesi giriyorum sezeryana bebeğim dönmedi diye. epidural istedim inşallah pişman olmam.
Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
slm herkese haber verip dua isteyelim bu sabah 6 da suyum geldi hemen yatış verdiler normal olmadı epidural doğum yaptık bebeğim 38+1 de geldi daha vaktimiz var diye rahattik dünyanın en tatlı seyiymis 10 senenin sonrasında duaniz da unutmayın ne olur
kızlar dualarınıza ihtiyacım var.bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum 5cm acıklıgım %80 efasmanım var doktor sen nasıl duruyosun bu acıklıkla dedi agrı hissetmiyorum hiç.yarın sabah 9 da doguma gidecegim ac gel dedi.bebişim 3kilo 190 gr olmus.suyumda fazlaymıs biraz,şoktayım şuan.ve cok heyecanlıyım ve korkuyorumda.kalp rahim oldugu için erken dogum riskimde vardı.
bu arada bi haftadır ishalim vardı,3 gündür ara ara ama cok olmayan düzensiz bel agrım vardı,1 hafta önce acile gitmiştim yalancı dogum sancıları dedi doktor sancıda cıkmamıstı nst de,simdi 100 lerde sancı cıktı ama hissetmiyorum.simdi hazırlık yapıcam esyalarımı toparlıycam evi azcık,cantanın eksiklerine bakıcam.bugün uyku yok bana.annemde yarın sabah binip gelecek aksama yanımızda olacak.dogum yapan arkadaslarada saglıkla yavrularını büyütmelerini diliyorum.
Arkadaslar sizlerle pek bir paylasimda bulunamadim ama
yine de guzel haberi paylasmak istedim
Allah nasip ederse yarin 12.30 da bende doguma giriyorummm
dogumdan degilde 3yasina girecek olan kizimin tepkilerinden feciii korkuyorumm...
Esyalarimizi gorunce gelmesin diye huysuzlanmaya basladi bileee...
dualarinizi esirgemeyin lutfennnnn...
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun!!!
Maşallah benim tospa gazdan etkileniyor. . O kadar diyorum "bak arkadasların gelmiş sen neden bekliyorsun "diye hatunlar ses yokk totosunu dayayıp tekrar yatıyo ☺Bu bebeler arkadaşlarının doğduğunu gördükçe gaza gelip doğuyor herhalde:) Çok heyecanlandım senin yerine:) Kuzum benim Allah yar ve yardımcın olsun, inşallah sağ selamet kavuşursun yavruna:))) Dua edeceğim senin ve yavrun için:) Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz:))))
Ya kizlar hastayım diye mi bilmiyorum 3 saattir falan benim oğluşda ses soluk yok..
Tedirgin olmalı miyim ki? Bu arada yemek de yemiştim tatlı birseyler de ama birsey olmadi... bilemedim ki..
Maşallah benim tospa gazdan etkileniyor. . O kadar diyorum "bak arkadasların gelmiş sen neden bekliyorsun "diye hatunlar ses yokk totosunu dayayıp tekrar yatıyo ☺
Gelmesini hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum temizlik eğilip kalkma perde asma aklına ne gelirse. Millet bunları yapınca doğuma gider sanki bizim hatun iyice içerde keyif yapıyor..geçmiyor zamanDaseçimlerde hangi aday hamileliği 6 aya indirirse oyum onaValla benimki gazla çalışıyor:) Oğlum hadi gel desem gelecek gibi:)))Seninki totoyu devirip yattığına göre rahatı epey yerinde demek ki:))
Gelmesini hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum temizlik eğilip kalkma perde asma aklına ne gelirse. Millet bunları yapınca doğuma gider sanki bizim hatun iyice içerde keyif yapıyor..geçmiyor zamanDaseçimlerde hangi aday hamileliği 6 aya indirirse oyum ona
31 mart nasipse canım :) benim kalbimde ritm bozukluğu olduğu için zorunlu olarak sezeryan canım genel anestezi olucam :)tarih ne canım. bende cumartesi giriyorum sezeryana bebeğim dönmedi diye. epidural istedim inşallah pişman olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?