2015 Nisan Anneleri

Herkes doğurmuş mu ne :) maşallah miniklere. Ben hasta olan bebeğimizi çok merak ediyorum haber var mı

Gunaydin anneler ve yavrulari. Bende artik forumu daha dikkatli okur hale geldim malum dogum haberlerini kacirmiyim diye. Bakalim bugun neler olacak. Walla boyle gunler cok heyecanli oluyor. Dogum yapan arkadaslara tekrar hayirli olsun sira bizlere de gelsin insallah. Sag salim alalim yawrularimizi kucagimiza. Bazilarimiz cok sabirsiz bazilarimiz henuz hazir degil, allah hepimizin gonlune gore versin. Herkese guzel ve mutlu gunler dilerim.

günaydın canlar :) tek tek alıntı yapamadım herkese tebrikler için çok teşekkür ederim darısı kalan arkadaşlarımın başına :) kızımla ilk gecemizi geçirdik çok akıllı kızım maşallah sütüm daha tam olarak gelmedi mama takviye yapıyoruz bu arada normal değil sezeryan oldum kızım 3 kilo doğdu :) kızlar hafifte olsa sancıyı önemseyin sertleşmeyi de :) ben öylesine gittim doğum yaptım :) zaman buldukça yazarım öpüyorum herkesi

evet canım iyiki gitmemişim :) gerçekten bende şaşırdım bende hiç beklemiyodum sancının bu kadar yüksek olacağını

Canım e bebekte ikisi de satılmıyormus.Ben de sormustum, baskanhangi magazada var peki diye,hicbir magazalarında pure bio veya mustela satmadıklarını soylediler. İnternetten alabilirsin canım. Yorma kendini. Az kalmıs dogumuna

Canım sıkma canını. Benim annem istese de her isteynce gelemiyor. 11 saat mesafede bir de ufak kardesim var. KV desen bacaklarından rahatsız, yuruyemiyor. Sözde 20 yasında görümcem var,gecen gün rica ettim perdeleri yıkasam asar mısın diye cevap bile vermedi.
Ben de börek yapacaktım. Gittim hazır alıp attım buzluga. Bi o eksik kalsın. Yetişemiyorum her seye tek basıma. Ev leş gibi ama eşime kalsa bal dök yala. Artık akısına bırakalım. Elimizden gelmeyenleri dert etmeyelim. Bebişler dogunca gözümüz ne börek görecek ne KV inşallah :))

masaAllah size annesi, insaAllah 38leri beraber görürüz

Ayyy geçmiş olsun, ilki zor oluyor ben o durumu ilk aylar hallettim, iyi cesaret etmiş bu zamanda yaptırmışsın. Acı normalde de daha fazla bu haftalarda.

sağol canim ,elimden geleni yapıyorum. insaAllah biraz daha durur

Hamileligin son gunlerinindegerlendiriyorum Dogunca diyet filan derken nerden gorecegim bunlari.
Sana benden tüyo, emzirme döneminde kendini tam anlamıyla parçalarsan, o kilolar diyete falan gerek kalmadan fazlasıyla gidiyor. Ama tek bir şart var, aman emziriyorum diye homini gırtlak yenmemeli.
Yani o bebek boş da olsa dolu da olsa o memelerden seni sömürecek, bunun yolu da doğumdan itibaren saat falan tutmadan habire ağzına tıkacaksın memeyi. O 2 saat olayı hikaye yani. Her ağladığında emecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…