- 19 Temmuz 2014
- 170
- 265
- 73
Dur canım bende varımEn son doguran ben olacagim :)
evet canım iyiki gitmemişim :) gerçekten bende şaşırdım bende hiç beklemiyodum sancının bu kadar yüksek olacağınıCanim cok sevindim bi okadarda sasirdim cunku dun aksamustu arkadasinin dogumgunune gitsemmi die sormustun bende yorum yapmistim dogum haberini az once okudum ve saasirdim iyiki gitmemissin galiba icine dogdu meleginin gelecegineyse coksukur saglikla gelmis prenses Allah anali babali buyutsun insallah
Canım e bebekte ikisi de satılmıyormus.Ben de sormustum, baskanhangi magazada var peki diye,hicbir magazalarında pure bio veya mustela satmadıklarını soylediler. İnternetten alabilirsin canım. Yorma kendini. Az kalmıs dogumunaArtik doğuma gelirsin diye gönderdi Dr. Benim de hala eksiklerim var, bebek bakım ürünleri kaldı öyle, ebebekte vardır diye gittim ama orda bulamadım mustela yada chicco pure bio almak istiyorum... Yarin tekrar bakicam ama netten mi alsam acaba...
Canım sıkma canını. Benim annem istese de her isteynce gelemiyor. 11 saat mesafedene güzel anneniz kayınvalideniz geliyo benim kayınvalidem vefat etti sağ olsaydıda gelmezdi zaten annmde anca gezmeye gelir yanıma doğumda gelcem dedi ama bakalım temizliğede bugün başladım ben yardımada gelecek bi görümcm var oda hafta sonu gelebilir camları siler perdeler yıkanır asar gerisini ben yapacm yavaş yavaş mecbur bu akşamda börek sardım kurabiye yaptım dondurucuya attım doğmdan sonra lazım olur diye ama şimdi bel ağrısından duramıyorum
Ooohh afiyet olsun. Rahatsız etmiyorsa boşver, bende hem kabızlık hem de midemde yanma yapıyor yiyemiyorumSabah sabah nutellanin dibine vurdukkk ohh gelsinn kilolarrr
masaAllah size annesi, insaAllah 38leri beraber görürüzEvet canım suda azalma vardı bizde de .Dr ölçüsünü şöyle açıklamıştı bu haftalarda olması gereken ideal su miktarı 10 cm imiş.8-5 arasında olursa azalmış 5 altına inerse acil doğum gerektirir demişti.ilk ölçümde 7c çıkmıştı suyumuz 1 hafta tanıdı geçen çarşamba 8cm çıktı suyumuz evde yatıyorum hala bol su içip dinleniyorum.Hareketlerde bir azalma yok gibi canım çok şükür bende sürekli takip ediyorum
Ayyy geçmiş olsun, ilki zor oluyor ben o durumu ilk aylar hallettim, iyi cesaret etmiş bu zamanda yaptırmışsın. Acı normalde de daha fazla bu haftalarda.Massallah ne bereketli bi gunmus boylee.. burc koc burcuna gecince minikler gaza geldi galiba. Siz boyle dogurdukca korktum hemen kuafore kostum. Agdami yaptirdim, hamilelik doneminde o kadar jiletten sonra agda yapilirken mahvoldumhala zonkluyo.. ay iyi ki sezeryan olucam dedim bugun. Tamam sezeryan da kolay degil ama ben normali kaldiramam herhalde
Dogum yapan anneleri tebrik ediyorum.. en kisa zamanda tecrubelerini bizimle paylasmalarini rica ediyorum..
Bakalim bu gece nelere gebesabaha ogreniriz.. herkese iyi uykular :)
sağol canim ,elimden geleni yapıyorum. insaAllah biraz daha dururCanım Allah'ın izniyle biraz daha bekler inşallah kuzun. Eğer şeker problemin yoksa havuç ve portakal suyu amniotik sıvının artmasını sağlıyor bilgin olsun. Bol bol havuç suyu iç. Bir de fazla abartmamak kaydıyla karbonhidrat da sıvı artışında faydalı. Dualarımız seninle
Hamileligin son gunlerinindegerlendiriyorumOoohh afiyet olsun. Rahatsız etmiyorsa boşver, bende hem kabızlık hem de midemde yanma yapıyor yiyemiyorum
Sana benden tüyo, emzirme döneminde kendini tam anlamıyla parçalarsan, o kilolar diyete falan gerek kalmadan fazlasıyla gidiyor. Ama tek bir şart var, aman emziriyorum diye homini gırtlak yenmemeli.Hamileligin son gunlerinindegerlendiriyorumDogunca diyet filan derken nerden gorecegim bunlari.
yemenin dibine vur,hamilesin sen. ohh sefan olsunBugün kızımla ananemizin gününe gidiyoruz... İnşallah kendimi tutarımda çok yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?