Bende yarım ekmekle nutella yedim sabah sabah süper değil miSabah sabah nutellanin dibine vurdukkk ohh gelsinn kilolarrr
Gunaydin canim.o bendede oluyor tuvalete gitmeye lprluyorum bekle yavrum az daha bekle diyorum.Günaydıın güzel anneler :)) kalktık kızımla kahvaltımızı yaptık babamızın uyanmasını bekliyoruz .. Dün yardıma gideyim Kocama dedim canım çıktı akşama kadar . Bugun De gidicem öğlene kadar sonrada anneme gecicem bugunden sonra çok işim var çook daha bebeğimin kıyafetleri yıkanıp yerleştirilecek sonra cuma temizlikenerji toplamam gerek kızım sürekli kasıyor beni hep bi yerişişiriyor ve artık tuvaletimi yaptıktan sonra karnım çok ağrıyo regl ağrısı gibi nedense .. Korkmuyor değilim bu haftayı geçirsem iyi
Ay ne guzel bir bilgi tam benim istedigim usülSana benden tüyo, emzirme döneminde kendini tam anlamıyla parçalarsan, o kilolar diyete falan gerek kalmadan fazlasıyla gidiyor. Ama tek bir şart var, aman emziriyorum diye homini gırtlak yenmemeli.
Yani o bebek boş da olsa dolu da olsa o memelerden seni sömürecek, bunun yolu da doğumdan itibaren saat falan tutmadan habire ağzına tıkacaksın memeyi. O 2 saat olayı hikaye yani. Her ağladığında emecek
Oyy yarim ekmekle kaldiysan ne mutlu sanaBende yarım ekmekle nutella yedim sabah sabah süper değil mi
öyle canım haklısın ama annem hep yanımda olsun isterim 7 yıldır evliyim hiç annemin desteğini görmedim ilk doğumdada öyleydi dolmuşa binse yarım saatte burda olur ama işte gelmiyo doğum yaptığımda evle hastane arasında 15 dakika mesafe vardı gelmedi doğumda yanımda olmadı sabah doğumdan sonra geldi evime geldim 15 gün sonr geldi aklıma geldikçe ağlarım üzülürm neyse derim bakalım bunda ne yapacak kayınvalidemde yok bu sefer gelecekmi acabaCanım sıkma canını. Benim annem istese de her isteynce gelemiyor. 11 saat mesafedebir de ufak kardesim var. KV desen bacaklarından rahatsız, yuruyemiyor. Sözde 20 yasında görümcem var,gecen gün rica ettim perdeleri yıkasam asar mısın diye cevap bile vermedi.
Ben de börek yapacaktım. Gittim hazır alıp attım buzluga. Bi o eksik kalsın. Yetişemiyorum her seye tek basıma. Ev leş gibi ama eşime kalsa bal dök yala. Artık akısına bırakalım. Elimizden gelmeyenleri dert etmeyelim. Bebişler dogunca gözümüz ne börek görecek ne KV inşallah :))
maşallah canım iyi yiyosunOyy yarim ekmekle kaldiysan ne mutlu sanaben kac yarim ekmek saayamadim
canım yemenin dibine vurmaktan bir hal oldum... aynaya bakınca o kadar moralim bozuluyorki.. birde eskiden şişman çıktım çirkin çıkmışım dediğim resimlerime bakıyorum şimdi... öyle olsam yeter bana... ama eser yok... inşallah veririz şu kiloları... dip boyamda geldi zaten... saçımın yarısı siyah yarısı sarıyemenin dibine vur,hamilesin sen. ohh sefan olsun
ben de de sık sık ağrı oluyor, ama geçen hafta sonu nst'ye girdim. hiçbir şey çıkmadı... rutin kontrolünüzde bilgi verir doktorunuz bence. paniğe gerek olduğunu sanmıyorum.Kizlar iki gündür karnim ağrıyor sürekli bu yalancı sanci olabilir mi
Canim ritim bozuklugun ne seviyede. Benim de mitral kapakcigimda hafif açıklık var ama ben bu durumu hic sallamiyorum valla doktora taa en basts demstm. Doguma yakin bi kardiyologla gorusuruz demisti ama kaldi oyle o da unuttu ben de acikcasi. Acaba bi sorun teskil edermiki off ya brn normal dogum istiyorun bisey olmaz ins31 mart nasipse canım :) benim kalbimde ritm bozukluğu olduğu için zorunlu olarak sezeryan canım genel anestezi olucam :)
bende hamilelik şekeri olduğu için yediğime çok dikkat etmem gerekiyor. bu bir yana da... zaten az bir şey yiyince şişiveriyorum. nasıl fazla yiyebilirim ki, midemin yanında küçük bir popo duruyor, midemi baskılıyormuş tosuncuk... üzerine bir de şeker diyeti olunca, hamilelikte kilo verenlerden oldum ben.canım yemenin dibine vurmaktan bir hal oldum... aynaya bakınca o kadar moralim bozuluyorki.. birde eskiden şişman çıktım çirkin çıkmışım dediğim resimlerime bakıyorum şimdi... öyle olsam yeter bana... ama eser yok... inşallah veririz şu kiloları... dip boyamda geldi zaten... saçımın yarısı siyah yarısı sarı
bende şişenlerden oldum canım... geçmiş olsun sana az kaldı ama sık dişini.. sen sağlıklı olacaksın ki bebekte iyi beslensin... doktora her gittiğimde senin kilonu çok önemsemiyorum diyor o dedikçe yiyorum bende.. aslında çok yemiyorum ama üstümde müthiş bir ödem var.. sanki doğum yapsam balon gibi sönecekmişim gibi geliyor..bende hamilelik şekeri olduğu için yediğime çok dikkat etmem gerekiyor. bu bir yana da... zaten az bir şey yiyince şişiveriyorum. nasıl fazla yiyebilirim ki, midemin yanında küçük bir popo duruyor, midemi baskılıyormuş tosuncuk... üzerine bir de şeker diyeti olunca, hamilelikte kilo verenlerden oldum ben.
Aa kilo almada ustume tanimam canimmaşallah canım iyi yiyosunbenim iştahım kapalı faza yiyemiyorum son 1 ayda 1 kilo almışım
ben de feci şekilde şişmeye başladım. ellerim, ayaklarım, yüzüm... bunları görüp bildiğimden.. demek vücudumda da şişme var da ben farketmiyorum. aynen dediğin gibi doğumdan bir süre sonra baya ineriz herhalde..bende şişenlerden oldum canım... geçmiş olsun sana az kaldı ama sık dişini.. sen sağlıklı olacaksın ki bebekte iyi beslensin... doktora her gittiğimde senin kilonu çok önemsemiyorum diyor o dedikçe yiyorum bende.. aslında çok yemiyorum ama üstümde müthiş bir ödem var.. sanki doğum yapsam balon gibi sönecekmişim gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?