2015 Nisan Anneleri

Günaydıın güzel anneler :)) kalktık kızımla kahvaltımızı yaptık babamızın uyanmasını bekliyoruz .. Dün yardıma gideyim Kocama dedim canım çıktı akşama kadar . Bugun De gidicem öğlene kadar sonrada anneme gecicem bugunden sonra çok işim var çook daha bebeğimin kıyafetleri yıkanıp yerleştirilecek sonra cuma temizlik enerji toplamam gerek kızım sürekli kasıyor beni hep bi yerişişiriyor ve artık tuvaletimi yaptıktan sonra karnım çok ağrıyo regl ağrısı gibi nedense .. Korkmuyor değilim bu haftayı geçirsem iyi

Gunaydin canim.o bendede oluyor tuvalete gitmeye lprluyorum bekle yavrum az daha bekle diyorum.

herkese Günaydın; ) bebeğiini kucağına alan arkadaşlar hayırlı olsun hepinize. darısı bize inş...

Ay ne guzel bir bilgi tam benim istedigim usül zaten emzirme donemine guveniyorum ben birazda gorucez artik nasil olacakk sagol canim benim

Gunaydin herkese. Dogum yapacak arkadaslara Rabbim guc kuvvet versin saglik versin insallah.
Kizimin dogmasini bi yandan cok istiyorum ama diger yandan hamileyken onunla gecirdigim gunleri cok ozleyecegim diyorum degisik duygular icindeyim:)
Hepsi hayirli zamanda gelsin insallah.

öyle canım haklısın ama annem hep yanımda olsun isterim 7 yıldır evliyim hiç annemin desteğini görmedim ilk doğumdada öyleydi dolmuşa binse yarım saatte burda olur ama işte gelmiyo doğum yaptığımda evle hastane arasında 15 dakika mesafe vardı gelmedi doğumda yanımda olmadı sabah doğumdan sonra geldi evime geldim 15 gün sonr geldi aklıma geldikçe ağlarım üzülürm neyse derim bakalım bunda ne yapacak kayınvalidemde yok bu sefer gelecekmi acaba

kızlar bugün lohusa şerbetini yapacağım bu tarifi kullanacağım ama muskat yok nedir bilmiyorum da inş. güzel olur bakalım
Malzemeler(5 Litre için)
  • 1/2 (yarım kg) Lohusa Şekeri (Kızamık Şekeri)
  • 3 Su Bardağı Toz Şeker
  • 20 Su Bardağı (250 ml.lik bardak ile) Su
  • 4 Adet Çubuk Tarçın
  • 20-25 Adet Karanfil
  • 2 Adet Muskat
Yapılışı
  • Kızamık şekerini, şekeri ve 15 bardak suyu kaynayana kadar orta ateşte, kaynadıktan sonra 25 dk. kısık ateşte kaynatın.
  • Diğer malzemeleri (tarçın, karanfil ve muskat) ekleyin ve kısık ateşte 25-30 dk. daha kaynatın.
  • Bu aşamada tadını sürekli kontrol ederek, su miktarını damak zevkinize göre arttırın. Bizim şerbetimize 20 bardak su tam geldi.
  • Şerbet soğuyunca süzerek ağzı kapalı bir şişeye alın ve ister sıcak ister soğuk servis edin.
  • Buzdolabında haftalarca taze şekilde kalabilir.

yemenin dibine vur,hamilesin sen. ohh sefan olsun
canım yemenin dibine vurmaktan bir hal oldum... aynaya bakınca o kadar moralim bozuluyorki.. birde eskiden şişman çıktım çirkin çıkmışım dediğim resimlerime bakıyorum şimdi... öyle olsam yeter bana... ama eser yok... inşallah veririz şu kiloları... dip boyamda geldi zaten... saçımın yarısı siyah yarısı sarı

Kizlar iki gündür karnim ağrıyor sürekli bu yalancı sanci olabilir mi
ben de de sık sık ağrı oluyor, ama geçen hafta sonu nst'ye girdim. hiçbir şey çıkmadı... rutin kontrolünüzde bilgi verir doktorunuz bence. paniğe gerek olduğunu sanmıyorum.

31 mart nasipse canım :) benim kalbimde ritm bozukluğu olduğu için zorunlu olarak sezeryan canım genel anestezi olucam :)
Canim ritim bozuklugun ne seviyede. Benim de mitral kapakcigimda hafif açıklık var ama ben bu durumu hic sallamiyorum valla doktora taa en basts demstm. Doguma yakin bi kardiyologla gorusuruz demisti ama kaldi oyle o da unuttu ben de acikcasi. Acaba bi sorun teskil edermiki off ya brn normal dogum istiyorun bisey olmaz ins

bende hamilelik şekeri olduğu için yediğime çok dikkat etmem gerekiyor. bu bir yana da... zaten az bir şey yiyince şişiveriyorum. nasıl fazla yiyebilirim ki, midemin yanında küçük bir popo duruyor, midemi baskılıyormuş tosuncuk... üzerine bir de şeker diyeti olunca, hamilelikte kilo verenlerden oldum ben.

bende şişenlerden oldum canım... geçmiş olsun sana az kaldı ama sık dişini.. sen sağlıklı olacaksın ki bebekte iyi beslensin... doktora her gittiğimde senin kilonu çok önemsemiyorum diyor o dedikçe yiyorum bende.. aslında çok yemiyorum ama üstümde müthiş bir ödem var.. sanki doğum yapsam balon gibi sönecekmişim gibi geliyor..

ben de feci şekilde şişmeye başladım. ellerim, ayaklarım, yüzüm... bunları görüp bildiğimden.. demek vücudumda da şişme var da ben farketmiyorum. aynen dediğin gibi doğumdan bir süre sonra baya ineriz herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…