2015 Nisan Anneleri

Kızlar kanal 7 de bi adam hemoroid icin bişiler yapıyor bos olan varsa izlesin belki ise yarar seylerdir

İNŞALLAAAAHHH

Valla canim benim annemde oyle yalvariyorum resmen gel diye.ne nisanimda ne dugunumde ne evliligimde anneligini hissettirdi bana.yabancigibi biktim artik gel demekten gelmezse birdaha asla konusmam.bukadar kocamin yaninda mahcup olmatan biktimartik.bi kizimin yaninda olayim ona destegimi vereyim guclu olsun arkasida ben varim diye dusunmuyor hic.bende zaten diyorum kimsem yok diye takma kafana taktikca kinleniyor insan kendimden biliyorum cunku.

Canim bende ayniyim kuafore gittim dedim dogumdan sonra boyatiyim diye 6 ay daha bekliycwkmisin sutu etkiliyormus boya.ben nasil bekliyim 6 ay daha hic duymamistim sutu etkiledigini.kuafor istedigim saci yapamayacagini anladi bence yapamam diyemiyor sutu araya katiyor.sen ne yapicaksin dogumdan sonra bayatacakmisin hemen?

Canim dogumunmu basladi acaba pet koy suyun gelirde idrar sanma.kokusuzsa suyundur kesin.tek degilsindir insallah evde.
Ay sanmiyorum ki dogumun basladigini Ya esimin isi filan yakin o konuda dert etmiyorum.. Pedsiz dolasamiyorum enfeksiyondan baya bi akintim oluyo malesf.dogum deildir bu evi silip supurucem ben gelirse gelir artik ters psikoloji yapiyorum

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım

kocalarımz yanımızda canım öyle düşün benimki iyiki var

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
Canım 50ile başladım 68 oldum. Sende muhtemelen odem vardır. Çok aldım bende ama bebişe hiç yaramadı . :) yıllardır beni bekleyen bebeğim birde şimdiden kilo almayarak uzdu beni ama takmıyorum artık :)

Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Biz bir kaç gündür oğluşla uğraşıyoruz. Kreşten influenza a almış. Hem onun toparlanması hem de bana bulaşmaması için çabalıyoruz. Rabbim bütün şifa bekleyenlere sağlık versin. Hepinize sevgiler...

Merhaba arkadaşlar bende 12 gün önce sezeryanla zeynebime kavuştum fakat hala hastanedeyiz dua edin bize
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Allahım sağlıkla, hayırlısıyla hastaneden evinize dönebilmeyi nasip etsin. Zeynep'imize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah.

Canım benim dualarımız sizlerle... Normali, sezeryanı hiç önemli değil. İkiniz de sağlıklısınız ya geri kalan herşey teferruat. Allahım bebeşine sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin. 10 yıldan sonra eviniz taçlandı kuzum. 40 bin kere Maşallah.

Canim biraz fazlami almissin korkma hemn verirsin hepsi odemdir. Bidedogumda zaten 9 kilo gidiyrmus. ben 13 kilo faln aldim
Dogumda dokuz kilo gttgini ilk senden duydum canim. Herkes dogumda en fazla dort bes gitti diyor cevremde sorduklarim. Cocuk ortalama uc olsa kalani da iki uc kilo ancak en fazla sanirim.

Canım hamilelikden o da etkileniyor. Çok normal. Biliyorum çok zor ama azıcık daha sabırlı olup, nazını çekmeye çalış.

Tatlım Rabbim hayırlısını versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…