2015 Nisan Anneleri

Canım benim ne güzel haberler arka arkaya geliyor. Maşallah sizlere ve kuzulara... Rabbim minik prensesine hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Sevgiler

akşam erkenden uyudum dünkü panikten sonra hep ağrım vardı psikolojik heralde wc ye gitmeye korktum kan görecem diye ama çok şükür bidaha kan gelmedi ama bebek çok hareketli geceden beri durmadı hiç ağrım da bugün azaldı gibi

doğum sancısı çekmiş tecrübeli anneler bu sancıyı tam tarif edermisiniz benim birkaç gündür kasıklarımda sanki adet olcam sökülcekmişim gibi hafif ağrılar oluyordu dün nst de 45lik 1 tane sancı çıktı bu yalancı sancı mı gerçek mi bir de benim hissettiğim sancı değil karın ağrısı sanki ayaklarını üşütürsün yumurtalıkların ağrır ya da dediğim gibi adet sökülmesi gibi ama bele ya da sırta vuran bişey yok hatta birkaç gündür tuvalete pek çıkamıyorum gaz da çoktu karnımda bugün o konuda rahatladım ağrım da azaldı yok gibi bişey bugün endişelenmem gerekir mi

Tatlım ne güzel bir sürpriz olmuş. Allahım etrafımızı bizleri seven böyle güzel insanlarla doldurun. Ne güzel ve iyi bir arkadaşsın ki onlar da senin için böyle çabalamışlar. Maşallah...

Canım senin normal doktor dışarıda doğum yaptırmıyordu değil mi? Başka üçüncü bir doktora gitmek bebişe hiçbir zarar vermez. Çevreden tavsiye alıp doğum için bir başka hekime kontrole git bence. Güvenirsen onunla doğumu yaparsın.

Canim 52ymssn ne guzrl. Ben o kiloyu ortaokulda bile gormedim sanırım :)) 75.5 la hamile kaldim suan 92 kiloyum. Boyum 1.74 ama dev anne olcm yakinda. 100 kiloyu gormem umarim :))
Ama boyuna gore 75 iyi cok kilolu durmazsın boydan kaldırırsın artık pem almayız kilo son günler

canım ben doğumdan önce boyatayım diyorum... röfle yaptırsam dibe de gelmez diyorum ama karasızım. doğumdan sonra bebeği saatlerce bırakıp gitmek zor olabilir.. çünkü benim işim hep uzun sürüyor.. bilmiyorum çok karasızım ya.. ama okudğuma göre ilk aylar zararlıymış bebeğe.. şimdi problem yaratmaya bilir. sadece birkezden birşey olmayada bilir. doktora danışacağım bakalım.
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
canım ben en son 22 kilo almıştım.. ödemin çok diyor doktor ama bildiğin top oldum

canım ben ilk doğumu 37. haftada yaptım suyum geldi sonra sancı sancı bel ağrısıyla başladı kasıklarıma doğru vuruyodu dakka tuttum 4 dakikada bir düzenliydi ama hafifti sancılr sıklaşıp ağırlaştı hastaneye gittiğimde 40 saniyede bi geliyodu ama çok ağır değildi adet sancısı gibi sende dakka tut düzenlimi diye onu dışında korkmana geek yok

Canim biraz fazlami almissin korkma hemn verirsin hepsi odemdir. Bidedogumda zaten 9 kilo gidiyrmus. ben 13 kilo faln aldim
Evet tatlım cok aldım evet her yerim şis bide kilo yu gostermiyom hiç herkes dıyo nerde 27 kilo sende zayıfsın nasıl cıkıo bukadar tartıda bu kilo anlamış değilim bende

bende 8 kilo falan aldim

Bendede odem cok inşallah daha almayız son zamnlar

canım sancı dediğin iğne batar gibi bişey girip çıkıyor dimi ben de öle değil bildiğin kasık ağrısı öle gidip gelme olmuyor ağrıdı mı hep ağrıyor

Canım 50ile başladım 68 oldum. Sende muhtemelen odem vardır. Çok aldım bende ama bebişe hiç yaramadı . :) yıllardır beni bekleyen bebeğim birde şimdiden kilo almayarak uzdu beni ama takmıyorum artık :)
Evet canım odem var saglıklı olsunlarda annesi dısards sen onu tombiş yaparsın iyi beslersin inşallah sutunde yarar yetrki saglıklı gelsinler

Evet canım odem var saglıklı olsunlarda annesi dısards sen onu tombiş yaparsın iyi beslersin inşallah sutunde yarar yetrki saglıklı gelsinler
Amin bebeğim tek duam sağlıkla gelsin. 39. Haftanda olmama rağmen hala hamileyim inanamıyorum modundayım her sabah rüya değilmiş diyorum :) son günler hiç geçmiyor. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…