kendimiz yaptık canım netten beğendiğim bi model vardı malzemelerini netten buldum neredeyse aynısı olducanım merhaba senin kapı süsünü hazırmı aldın kendinizmi yaptınız?
lohusa taçın değişik ve güzel olmuş benim de düğünden kalma tacım var böyle süslesem güzel olur sanki
benimde 120-150 arası çıktı kalp atışı benim sezeryana 2 hafta var inş dayanırGenelde 19-35 arası çıktı kalp atışlarıda 120-150 çıktı hayırlısı bakalım 1 hafta sonra sezeryanım doğum sancısı çekmeden girsem keşke :)
Canım benim ne güzel haberler arka arkaya geliyor. Maşallah sizlere ve kuzulara... Rabbim minik prensesine hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür nasip etsin inşallah. SevgilerGünaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Tatlım ne güzel bir sürpriz olmuş. Allahım etrafımızı bizleri seven böyle güzel insanlarla doldurun. Ne güzel ve iyi bir arkadaşsın ki onlar da senin için böyle çabalamışlar. Maşallah...selam kızlar, size dün akşam yaşadığım bir heyecanı anlatmak istiyorum :) bir kaç gündür giremedim evde bir yoğunluk benim kardeşim, eşimin kardeşi, eşimin sınav stresi.. dün akşam da kuzenler gelecekti bana hediyelerini vermek için biraz kardeşimle hazırlık yapmıştım. sonra son anda eşim aradı biz gidiyoruz kuzenlere diye dedim bir sürü hazırlık yaptım bu halimle neden son dak. söylüyorlar çayı bile demlemişim yani. demesin mi çaydanlığı pastaları da alalım öyle gidelim ayy eşime apayrı bir sinirlendim o an bir de o saate kadar kahvaltı ile durmuşum açlıktan ölüyorum dedim valla biz evde yeriz öyle gideriz..neyse ben o sinir ve inatla hazırladıklarımı bir güzel yedim kardeşlere de yedirdim ama eşim aşağıda ağaç oldu yarım saat bekliyor ona demiyorum tabi yemek yiyoruz diye şimdi geliyoruz diye oyalıyorumbir de içimden ohh hep o beni bekletirdi nasıl oluyor beklemek biraz anlasın diyorum aşağı indik bana demesin mi puseti binanın deposuna koymuştum önce ona bakalım, yaa eve gelecek şeyi neden depoya koyarsın diye daha bir sinirlendim paldır küldür depoya indik ayy bir bakarım ki bizim kuzenler herkes binanın toplantı odasında baby shower hazırlamışlar 2 saattir oradalarmış soğuktu bi de bir sürü odayı süslemişler pastalar börekler hediyeler herkes orada.. ben nasıl kötü oldum sinir küpü halimden birden böyle bir süprizle kaşılaşmam beni duygusal olarak etkiledi tabi ben salya sümük oldum. ilk defa yapılan süprizi zerre kadar anlamadım, benim için o kadar hazırlık, uğraş yapılmış çok mutlu oldum gerçekten. ee artık gelsin oğluşumuz :) çok uzun yazmışım kusura bakmayın
Canım senin normal doktor dışarıda doğum yaptırmıyordu değil mi? Başka üçüncü bir doktora gitmek bebişe hiçbir zarar vermez. Çevreden tavsiye alıp doğum için bir başka hekime kontrole git bence. Güvenirsen onunla doğumu yaparsın.Dr her defasında bol suyun içimde oynuyor diyordu,bugün doğum için tavsiye üzerine başka bi Dr a gittim, öyle korkuttuki beni,hatta yemek yeme dopler sonucuna gore hemen sezeryan olabilir ama en geç yarim alırız dedi, küveze girer dedi,simdi zeynep kamilin aciline geldim buradaki Dr da suyu iyi bebek iyi diyo,ne yapicam tansiyonum yükseldibaska bi Dr a dahami gitsem
Ama boyuna gore 75 iyi cok kilolu durmazsın boydan kaldırırsın artık pem almayız kilo son günlerCanim 52ymssn ne guzrl. Ben o kiloyu ortaokulda bile gormedim sanırım :)) 75.5 la hamile kaldim suan 92 kiloyum. Boyum 1.74 ama dev anne olcm yakinda. 100 kiloyu gormem umarim :))
canım ben doğumdan önce boyatayım diyorum... röfle yaptırsam dibe de gelmez diyorum ama karasızım. doğumdan sonra bebeği saatlerce bırakıp gitmek zor olabilir.. çünkü benim işim hep uzun sürüyor.. bilmiyorum çok karasızım ya.. ama okudğuma göre ilk aylar zararlıymış bebeğe.. şimdi problem yaratmaya bilir. sadece birkezden birşey olmayada bilir. doktora danışacağım bakalım.Canim bende ayniyim kuafore gittim dedim dogumdan sonra boyatiyim diye 6 ay daha bekliycwkmisin sutu etkiliyormus boya.ben nasil bekliyim 6 ay daha hic duymamistim sutu etkiledigini.kuafor istedigim saci yapamayacagini anladi bence yapamam diyemiyor sutu araya katiyor.sen ne yapicaksin dogumdan sonra bayatacakmisin hemen?
canım ben en son 22 kilo almıştım.. ödemin çok diyor doktor ama bildiğin top oldumKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
canım ben ilk doğumu 37. haftada yaptım suyum geldi sonra sancı sancı bel ağrısıyla başladı kasıklarıma doğru vuruyodu dakka tuttum 4 dakikada bir düzenliydi ama hafifti sancılr sıklaşıp ağırlaştı hastaneye gittiğimde 40 saniyede bi geliyodu ama çok ağır değildi adet sancısı gibi sende dakka tut düzenlimi diye onu dışında korkmana geek yokdoğum sancısı çekmiş tecrübeli anneler bu sancıyı tam tarif edermisiniz benim birkaç gündür kasıklarımda sanki adet olcam sökülcekmişim gibi hafif ağrılar oluyordu dün nst de 45lik 1 tane sancı çıktı bu yalancı sancı mı gerçek mi bir de benim hissettiğim sancı değil karın ağrısı sanki ayaklarını üşütürsün yumurtalıkların ağrır ya da dediğim gibi adet sökülmesi gibi ama bele ya da sırta vuran bişey yok hatta birkaç gündür tuvalete pek çıkamıyorum gaz da çoktu karnımda bugün o konuda rahatladım ağrım da azaldı yok gibi bişey bugün endişelenmem gerekir mi
Evet tatlım cok aldım evet her yerim şis bide kilo yu gostermiyom hiç herkes dıyo nerde 27 kilo sende zayıfsın nasıl cıkıo bukadar tartıda bu kilo anlamış değilim bendeCanim biraz fazlami almissin korkma hemn verirsin hepsi odemdir. Bidedogumda zaten 9 kilo gidiyrmus. ben 13 kilo faln aldim
bende 8 kilo falan aldimcanım ben doğumdan önce boyatayım diyorum... röfle yaptırsam dibe de gelmez diyorum ama karasızım. doğumdan sonra bebeği saatlerce bırakıp gitmek zor olabilir.. çünkü benim işim hep uzun sürüyor.. bilmiyorum çok karasızım ya.. ama okudğuma göre ilk aylar zararlıymış bebeğe.. şimdi problem yaratmaya bilir. sadece birkezden birşey olmayada bilir. doktora danışacağım bakalım.
canım ben en son 22 kilo almıştım.. ödemin çok diyor doktor ama bildiğin top oldum
Bendede odem cok inşallah daha almayız son zamnlarcanım ben doğumdan önce boyatayım diyorum... röfle yaptırsam dibe de gelmez diyorum ama karasızım. doğumdan sonra bebeği saatlerce bırakıp gitmek zor olabilir.. çünkü benim işim hep uzun sürüyor.. bilmiyorum çok karasızım ya.. ama okudğuma göre ilk aylar zararlıymış bebeğe.. şimdi problem yaratmaya bilir. sadece birkezden birşey olmayada bilir. doktora danışacağım bakalım.
canım ben en son 22 kilo almıştım.. ödemin çok diyor doktor ama bildiğin top oldum
Oo maşallah nasıl basardınbende 8 kilo falan aldim
çerçeveyi burdan http://www.buyukesnaf.com/c58/polyester-objeler/polyester-cerceveler.html taşlı malzemeleri http://www.hobidunya.com/ burdan aldım diğer malzemeler saten kumaş elyaf ve kurdaleler onları çarşıdan aldım canımmnrsl canım malzemeleri nerden aldın
Anladım canım en cok ben almışım20 aldım doğuma kadar 1 kiloda alırım 63 ile başladım 83 üm ama hep kıyafetle botla tartıldım o da var
canım sancı dediğin iğne batar gibi bişey girip çıkıyor dimi ben de öle değil bildiğin kasık ağrısı öle gidip gelme olmuyor ağrıdı mı hep ağrıyorcanım ben ilk doğumu 37. haftada yaptım suyum geldi sonra sancı sancı bel ağrısıyla başladı kasıklarıma doğru vuruyodu dakka tuttum 4 dakikada bir düzenliydi ama hafifti sancılr sıklaşıp ağırlaştı hastaneye gittiğimde 40 saniyede bi geliyodu ama çok ağır değildi adet sancısı gibi sende dakka tut düzenlimi diye onu dışında korkmana geek yok
Evet canım odem var saglıklı olsunlarda annesi dısards sen onu tombiş yaparsın iyi beslersin inşallah sutunde yarar yetrki saglıklı gelsinlerCanım 50ile başladım 68 oldum. Sende muhtemelen odem vardır. Çok aldım bende ama bebişe hiç yaramadı . :) yıllardır beni bekleyen bebeğim birde şimdiden kilo almayarak uzdu beni ama takmıyorum artık :)
Amin bebeğim tek duam sağlıkla gelsin. 39. Haftanda olmama rağmen hala hamileyim inanamıyorum modundayım her sabah rüya değilmiş diyorum :) son günler hiç geçmiyor. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahEvet canım odem var saglıklı olsunlarda annesi dısards sen onu tombiş yaparsın iyi beslersin inşallah sutunde yarar yetrki saglıklı gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?